skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχεις πάει σε πολλά σπίτια ξένων; Γιατί οι περισσότεροι που έχω πάει σου λένε να βγάλεις τα παπούτσια και το σπίτι βρωμάει...
Σε 3 συγκεκριμένες χώρες ,ναι, σε πάρα πολλά. Γερμανία δεν έχω πάει..
Δεν μου έτυχε να μπω σε κανένα εξωφρενικά βρώμικο σπίτι- τώρα οκ, αν η σκόνη θεωρείται "βρωμιά" τότε ακόμη και γω αυτή τη στιγμή ζω μες την μπίχλα..

Γενικά πάντως δεν είχα αρνητικές εμπειρίες - εκτός απο το σπίτι μιας ηλικιωμένης, που αυτό βέβαια θα το συναντούσες σε οποιαδήποτε χώρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Από την τουαλέτα και την κουζίνα, μπορώ να καταλάβω πολλά.Σε 3 συγκεκριμένες χώρες ,ναι, σε πάρα πολλά. Γερμανία δεν έχω πάει..
Δεν μου έτυχε να μπω σε κανένα εξωφρενικά βρώμικο σπίτι- τώρα οκ, αν η σκόνη θεωρείται "βρωμιά" τότε ακόμη και γω αυτή τη στιγμή ζω μες την μπίχλα..
Γενικά πάντως δεν είχα αρνητικές εμπειρίες - εκτός απο το σπίτι μιας ηλικιωμένης, που αυτό βέβαια θα το συναντούσες σε οποιαδήποτε χώρα..

Maryse
Νεοφερμένο μέλος

futurama
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Τα παπούτσια τα βγάζεις αν εσύ θέλεις, κι αν εσύ νιώθεις άνετα. Που προσωπικά, αν πάω κάπου πρώτη φορά και μου πουν να βγάλω τα παπούτσια μου, όχι πιο άνετα, αλλά πιο ΑΒΟΛΑ θα νιώσω.
Θα προτιμούσα να γίνεται αυτό με το τσιγάρο, πχ. να έρχεται κάποιος σπίτι μου και να του πω "μην καπνίσεις, γιατί με ενοχλεί ο καπνός" το θεωρώ πιο ουσιαστικό από το λέρωμα του χαλιού, αλλά ούτε για το τσιγάρο το κάνω, γιατί πάλι το θεωρώ αγένεια, είναι σα να υποχρεώνεις τον άλλον να κάνει κάτι που μπορεί να μη του αρέσει και να του βγει ξινή επίσκεψη στο σπίτι σου.
Άλλο όταν υπάρχει η νοοτροποία στη χώρα και θεωρείται δεδομένο το να βγάζεις τα παπούτσια σου, ναι, αλλά στην Ελλάδα, τουλάχιστον απ' όσο ξέρω, δεν είναι τόσο συχνό φαινόμενο.
fockos
Επιφανές μέλος

Συμφωνώ ότι είναι αγένεια να πεις στο άλλο να βγάλεις τα παπούτσια του αλλά επίσης είναι παραπάνω γυφτιά ο άλλος να καπνίσει μέσα σε ξένο σπίτι. Στη δεύτερη περίπτωση εγώ του λέω ευγενικά να βγει όξω να καπνίσει.Θα προτιμούσα να γίνεται αυτό με το τσιγάρο, πχ. να έρχεται κάποιος σπίτι μου και να του πω "μην καπνίσεις, γιατί με ενοχλεί ο καπνός" το θεωρώ πιο ουσιαστικό από το λέρωμα του χαλιού, αλλά ούτε για το τσιγάρο το κάνω, γιατί πάλι το θεωρώ αγένεια, είναι σα να υποχρεώνεις τον άλλον να κάνει κάτι που μπορεί να μη του αρέσει και να του βγει ξινή επίσκεψη στο σπίτι σου.
Πάντως αυτό με τα παπούτσια είναι συχνό φαινόμενο της Βόρεια Ελλάδας επειδή είναι επηρεασμένοι από τους βόρειους γείτονες μας που συνηθίζουν να βγάζουν τα παπούτσια τους στο σπίτια.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Seniorita.Irene
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα μου έχει συμβεί να μου ζητήσουν να βγάλω τα παπούτσια μόνο σε ένα σπίτι στη Γερμανία (Γερμανών), όπου και ένιωσα πολύ άβολα γιατί ήμουν επίσκεψη σε συνεργάτη του πατέρα μου και δεν ήξερα τους ανθρώπους για να τους δείξω και τις κάλτσες μου!
Εγώ δεν το κάνω ούτε νομίζω πώς θα το έκανα στο μέλλον, αν και συμφωνώ πως είναι πολύ πιο υγιεινό και άνετο! Πάντως με τους στενούς φίλους, συνήθως βγάζουμε τα παπούτσια για άνεση (π.χ. θες να κάτσεις οκλαδόν στον καναπέ βραδερφέ..)
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπορώ να μη την πω τη μλκ γμτ αλλά μια ωραία ιδέα είναι να βγάζουν τα ρούχα κ να κάθονται με τα παπούτσια!!!!![]()
Και μετά να τους στήνουμε στα τέσσερα και να κάνουμε όοοολοι μαζί στο στέκι, ομαδικές εμπειρίες της πίσω πόρτας.
Να δεις για πότε αλλάζεις την άποψη, τους βάζεις να βάλουν τα ρούχα και να βγάλουν τα παπούτσια!

yperoxi
Δραστήριο μέλος

χαχαχα!!!!Και μετά να τους στήνουμε στα τέσσερα και να κάνουμε όοοολοι μαζί στο στέκι, ομαδικές εμπειρίες της πίσω πόρτας.
Να δεις για πότε αλλάζεις την άποψη, τους βάζεις να βάλουν τα ρούχα και να βγάλουν τα παπούτσια!![]()

ΥΓ. Υπό αυτές τις συνθήκες καλύτερα να βγάζουν τα παπούτσια!Μόνο!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

υγιεινής ποιου?
![]()
Αυτού που έχει το σπίτι , φαντάζεσαι να έρχεται ο άλλος σπίτι σου και να έχει πατήσει λάσπες ,όλες τις βρομιές.Αυτό μόνο υγιεινό δεν είναι.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αν βγαλω τα ιδρωμενα παπουτσια μουΑυτού που έχει το σπίτι , φαντάζεσαι να έρχεται ο άλλος σπίτι σου και να έχει πατήσει λάσπες ,όλες τις βρομιές.Αυτό μόνο υγιεινό δεν είναι.
θα καταλαβεις ποιου υγεια θα εχει προβλημα,..

αν βγαλω τα ιδρωμενα παπουτσια μου
θα καταλαβεις ποιου υγεια θα εχει προβλημα,..![]()
Καλά υποτίθεται ότι τα πόδια ούτε ιδρωμένα θα είναι ούτε βρόμικα

Aniohaseo
Νεοφερμένο μέλος

Στην Νοτια Κορεα, ολοι ανεξαιρετως βγαζουν τα παπουτσια τους, σε οποιο σπιτι κι αν πανε, επειδη ειναι εθιμο και
γνωστο στους παντες.
Εγω παντως, οσο κι αν ηθελα να μην διαφερω, αισθανθηκα καπως, οταν απαιτησαν να βγαλω τα παπουτσια μου.
Νομιζω οτι ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος, κι αν καποιος το απαιτησει, μπορει να χασει και ολους τους
μεχρι τοτε επισκέπτες του.
Αν ειχε δηλαδη...
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και δεν λερωνεις τιποτε,,και δεν μυριζεις τιποτε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- giannhs2001
- Natsuko
- teacher_40
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Kate1914
- rafaela11
- Memetchi
- Wonderkid
- Unboxholics
- taketrance
- Scandal
- touvlo
- Μήτσος10
- bibliofagos
- fourkaki
- Helen06
- charmander
- Paragontas7000
- D_G
- Αλκίμαχος
- User2350
- American Economist
- Meow
- Ilma
- camil
- hirasawayui
- Sosstoss
- Sevasti
- Libertus
- Μαυρίκιος
- tsiobieman
- KATERINA222022
- ggl
- Insertcoin
- WhiteDrum
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.