Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Το έχω κάνει κατά καιρούς, όταν αναγκαζόμουν λόγο δουλείας, αλλά είμουν χάλια ολη την ημέρα και δεν μπορούσα και να αποδώσω στην δουλεία. Τελικός με βόλευε πιο πολύ να κοιμιθώ μια ώρα λιγότερη την νύχτα και την ώρα που θα κοιμώμουν για μεσημέρη να κάνω γυμναστική, έτσι ξυπνούσα περισσότερο από ότι με τον ύπνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυμάμαι μάλιστα ένα περιστατικό στη κατασκήνωση που ήμουν ομαδάρχης...!
Ήμουν πτώμα και είχα 2 ώρες το μεσημέρι για να κοιμηθώ...θυμάμαι πως η βοηθός μου προσπαθούσε να με ξυπνήσει γιατί έπρεπε να φύγουμε και όταν τελικά ξύπνησα τρόμαξα...δεν ήξερα που βρίσκομαι ποια μέρα ήταν ποια ήταν αυτή που με ξύπνησε και βρισκόταν από πάνω από το κεφάλι μου και γενικά δεν είχα καμία επαφή με το περιβάλλον για περίπου πέντε λεπτά...ζωντανός νεκρός για τα καλά!!
Ύπουλο πράμα αυτός ο ύπνος ο μεσημεριανός!!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 845212
Επισκέπτης

Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά καλό είναι να μην κοιμηθώ πάνω απο 1 ώρα γιατί μετά μου παίρνει πολλή ώρα να συνέλθω. Αν σηκωθώ μετα τις 9 το πρωι σχεδόν ποτέ δεν κοιμάμαι μεσημέρι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος
Μετά το φαγητό, όταν είσαι ξύπνιος από τις 6 ναι χρειάζεσαι λίγο ύπνο το μεσημέρι !
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
αλλά θα ήθελα να μην κοιμάμαι. ειδικά το χειμώνα. ξυπνάω και είναι νύχτα. πάει όλη η μέρα.

juste un instant
Επιφανές μέλος
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεσημέρι κοιμαμαι μόνο αν είμαι άρρωστη συνήθως η αν είμαι υπερβολικά κουρασμένη.
Κι εγώ όταν κοιμάμαι το μεσημέρι, μετά ξυπνάω σαν άρρωστος.
juste un instant
Επιφανές μέλος
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η αλήθεια είναι πως καμία φορά όταν έρχομαι σπίτι από τη δουλειά κοιμάμαι 20 λεπτά χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. Νιώθω καλύτερα.. νομίζω όμως ότι αν κοιμάσαι παραπάνω χάνεις την αίσθηση.Κι όμως ο μεσημεριανός ύπνος είναι αναζωογονητικός. Αρκεί να μην υπερβαίνει το μισάωρο.
Και γενικά οι άνθρωποι που κοιμούνται το ξημέρωμα και ξυπνάνε το μεσημέρι, απορώ πως ζουν. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να κοιμάται τη νύχτα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως έχουν γίνει μελέτες και το πιστοποιούν αυτό.Η αλήθεια είναι πως καμία φορά όταν έρχομαι σπίτι από τη δουλειά κοιμάμαι 20 λεπτά χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. Νιώθω καλύτερα.. νομίζω όμως ότι αν κοιμάσαι παραπάνω χάνεις την αίσθηση.
Valder
Επιφανές μέλος
Συμβαίνει να εισαι πιο νυχτερινός τύπος. Εγω είμαι, απόλυτα.Και γενικά οι άνθρωποι που κοιμούνται το ξημέρωμα και ξυπνάνε το μεσημέρι, απορώ πως ζουν. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να κοιμάται τη νύχτα.
Ότι έργο έχω παράξει νύχτα, ότι διάβασμα έχω κάνει νύχτα, ότι μπίζνα έχω στήσει νύχτα, ότι σκέψη έχω κάνει νύχτα, έχω ρίξει ζωώδη δουλειά. Ζωώδη.
Θα ξυπνήσω και 7 το πρωί, αλλά λόγω υποχρέωσης πχ εργασία, δυσάρεστα, με εσωτερικο γαμωσταυρίδι μεχρι τις 10 το πρωι και τον δευτερο καφέ.
Αυτα τα "όποιος ξυπνάει από τις 5 το ξημερωμα και κάνει κρυα ντουζ να κοκκαλώσουνε οι ρώγες και ετοιμαζει πρωινα μαγειρευει τρεχει μαραθωνιο, κάνει πεντε γυρους σεξ, κάνει μπάνιο μαλλια αφροντους ξυρισμα, βλέπει Παπαδάκη ΑΝΤ1 και 7.30 ειναι στη δουλειά σαν καλός δρόνος" αυτα ειναι καρκινιάρικες ανοησίες αυτων που το παίζουν και καλά οι σωστοί και οι φτιαγμένοι της ζωής.
Πιο τιμιο ειναι να ακούσω: "Ναι ρε ξυπνάω 7, κανω μια τουαλετα ντυνομαι βιαστικα και φευγω χωρίς να χω ξυπνήσει γαμω το σπίτι τους και δε μου αρέσει για να ειμαι 9 στη δουλειά". Πιο ειλικρινές το βρίσκω. Πιο ανθρωπινο.
Αμα μου αρχίσει ο άλλος "Χάνεις τη μιση μερα αν ξυπνήσεις 9 το πρωί" ή "Ο σωστός άνθρωπος κερδίζει τη μέρα απο νωρίς" κι άλλα τετοια καρκινιάρικα τσιτάτα, θα πω απο μεσα μου ενα "ουώξω μωρη λινάτσα" εκείνη την ωρα και δίκιο θα χω. Κάντο, αλλά μη το πουλάς ρε μαλάκα, με εκνευρίζει, θα σου ριξω μπουνιά.
ΥΓ: Εκει που διαφωνώ ειναι στο ξυπνημα το μεσημέρι που ειπες, αυτο ειναι η αρρωστια, οχι το να κοιμηθεις 2 και να ξυπνησεις 7 το πρωι. Χίλιες φορές 2 με 7 το πρωί, παρά 5 το πρωι με 3 το απόγευμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Joji
- AggelikiGr
- Ουριήλ
- johnsala
- rafaela11
- Unboxholics
- Kate1914
- Μήτσος10
- fourkaki
- phleidhs
- Luludaki
- Esperos1
- iew
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- taketrance
- camil
- Memetchi
- Kougami
- marww
- kalhkardia
- Micro
- Fernando_A
- iiTzArismaltor_
- Maraki_lar_1980
- jj!
- charmander
- J.Cameron
- Scandal
- CiNeFiL
- Jocaste
- Viedo
- orchidea
- harry akritas
- Lathy
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool