nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

27-09-24

18:29
Μοιραζεστε τα γονιδιαΟ Φόκος παίζει με κούκλες.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

27-09-24

18:30
Χίλια μπράβο στη Μελόνι, αρκεί βέβαια να τηρηθεί το μέτρο και να μην είναι για τις εντυπώσεις. Τα σχολεία μας χρειάζονται μέτρα που θα ενισχύσουν την Αριστεία και την ευπρεπή συμπεριφορά, ώστε να μην έχουμε εκκολαπτόμενους αλήτες.Η επιθετικότητα των μαθητών προς τους εκπαιδευτικούς, δεν είναι μόνον Ελληνικό φαινόμενο. Στην Ιταλία για το λόγο αυτό επαναφέρουν το βαθμό συμπεριφοράς, με τον οποίο και μόνον ο μαθητής θα μπορεί να μένει στην ίδια τάξη.
ΠΗΓΗ: Η Μελόνι επαναφέρει μέτρο του Μουσολίνι στα σχολεία (msn.com)
Πόσο υπέροχη γυναίκα η Μελόνι. Και είναι συμπαθητική και κούκλα, όχι σαν την ασχήμια με πόδια και την ξινίλα που έχουν οι αντίστοιχες αριστερές πολιτικοί.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

27-09-24

18:42
Ολα τα σχολεια κινουνται με προγραμμα.Θα πρεπει να ειναι σε κανενα κατσικοχωρι σχολειακι που και παλι εκει θα ειναι οι καθηγητες..αλλα ισως δεν θα εχει τοσα πολλα.Ευχάριστο αυτό που λες Πουπουλίνα. Δεν το περίμενα. Θα ρωτήσω κάποια παιδιά να δω τι κάνανε σήμερα για να δω αν ικανοποιούνται τα κριτήρια της συγνώμης μου.
Ξεχασε ακικε τα παλια των σχολειων.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΑ.Οχι μονο δεν καθομαστε..τρεχουμε και δεν φτανουμε λεμε.Κια με ολα αυτα..και με τα εργαστηρια δεξιοτητων..και με διαφορα προγραμματα που αναλαμβανουμε και με τα γραφειοκρατικα που πλεον τα μεγαλα σχολεια δεν εχουν τις γραμματεςς που ειχαν παλια..και με τηαν αυτοαξιολογιση που ο ακθενας μας αναλαμβανει σγκεκριμενο τομεα και οφειλει να κανεις δρασσεις πανω σε αυτα και πολλα αλλα.
Συν την ατομικη αξιολογιση που το χειροτερο ειναι η απιστευτη γραφειοκρατια,Εμενα καθοτι παλια ακομα δεν μου εχει ερθει..πρωτα ειναι οι νεοδιοριστοι..αλλα τα βλεπω απο αυτους.
Το κακο ειναι οτι ανθρωποι που θυμουνται τα παλια σχολεια..νομιζουν οτι και τωρα ειναι ετσι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Και στο τελος θα βαλω την απιστευτη δυσκολια με τα παιδια και τους γονεις..που πλεον ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ/
Ευχαριστω.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

27-09-24

18:54
Ρώτησα 2 παιδιά και το 1 έπαιξε μπαντμικτον.
Ζητώ συγνώμη από τους εκπαιδευτικούς και την κυβέρνηση.Περιμενω τη συγνωμη σου.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

27-09-24

19:24
Μαλακα σε λατρευωΡώτησα 2 παιδιά και το 1 έπαιξε μπαντμικτον.
Ζητώ συγνώμη από τους εκπαιδευτικούς και την κυβέρνηση.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

27-09-24

19:39
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

27-09-24

20:52
Κια συνεχιζουμε το προγραμμα μας...
www.enikos.gr

Λαύριο: «Στην αρχή έπαιζαν μπουνιές και μετά έβγαλαν μαχαίρια» - 13 συλλήψεις και αλληλομηνύσεις για την συμπλοκή ανηλίκων έξω από ΕΠΑΛ
Ραντεβού φέρεται πως είχαν δώσει οι μαθητές που εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/09), έξω από ΕΠΑΛ, στο Λαύριο.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.948 μηνύματα.

28-09-24

09:14
Μάλλον δεν έχεις ιδέα!H σχολική μέρα αθλητισμού είναι ότι πιο ηλίθιο μπορούσε να σκεφτεί κάποιος για να κάνουν 3ήμερο οι εκπαιδευτικοί.
Δεν αμφιβάλλω, πως ορισμένα σχολεία υποτιμούν τον αθλητισμό, κυρίως όταν ο διευθυντής είναι ηλικιωμένος και ο σύλλογος έχει πλειοψηφία μανταμίτσων με νύχια μανικιούρ. Αυτές οι περιπτώσεις όμως μειώνονται, όσο κατανοεί ο κόσμος τα καλά της άσκησης.
Επειδή έχω φάει τα νιάτα μου σε αθλητικές δραστηριότητες, θα σας πω, πώς διοργανώναμε τη μέρα αθλητισμού. Δεν ξέρω, αν τώρα υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες, αλλά τότε που εργαζόμουν εγώ, δεν υπήρχαν και αυτοσχεδιάζαμε αρκετά. Λοιπόν, οι εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής ανάλογα με τις εγκαταστάσεις, κανόνιζαν ώρες και αθλήματα. Χώριζαν τα παιδιά σε ομάδες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και εμείς κάναμε ταυτόχρονα: βόλλευ, μπάσκετ, πινκ πονκ και στο τέλος το ποδόσφαιρο. Οι εκπαιδευτικοί που μπορούσαν, βοηθούσαν σε απλές διαιτησίες, τα δύσκολα τα σφύραγαν οι φυσικής αγωγής. Τότε για επαγγελματίες διαιτητές δεν είχαμε φράγκα. Όσοι μαθητές δεν συμμετείχαν σε κάποιο απ αυτά, τα έπαιρναν κάποιες καθηγήτριες και πήγαιναν να παίξουν μήλα, φρισμπι κλπ. Είχαμε βέβαια τον καβγά με τις δασκάλες μανταμίτσες τότε, που δεν ήθελαν να έρθουν όλη μέρα στα γήπεδα, γιατί δεν τελειώναμε στις 12, αλλά στις 3 περίπου και μέχρι να επιστρέψει το πούλμαν έφτανε 5. Αυτό γινοταν κάθε χρόνο, η ίδια φασαρία.
Και δεν ήταν απλό για τους εκπαιδευτικούς, να οργανώνουν και προσέχουν τους μαθητές σε μια έκταση 5 γηπέδων. Άσε που έτυχαν και τραυματισμοί και δυο φορές πήγαν θεολόγος και φιλόλογος στο νοσοκομείο, γιατί οι γυμναστές είχαν διαιτησίες και οργανωτικά. Δε μιλώ για πιθανούς καβγάδες, που πάντα είχαμε μερικά επεισόδια. Όσο καλύτερα όμως το οργανώνεις, τόσο η πιθανότητα επεισοδίων μικραίνει.
Ειλικρινά όμως και ως μαθήτρια και ως μαμά και ως γυμνάστρια, ό,τι θυμάμαι απ το σχολείο, είναι αυτά τα τρομερά συναισθήματα, της αγωνίας των παιχνιδιών, της συμπαράστασης, της χαράς, αλλά και απογοήτευσης των σχολικών πρωταθλημάτων.
Αξέχαστες είναι οι ώρες που έρχονταν οι γιοι από σχολικό πρωτάθλημα και μου περιέγραφαν όλες τις φάσεις, τα άδικα φάουλ, τις νίκες, τις ήττες κλπ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
γράφε σε παρακαλώ, όσα βρίσκεις . ΕυχαριστώΚια συνεχιζουμε το προγραμμα μας...
![]()
Λαύριο: «Στην αρχή έπαιζαν μπουνιές και μετά έβγαλαν μαχαίρια» - 13 συλλήψεις και αλληλομηνύσεις για την συμπλοκή ανηλίκων έξω από ΕΠΑΛ
Ραντεβού φέρεται πως είχαν δώσει οι μαθητές που εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/09), έξω από ΕΠΑΛ, στο Λαύριο.www.enikos.gr
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.948 μηνύματα.

28-09-24

09:50
Επίσης, για τους γονείς: Μία φορά στο δημοτικό είχα πάρει Α στην ορθογραφία, ενώ είχα κάνει τέσσερα λάθη ξέρω' γω. Η μάνα μου πήγε και έπιασε την καθηγήτρια και της ζήτησε τον λόγο που με έβαλε Α ενώ είχα κάνει τόσα λάθη. Έτσι πρέπει να μεγαλώνεις τα παιδιά σου.
Tα περιστατικά που περιγράφεις, δεν έχουν πάντα καλό αποτέλεσμα. Η υπερβολική αυστηρότητα δεν είναι κατάλληλη για όλα τα παιδιά. Πολλά παιδιά είναι ευαίσθητα και αν τους κάνεις <<πόλεμο νεύρων>> μπορεί να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα, ή να δημιουργήσεις μεγάλα προβλήματα. Αν αντέξουν, θα βγουν πιο δυνατά, αλλά δυστυχώς δεν είναι όλα τα παιδιά και κυρίως στις μέρες μας, που είναι πριγκηπόπουλα, τόσο δυνατά.Ένας ακόμα πιο ηλίθιος συμμαθητής, το πήρε και της το έδωσε. Αυτή πήγε καρφί στον διευθυντή.
Με φωνάζει ο διευθυντής στο γραφείο, με ρωτάει αν το έκανα και όταν είπα «ναι», το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνω είναι μία σφαλιάρα που με εκσφενδόνισε κυριολεκτικά. Πήραν και τους γονείς μου να τους ειδοποιήσουν (το χειρότερό μου.) Οι γονείς με έκραξαν μόνο μία φορά. Ούτε ξύλο ούτε τίποτα. Αλλά τι άλλο έκαναν; Δεν μου ξαναμίλησαν για ένα μήνα, σαν να ήμουν αόρατος.
Ο διευθυντής τώρα που λέτε, κάθε φορά που έμπαινε στην τάξη έλεγε «καλημέρα σε όλους, καλημέρα και στον κύριο Ηλία», κοιτώντας με ειρωνικά. Ένιωθα απίστευτη ντροπή και στο σπίτι και στο σχολείο. Ε, από τότε δεν ξανάκανα ποτέ κάτι τέτοιο και αυτό πιστεύω πραγματικά, ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν άνθρωπο. Όσο για το χαστούκι, αν και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, δεν έκραξα ποτέ τον διευθυντή ούτε το είπα στους γονείς μου. Ένιωθα ότι πήρα αυτό που μου άξιζε.
Στο πρώτο παράδειγμα, με τη μαμά, που διαμαρτυρήθηκε στη δασκάλα, θα έλεγα, δε θα έπρεπε η μάνα να ανακατευτεί σε τίποτα. Θα μπορούσε να στο πει ιδιαιτέρως, σα μαμά <η δασκάλα σου χάρισε βαθμό, αλλά να ξέρεις πως 4 λάθη είναι πολλά>. Τέλος πάντων, κάθε μάνα ξέρει το παιδί της.
Στο 2ο, αν έπεφτε στα χέρια μου χαρτάκι με προστυχόλογα από μαθητή προς μαθήτρια, θα το εξαφάνιζα, αφού πρώτα θα μάλωνα τον μαθητή. Νομίζω η καθημερινή ειρωνία είναι χειρότερη. Βέβαια σε ανάγκασε να μην το ξανακάνεις. Τι είναι χειρότερο, δεν ξέρω, ας μην κάνω εξυπνάδες. Αν ήσουν τόσο σκληρό παιδί, θα χρειαζόσουν ένα γερό μέσο πίεσης, όπως η καθημερινή ειρωνία.Εγώ όμως νομίζω πως δεν θα το έκανα σε μαθητή. Θα του έλεγα, να το θεωρήσουμε, ως μη γενόμενο.
Όσο για την σφαλιάρα, αυτή ήταν δουλειά της μαθήτριας, όχι του διευθυντή.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.484 μηνύματα.

30-10-24

12:16

Σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικός που μοίρασε φυλλάδιο με ρητορική μίσους για τους ομοφυλόφιλους σε μαθητές γυμνασίου
Με απόφαση του Κυριάκου Πιερρακάκη - Το περιστατικό στην Ανατολική Αττική που προκάλεσε αντιδράσεις

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.618 μηνύματα.

30-10-24

14:00
![]()
Σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικός που μοίρασε φυλλάδιο με ρητορική μίσους για τους ομοφυλόφιλους σε μαθητές γυμνασίου
Με απόφαση του Κυριάκου Πιερρακάκη - Το περιστατικό στην Ανατολική Αττική που προκάλεσε αντιδράσειςflashnews.gr
Θα δούμε πολλά. Δυστυχώς, υπάρχει μια γενικότερη κατάρρευση και στην εργασιακή ηθική. Τι σχέση έχει η ανάπτυξη της ομοφυλοφιλίας ως θέμα συζήτησης την ώρα μαθήματος; Η αντίδραση είναι λίγο υπερβολική δεδομένου ότι το θέμα ομοφυλοφιλία έχει και πολιτική σκοπιμότητα.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

30-10-24

15:30

Νέες πληροφορίες για τον καθηγητή που μοίρασε ομοφοβικά φυλλάδια - «Έχει χαστουκίσει παιδί» | in.gr
Νέα στοιχεία έγιναν γνωστά για την γενικότερη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού που μοίρασε φυλλάδια με ομοφοβικά σχόλια σε σχολείο στο Λαύριο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

30-10-24

18:50
Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..διοτι εκανε και αλλες μαλακιες στα ποαιδια..ΔΕΝΕ ΧΙΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΜΕ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ.Θα δούμε πολλά. Δυστυχώς, υπάρχει μια γενικότερη κατάρρευση και στην εργασιακή ηθική. Τι σχέση έχει η ανάπτυξη της ομοφυλοφιλίας ως θέμα συζήτησης την ώρα μαθήματος; Η αντίδραση είναι λίγο υπερβολική δεδομένου ότι το θέμα ομοφυλοφιλία έχει και πολιτική σκοπιμότητα.Μη τσιμπάμε...
ΤΕΛΈΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Να απολυθει να παει στο διαολο ο καθε μαλακας.
touvlo
Διάσημο μέλος

01-11-24

14:18
Θα δούμε πολλά. Δυστυχώς, υπάρχει μια γενικότερη κατάρρευση και στην εργασιακή ηθική. Τι σχέση έχει η ανάπτυξη της ομοφυλοφιλίας ως θέμα συζήτησης την ώρα μαθήματος; Η αντίδραση είναι λίγο υπερβολική δεδομένου ότι το θέμα ομοφυλοφιλία έχει και πολιτική σκοπιμότητα.Μη τσιμπάμε...
Ξέρετε και οι δυο, πως οι συζητησεις με τους μαθητές μπορούν να επεκταθούν.Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..διοτι εκανε και αλλες μαλακιες στα ποαιδια..ΔΕΝΕ ΧΙΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΜΕ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ.
ΤΕΛΈΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Να απολυθει να παει στο διαολο ο καθε μαλακας.
Όχι, δεν πρέπει να απολυθεί για τις απόψεις του.
Διαφωνώ με το να μοιράζει φυλλάδια. Όμως καθηγητές που επιτρέπει και η ειδικότητά τους, μπορούν να συζητούν τα πάντα, είτε μ΄αρεσει, είτε δε μ΄αρεσει. Όχι κομματική προπαγάνδα, όχι βρισιές, αλλά ναι κουβέντα. Ο εκπαιδευτικός ξέρει, πώς να καθοδηγησει τη συζητηση
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.484 μηνύματα.

01-11-24

15:37
Όποια και αν είναι η ειδικότητα ενός εκπαιδευτικού η θέση του είναι να κατευθύνει το γόνιμο διάλογο χωρίς ακραίες τοποθετήσεις είτε από την πλευρά του, λόγω προσωπικών πεποιθήσεων , είτε από την πλευρά των μαθητών. Απόψεις που δυναμιτιζουν και προπαγανδίζουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ,δεν έχουν καμία θέση σε ένα σχολικό περιβάλλον.Ξέρετε και οι δυο, πως οι συζητησεις με τους μαθητές μπορούν να επεκταθούν.
Διαφωνώ με το να μοιράζει φυλλάδια. Όμως καθηγητές που επιτρέπει και η ειδικότητά τους, μπορούν να συζητούν τα πάντα, είτε μ΄αρεσει, είτε δε μ΄αρεσει. Όχι
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-11-24

16:01
Ευτυχως που ΔΕΝ εισαι εκπαιδευτικος.Ελπιζω.Ξέρετε και οι δυο, πως οι συζητησεις με τους μαθητές μπορούν να επεκταθούν.
Διαφωνώ με το να μοιράζει φυλλάδια. Όμως καθηγητές που επιτρέπει και η ειδικότητά τους, μπορούν να συζητούν τα πάντα, είτε μ΄αρεσει, είτε δε μ΄αρεσει. Όχι κομματική προπαγάνδα, όχι βρισιές, αλλά ναι κουβέντα. Ο εκπαιδευτικός ξέρει, πώς να καθοδηγησει τη συζητηση
ΑΠΑΓΠΟΡΕΕΥΤΑΙ ΡΗΤΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ...ΕΠΟΑΝΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕς ΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΕΠΙΣΗς ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΥΛΑΔΙΑ.Κια κανεις δεν ζητησε την γνωμη του για τους ομοφυλοφυλους.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,
ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕς ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙς ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.Όμως καθηγητές που επιτρέπει και η ειδικότητά τους,
ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Κια αλλος εκπαιδευτικος μπορει να πει οτι οι γυναικες εινα κατωτερες και δεν ειναι ισες με τον αντρα.
ΟΧΙ...ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ..ΟΧΙ..ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Οπως και κανενα δικαιωμα δενε χει ενας εκπαιδευτικος να λεει οτι η γη ειναι επιπεδη.Ας πιστευει και στην μακαροναδα...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝΕ ΧΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
Η δουλςια μας δεν ειναι να ΄λεμε ότι ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Γιατι ο καθενας μπορει να πιστευει σε πολυ επικινδυνα καια σχημα πραγματα.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΛΕΜΕ,
Τελεια και παυλα/
touvlo
Διάσημο μέλος

01-11-24

16:30
xe xe, είμαι Φυσικης ΑγωγήςΕυτυχως που ΔΕΝ εισαι εκπαιδευτικος.Ελπιζω.
ΑΠΑΓΠΟΡΕΕΥΤΑΙ ΡΗΤΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ...ΕΠΟΑΝΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕς ΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΕΠΙΣΗς ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΥΛΑΔΙΑ.Κια κανεις δεν ζητησε την γνωμη του για τους ομοφυλοφυλους.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,
ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕς ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙς ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Κια αλλος εκπαιδευτικος μπορει να πει οτι οι γυναικες εινα κατωτερες και δεν ειναι ισες με τον αντρα.
ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ..ΟΧΙ..ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Οπως και κανενα δικαιωμα δενε χει ενας εκπαιδευτικος να λεει οτι η γη ειναι επιπεδη.Ας πιστευει και στην μακαροναδα...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝΕ ΧΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΛΕΜΕ,
Τελεια και παυλα/
Και να συνεχίσω, επί του προσωπικού, ναι ήμουν μια τρελλή εκπαιδευτικός, που οδηγούσα την κουβεντα όπως ήθελα, σε ...κακά μονοπάτια. Και όχι τόσο στα ελληνόπουλα, αλλά στα προσφυγόπουλα, εκεί να δεις προπαγάνδα, αλλά πολύ προσεχτική, μην έρθει κανας τζιχαντιστής. Όμως εργοδότης μου δεν ήταν οι ταλιμπάν, επομένως, όλα ήταν σε σίγουρα μονοπάτια και .... βοηθούσα στην ενσωμάτωση. Ο μεγάλος διάολος που έβαλα στα παιδάκια ήταν το μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Τα έκανα τα καημένα να αναρρωτιούνται ακόμα και για το κοράνι, γιατί να γράφει αυτά που γράφει. Τα έβαζα επίτηδες σε ομάδες αγοράκια με κοριτσάκια, δήθεν τυχαία. Αυτά έλεγαν πως είναι χαράμ, αλλά δε σήκωνα κουβέντα. Και άλλα πολλά, που αν έρχονταν οι πατεράδες τους, θα με κυνηγούσαν, αλλά ήμουν Γερμανία. χε χε χεΕυτυχως που ΔΕΝ εισαι εκπαιδευτικος.Ελπιζω.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,
ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕς ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙς ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΛΕΜΕ,
Τελεια και παυλα/
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-11-24

17:57
Δυστυχως ΕΙΣΑΙ εκπαιδευτικος.xe xe, είμαι Φυσικης Αγωγής
Και να συνεχίσω, επί του προσωπικού, ναι ήμουν μια τρελλή εκπαιδευτικός, που οδηγούσα την κουβεντα όπως ήθελα, σε ...κακά μονοπάτια. Και όχι τόσο στα ελληνόπουλα, αλλά στα προσφυγόπουλα, εκεί να δεις προπαγάνδα, αλλά πολύ προσεχτική, μην έρθει κανας τζιχαντιστής. Όμως εργοδότης μου δεν ήταν οι ταλιμπάν, επομένως, όλα ήταν σε σίγουρα μονοπάτια και .... βοηθούσα στην ενσωμάτωση. Ο μεγάλος διάολος που έβαλα στα παιδάκια ήταν το μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Τα έκανα τα καημένα να αναρρωτιούνται ακόμα και για το κοράνι, γιατί να γράφει αυτά που γράφει. Τα έβαζα επίτηδες σε ομάδες αγοράκια με κοριτσάκια, δήθεν τυχαία. Αυτά έλεγαν πως είναι χαράμ, αλλά δε σήκωνα κουβέντα. Και άλλα πολλά, που αν έρχονταν οι πατεράδες τους, θα με κυνηγούσαν, αλλά ήμουν Γερμανία. χε χε χε
Διοτι παιρνεις ενα ΔΙΚΟ ΣΟΥ παραδειγμα,το βαζεις μπροστα και καλα να μας πεις οτι ηθελες να ενσωματωσεις τα προσφυγοπουλα και εκανες κατι ακλο απο μ ονη σου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Δεν χρειαζεται καμια προσωπικη αποψη για κατι τετοιο.Αυτα διδασκονται κανονικοτατα απο διαφορα μαθηματα,οπως και απο τα εργαστηρια δεξιοτητων που σε παρα πολλα απο αυτα αναφερονται.Στηξν ελλαδα αλλα φανταζομαι καισ τη γερμανια.Οποιος καθηγητης δεν συμφωνει με αυτες τις ιδεες..απλα δεν τους κανει τα αναλογα εργαστηρια δεξιοτητων.
ΑΡΧΕς ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΙς ΠΕΙς ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Σκεψου ομως το ενδεχομενο ο εκπαιδευτικος να εχιε ρατσιστικες αποψεις και τι μπορει να λέει στα παιδια.
Διοτι αγαπητη μου..οταν αφηνουμε τον εκπαιδευτικο ελευθερο να προπαγανιζει στα παιδια ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ...ΤΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ(ΓΕΛΑΜΕ ΕΔΩ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΥΑΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΡΑΠΑΔΕς ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ..ΓΙΑ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ..ΓΙΑ ΤΟΥς ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗς ΦΥΣΗΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ..ΟΠΩς ΠΟΛΛΑ ΟΥΦΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝ.
Οποτε το τι εχεις εσυ στο μυαλο σου ειναι ασχετο με το τι εχεισστο μυαλο του ο αλλος.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ,,,ΑΥΤΕΣ ΟΜΩς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΙΔΕΩΔΗ.Κια ειναι ακριβως αυτα που και ολα τα προγραμματα σπουδων λενε.ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ
Απο εκει και περα..ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Ο εκπαιδευτικος δεν μπορει και δνε πρεπει να ειναι ανεξελεγκτος να λεει οτι ναναι στα παιδια.Αν δεν τουα ρεσει να παραιτηθει.
Το αλαθητο δεν μπορει να το εχιε κανενας..και οταν δεν βασιζεσαι σε γενικες αρχες και συμφωνα με τα γενικοτερα προγραμματα σπουδων..ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
Εγω μπορει να ειμαι αθρησκη,αλλα δεν εχω κανενα δικαιωμα να λεω στα παιδια να μην πιστευουν πουθενα.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ η να στο ζωγραφισω κιολλας;
Αντιστοιχως ο αλλος μπορει να πιστευει οτι πρεπει ολοι να υπακουομε στις θρησκειες.,πρεπει να εξοντωθουν οι μαυροι..πρεπει να εξολοθρευτουν οι ομοφυλοφικοι και λοιπες μαλακιες.
Ε..να τα πιστευει εχει το δικαιωμα.ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΛΕΜΕ.
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΒΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙς ΣΩΣΤΕΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ υπαρχουν ορια και πλαισια μεσα στα οποιοα οι εκπαιδευτικοι οφειλου να κινουνται.
Δεν μπορει ο καθενας να διδασκει τα παιδια του αλλου με οτι του φανει ,κατανοητο;
ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.,
ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΙΣΟΣ .
Το οτι εσυ ησουν φυσικης αγωγης,και εγραψες αυτα....κατι μου λεει που δεν θα το σχολιασω παραπανω.
Μου εξηγησες πολλα.
Παντως εισαι απολυτα λαθος..και δεν ειναι επανασταση στο κατεστημενο το να λες οτι εγω τους κανω οτι θελω.
Εσυ τους ειπες απλα αυτα που ειναι γενικοτερες δεδομενες αξιες..σιγα τα λαχανα που εκανες.
Αντιθετα..οταν ο αλλος θα τουυς λεει να πανε να πηδηξουν τους μαυρους ή να φασκελιαζουν τις γυναικες,ή οτι η γη ειναι επιπεδη...ή οτι δεν υπαρχουν εξωγιηνοι επειδη δεν το γραφει η Κ και Πα λδιαθηκη..ελα πες μου μαλακιες.
Κια παρεπιπτοντως κανενας δεν απολυθηκε για τις αποψεις ΤΟΥ.Αρκει να ειναι ΤΟΥ.Όχι, δεν πρέπει να απολυθεί για τις απόψεις του.
Δικαιωμα να τις λεει στα παιδια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.
touvlo
Διάσημο μέλος

01-11-24

20:03
εδώ δεν είχε τετοια. ¨Ολα εμείς τα κάναμεΑυτα διδασκονται κανονικοτατα απο διαφορα μαθηματα,οπως και απο τα εργαστηρια δεξιοτητων που σε παρα πολλα απο αυτα αναφερονται.Στηξν ελλαδα αλλα φανταζομαι καισ τη γερμανια.Οποιος καθηγητης δεν συμφωνει με αυτες τις ιδεες..απλα δεν τους κανει τα αναλογα εργαστηρια δεξιοτητων
σωστάσιγα τα λαχανα που εκανες.
χα... τι υπονοείς;αυτα....κατι μου λεει που δεν θα το σχολιασω παραπανω

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

04-11-24

18:19
Σε μια χωρα που ειναι 6η παγκοσμιως σε σεισμικοτητα και πρωτη στην ευρωπη,ΣΧΟΛΕΙΟ και σε πολυ σεισμογενη περιοχη...σεισμος 5,3 και προκαλεσε ρωγμες σε σχολειο.
Που να βαρεσει και 6μισαρι δηλαδη.
Καλα...μην συζητησουμε για το κτηριακο στο ελλαδισταν για τα σχολεια.
Που να βαρεσει και 6μισαρι δηλαδη.
Καλα...μην συζητησουμε για το κτηριακο στο ελλαδισταν για τα σχολεια.
![]()
Χαλκιδική: Ρωγμές στο γυμνάσιο Κασσάνδρας μετά τον ισχυρό σεισμό – Μηχανικοί ελέγχουν το κτίριο
Ρωγμές στο κτίριο του γυμνασίου Κασσάνδρας Χαλκιδικής παρατηρήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (04/11), μετά τον ισχυρό σεισμό 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες τοwww.enikos.gr
Ρωγμές στο κτίριο του γυμνασίου Κασσάνδρας Χαλκιδικής παρατηρήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (04/11), μετά τον ισχυρό σεισμό 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες το βράδυ με επίκεντρο τα Νέα Μουδανιά.
Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκεται κλιμάκιο μηχανικών και διενεργεί με την επίβλεψη της διευθύντριας του σχολείου ελέγχους για την καταλληλόλητα του κτηρίου.
Όπως ανέφερε ο υποδιευθυντής του σχολείου, κ. Μπακατάρης Ιωάννης μιλώντας στο thestival.gr, οι μαθητές παραμένουν στον προαύλιο χώρο της σχολικής μονάδας έως ότου ολοκληρωθούν οι έλεγχοι των μηχανικών στο κτήριο και αποφασιστεί αν θα συνεχίσει να λειτουργεί το σχολείο ή όχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Hased Babis
- Sosstoss
- touvlo
- Scandal
- Memetchi
- Jack of Spades
- Libertus
- chester20080
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Dr. Gl. Luminous
- A350
- charmander
- Μήτσος10
- Unboxholics
- ROM32
- American Economist
- taketrance
- Advocatus diaboli
- fmarulezkd
- fockos
- Joji
- Debugging_Demon
- iew
- GeorgePap2003
- Ryuzaki
- despoina13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.