Πρόσεξε μη φας μηνυση επειδη την έπιασες σαν άντρας από τη μέση και όχι σα χάιδω αερόπιασμα γυρω απο τους ώμους.
Που κάποτε ενας φιλος μου, ο Γιώργος πριν πολλά χρόνια, έκανε κίνηση μεγάλου παίχτου και συστηνεται σε μια κοπέλα και τη φιλάει σταυρωτά στα μάγουλα με το "χάρηκα Γιώργος" και η κοπέλα εξεπλάγην τόσο θετικά που λεει "ευτυχώς και ενας αντρας που συστηνεται με ζωντάνια"
Ναι, οκ, δε σπάμε το Lebensraum το ζωτικό χώρο της μικρής ναζίστριας ναζιάρας ναζιστούλας, ούτε πιάνουμε πρόστυχα (αν και εγω πιάνω ενίοτε, και στο 1ο ραντεβού, αν την εχω μυριστει οτι γουστάρει δε χανω χρόνο), αλλά μη το γαμήσετε μερικοί τελείως και πάτε με Betadine γάντια ολόσωμο προφυλακτικό και αντισηπτικο και κανα κοντάρι 10 μετρων για να την αγγίξετε στο 5ο ραντεβού.
Είπαμε, είστε ιππότες, αλλά εσείς το χετε γυρίσει "Με λένε Πόπη"
ΠΟΠΗ ΠΟΠΥ POPPY, POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPIEEEEEEEEE.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2024
Με συγχωρείς αλλά ο άνθρωπος της έδωσε κινητό κι εκείνη τον συνδεσε με Κάιρο. Τι άλλο πρέπει να κανει; Να βγάλει σημαία;
Ναι και μια ένδειξη είναι αρκετή ότι η γυναικα δεν θέλει. Αντε βαριά να της πει να πανε για καφέ, αλλά με ενα τετοιο πρώτο χτυπημα στον εγωισμό, εσυ θα ήσουν πρόθυμος να τον ξαναρίξεις τον εγωισμό δεύτερη φορά; Που σταματαει η ξεφτίλα μας σαν άντρες; Στα πόσα όχι;
Η κοπέλα του είπε με τρόπο όχι. Κι αν αυτή δεν το κατάλαβε ότι του είπε όχι, ή το ξέχασε, ή δεν έδωσε την απαραιτητη προτεραιότητα στην κίνησή του γιατι έχει άλλους 10 και τον εξίσωσε με αυτούς, τότε αυτό ειναι δικό της πρόβλημα και κανένας δεν ειναι αναντικαταστατος, αρα ούτε και αυτή.
Ξέρεις πόσες τετοιες υπάρχουν; Άπειρες. Δεν θελεις κοπέλα μου; Οκ, σεβαστό. Αλλα θα παω κι εγω παρακατω.