Noisette
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν. Το φαγάκι αυτό το ονομάζω νηστίσιμη πατατοντομάτα.

Βάζουμε τις πατάτες αφού τις πλύνουμε ολόκληρες με την φλούδα στο ταψί. Τις τσιμπάμε για να ψηθούν πιο γρήγορα και τις βαζουμε στον φούρνο. Αφού περάσει καμία ωρίτσα και δούμε ότι έχουν ψηθεί τις ανοίγουμε.
Παίρνουμε μια ντομάτα. Την ψιλοκόβουμε. Βάζουμε λίιιγο λάδι στο τηγανι και αφού ζεσταθει βάζουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα μέσα. Την αφήνουμε να "μελώσει" φυσικά βάζουμε αλάτι, πιπέρι και ταμπάσκο.

Αφού "μελώσει" βάζουμε και τα κομματάκια της ντομάτας...
Το ανακατεύουμε για λιγο και έτοιμο για κατανάλωση.

(Οι πατάτες θέλουν αλάτι και από μόνες τους)
Καλή σας όρεξη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Κάτι δεν πάει καλά εδώ...Παίρνουμε μια ντομάτα. Την ψιλοκόβουμε. Βάζουμε λίιιγο λάδι στο τηγανι και αφού ζεσταθει βάζουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα μέσα. Την αφήνουμε να "μελώσει" φυσικά βάζουμε αλάτι, πιπέρι και ταμπάσκο.
Αφού "μελώσει" βάζουμε και τα κομματάκια της ντομάτας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Κάτι δεν πάει καλά εδώ...![]()
![]()
What is wrong my dear??

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αφού μελώσει τι; Η ντομάτα; Και όταν μελώσει βάζουμε μέσα τα κομματάκια της ντομάτας;Αφού "μελώσει" βάζουμε και τα κομματάκια της ντομάτας...

Έχω χαθεί, sorry

Noisette
Περιβόητο μέλος

Αφού μελώσει τι; Η ντομάτα; Και όταν μελώσει βάζουμε μέσα τα κομματάκια της ντομάτας;
Έχω χαθεί, sorryαλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα η πρότασή σου και θέλω να τη δοκιμάσω.
Εχεις δίκιο.... Αφού "μελώσει" η ντομάτα βάζουμε τα κομματάκια της πατάτας...

dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σου έχω κάτι πιο εύκολο... Βαλε τις πατάτες στον φούρνο μικροκυμάτων ( αν υπάρχει φυσικά στο σπίτι) για κανενα δεκάλεπτο και γίνονται τέλειες... Ότι πρέπει για την νηστεία......Βάζουμε τις πατάτες αφού τις πλύνουμε ολόκληρες με την φλούδα στο ταψί. Τις τσιμπάμε για να ψηθούν πιο γρήγορα και τις βαζουμε στον φούρνο. Αφού περάσει καμία ωρίτσα και δούμε ότι έχουν ψηθεί τις ανοίγουμε.

Ή το καλύτερο για αυτους που νηστευουν.... μια απλή σαλατίτσα (ο καθένας βάζει ότι θέλει μέσα....

Noisette
Περιβόητο μέλος

Σου έχω κάτι πιο εύκολο... Βαλε τις πατάτες στον φούρνο μικροκυμάτων ( αν υπάρχει φυσικά στο σπίτι) για κανενα δεκάλεπτο και γίνονται τέλειες... Ότι πρέπει για την νηστεία......
Ή το καλύτερο για αυτους που νηστευουν.... μια απλή σαλατίτσα (ο καθένας βάζει ότι θέλει μέσα....) !!
Είναι καλή η ιδέα σου αλλά δεν πολυσυμπαθώ τον φούρνο μικροκυμάτων. Και στον φούρνο δεν τρελαίνομαι...Ο καλύτερος τρόπος είναι στο τζάκι...

Neraida
Επιφανές μέλος

Ο καλύτερος τρόπος είναι στο τζάκι...![]()
E ναι, αλλα αναβεις το τζακι για να ψησεις 5 πατατες?!
Εγω οχι!

Noisette
Περιβόητο μέλος

E ναι, αλλα αναβεις το τζακι για να ψησεις 5 πατατες?!
Εγω οχι!![]()

Φυσικά και όχι! Αν όμως είναι ήδη αναμμένο γιατί οχι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.