triantafullaki :) Εκκολαπτόμενο μέλος Η triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Η triantafullaki :): #41 08-06-13 23:46 Δύσκολα κοιμάμαι κάθως το μεσημέρι πάντα έχω να κάνω κάτι αλλά τις σπάνιες φορές που κοιμάται το μεσημέρι , μετά είμαι πολύ ξεκούραστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Ο Xaris SSSS: #42 08-06-13 23:52 Σπάνια κοιμάμαι το μεσημέρι, μόνο όταν είμαι πολύ κουρασμένος. Και αφού ξυπνήσω είμαι σε τέτοια ατονία που για την υπόλοιπη μέρα δεν μπορώ να λειτουργήσω, γι΄αυτό και το αποφεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:23 Η τρελή φιλόσοφος: #43 09-06-13 09:23 ποτέ!ξυπνάω με πονοκέφαλο και βλέπω εφιάλτες......άσε που χάνω πολύτιμο χρόνο και την υπόλοιπη μέρα(βασικά απόγευμα και βράδυ )είμαι πτώμα και σε κατάσταση stand by Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:54 Η OoOkoβοldOoO: #44 09-06-13 09:54 Σπάνια να κοιμηθώ μεσημέρι. Θα μαι πολύ κουρασμένη για να το κάνω. Πάντως άμα κοιμηθώ μεσημέρι.....ούτε τι χρονιά έχουμε δεν ξέρω μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:49 Η MissKit έγραψε: #45 15-07-13 22:49 Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:08 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #46 16-07-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Click για ανάπτυξη... Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η Gate4 έγραψε: #47 16-07-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Click για ανάπτυξη... Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η MissKit έγραψε: #48 16-07-13 01:25 Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δύσκολα κοιμάμαι κάθως το μεσημέρι πάντα έχω να κάνω κάτι αλλά τις σπάνιες φορές που κοιμάται το μεσημέρι , μετά είμαι πολύ ξεκούραστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Ο Xaris SSSS: #42 08-06-13 23:52 Σπάνια κοιμάμαι το μεσημέρι, μόνο όταν είμαι πολύ κουρασμένος. Και αφού ξυπνήσω είμαι σε τέτοια ατονία που για την υπόλοιπη μέρα δεν μπορώ να λειτουργήσω, γι΄αυτό και το αποφεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:23 Η τρελή φιλόσοφος: #43 09-06-13 09:23 ποτέ!ξυπνάω με πονοκέφαλο και βλέπω εφιάλτες......άσε που χάνω πολύτιμο χρόνο και την υπόλοιπη μέρα(βασικά απόγευμα και βράδυ )είμαι πτώμα και σε κατάσταση stand by Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:54 Η OoOkoβοldOoO: #44 09-06-13 09:54 Σπάνια να κοιμηθώ μεσημέρι. Θα μαι πολύ κουρασμένη για να το κάνω. Πάντως άμα κοιμηθώ μεσημέρι.....ούτε τι χρονιά έχουμε δεν ξέρω μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:49 Η MissKit έγραψε: #45 15-07-13 22:49 Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:08 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #46 16-07-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Click για ανάπτυξη... Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η Gate4 έγραψε: #47 16-07-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Click για ανάπτυξη... Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η MissKit έγραψε: #48 16-07-13 01:25 Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπάνια κοιμάμαι το μεσημέρι, μόνο όταν είμαι πολύ κουρασμένος. Και αφού ξυπνήσω είμαι σε τέτοια ατονία που για την υπόλοιπη μέρα δεν μπορώ να λειτουργήσω, γι΄αυτό και το αποφεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:23 Η τρελή φιλόσοφος: #43 09-06-13 09:23 ποτέ!ξυπνάω με πονοκέφαλο και βλέπω εφιάλτες......άσε που χάνω πολύτιμο χρόνο και την υπόλοιπη μέρα(βασικά απόγευμα και βράδυ )είμαι πτώμα και σε κατάσταση stand by Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:54 Η OoOkoβοldOoO: #44 09-06-13 09:54 Σπάνια να κοιμηθώ μεσημέρι. Θα μαι πολύ κουρασμένη για να το κάνω. Πάντως άμα κοιμηθώ μεσημέρι.....ούτε τι χρονιά έχουμε δεν ξέρω μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:49 Η MissKit έγραψε: #45 15-07-13 22:49 Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:08 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #46 16-07-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Click για ανάπτυξη... Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η Gate4 έγραψε: #47 16-07-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Click για ανάπτυξη... Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η MissKit έγραψε: #48 16-07-13 01:25 Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτέ!ξυπνάω με πονοκέφαλο και βλέπω εφιάλτες......άσε που χάνω πολύτιμο χρόνο και την υπόλοιπη μέρα(βασικά απόγευμα και βράδυ )είμαι πτώμα και σε κατάσταση stand by Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:54 Η OoOkoβοldOoO: #44 09-06-13 09:54 Σπάνια να κοιμηθώ μεσημέρι. Θα μαι πολύ κουρασμένη για να το κάνω. Πάντως άμα κοιμηθώ μεσημέρι.....ούτε τι χρονιά έχουμε δεν ξέρω μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:49 Η MissKit έγραψε: #45 15-07-13 22:49 Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:08 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #46 16-07-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Click για ανάπτυξη... Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η Gate4 έγραψε: #47 16-07-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Click για ανάπτυξη... Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η MissKit έγραψε: #48 16-07-13 01:25 Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπάνια να κοιμηθώ μεσημέρι. Θα μαι πολύ κουρασμένη για να το κάνω. Πάντως άμα κοιμηθώ μεσημέρι.....ούτε τι χρονιά έχουμε δεν ξέρω μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:49 Η MissKit έγραψε: #45 15-07-13 22:49 Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:08 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #46 16-07-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Click για ανάπτυξη... Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η Gate4 έγραψε: #47 16-07-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Click για ανάπτυξη... Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η MissKit έγραψε: #48 16-07-13 01:25 Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:08 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #46 16-07-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Click για ανάπτυξη... Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η Gate4 έγραψε: #47 16-07-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Click για ανάπτυξη... Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η MissKit έγραψε: #48 16-07-13 01:25 Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Totaled: Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι... Click για ανάπτυξη... Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η Gate4 έγραψε: #47 16-07-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Click για ανάπτυξη... Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η MissKit έγραψε: #48 16-07-13 01:25 Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι! Click για ανάπτυξη... Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η MissKit έγραψε: #48 16-07-13 01:25 Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθόλου περίεργο δεν είναι. Το μεσημέρι δεν πρέπει να πέφτουμε σε βαθύ ύπνο γιατί μετά δεν κοιμόμαστε το βράδυ και προκαλείται κι αυτή η αίσθηση του ζόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:25 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #49 16-07-13 01:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω Click για ανάπτυξη... Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:32 Η Gate4 έγραψε: #50 16-07-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:34 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #51 16-07-13 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό δεν το ήξερα Πράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:36 Η Gate4 έγραψε: #52 16-07-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας. Click για ανάπτυξη... Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 16-07-13 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:41 Η Gate4 έγραψε: #54 16-07-13 01:41 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του. Click για ανάπτυξη... Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:44 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #55 16-07-13 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:46 Η Gate4 έγραψε: #56 16-07-13 01:46 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό. Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:47 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #57 16-07-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:49 Η Gate4 έγραψε: #58 16-07-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa johnsala rafaela11 Unboxholics Kate1914 Μήτσος10 fourkaki Luludaki Esperos1 iew Μαυρίκιος Wonderkid taketrance camil Memetchi marww kalhkardia Fernando_A iiTzArismaltor_ Maraki_lar_1980 jj! charmander J.Cameron Scandal CiNeFiL Jocaste Viedo orchidea harry akritas Lathy Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας. Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:52 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #59 16-07-13 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μπα όχι πάντα. Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ Click για ανάπτυξη... Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:56 Η Gate4 έγραψε: #60 16-07-13 01:56 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος. Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες. Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ναι σωστά! Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.