Ηθικόν δίδαγμα της ημέρας: Ό,τι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά, δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς πως, όντως, είναι σκατά.
Μεγάλη κουβέντα αυτή, θα την υιοθετήσω!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουνίου 2023
Ok, όμως δεν δείχνει λίγο... cringe, την ώρα που συνομιλείς με κάποιον (και πριν καλά καλά τον έχεις δει) έστω και για ένα μήνα, να του ξηγηθείς "κοίτα εγώ ψάχνω για κάτι σοβαρό κι όχι μια ξεπέτα";
Θα ήταν αν μιλούσαμε για κάτω από τα 25, που τότε κανείς δεν θέλει να "τακτοποιηθεί" τόσο νωρίς,
Αλλά 36 και 39, δεν έχουν χρόνο να χαραμίσουν. Ώριμοι άνθρωποι είναι, όχι έφηβοι.
Ειδικά η κοπέλα δεν μπορεί να περιμένει και πολύ ειδικά αν σκέφτεται για παιδιά.
Πιστεύω ότι αξίζει σε τέτοιες περιπτώσεις να γίνεται κατάψυξη ωαρίων (αν θες παιδιά αλλά για χy λόγους δεν μπορείς στο κοντινό μέλλον). Έτσι και το κεφάλι θα έχει η κοπέλα της ήσυχο σε αυτό το σημαντικό θέμα και δεν θα βιαστεί να βρει τον λάθος άνθρωπο.
Δεν θα ρωτήσω καν τους λόγους που "δεν είσαι παντρεμένη" ακόμη, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανένας, είναι πολλοί (κακούς χωρισμούς, σοβαρότατες καταστασεις υγείας, πληγωμένη καρδιά από κέρατο)
Αλλά όπως και να έχει, αν το θες, και είσαι και οκ με το φλερτ, θα γίνει
Και πολύ σωστά λέει ο
@Devil , σε ηλικίες που δεν έχεις μήνες για πολυτσιγκλιμα, βγάζεις από την αρχή της σχέσης τις προθέσεις σου. Δεν λέω να του πεις "πάμε για γάμο" με το καλημερα, αλλά να ξεκαθαρίσεις ότι θες σοβαρή σχέση
@Scandal καταλάθος έκανα αναφορά στο μήνυμα αυτό, αγνόησε το.
Ειμαι 36, χώρισα πριν ένα μήνα από σχέση δυο χρόνων
Αουτς
δε μου στάθηκε σε ένα θέμα υγειας
Όλα τα άλλα που ειπες μπροστά σε αυτό....
Καλά έκανες και τον ξεκανες
Δεν ήταν άνθρωπος να γεράσεις μαζί του, αν δεν μπορεί από τώρα να δώσει υποστήριξη σε θέματα υγείας.