xe xe, είμαι Φυσικης Αγωγής
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2024
Και να συνεχίσω, επί του προσωπικού, ναι ήμουν μια τρελλή εκπαιδευτικός, που οδηγούσα την κουβεντα όπως ήθελα, σε ...κακά μονοπάτια. Και όχι τόσο στα ελληνόπουλα, αλλά στα προσφυγόπουλα, εκεί να δεις προπαγάνδα, αλλά πολύ προσεχτική, μην έρθει κανας τζιχαντιστής. Όμως εργοδότης μου δεν ήταν οι ταλιμπάν, επομένως, όλα ήταν σε σίγουρα μονοπάτια και .... βοηθούσα στην ενσωμάτωση. Ο μεγάλος διάολος που έβαλα στα παιδάκια ήταν το μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Τα έκανα τα καημένα να αναρρωτιούνται ακόμα και για το κοράνι, γιατί να γράφει αυτά που γράφει. Τα έβαζα επίτηδες σε ομάδες αγοράκια με κοριτσάκια, δήθεν τυχαία. Αυτά έλεγαν πως είναι χαράμ, αλλά δε σήκωνα κουβέντα. Και άλλα πολλά, που αν έρχονταν οι πατεράδες τους, θα με κυνηγούσαν, αλλά ήμουν Γερμανία. χε χε χε
Δυστυχως ΕΙΣΑΙ εκπαιδευτικος.
Διοτι παιρνεις ενα ΔΙΚΟ ΣΟΥ παραδειγμα,το βαζεις μπροστα και καλα να μας πεις οτι ηθελες να ενσωματωσεις τα προσφυγοπουλα και εκανες κατι ακλο απο μ ονη σου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Δεν χρειαζεται καμια προσωπικη αποψη για κατι τετοιο.Αυτα διδασκονται κανονικοτατα απο διαφορα μαθηματα,οπως και απο τα εργαστηρια δεξιοτητων που σε παρα πολλα απο αυτα αναφερονται.Στηξν ελλαδα αλλα φανταζομαι καισ τη γερμανια.Οποιος καθηγητης δεν συμφωνει με αυτες τις ιδεες..απλα δεν τους κανει τα αναλογα εργαστηρια δεξιοτητων.
ΑΡΧΕς ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΙς ΠΕΙς ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Σκεψου ομως το ενδεχομενο ο εκπαιδευτικος να εχιε ρατσιστικες αποψεις και τι μπορει να λέει στα παιδια.
Διοτι αγαπητη μου..οταν αφηνουμε τον εκπαιδευτικο ελευθερο να προπαγανιζει στα παιδια ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ...ΤΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ(ΓΕΛΑΜΕ ΕΔΩ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΥΑΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΡΑΠΑΔΕς ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ..ΓΙΑ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ..ΓΙΑ ΤΟΥς ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗς ΦΥΣΗΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ..ΟΠΩς ΠΟΛΛΑ ΟΥΦΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝ.
Οποτε το τι εχεις εσυ στο μυαλο σου ειναι ασχετο με το τι εχεισστο μυαλο του ο αλλος.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ,,,ΑΥΤΕΣ ΟΜΩς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΙΔΕΩΔΗ.Κια ειναι ακριβως αυτα που και ολα τα προγραμματα σπουδων λενε.ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ
Απο εκει και περα..ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Ο εκπαιδευτικος δεν μπορει και δνε πρεπει να ειναι ανεξελεγκτος να λεει οτι ναναι στα παιδια.Αν δεν τουα ρεσει να παραιτηθει.
Το αλαθητο δεν μπορει να το εχιε κανενας..και οταν δεν βασιζεσαι σε γενικες αρχες και συμφωνα με τα γενικοτερα προγραμματα σπουδων..ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
Εγω μπορει να ειμαι αθρησκη,αλλα δεν εχω κανενα δικαιωμα να λεω στα παιδια να μην πιστευουν πουθενα.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ η να στο ζωγραφισω κιολλας;
Αντιστοιχως ο αλλος μπορει να πιστευει οτι πρεπει ολοι να υπακουομε στις θρησκειες.,πρεπει να εξοντωθουν οι μαυροι..πρεπει να εξολοθρευτουν οι ομοφυλοφικοι και λοιπες μαλακιες.
Ε..να τα πιστευει εχει το δικαιωμα.ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΛΕΜΕ.
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΒΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙς ΣΩΣΤΕΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ υπαρχουν ορια και πλαισια μεσα στα οποιοα οι εκπαιδευτικοι οφειλου να κινουνται.
Δεν μπορει ο καθενας να διδασκει τα παιδια του αλλου με οτι του φανει ,κατανοητο;
ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.,
ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΙΣΟΣ .
Το οτι εσυ ησουν φυσικης αγωγης,και εγραψες αυτα....κατι μου λεει που δεν θα το σχολιασω παραπανω.
Μου εξηγησες πολλα.
Παντως εισαι απολυτα λαθος..και δεν ειναι επανασταση στο κατεστημενο το να λες οτι εγω τους κανω οτι θελω.
Εσυ τους ειπες απλα αυτα που ειναι γενικοτερες δεδομενες αξιες..σιγα τα λαχανα που εκανες.
Αντιθετα..οταν ο αλλος θα τουυς λεει να πανε να πηδηξουν τους μαυρους ή να φασκελιαζουν τις γυναικες,ή οτι η γη ειναι επιπεδη...ή οτι δεν υπαρχουν εξωγιηνοι επειδη δεν το γραφει η Κ και Πα λδιαθηκη..ελα πες μου μαλακιες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2024
Όχι, δεν πρέπει να απολυθεί για τις απόψεις του.
Κια παρεπιπτοντως κανενας δεν απολυθηκε για τις αποψεις ΤΟΥ.Αρκει να ειναι
ΤΟΥ.
Δικαιωμα να τις λεει στα παιδια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.