Μπαίνω στο αεροπλάνο, βολεύω τη χειραποσκευή μου και πάω να κάτσω δίπλα στη φίλη μου. Ένας μουσάτος νεαρούλης κάθεται δίπλα της.
Με κοιτάει τον κοιτάω, με κοιτάει τον κοιτάω μέχρι που νευρίασα και λέω στη φίλη μου "τι θα γίνει με αυτόν τον μ*λάκα τώρα;" και ενώ τον κοιτάω να του λέω "θα με κοιτάς για πολύ ώρα; Τι θα γίνει τώρα; βούρλο ε βούρλο!"
Ανέκφραστος αυτός και να μου λέει η φίλη μου "σκάσε μωρή" και "σκάσε μωρή"
Εν το μεταξύ να λέω κι άλλα κουλά του στυλ "πωωω μόλις μπω σπίτι θα κλειδωθώ στη τουαλέτα μου έλειψε το μπάνιο μου 5 ώρες θα χ*ζω" και πολλά πολλά πολλά άλλα τέτοια!
Περνάει λίγη ώρα, γυρνάω να μιλήσω με τη φίλη μου και πέφτει πάλι το βλέμμα μου σε αυτόν και ξανά αρχίζω εγώ στη φίλη μου "πω μιλάμε τέρμα βλάκας ο τύπος" και να τον κοιτάω και να λέω "ΕΊ-ΣΑΙ ΒΛΆ-ΚΑΣ" και να σκέφτομαι ότι δεν καταλαβαίνει Χριστό.
Και πως ρωτάει η φίλη μου ρε συ τι ώρα πήγε; ακούω μια αντρική φωνή "12 παρά 20" γυρνάω, τον κοιτάω και μετά κοιτάω το βιβλίο που κρατούσε και διάβαζε τόση ώρα ότι ήταν με ελληνικά γράμματα! έχει παγώσει το αίμα μου και δεν ξέρω τι να πω!!!!!!
Με τα πολλά και τα λίγα τον ζάλισα να του λέω συγνώμη και αφού με έκανε να νιώσω τις τύψεις μου λέει ένα "δε σου είπα ότι είμαι Έλληνας για να δω τι θα λες αλλά οκ δε παρεξηγώ και εγώ το κάνω αυτό σε ξένους"
Δεν έχω ντραπεί πιο πολύ ποτέ ξανά, αλήθεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile!
Δραστήριο μέλος

-ναι,ελα,ναι σχολειο ακομα,περιμενω τον ταδε(το αγορι της)
ε λεω εγω η φιλη μας η νασια θα ναι κι ετσι λεω
-φιλακια πες
-Ελα φιλακια απο τη νανσυ,νανσυ φιλακια απτον μπαμπα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και μενω καγκελο.οκ δεν ειναι το ρεζιλεμα αλλα στην ιδεα οτι ο πατερας της σκεφτεται οτι δινω φιλακια στου πατεραδες των κολλητωμ μου φρικαρω.
το κουλο ειναι πως δεν το παρεξηγησε,μαλλον χαρηκε που χαιρεταμε τους γονεις και ειπε
-δωσε και στην κοπελα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε μια αλλη φαση λιγους μηνες πριν ημουνα στην ταξη ορθια στον πινακα. πεφτει το σφουγγαρι σκυβω να το πιασω και ξηλωνεται η ραφη του παντελονιου...

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Νο1
Περπατούσα στο πεζοδρόμιο πολύ γρήγορα με σκυμμένο το κεφάλι προς τα κάτω, γιατί είχε πολύ κρύο. Φορούσα και σκουφάκι, κασκόλ ως τη μύτη, κουκούλα, τα χέρια στις τσέπες και βήμα ταχύ.
Ξαφνικά εκεί που περπατούσα τρώω μια δυνατή κουτουλιά σε ένα χαμηλό μπαλκόνι που με βρήκε ακριβώς στο μέτωπο. Ούτε το είδα. Άρχισα να παραπατάω. Νόμιζα έπαθα διάσειση.
Αυτό.
Νο2
Το χα ξαναπάθει άλλη μια φορά σε περίπτερο. Ήταν καλοκαίρι, όμως ,τότε. Είχε ένα κοντάρι, κατά μήκος της τέντας, που προεξείχε και στο οποίο ο περιπτεράς κρεμούσε πάνω τις εφημερίδες. Δεν το είδα. Καρφώθηκα πάνω του. Με πλησίασε ένα ζευγάρι που είδε τη φάση για να δει αν είμαι καλά. Μετά άρχισαν να τα βάζουν με τον περιπτερά. Βγήκε και αυτός ο καημένος έξω, μου ζητούσε συγγνώμη και τα σχετικά. Έκανα ένα αξιοπρεπές καρούμπαλο μετέπειτα.
Νο3
Περνούσα μέσα από ένα πάρκο, στο οποίο έπαιζαν κάτι παιδάκια ποδόσφαιρο με κανονική μπάλα ποδοσφαίρου, όχι με καμιά αερόμπαλα. Έχει σημασία αυτή η λεπτομέρεια. Βαράει εκείνη την ώρα κάποιο από αυτά ένα δυνατό σουτ το οποίο με βρήκε ακριβώς στο δεξί μου φρύδι. Δεν κατάλαβα τι είχε γίνει. Μόνο μαύρισε ο τόπος. Μετά έψαχνα τα γυαλιά μου που εκσφενδονίστηκαν πιο εκεί. Όταν πήγα σπίτι και κοιτάχθηκα στον καθρέφτη, είδα ότι το φρύδι μου είχε σχιστεί ελαφρά.
Τι γελοία σκηνικά.
Guest 515609
Επισκέπτης

Γυρνώντας από Ζυρίχη στην Ελλάδα.
Μπαίνω στο αεροπλάνο, βολεύω τη χειραποσκευή μου και πάω να κάτσω δίπλα στη φίλη μου. Ένας μουσάτος νεαρούλης κάθεται δίπλα της.
Με κοιτάει τον κοιτάω, με κοιτάει τον κοιτάω μέχρι που νευρίασα και λέω στη φίλη μου "τι θα γίνει με αυτόν τον μ*λάκα τώρα;" και ενώ τον κοιτάω να του λέω "θα με κοιτάς για πολύ ώρα; Τι θα γίνει τώρα; βούρλο ε βούρλο!"
Ανέκφραστος αυτός και να μου λέει η φίλη μου "σκάσε μωρή" και "σκάσε μωρή"
Εν το μεταξύ να λέω κι άλλα κουλά του στυλ "πωωω μόλις μπω σπίτι θα κλειδωθώ στη τουαλέτα μου έλειψε το μπάνιο μου 5 ώρες θα χ*ζω" και πολλά πολλά πολλά άλλα τέτοια!
Περνάει λίγη ώρα, γυρνάω να μιλήσω με τη φίλη μου και πέφτει πάλι το βλέμμα μου σε αυτόν και ξανά αρχίζω εγώ στη φίλη μου "πω μιλάμε τέρμα βλάκας ο τύπος" και να τον κοιτάω και να λέω "ΕΊ-ΣΑΙ ΒΛΆ-ΚΑΣ" και να σκέφτομαι ότι δεν καταλαβαίνει Χριστό.
Και πως ρωτάει η φίλη μου ρε συ τι ώρα πήγε; ακούω μια αντρική φωνή "12 παρά 20" γυρνάω, τον κοιτάω και μετά κοιτάω το βιβλίο που κρατούσε και διάβαζε τόση ώρα ότι ήταν με ελληνικά γράμματα! έχει παγώσει το αίμα μου και δεν ξέρω τι να πω!!!!!!
Με τα πολλά και τα λίγα τον ζάλισα να του λέω συγνώμη και αφού με έκανε να νιώσω τις τύψεις μου λέει ένα "δε σου είπα ότι είμαι Έλληνας για να δω τι θα λες αλλά οκ δε παρεξηγώ και εγώ το κάνω αυτό σε ξένους"
Δεν έχω ντραπεί πιο πολύ ποτέ ξανά, αλήθεια!
σημερα ετυχε ενα πολυ ωραιο.Ειμαστε με μια μια φιλη μ μετα τη ληξη του σχολειου και μιλαμε.χτυπα το τηλεφωνο της και αρχιζει να λεει:
-ναι,ελα,ναι σχολειο ακομα,περιμενω τον ταδε(το αγορι της)
ε λεω εγω η φιλη μας η νασια θα ναι κι ετσι λεω
-φιλακια πες
-Ελα φιλακια απο τη νανσυ,νανσυ φιλακια απτον μπαμπα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και μενω καγκελο.οκ δεν ειναι το ρεζιλεμα αλλα στην ιδεα οτι ο πατερας της σκεφτεται οτι δινω φιλακια στου πατεραδες των κολλητωμ μου φρικαρω.
το κουλο ειναι πως δεν το παρεξηγησε,μαλλον χαρηκε που χαιρεταμε τους γονεις και ειπε
-δωσε και στην κοπελα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ήμουν με τις φίλες μου στο διάλειμμα και μιλάγαμε. Ήμασταν 5. Και εκεί που συζητούσαμε, περνάει από πίσω το παιδί που μου αρέσει

Προχωράνε μπροστά και πλησιάζουν σιγά σιγά εκεί που στεκόταν και μόλις μπαίνω κι εγώ στο κτίριο, με φωνάζει η μία με το όνομα μου και λέει αρκετά δυνατά:
<<Έλα εδώ, έχει κάτι που μας ενδιαφέρει!!!>>
Πλησιάζω κι εγώ, και αρχίζουμε να παρατηρούμε εκείνη την ανακοίνωση. Μας κοίταξαν λίγο περίεργα τα παιδιά που την διάβαζαν, αλλά συνέχισαν την ανάγνωση. Μόλις την κοιτάμε καλά καλά, βλέπουμε ότι αφορούσε την Γ΄Λυκείου και έλεγε κάτι για στρατοδικεία.. (???) Ακαταλαβίστικα

Μόλις συνειδητοποιούμε την βλακεία μας σκάμε στα γέλια, και προχωράμε σε μια άλλη ανακοίνωση πιο κει,(που ευτυχώς αφορούσε την Α' Λυκείου)όπου και λιώσαμε στο γέλιο!!
Σχεδόν δάκρυσα όσο σκεφτόμουν το ρεζιλίκι μας !

palio_melos
Διάσημο μέλος

..Να 'χω τραγουδήσει από Coldplay μέχρι Ρέμο, να πετάω κάτι ατάκες του Σεφερλή και να τις λέω και δυνατά γιατί είχα κέφια..
Τελικά κάπου εκεί στο Χαλανδρί ένας τυπάς σηκώνεται να βγει..
Και να ήμουνα σίγουρος όταν έλεγξα το βαγόνι ότι ήμουνα μόνος μου..
Να ανοίξει η γη να με καταπιεί ρε φίλε..

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ήμουν στο λεωφορείο με τις κολλητές μου και γυρνάγαμε στα σπίτια μας από το σχολείο.Μόλις φτάνουν στην στάση τους, με χαιρετάνε και πάνε να κατέβουν, αλλά ο οδηγός ξεκίνησε. Του φωνάζουν αν μπορούσε να σταματήσει γιατί δεν πρόλαβαν να κατέβουν κι αυτός γυρνάει και τους φωνάζει:
-<<Εσείς φταίτε, που αργήσατε να κατεβείτε.Σιγά μην περιμένω εγώ τις αφεντιές σας να κατέβουν όποτε θέλουν. Να μην μιλάγατε και να κατεβένατε. Άντε και να έχετε το νου σας μικρά.>>
Τι να πούμε κι εμείς ησυχάσαμε, είχαν ψιλοπάθει σοκ τα κορίτσια, μας κοίταζε και όλο το λεωφορείο.Γέλαγε η μια,η άλλη σοβαρή. Εκεί που μιλούσαμε με την μια και της είπα να κατεβούν στο σπίτι μου και να τις πάρουν από εκεί, σταματάει το λεωφορείο και κατεβαίνει η άλλη! Η άλλη μου μίλαγε ακόμα δεν είχα πάρει χαμπάρι.Της φωνάζω: ''Η Ραφαέλα κατέβηκε". Φρικάρει αυτή, σηκώνεται, και την βλέπει κάτω που της φώναζε: ''Τι κάνει; Κατέβα'', αλλά ο οδηγός είχα ξεκινήσει...!!!! Μας πιάνουν νευρικά γέλια, όλο το λεωφορείο να μας κοιτάει και να κρυφογελάει. Την παίρνει τηλ. την Ραφαέλα και να της λέει: ''Τι έκανες γιατί κατέβηκες'' και να γελάααει...Δεν έχω ξανανιώσει πιο ντροπιασμένη στη ζωή μου

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Κύριος:-Χαρά εσύ είσαι;
Εγώ:- Όχι ρε. Η περιπτερού της γωνίας είμαι. Κόψε τα κουλά.Και λέγε τις σημειώσεις γιατί έχω μάθημα.
Κύριος:-Χαρά ο (τάδε) είμαι.
Εγώ (εκνευρισμένη): -Ποιος τάδε ρε; Ο συμμαθητής μου δεν είσαι; Πότε έγινες ο (τάδε).
Κύριος:-Χαρά,δώσε μου τη μαμά σου τώρα. Τι είναι εκεί που πήρα;
Ξαφνικά άκουσα τη φωνή της μαμάς: "Χαράααα φέρε το τηλέφωνο"
Εγώ:- Δικό μου είναι το τηλέφωνο,τι θες; Βρίζω τώρα άσε με. (Το κακόμοιρο είχα εκνευριστεί

Μαμά:- Χαρά, το κινητό που κρατάς είναι δικό μου.
Εγώ:- Και το δικό μου πού είναι;
Μαμά:-Να,το.

Από τότε δε σηκώνω ποτέ κινητό κανενός άλλου στο σπίτι. Μόνο σταθερό.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ε, μια μέρα έβρεχε και είχε κάτσει ακριβώς μπροστά μου. Πήγα να τον βγάλω φωτογραφία και το κατάλαβε, γιατί εγώ το χαζό είχα ξεχάσει να απενεργοποιήσω τον ήχο και....

Εκείνη την ώρα ήταν εκεί ο ξάδερφος μου και μου έλεγε "Μα είσαι χαζήηηηηη; Τον βγάζεις που τον βγάζεις φωτογραφίες δε σου κόβει να το βάλεις στο αθόρυβο;"

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Εγώ: -... ναι ,θέλω να μου πεις την αλήθεια,πώς θα του το πούμε μετά;
Μιλάγαμε αρκετή ώρα με την κοπέλαα... Ξαφνικά, πετάγεται ο λεγάμενος από το πουθενά μπροστά μου
-Να πείτε ποιανού,τι;;;;;
Κι εγώ, απορροφημένη καθώς ήμουν, δεν τον είχα προσέξει, και μόλις πετάγεται, γουρλώνω τα μάτια και αρχίζω να ουρλιάζωωωωω....

Ο απόλυτος τρόμος ζωγραφισμένος στα μάτια μου... Ο.Ο
Το παιδί έσκασε στα γέλια και από τότε με κορόιδευε για αιώνες

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Να πω τώρα την αμαρτία μου το ίδιο θα έκαναΤο παιδί έσκασε στα γέλια και από τότε με κορόιδευε για αιώνες![]()

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αίσχος.Πέρσι, ήθελα ένα παιδί και το έβγαζα κρυφά φωτογραφίες στη στάση του λεωφορείου.
Ε, μια μέρα έβρεχε και είχε κάτσει ακριβώς μπροστά μου. Πήγα να τον βγάλω φωτογραφία και το κατάλαβε, γιατί εγώ το χαζό είχα ξεχάσει να απενεργοποιήσω τον ήχο και....
Εκείνη την ώρα ήταν εκεί ο ξάδερφος μου και μου έλεγε "Μα είσαι χαζήηηηηη; Τον βγάζεις που τον βγάζεις φωτογραφίες δε σου κόβει να το βάλεις στο αθόρυβο;"![]()
Ποιος άνθρωπος, εκτός από τους παιδεραστές και τους ανώμαλους, βγάζει φωτογραφίες κάποιον άλλον για να καυλώνει μετά;

rakels
Δραστήριο μέλος

Ήμασταν με τα παιδιά από το τμήμα μου στον φούρνο κοντά στο φροντιστήριο για να πάρουμε καφέ, τυρόπιτες κλπ.
Ε λοιπόν ένας συμμαθητής μου πίνει πάντα τον καφέ του πικρό, χωρίς ίχνος ζάχαρης.
Εκεί που διάλεγα τι χυμό να πάρω, ακούω μια φωνή να λέει : ένα τάδε καφέ γλυκό με γάλα.
Νόμιζα λοιπόν ότι ήταν ο συμμαθητής μου ε, και αφού δεν υπήρχε και πολύς κόσμος τριγύρω, του λέω '' έλα τώρα που θες και γλυκό! ''
Οι υπόλοιποι συμμαθητές μου να έχουν μείνει κάγκελο και 'γω ακάθεκτη. Πάω λοιπόν στο ταμείο για να πληρώσω και τον ρωτάω: μα καλά, εσύ δεν το είπες? Και μου απαντάει: όχι, αυτός πίσω σου με την μπλε μπλούζα.
Γυρνάω, τον κοιτάω κι εκείνος να έχει μείνει με ένα βλέμμα ''πόσο γκάου μπίου είσαι κοπελιά?'' (πάλι καλά ήταν πάνω-κάτω στην ηλικία μου δηλαδή.

Ε μετά ξεραθήκαμε όλοι μαζί στα γέλια, αν και συνεχίζουν να με δουλεύουν για αυτό το περιστατικό.
Εμένα μου άρεσε.

Guest 712911
Επισκέπτης

Λοιπόν, δε θα το έλεγα ακριβώς ρεζιλίκι, μιας και συνηθίζω να γίνομαι πραγματικά ρεζίλι όταν βγαίνω, αλλά τέσπα.
Ήμασταν με τα παιδιά από το τμήμα μου στον φούρνο κοντά στο φροντιστήριο για να πάρουμε καφέ, τυρόπιτες κλπ.
Ε λοιπόν ένας συμμαθητής μου πίνει πάντα τον καφέ του πικρό, χωρίς ίχνος ζάχαρης.
Εκεί που διάλεγα τι χυμό να πάρω, ακούω μια φωνή να λέει : ένα τάδε καφέ γλυκό με γάλα.
Νόμιζα λοιπόν ότι ήταν ο συμμαθητής μου ε, και αφού δεν υπήρχε και πολύς κόσμος τριγύρω, του λέω '' έλα τώρα που θες και γλυκό! ''
Οι υπόλοιποι συμμαθητές μου να έχουν μείνει κάγκελο και 'γω ακάθεκτη. Πάω λοιπόν στο ταμείο για να πληρώσω και τον ρωτάω: μα καλά, εσύ δεν το είπες? Και μου απαντάει: όχι, αυτός πίσω σου με την μπλε μπλούζα.
Γυρνάω, τον κοιτάω κι εκείνος να έχει μείνει με ένα βλέμμα ''πόσο γκάου μπίου είσαι κοπελιά?'' (πάλι καλά ήταν πάνω-κάτω στην ηλικία μου δηλαδή.)
Ε μετά ξεραθήκαμε όλοι μαζί στα γέλια, αν και συνεχίζουν να με δουλεύουν για αυτό το περιστατικό.
Εμένα μου άρεσε.![]()
Το περιστατικό ή ο τύπος;

Dalian
Περιβόητο μέλος

whoa, why the hostility?Με κοιτάει τον κοιτάω, με κοιτάει τον κοιτάω μέχρι που νευρίασα και λέω στη φίλη μου "τι θα γίνει με αυτόν τον μ*λάκα τώρα;" και ενώ τον κοιτάω να του λέω "θα με κοιτάς για πολύ ώρα; Τι θα γίνει τώρα; βούρλο ε βούρλο!"

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αίσχος.
Ποιος άνθρωπος, εκτός από τους παιδεραστές και τους ανώμαλους, βγάζει φωτογραφίες κάποιον άλλον για να καυλώνει μετά;![]()
μιλάς στο ελεύθερο Άλμα, τζίτζικα

βασικά δεν τον έβγαζα για αυτό το λόγο.
απλώς ήθελα να έχω φώτοζ του στο κινητό μου

Έτυχε να διαβάσω το μήνυμα αυτό, πέθανα στα γέλιααααααααααααα!!!!!Είχα δει την ταινία "Evita" που ο Banderas κάνει μια χειρονομία (την μια παλάμη στο εσωτερικό του αγκώνα του άλλου χεριου και το σήκωμα του χεριού? Το γνωστό "fuck you"?) Εγώ δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα και υπέθεσα ότι σημαίνει κάτι σα να λέμε "την έβαψες", βάσει των "συμφραζομένων" της ταινίας.
Μετά από καιρό κάναμε μάθημα Αγγλικών και μας εξηγούσε η δασκάλα πως είναι οι εξετάσεις. Κάποιο παιδάκι ρώτησε "κυρία, κυρία, τι γίνεται αμα δεν γράψουμε καλά?" στο οποίο εγώ αμέσως είπα "αν δεν γράψουμε καλα...*έκανα την χειρονομία που νόμιζα ότι σημαινει πως την βάψαμε*. Η δασκάλα σοκαρίστηκε και με κοίταγε και γουρλωμένα μάτια. Τότε σκέφτηκα ότι κάτι λάθος έχω καταλάβει και μάλλον κάτι άλλο σημαίνει αυτό που έκανα. Τα άλλα παιδάκια απλά με κοίταζαν με απορία, μιας και δεν καταλάβαιναν τι σχέση έχουν οι εξετάσεις με τα χέρια μου.
Αργότερα έμαθα τι είναι και από τότε ντρεπόμουν αυτή τη δασκάλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Ωρορα
- Wanda
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Requiem
- ivrock
- User2350
- camil
- Bitter
- ggl
- Kassiopi
- tslef8
- Citylights
- physicscrazy
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- Teoulaki
- jj!
- Paragontas7000
- Cupid
- spring day
- Wonderkid
- azula
- Viedo
- snowy
- taketrance
- SlimShady
- Paul33.gr
- Sherlock
- Sugarillo
- sokliap
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- grtt
- 1011
- constansn
- iminspain
- betonieras
- globglogabgalab
- orchidea
- harry akritas
- Luke.
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Warzycha_13
- igeorgeoikonomo
- Athens2002
- Aksak
- hirasawayui
- baizer
- gvarth
- Feli
- tsiobieman
- Alma Libre
- Idontknoww
- Μάρκος Βασίλης
- Dim1234
- Ryuzaki
- johnsala
- MarilynSt
- MarcoReus
- louminis
- Serotonin
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.