rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:30 Η rafaela11: #341 27-12-25 16:30 Έκανα πρώτη φορά παστίτσιο ! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.659 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:35 Ο Ουριήλ έγραψε: #342 27-12-25 16:35 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έκανα πρώτη φορά παστίτσιο ! Click για ανάπτυξη... Πεντανοστιμο φαινεται! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:49 Ο ultraviolence: #343 19-01-26 14:49 Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.181 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:53 Η Grand Duchess: #344 19-01-26 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 19-01-26 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 19:33 Η Πουπουλίνα: #346 19-01-26 19:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Click για ανάπτυξη... Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:00 Ο ultraviolence: #347 19-01-26 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:24 Η Πουπουλίνα: #348 19-01-26 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.659 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:35 Ο Ουριήλ έγραψε: #342 27-12-25 16:35 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έκανα πρώτη φορά παστίτσιο ! Click για ανάπτυξη... Πεντανοστιμο φαινεται! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:49 Ο ultraviolence: #343 19-01-26 14:49 Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.181 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:53 Η Grand Duchess: #344 19-01-26 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 19-01-26 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 19:33 Η Πουπουλίνα: #346 19-01-26 19:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Click για ανάπτυξη... Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:00 Ο ultraviolence: #347 19-01-26 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:24 Η Πουπουλίνα: #348 19-01-26 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έκανα πρώτη φορά παστίτσιο ! Click για ανάπτυξη... Πεντανοστιμο φαινεται!
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:49 Ο ultraviolence: #343 19-01-26 14:49 Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.181 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:53 Η Grand Duchess: #344 19-01-26 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 19-01-26 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 19:33 Η Πουπουλίνα: #346 19-01-26 19:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Click για ανάπτυξη... Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:00 Ο ultraviolence: #347 19-01-26 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:24 Η Πουπουλίνα: #348 19-01-26 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό!
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.181 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:53 Η Grand Duchess: #344 19-01-26 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 19-01-26 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 19:33 Η Πουπουλίνα: #346 19-01-26 19:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Click για ανάπτυξη... Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:00 Ο ultraviolence: #347 19-01-26 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:24 Η Πουπουλίνα: #348 19-01-26 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 19-01-26 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 19:33 Η Πουπουλίνα: #346 19-01-26 19:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Click για ανάπτυξη... Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:00 Ο ultraviolence: #347 19-01-26 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:24 Η Πουπουλίνα: #348 19-01-26 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 19:33 Η Πουπουλίνα: #346 19-01-26 19:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Click για ανάπτυξη... Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:00 Ο ultraviolence: #347 19-01-26 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:24 Η Πουπουλίνα: #348 19-01-26 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Click για ανάπτυξη... Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου!
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:00 Ο ultraviolence: #347 19-01-26 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:24 Η Πουπουλίνα: #348 19-01-26 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλα δενε χω ξαναδει τετοια συνταγη! Ε ναι..θα την φτιαξω και εγω..μπραβο καμαρι μου! Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο!
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 21:24 Η Πουπουλίνα: #348 19-01-26 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραία είναι. Η μάνα μου την κάνει λόγο διαφορετική, εγώ έβαλα διάφορα υλικά και το κρασί + ούζο (αν δεν σας αρέσει να το γευεστε να μην το βάλετε το ούζο γιατί έχει δυνατή γεύση). Μετά, το σέλινο, συν η γεύση από τις γαρίδες στο ζουμί και ο σπιτικός ζωμός λαχανικών..σούπερ. Ε να μην τις τρώμε μόνο σε μακαρονάδες και σε σαγανάκι! Έχουν κι αυτές χώρο στο χειμωνιάτικο πιάτο! Click για ανάπτυξη... Το ξερω απολυτα ποσο ταιριαζει ουζο με σελινο και ψαρικα.Εφτιαξα προσφατα στον πατερα μου σολωμο με ουζο,σελινο,ανιθο και διαφορα αλλα συν ζυμαρικα και βγηκε υπεροχο! Αμαν πχια..μου ετρεξαν τα σαλια βραδυατικα..σκασμενο!
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 15:49 Η rafaela11: #349 21-01-26 15:49 Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρα γάστρα και χάρηκα πολύ ! Ψωμάκι γάστρας λοιπόν! Πειραματίζομαι ακόμα αλλά νομίζω βγήκε καλό ! Λευκό αλεύρι αυτή τη φορά αλλά για μια φορά δεν πειράζει Εννοείται και με αυτό το κρύο το μενού έχει κοτόσουπα με μπόλικο κουρκουμα
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.737 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 20:41 Η Πουπουλίνα: #350 21-01-26 20:41 Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου!
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 08:39 Η rafaela11: #351 22-01-26 08:39 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ουαουυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Κια εχω συνταγη με γαστρα..και πηρα και εγω προσφατα μια τελεια! Θα δοκιμασω καιε γω! Παντως φαινεται φαννταστικο ραφαελα μου! Click για ανάπτυξη... Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν!
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 09:33 Η adams33 έγραψε: #352 22-01-26 09:33 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ήταν τελικά ! Τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα Ότι πρέπει τώρα που έκανα σφραγίσματα σα γιαγιά το τρώω Γάστρα γενικά ότι καλύτερο δεν λερώνει και τον φούρνο και κάνει και εκπληκτικά κρέατα και πατάτες που λιώνουν! Click για ανάπτυξη... Μπραβο χρυσοχερα !! Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Εβαλες και μπυρα ;
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 10:36 Η rafaela11: #353 22-01-26 10:36 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εβαλες και μπυρα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι πολύ απλή συνταγή Νερο, μέλι, μαγιά στιγμής, αλεύρι αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ! 2 φουσκώματα χωρίς πολύ πλάσιμο ίσα ίσα να ενωθεί να ενεργοποιηθεί η γλουτένη Βγαίνει μαλακή ζύμη ούτε αλεύρι στο πλάσιμο θέλει στο τέλος. Αλλιώς βγαίνει λαβας Είναι για μικρή γάστρα 4.8 L 40x27 όποιος θέλει να του πω δοσολογίες ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Αρχική Δημοσίευση από adams33: Να σκεφτεις να παρεις και αρτοπαρασκευαστη ! Οτι καλυτερο ,βαζεις ολα τα υλικα μεσα το βραδυ και το πρωι ξυπνας και εχεις φρεσκο ζεστο ψωμακι ! Click για ανάπτυξη... Άμα με το καλό πάρω δικό μου σπίτι θα έχει μεγάλη κουζίνα να τα πάρω ΟΛΑ Τώρα ταπεινά γιατί έχω μόνο έναν πάγκο να δουλέψω
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:24 Ο ultraviolence: #354 22-01-26 11:24 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Επόμενος στόχος τώρα είναι η προζύμι ! Click για ανάπτυξη... Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2026 στις 15:17 Η touvlo έγραψε: #355 23-01-26 15:17 Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 01:39 Η rafaela11: #356 24-01-26 01:39 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου έχει δώσει μια γειτόνισσαα μου προζύμι που της είχε δώσει η πεθερά της το 70! Σαν κόρη οφθαλμού το προσέχω και το ταϊζω. Κάνει υπέροχα ψωμιά! Αν θες βοήθεια ή κάτι, μου λες. Click για ανάπτυξη... WHAT Απίστευτο !! Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εμείς εδώ σήμερα έχουμε -7. Με τόσο κρύο θυμήθηκα τη συνταγή της ρωσίδας φροντίστριας <<μπορς>>. Οι βορειοελλαδίτες θα την ξέρετε. Είναι κρεατόσουπα με λάχανο, καρότα, πατάτες, κόκκινη πιπεριά, παντζάρι Θέλει κάποιες ώρες βράσιμο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το ήξερα πάντως, ενδιαφέρον!
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.014 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:20 Ο ilias90 έγραψε: #357 08-02-26 13:20 Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:36 Η Himela έγραψε: #358 08-02-26 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Κρεμμύδι δεν έβαλες;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 13:49 Ο ultraviolence: #359 08-02-26 13:49 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τίμια η φασουλάδα θέλει πολύ σκόρδο, πολύ λάδι και πολύ χύλωμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ βάζω και σέλερι βγαίνει πολύ νόστιμη. Καλή όρεξη!
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.508 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:47 Η Himela έγραψε: #360 08-02-26 14:47 Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό;
Εντωμεταξυ οι Έλληνες βάζουν τρομερά πολύ λάδι στα φαγητά. Ας πούμε σε μια τέτοια κατσαρόλα με φασολάδα, πόσο λάδι θεωρείτε φυσιολογικό;