Αυτό το λες ειρωνικά προς εμένα? Σόρυ αλλά με τόσα που διαβάζω και δε σας ξέρω κιόλας εδώ τρομοκρατηθει
Αν δεν ειρωνεύεσαι θα σου πω.. Εγώ γενικά είμαι της άποψης πως η γυναίκα πρέπει να το παίζει και λιγάκι διπλωματικα. Για να μην λαρερμηνευθουν τα λόγια μου πάλι, εννοω πως δεν θα μου άρεσε να ανοιχτεί πολύ γρήγορα. Καλό είναι να υπάρχει και μια σπίθα που θα κράτα σε εγρήγορση τον άλλο. Εγώ δεν εννοώ μην απαντάς η εξαφανίσου αυτά είναι γελοία. Εγώ εξαρχής είχα δείξει πως τον θέλω και τον ήθελα πολύ και το ήξερε. Αλλά προσπαθούσα να μη βιαστώ, πρώτον να μη με περάσει για Καμμια ξελιγωμενη κι επειδή οι άντρες έχουν την τάση να κρίνουν εύκολα αρνητικά μια γυναίκα (ο κόσμος όλος δλδ) δεν ήθελα να κάνω Καμμια βλακεια και να τον χάσω. Δεν ήξερα πως σκέφτεται. Μου φαινόταν αξιόλογο παιδί και μου άρεσε πάρα πολύ.
Προσωπικά αν με ρωτήσεις ευθέως θα σου πω πως ήθελα από την πρώτη μέρα να πέσω στο κρεβάτι μαζί του. Προσπάθησα όμως να το κρατήσω λίγο δεν άντεξα και πάρα πολύ ενώ θα ήθελα, η χημεία μας ήταν απερίγραπτη εξ αρχής) κι έτσι κρατιοταν μια σπίθα αναμμένη. Τελικά όμως σταμάτησα να ενδιαφέρομαι για το τι θα σκεφτεί και ενέδωσα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό.. Να κολλησουμε ακόμα περισσότερο.
Ένας ακόμα λόγος που προσπάθησα να κρατηθώ ήταν παλαιότερες εμπειρίες μου που είχα καεί από χυλό που λέμε φυσούσα και γιαούρτι. Φοβόμουν.. Αλλά με έκανε να νιώσω πολύ άνετα κι έτσι γιαυτό έγιναν όλα σχετικά γρήγορα..