Μα δε χρειάζεται να είμαι κώλος και βρακί με τον άλλον για να τον βοηθήσω αν έχει μια ανάγκη.
Αμα σε βλέπει ψυχρή απέναντι του δεν θα στη ζητήσει καν... Όποτε εχεις κ ενα ωραιότατο άλλοθι. Γιατί έτσι κ αλλιώς δεν καιγοσουν να το κανεις κιόλας.
Νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό κ ανθρώπινο να ζητάμε βοήθεια από άτομα που είναι δίπλα μας και μας καταλαβαίνουν.
Δείχνουν θα έλεγε κανεις μια θετική διάθεση. Εγώ δεν θα σου πω ψέματα είχα έναν φίλο παλαιοτερα τον θεωρουσα πιο στενό... Μόλις αντιλήφθηκα κάποια πραγματα παγωσα κ εγώ... Και τώρα που μου έτυχε και κάτι προσωπικο ακόμη κ αν μιλήσουμε στο τηλεφωνο δεν θα του το πω καν. Παλιά θα του το έλεγα που είχε κ άλλη συμπεριφορά.
Κάπως έτσι λειτουργουν οι σχέσεις μεταξυ των ανθρώπων μη περιμενεις δηλαδή ότι μόλις γνωρίσεις κάποιον κ του κανεις εξήγηση ααα δεν θέλω γονείς ααα δεν θέλω πεθερικά αααα να μένεις μόνος σου να πηγαινεις επισκεπτήριο μια φορά; τη βδομάδα για 2 ώρες στους γονείς κ ως εκεί.... Ε μη περιμενεις μετά αυτός ο άνθρωπος αν παθει κκατι πχ η μάνα του να σου πει ελα να βοηθήσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021
Σε βλέπει σε αυτό το θέμα εισαι επιφυλακτική θα προσπερασει. Όλοι οι άνθρωποι έτσι είναι... Ο τρόπος που τους φέρεσαι μπορεί να καθορίσει κ τον τρόπο ποη σου φέρονται οδηγώντας σε μια αυτό εκπληρουμενη προφητεια.
Την άποψη δεν θέλω σχέσεις με πεθερικα εξαρχής δεν την δέχομαι όχι. Δεν τους ξερεις καν δεν τους εψεις γνωρίσει δεν σου έχουν κάνει κάτι εσυ το χεις το θέμα όχι αυτοί. Γνώμη μου πάντα.
Μετά θα σου πει δεν θέλω σχέσεις και με συναδέλφους.... Με φίλους... Φίλες κοκ.
Μη νομίζεις ότι αυτό θα σταματήσει μόνο στους γονείς δηλαδή.
Και εξήγησα γιατί δεν τη δέχομαι διότι εγώ θα μπορουσα να τρέξω ακόμη και ξημερώματα να βοηθησω πχ τη μητέρα της κοπέλας μου η τον πατερα της. Οικογένεια είμαστε.... Κοντινοί άνθρωποι. Ελάχιστους κοντινους έχεις σε αυτό το κόσμο ο καθένας κοιτάει τη παρτη του.
Ένα σαββατοκυριακο δεν θα μαζευτουμε να φαμε όλοι μαζί ;;;; τι σημαίνει δε θέλω σχέσεις με τα πεθερικα... Τεσπα νταξει ο καθένας με τις γραμμές του.