Να στείλω για να ξεκαθαρίσω;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.
Ok, όμως δεν δείχνει λίγο... cringe, την ώρα που συνομιλείς με κάποιον (και πριν καλά καλά τον έχεις δει) έστω και για ένα μήνα, να του ξηγηθείς "κοίτα εγώ ψάχνω για κάτι σοβαρό κι όχι μια ξεπέτα";

Εξαρτάται. Τωρα αν σου μιλήσω για δικές μου συζητησεις που εχω με ανθρωπους παντρεμενους και με παιδια που ηταν προσανατολισμένοι να κάνουν μια οικογενεια μην πεις ομως σε παρακαλω οτι ειναι ολα γυρω απο εμένα.

Καθόλου cringe και μ το έχει πει φίλη οτι το είπε στο δικό της εξαρχής οτι εγω ειμαι σε φάση για να κανω κάτι σοβαρό στη ζωή μου.

Δεν ειπαμε να του κανεις πιπιλα αλλα να το πεις 1-2 φορές και διακριτικα πανω στη κουβέντα.

Νομίζω καλύτερα είναι να αφήνει κάποιος τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα, βρισκόμενος/η παράλληλα σε εγρήγορση για red flags. Από κει κι έπειτα, θα κρίνει, λαμβάνοντας υπόψη και τις όποιες συνέπειες των επιλογών που θα κάνει.

Ναι οκ αλλα.... αβιαστα μπορει να κυλάνε για κάποιον 1-2-3-5 χρονια. Και η αλλη να θελει να παντρευτει μεσα σε 2 χρονια. Τι να κάνουμε τωρα. Ο αλλος να βολευεται που εχει μια σχέση και σταθερη γυναικα να εκτονωνει τις ορεξεις του γιατι το μονος που λενε... κοστιζει.... ειδικα αν εισαι αντρας που θέλεις να κάνεις σεξ. Κοστιζει αρκετά. Τοσο σε χρονο - ψυχικη ταλαιπωρια με τη καθε ακαταλληλη του τιντερ οσο κ αν το γυρισεις στον πληρωμενο έρωτα. Εχω εμπειρια απο ολα αυτα για αυτο κ τα λέω.

Καποιοι το βλέπουν λες κ ειναι βουνο ακριβως επειδη μπορει κ να μην το κάνουν κ ποτέ.
Υ.Γ. 36 χρονών, δεν την πήραν δα και τα χρόνια για πανικό να βρει κάποιον "μόνιμο". Και στην τελική, αν είναι να βρει όποιον της χαϊδεύει τα αφτιά με ωραία λογάκια (σιγά μην είναι ξεκάθαροι όλοι από την αρχή) και μετά να της αφήσει τραύματα, καλύτερα μόνη και ψυχικά υγιής.

Δεν διαφωνώ. Αλλα στα 36 της δεν κάθεται επι 1 μηνα να συνομιλεί με κάποιον κ να ααναρωτιεται τωρα εδω στο φορουμ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΟΧΙ. Δηλαδη επι 1 μηνα δεν του το ειπε ποτέ ;

Εμενα η σχεση μ το ειχε πει εξαρχης. Η κοπελα που συζώ τωρα.

"Δεν είμαι για περιστασιακα. Το ειπε εξαρχης."

Κανενα cringe λοιπον. Αυτα σορρυ αλλα ειναι δικαιολογιες σκοπιμες οσων τα λενε

να τσακωθουν επιτηδες με τον αλλον για να μην ξαναμιλησουν μετα για αυτο το θεμα επειδη οντως εξαρχης δεν το ήθελαν. Αυτη τη τακτικη ακριβως μ την ανεφερε ενας φιλος χθές. Οποτε και αυτος που κριντζάρει ε δεν ειναι και αθώος.

Βρηκαμε τωρα τη κρυψωνα πισω απο ολα τα δυσκολα θεματα "Κριντζάρω"

να ξε κρεντζαριστεις τοτε αν θές να προχωρησουμε. Αν.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.
Εξαρτάται. Τωρα αν σου μιλήσω για δικές μου συζητησεις που εχω με ανθρωπους παντρεμενους και με παιδια που ηταν προσανατολισμένοι να κάνουν μια οικογενεια μην πεις ομως σε παρακαλω οτι ειναι ολα γυρω απο εμένα.

Καθόλου cringe και μ το έχει πει φίλη οτι το είπε στο δικό της εξαρχής οτι εγω ειμαι σε φάση για να κανω κάτι σοβαρό στη ζωή μου.

Δεν ειπαμε να του κανεις πιπιλα αλλα να το πεις 1-2 φορές και διακριτικα πανω στη κουβέντα.

Ναι οκ αλλα.... αβιαστα μπορει να κυλάνε για κάποιον 1-2-3-5 χρονια. Και η αλλη να θελει να παντρευτει μεσα σε 2 χρονια. Τι να κάνουμε τωρα. Ο αλλος να βολευεται που εχει μια σχέση και σταθερη γυναικα να εκτονωνει τις ορεξεις του γιατι το μονος που λενε... κοστιζει.... ειδικα αν εισαι αντρας που θέλεις να κάνεις σεξ. Κοστιζει αρκετά. Τοσο σε χρονο - ψυχικη ταλαιπωρια με τη καθε ακαταλληλη του τιντερ οσο κ αν το γυρισεις στον πληρωμενο έρωτα. Εχω εμπειρια απο ολα αυτα για αυτο κ τα λέω.

Καποιοι το βλέπουν λες κ ειναι βουνο ακριβως επειδη μπορει κ να μην το κάνουν κ ποτέ.

Δεν διαφωνώ. Αλλα στα 36 της δεν κάθεται επι 1 μηνα να συνομιλεί με κάποιον κ να ααναρωτιεται τωρα εδω στο φορουμ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΟΧΙ. Δηλαδη επι 1 μηνα δεν του το ειπε ποτέ ;

Εμενα η σχεση μ το ειχε πει εξαρχης. Η κοπελα που συζώ τωρα.

"Δεν είμαι για περιστασιακα. Το ειπε εξαρχης."

Κανενα cringe λοιπον. Αυτα σορρυ αλλα ειναι δικαιολογιες σκοπιμες οσων τα λενε

να τσακωθουν επιτηδες με τον αλλον για να μην ξαναμιλησουν μετα για αυτο το θεμα επειδη οντως εξαρχης δεν το ήθελαν. Αυτη τη τακτικη ακριβως μ την ανεφερε ενας φιλος χθές.

Είσαι τυχερός θα έλεγα αφού εσύ κι η σύντροφός σου ταιριάζετε, καθότι μοιάζει να έχετε τις ίδιες αρχές και τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας.
Καλώς ή κακώς όμως δεν είναι πάντα έτσι απλά τα πράγματα, παρά τις (όποιες) καλές προθέσεις μπορεί να έχουμε.
Ούτε οι καταστάσεις, ούτε εμείς είμαστε όλοι ίδιοι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.
Είσαι τυχερός θα έλεγα αφού εσύ κι η σύντροφός σου ταιριάζετε, καθότι μοιάζει να έχετε τις ίδιες αρχές και τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας.
Καλώς ή κακώς όμως δεν είναι πάντα έτσι απλά τα πράγματα, παρά τις (όποιες) καλές προθέσεις μπορεί να έχουμε.
Ούτε οι καταστάσεις, ούτε εμείς είμαστε όλοι ίδιοι.

Δεν είμαστε τυχεροί. Θελει καθημερινή δουλειά , εχουμε κ εμεις τα θέματα μας. Απλά υπάρχουν ανθρωποι εκει έξω που δεν επιθυμουν να ανοιχτουν τοσο με εναν ανθρωπο. Δικαιωμα τους. Να το λένε ομως εξαρχης κ οχι να ριχνουν το φταιξιμο αλλού.

Δεν ειμαστε ολοι ίδιοι και δεν ψάχνουμε τα ιδια πράγματα για αυτο κ δεν πρέπει να χάνουμε το χρονο μας με ανθρωπους που δεν επιθυμουν να δωσουν αυτα που αναζητουμε. Αλλα για να το καταλαβουμε αυτο πρεπει πρωτα να το ορίσουμε.

Φιλε φιλη καλη η παρέα αλλα εγω δεν ειμαι των εφημερων σχέσεων. Εσυ τι τυπος ανθρωπου εισαι. Ακομη και την πρωτη βδομαδα μπορείς να το πεις αυτο. Τωρα αν ο αλλος παρεξηγηθει κ μονο που το ακουσε περιμενεις να ειναι συνεργασιμος στο μελλον αφου δεν ειναι τωρα ;

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.
Ωραία όλα αυτά και σωστά.
Με προϋποθέσεις.
Άμα λ.χ. αν έχεις άλφα στοιχεία, βγαίνεις σ'ένα βήτα συμπέρασμα.
'Ομως η ειλικρίνεια δεν είναι δεδομένη- μη πω οτι σπανίζει κιόλας.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ωραία όλα αυτά και σωστά.
Με προϋποθέσεις.
Άμα λ.χ. αν έχεις άλφα στοιχεία, βγαίνεις σ'ένα βήτα συμπέρασμα.
'Ομως η ειλικρίνεια δεν είναι δεδομένη- μη πω οτι σπανίζει κιόλας.

Εντάξει αμα ο άλλος πεί οτι θέλει σχέση κ τελικά δεν θέλει αποδεικνυεται απατεώνας. Τωρα ομως μπορει να σ πει... ε δεν μ ειπες κ εσυ εξαρχής τι θές το πηγαμε χαλαρά.

Αφου ετσι λειτουργει ο περισσοτερος κοσμος... ψαχνει παραθυράκια να πετάξει μπάλα εξέδρα. Για αυτο εχεις αυστηρά κριτηρια και φίλτρα εξαρχής ωστε να ξεσκαρτάρεις περιπτώσεις που δεν σε καλύπτουν. Σε λογικά πλαίσια δεν σε απασχολει αμα ο άλλος κριντζαριστεί και άλλες ορολογιες που έχουν βρει.

Ας κριντζαριστεί. Να ριξεις κ εσυ ενα Ακυρο και να προχωρήσετε.

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mple_synnefo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Ok, όμως δεν δείχνει λίγο... cringe, την ώρα που συνομιλείς με κάποιον (και πριν καλά καλά τον έχεις δει) έστω και για ένα μήνα, να του ξηγηθείς "κοίτα εγώ ψάχνω για κάτι σοβαρό κι όχι μια ξεπέτα";
Νομίζω καλύτερα είναι να αφήνει κάποιος τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα, βρισκόμενος/η παράλληλα σε εγρήγορση για red flags. Από κει κι έπειτα, θα κρίνει, λαμβάνοντας υπόψη και τις όποιες συνέπειες των επιλογών που θα κάνει.

Υ.Γ. 36 χρονών, δεν την πήραν δα και τα χρόνια για πανικό να βρει κάποιον "μόνιμο". Και στην τελική, αν είναι να βρει όποιον της χαϊδεύει τα αφτιά με ωραία λογάκια (σιγά μην είναι ξεκάθαροι όλοι από την αρχή) και μετά να της αφήσει τραύματα, καλύτερα μόνη και ψυχικά υγιής.
Καλημέρα!
Απαντω εδώ για όλα τα τελευταία σχόλια.
Ειμαι 36, χώρισα πριν ένα μήνα από σχέση δυο χρόνων. Εχω αναφέρει ήδη ότι έγινε συζήτηση για το ιδανικό μέλλον που θα ήθελε ο καθένας μας.
Επειδή είμαι 36 δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάχνω απεγνωσμένα κάποιον να παντρευτώ . Αν έρθει, καλώς!
Όσο για το σεξ, δε νομίζω ότι πλέον θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται μια γυναίκα «εύκολη» ή «δύσκολη» ανάλογα με το ποτε διάλεξε να ενδώσει! Ούτε και να ντρέπεται γιατι απολαμβανει κάτι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καλημέρα!
Απαντω εδώ για όλα τα τελευταία σχόλια.
Ειμαι 36, χώρισα πριν ένα μήνα από σχέση δυο χρόνων. Εχω αναφέρει ήδη ότι έγινε συζήτηση για το ιδανικό μέλλον που θα ήθελε ο καθένας μας.

Γιατι χώρισες ;

Επειδή είμαι 36 δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάχνω απεγνωσμένα κάποιον να παντρευτώ . Αν έρθει, καλώς!
Όσο για το σεξ, δε νομίζω ότι πλέον θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται μια γυναίκα «εύκολη» ή «δύσκολη» ανάλογα με το ποτε διάλεξε να ενδώσει! Ούτε και να ντρέπεται γιατι απολαμβανει κάτι.

Δεν είπαμε να ντρέπεσαι. Απαντησαμε στο οτι σου έκανε εντύπωση που έφυγε μετά το σέξ. Αν ειναι έτσι προχωρα να γνωρισεις άλλον τι κολλησες με αυτον ;

Απο τη στιγμη που οπως σε καταλαβαινω εγώ εισαι "παμε να περασουμε καλά και βλέπουμε" και ο αλλος αυτο καταλαβε. Μάλλον σε ενοχλησε επειδη θεωρησες οτι εφαγες χυλοπιτα και τιποτα παραπάνω.

Γιατι να κάνεις σχέση μετα απο 1 μηνα ενω ειχες σχέση 2 χρονων. Δυσκολο. Μου φαινεται λίγο αλλοπρόσαλο σορρυ κιολας.

Τελευταία επεξεργασία:

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι χώρισες ;

Δεν είπαμε να ντρέπεσαι. Απαντησαμε στο οτι σου έκανε εντύπωση που έφυγε μετά το σέξ. Αν ειναι έτσι προχωρα να γνωρισεις άλλον τι κολλησες με αυτον ;

Απο τη στιγμη που οπως σε καταλαβαινω εγώ εισαι "παμε να περασουμε καλά και βλέπουμε" και ο αλλος αυτο καταλαβε. Μάλλον σε ενοχλησε επειδη θεωρησες οτι εφαγες χυλοπιτα και τιποτα παραπάνω.
Χώρισα γιατί μέσα στο σπίτι δεν σήκωνε το χέρι να κάνει τίποτα, γιατί πάντα είχε κάτι να πει σαν πεθερά (γιατί έβαλα πχ την απλώστρα με τα ρούχα σε εκείνο το σημείο), γιατί η μόνη διασκέδαση που ήθελε ήταν σε φεστιβάλ house μουσικής , ούτε ταβερνάκια, ούτε μαζώξεις με φίλους και συγγενείς για barbecue, ούτε επισκέψεις στο σπίτι, δε μου στάθηκε σε ένα θέμα υγειας που αντιμετώπισα τα Χριστούγεννα και γενικά γιατί εγώ για πολύ καιρό μιλούσα και προσπαθούσα και δεν έβλεπα να καταλαβαίνει. Οποτε, έφυγα. Γιατί και οικογένεια να κάναμε , δε θα κρατούσε .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Χώρισα γιατί μέσα στο σπίτι δεν σήκωνε το χέρι να κάνει τίποτα,

Πολύ κακώς. Οι δουλειές πρέπει να ισομερίζονται.

γιατί πάντα είχε κάτι να πει σαν πεθερά (γιατί έβαλα πχ την απλώστρα με τα ρούχα σε εκείνο το σημείο),

Επικριτικότητα. Επίσης κακό.
γιατί η μόνη διασκέδαση που ήθελε ήταν σε φεστιβάλ house μουσικής , ούτε ταβερνάκια, ούτε μαζώξεις με φίλους και συγγενείς για barbecue, ούτε επισκέψεις στο σπίτι,

Εσωστρεφής - κλειστός - δύσκολος κοινωνικά χαρακτήρας. Δεν ηθελε συγγενειες φανταζομαι ουτε γονείς.
δε μου στάθηκε σε ένα θέμα υγειας που αντιμετώπισα τα Χριστούγεννα και γενικά γιατί εγώ για πολύ καιρό μιλούσα και προσπαθούσα και δεν έβλεπα να καταλαβαίνει. Οποτε, έφυγα. Γιατί και οικογένεια να κάναμε , δε θα κρατούσε .

Ενταξει ετσι οπως τον εμφανίζεις καλά έκανες και χωρισες.

Γενικα οι σχέσεις ειναι δυσκολο πράγμα.

Θελει δουλεια και απο τους δύο και αυτοκριτική.

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.
Καλησπερα σε όλους,

πριν ένα μήνα γνώρισα μέσω ινσταγκραμ ένα παιδί και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Είμαστε από σχετικά κοντινές πόλεις , θα ερχόταν στην πόλη μου την επόμενη μέρα της γνωριμίας και μου πρότεινε να βγούμε, αλλά επειδή είχα μόλις χωρίσει (κυριολεκτικά) ειπα καλύτερα να το κάνουμε μια άλλη φορά. Το δέχτηκε και ήταν και πολύ ευγενικός μάλιστα.
Μιλούσαμε ένα μήνα και κάτι με μηνύματα , ηχητικά κλπ.
Πήγα στην πόλη του και του ειπα ότι θα είμαι εκεί και αν θέλει να βγούμε. Έτσι κι έγινε, το πρώτο βράδυ κανονίσαμε έξοδο για ποτακι. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ήμασταν και οι δυο πολύ άνετοι, μιλούσαμε για πολλά θέματα και έβλεπα ότι περνάμε ωραια!
Με γύρισε στο ξενοδοχείο και ενώ ήταν να αποχαιρετιστούμε, μου πρότεινε να με πάει μέχρι την πόρτα και τελικά καταλήξαμε στο κρεβάτι.
Αν και αμήχανο, ήταν ωραια! Πρόσεχε πως νιώθω και τι θέλω κλπ. Ήταν και τρυφερός.
Την επόμενη μέρα, μου έστειλε μήνυμα το πρωί να δει πως είμαι και αν ξεκουράστηκα και τα είπαμε λιγάκι.
Εγω για εκείνη τη μέρα είχα κανονίσει ήδη με φίλες και συγγενή μου για καφε , ποτό κλπ και εκείνος είχε αγώνα μπάσκετ.
Ειχαμε και το βράδυ επικοινωνία πως ήταν η μέρα μας και καληνύχτα.
Απο εκείνη την ώρα δεν έχει ξαναεπικοινωνησει. Ούτε τηλ, ούτε μήνυμα. Μόνο αντιδρά σε φωτό και stories μου στο ινστα.
Κανω κακές σκέψεις , ότι δεν ενδιαφέρεται, ότι ήθελε μόνο αυτό που έγινε, ότι έχει κοπέλα.
Θα ήταν πολύ να του στείλω εγώ ένα μήνυμα και να τον ρωτήσω αν θα τον ενδιέφερε να συνεχιστεί η γνωριμία μας και αν προκύψει κάτι καλό οκ; Γιατί εγώ ενδιαφέρομαι. Και θέλω να το επικοινωνήσω. Αλλά διαβάζω παντού σε άρθρα και από τις συζητησεισ με φίλες καταλήγουν ότι αν ήθελε θα έστελνε και ότι ή ξενέρωσε ή ήθελε μόνο το κρεβάτι κλπ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Actions speak louder than words.

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ κακώς. Οι δουλειές πρέπει να ισομερίζονται.

Επικριτικότητα. Επίσης κακό.

Εσωστρεφής - κλειστός - δύσκολος κοινωνικά χαρακτήρας. Δεν ηθελε συγγενειες φανταζομαι ουτε γονείς.

Ενταξει ετσι οπως τον εμφανίζεις καλά έκανες και χωρισες.

Γενικα οι σχέσεις ειναι δυσκολο πράγμα.

Θελει δουλεια και απο τους δύο και αυτοκριτική.
Ναι, πολλή δουλειά χρειάζεται και από τους δυο . Εγώ με τους συγγενείς και τους γονείς εχω και θέλω να εχω πολύ καλές σχέσεις , εκείνος δυσανασχετούσε ακόμα και με τους δικούς του. Ιδιαίτερος άνθρωπος και εγώ καμία σχέση με εκείνον, όποτε η καλύτερη απόφαση ήταν αυτή.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.520 μηνύματα.
προλαβαινω δεν προλαβαινω τη Χιμελα " Ο θεματοθετης πηρε τις απαντήσεις που ήθελε ας το κλειδώσουμε ".
Busy Work Work Work GIF by funk

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.
Ηθικόν δίδαγμα της ημέρας: Ό,τι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά, δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς πως, όντως, είναι σκατά.
Μεγάλη κουβέντα αυτή, θα την υιοθετήσω!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα ήταν αν μιλούσαμε για κάτω από τα 25, που τότε κανείς δεν θέλει να "τακτοποιηθεί" τόσο νωρίς,
Αλλά 36 και 39, δεν έχουν χρόνο να χαραμίσουν. Ώριμοι άνθρωποι είναι, όχι έφηβοι.
Ειδικά η κοπέλα δεν μπορεί να περιμένει και πολύ ειδικά αν σκέφτεται για παιδιά.
Πιστεύω ότι αξίζει σε τέτοιες περιπτώσεις να γίνεται κατάψυξη ωαρίων (αν θες παιδιά αλλά για χy λόγους δεν μπορείς στο κοντινό μέλλον). Έτσι και το κεφάλι θα έχει η κοπέλα της ήσυχο σε αυτό το σημαντικό θέμα και δεν θα βιαστεί να βρει τον λάθος άνθρωπο.
Δεν θα ρωτήσω καν τους λόγους που "δεν είσαι παντρεμένη" ακόμη, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανένας, είναι πολλοί (κακούς χωρισμούς, σοβαρότατες καταστασεις υγείας, πληγωμένη καρδιά από κέρατο)
Αλλά όπως και να έχει, αν το θες, και είσαι και οκ με το φλερτ, θα γίνει😁
Και πολύ σωστά λέει ο @Devil , σε ηλικίες που δεν έχεις μήνες για πολυτσιγκλιμα, βγάζεις από την αρχή της σχέσης τις προθέσεις σου. Δεν λέω να του πεις "πάμε για γάμο" με το καλημερα, αλλά να ξεκαθαρίσεις ότι θες σοβαρή σχέση

@Scandal καταλάθος έκανα αναφορά στο μήνυμα αυτό, αγνόησε το.

Ειμαι 36, χώρισα πριν ένα μήνα από σχέση δυο χρόνων
Αουτς

δε μου στάθηκε σε ένα θέμα υγειας
Όλα τα άλλα που ειπες μπροστά σε αυτό....
Καλά έκανες και τον ξεκανες
Δεν ήταν άνθρωπος να γεράσεις μαζί του, αν δεν μπορεί από τώρα να δώσει υποστήριξη σε θέματα υγείας.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ότι θες του λες... Ακόμη και πως σε 2 χρονάκια έχεις στο μυαλό σου το γάμο η όχι.

Αν δεν θέλει ας το πει.

Αν κριντζαρει καλά έκανε.

Δεν θα ρυθμίζουμε τις ζωές μονίμως με το τι θέλουν οι άλλοι μόνο.

Βρίσκεις μια κ μιλάτε... Από το Ιντερνετ αν σ έλεγε ότι εγώ φίλε για να βγω θέλω 6 μήνες θα το δεχοσουν; θα της έλεγες όχι εγώ δεν θέλω τόσο ψάχνω κάτι πθο άμεσο.

Θα σε ενοιαζε αμα κριντζαριζε ; απλά τα πραγματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.
Ναι, πολλή δουλειά χρειάζεται και από τους δυο . Εγώ με τους συγγενείς και τους γονείς εχω και θέλω να εχω πολύ καλές σχέσεις , εκείνος δυσανασχετούσε ακόμα και με τους δικούς του. Ιδιαίτερος άνθρωπος και εγώ καμία σχέση με εκείνον, όποτε η καλύτερη απόφαση ήταν αυτή.
Και γιατί έχασες 2 χρόνια από την ζωή σου απορώ με τέτοιον αφού έβλεπες ότι ήσασταν δύο παράλληλες γραμμές, απορώ.

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.
Καλησπερα σε όλους,

πριν ένα μήνα γνώρισα μέσω ινσταγκραμ ένα παιδί και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Είμαστε από σχετικά κοντινές πόλεις , θα ερχόταν στην πόλη μου την επόμενη μέρα της γνωριμίας και μου πρότεινε να βγούμε, αλλά επειδή είχα μόλις χωρίσει (κυριολεκτικά) ειπα καλύτερα να το κάνουμε μια άλλη φορά. Το δέχτηκε και ήταν και πολύ ευγενικός μάλιστα.
Μιλούσαμε ένα μήνα και κάτι με μηνύματα , ηχητικά κλπ.
Πήγα στην πόλη του και του ειπα ότι θα είμαι εκεί και αν θέλει να βγούμε. Έτσι κι έγινε, το πρώτο βράδυ κανονίσαμε έξοδο για ποτακι. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ήμασταν και οι δυο πολύ άνετοι, μιλούσαμε για πολλά θέματα και έβλεπα ότι περνάμε ωραια!
Με γύρισε στο ξενοδοχείο και ενώ ήταν να αποχαιρετιστούμε, μου πρότεινε να με πάει μέχρι την πόρτα και τελικά καταλήξαμε στο κρεβάτι.
Αν και αμήχανο, ήταν ωραια! Πρόσεχε πως νιώθω και τι θέλω κλπ. Ήταν και τρυφερός.
Την επόμενη μέρα, μου έστειλε μήνυμα το πρωί να δει πως είμαι και αν ξεκουράστηκα και τα είπαμε λιγάκι.
Εγω για εκείνη τη μέρα είχα κανονίσει ήδη με φίλες και συγγενή μου για καφε , ποτό κλπ και εκείνος είχε αγώνα μπάσκετ.
Ειχαμε και το βράδυ επικοινωνία πως ήταν η μέρα μας και καληνύχτα.
Απο εκείνη την ώρα δεν έχει ξαναεπικοινωνησει. Ούτε τηλ, ούτε μήνυμα. Μόνο αντιδρά σε φωτό και stories μου στο ινστα.
Κανω κακές σκέψεις , ότι δεν ενδιαφέρεται, ότι ήθελε μόνο αυτό που έγινε, ότι έχει κοπέλα.
Θα ήταν πολύ να του στείλω εγώ ένα μήνυμα και να τον ρωτήσω αν θα τον ενδιέφερε να συνεχιστεί η γνωριμία μας και αν προκύψει κάτι καλό οκ; Γιατί εγώ ενδιαφέρομαι. Και θέλω να το επικοινωνήσω. Αλλά διαβάζω παντού σε άρθρα και από τις συζητησεισ με φίλες καταλήγουν ότι αν ήθελε θα έστελνε και ότι ή ξενέρωσε ή ήθελε μόνο το κρεβάτι κλπ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
φέρ 'τον στο φόρουμ για ανάκριση. Ή και κατατρομοκράτηση αν χρειαστεί

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Και γιατί έχασες 2 χρόνια από την ζωή σου απορώ με τέτοιον αφού έβλεπες ότι ήσασταν δύο παράλληλες γραμμές, απορώ.
Γιατί πριν τη συγκατοίκηση , πολλά από αυτά δεν φαίνονταν .. 9 μήνες όμως συγκατοίκησης ήταν αρκετοί για να πω ότι δεν τα βρίσκουμε σε σοβαρά θέματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Γιατί πριν τη συγκατοίκηση , πολλά από αυτά δεν φαίνονταν .. 9 μήνες όμως συγκατοίκησης ήταν αρκετοί για να πω ότι δεν τα βρίσκουμε σε σοβαρά θέματα.

Όταν έλεγα εγώ για συγκατοίκηση εδώ μέσα!!!! Μου λέγανε βιάζεσαι.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Και δω με κάνεις να σκέφτομαι τα λόγια της συγχωρεμενης της γιαγιάς μου
"Αν δεν φάτε στο ίδιο τραπέζι δεν τον μαθαίνεις τον άνθρωπο"

Όταν έλεγα εγώ για συγκατοίκηση εδώ μέσα!!!! Μου λέγανε βιάζεσαι.
Σίγουρα όχι τους πρώτους 4-6 μήνες (γιατί δεν ξέρεις αν κρύβει τίποτα επικίνδυνο κάποιος)
Αλλά αν θέλει κάποιος σοβαρή σχέση, στον χρόνο πιστεύω πρέπει οπωσδήποτε να ζουν μαζί (αν τους επιτρέπουν οι συνθήκες)

Mple_synnefo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Και δω με κάνεις να σκέφτομαι τα λόγια της συγχωρεμενης της γιαγιάς μου
"Αν δεν φάτε στο ίδιο τραπέζι δεν τον μαθαίνεις τον άνθρωπο"

Σίγουρα όχι τους πρώτους 4-6 μήνες (γιατί δεν ξέρεις αν κρύβει τίποτα επικίνδυνο κάποιος)
Αλλά αν θέλει κάποιος σοβαρή σχέση, στον χρόνο πιστεύω πρέπει οπωσδήποτε να ζουν μαζί (αν τους επιτρέπουν οι συνθήκες)
Ναι, εννοείται ! Όλα φαινονται στη συγκατοίκηση! Σοφά τα λόγια των γιαγιάδων !