Καλα, απο ρεζιλικια κ αλλο τπτ..
Λοιπον αρχιζω..Ενα πρωινο του φλεβαρη, στο μαθημα τς γυμναστικης, η γυμναστρια μας αποφασιζει να μας δοκιμασει στον ιππο (αυτο τ τραπεζοειδες οργανο που πηδας με τν βοηθεια βατηρα)..Ενα ακομα τμημα, π ειχε κενο εκεινη τν ωρα, μπηκε στ γυμναστηριο να μας παρακολουθησει..Με τα πολλα φτανει η σειρα μ ν πηδηξω τν ιππο..Παιρνω φορα, τρεχω, κ μολις εκεινη τ στιγμη αντιλαμβανομαι οτι τ κορδονι τς φορμας μ ειχε λυθει..Προσπαθω ν τν μαζεψω, πολυ αργα, ηδη πηδουσα. Με τ π προσγειωνομαι πανω στν ιππο, η φορμα πεφτει με τα βλεμματα 60+ ατομων(συμμαθητων και φιλων) στραμμενα πανω μου.

Περιττο να αναφερω οτι τα καλλη μου αποτελεσαν το θεαμα τς μερας..Κυριολεκτικα aυτο που λεμε η ενσαρκωνση του ρεντικολου.
Ενα αυτο...επονται χειροτερα..
Στο διαλειμμα, εκει οπου βολταριζα αμεριμνη στ χωρο τ σχολειου, ακουω μια φωνη πισω μου :''Χριστιναα''..Αδυνατωντας να αναγνωριζω καθαρα τ φωνη λογω βαβουρας, θεωρησα ηταν η κολλητη μ κ τς απαντω ενα εξαιρετικο ''έλα ρε μ@λ@κ@''.Γυρναω. Ηταν η φιλολογος μου.
K τ τελευταιο κ χειροτερο..
Ειχαμε παει μ τν κολλητη μ για ψωνια..Με τ π μπαινω μες τ μαγαζι μπανισα μια υπεροχη μπλουζιτσα-πουκαμισακι τν οποια κ αρπαξα αμεσως απο τ βιτρινα χωρις καν ν κοιταξω νουμερο (μυαλο σ λεει μετα

εστω αυθορμητισμος). Μπαινω στ δοκιμαστηριο, τν δοκιμαζω..Στενη τ κερατα (οταν παιρνεις τ xs

) θαυμα τ πως μπηκε.

. Κοιταζομαι στν καθρεφτη..Δν ηταν κ πολυ τ γουστου μου.Επιχειρω να τ βγαλω.Καλα τ χερια βγηκαν, τ υπολοιπο? Ειχε φρακαρει για τ καλα. Λυγιζα τς ωμους , χορευα, τπτ, η μπλουζιτσα ειχε μουλαρωσει.Ωσπου ακουω το κρατς. Λεω εδω απαιτουνται δραστικα μετρα. Επρεπε καποιος ν τν τραβηξει απο πανω. Ξεπροβαλω τ κεφαλι απο τ δοκιμαστηριο, κοιταζω, ψαχνω τν κολλητη μ.Τν βρισκω, τ φωναζω τς λεω:Γεωργια εχω προβλημα. ''Τι προβλημα ρε?'' ''Φρακαρε το συστημα, θελω ενα χερακι''. Κοκκαλωσε αυτη.

Τελος παντων, ν μν τ πολυλογω, μπηκαμε κ οι δυο στ δοκιμαστηριο, κ αρχισε ν μ τραβα τν μπλουζα απο πανω, η οποια δεησε επιτελους να βγει.xD
Υστερα απο αυτο το περιστατικο εχουν ισοπεδωθει τα ορια κ οι φραγμοι στ φιλια μας.