Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αρπα μια.
(Και με τροπο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Έχω ένα, επίσης με ζελέ, αλλά θα 'θελα να δω άλλα, για να το... εξελίξω λίγο!

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Έψαξα στο net αλλά πρώτον μπερδεύτηκα από τόσες που είδα και δεύτερον θα ήθελα μια δοκιμασμένη.
Για πέιτε λοιπόν μάγειρες και μαγείρισσες μου, βασίζομαι σε σας!

Αααα και να είναι κάτι που με κάποιο τρόπο θα διώξει την έντονη μυρωδιά και θα μαλακώσει το κρέας. Αυτά!

Nininaou
Διάσημο μέλος

Μου θύμησες τον Αστερίξ...

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αααα και να είναι κάτι που με κάποιο τρόπο θα διώξει την έντονη μυρωδιά και θα μαλακώσει το κρέας. Αυτά!![]()
πολλά κρεμμύδια στο ψήσιμο και σάλτσα μουστάρδας
τώρα για συνταγή.... δεν έχω κάποια συγκεκριμένη, εγώ απλά θα το έβαζα στο φούρνο με ταπατούλες
τα υπόλοιπα, δλδ μήλα στο στόμα κλπ

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Χωρίς τα πολλά κρεμμύδια πρέπει να είναι πολύ νόστιμο αυτό που περιγράφεις.πολλά κρεμμύδια στο ψήσιμο και σάλτσα μουστάρδας
τώρα για συνταγή.... δεν έχω κάποια συγκεκριμένη, εγώ απλά θα το έβαζα στο φούρνο με ταπατούλες
τα υπόλοιπα, δλδ μήλα στο στόμα κλπδεν είναι για μένα... δεν τρώω μήλα
![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Χωρίς τα πολλά κρεμμύδια πρέπει να είναι πολύ νόστιμο αυτό που περιγράφεις.
για να μαθαίνεις νεαρέ

τα πολλά κρεμμύδια μαλακώνουν ότι κρέας και να βάλεις
γκαμήλα να βάλεις με κρεμμύδια θα γίνει λουκούμι
η μαμά μου έβαζε μέχρι γίδα στο φούρνο με στρώσεις κρεμμυδιών πάνω και κάτω απ το κρέας και γινόταν νιανιά!
επίσης παίρνουν και τη μυρωδιά, η μουστάρδα επίσης
τώρα που το σκέφτομαι....
κόβεις το αγριογούρουνο σε χοντρές μερίδες και το κλείνεις σε λαδόκολα με πατάτες και αρωματικά και μουστάρδα (και κρεμμύδια φυσικά

το ψήνεις για πολλέεεεεεεεεεεεεεες ώρες σε χαμηλή φωτιά (πολλές ώρες = 6...7)
το ανοίγεις μόνο προς το τέλος αν θες και φουλάρεις το φούρνο στο γκριλ για να πάρει χρώμα απ έξω και να κάνει κρούστα
underwater
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εμένα η κουζίνα μου φτάνει το 9 στο μάτι και χαμηλή φωτιά εννοώ το 4-5
όσον αφορά τον φούρνο
χαμηλή φωτιά είναι οι 200-220 βαθμοί και αναμμένες οι αντιστάσεις πάνω κάτω
γερή φωτιά είναι είναι οι 250-270
το δε γκριλ, είναι κάρβουνο

underwater
Περιβόητο μέλος

Ευχαριστώ πάντως!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δοκίμασε το στο 4
βέβαια να ξέρεις ότι κουζίνα με κουζίνα αλλάζει....
αν είναι κεραμικές οι εστίες πχ που συγκρατούν θερμότητα όπως εμένα ή αυτόματες να κλείνει και να πέφτει κάθε τρεις και λίγο η θερμοκρασία (δε μπορώ να βγάλω τηγανητό της προκοπής

underwater
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

τώρα που το σκέφτομαι....
κόβεις το αγριογούρουνο σε χοντρές μερίδες και το κλείνεις σε λαδόκολα με πατάτες και αρωματικά και μουστάρδα (και κρεμμύδια φυσικά)
το ψήνεις για πολλέεεεεεεεεεεεεεες ώρες σε χαμηλή φωτιά (πολλές ώρες = 6...7)
το ανοίγεις μόνο προς το τέλος αν θες και φουλάρεις το φούρνο στο γκριλ για να πάρει χρώμα απ έξω και να κάνει κρούστα
Αναστασάκι αρχικά ευχαριστώ, το ξερα πως μπορώ να βασιστώ πάνω σου!

Σκεφτόμουν η αλήθεια είναι κάτι σε κατσαρολάτο (

Να το μαρινάρω για τη μυρωδιά μήπως;

Επίσης μπορείς να το κάνεις με δαμάσκηνα, κάστανα και πατάτες στην κατσαρόλα.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πότε τα βάζω; Μαζί με το κρέας όταν το τσιγαρίζω ή μετά στη βράση του;

Κάστανα τέτοια εποχή θα είναι λίγο δύσκολο να βρω, αλλά το δαμασκηνάκι μια χαρά μου ακούγεται!
Πότε τα βάζω; Μαζί με το κρέας όταν το τσιγαρίζω ή μετά στη βράση του;![]()
Κάστανα βρίσκεις σε συσκευασία στο σούπερ, απλά για καλοκαίρι είναι λίγο κάπως.... τα βάζεις λίγο μετά τη μέση, γιατί αν τα βάλεις από την αρχή θα γίνουν μαρμελάδα ...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

άσε τα δαμάσκηνα για κανα αγοραστό χοιρινό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.