rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:30 Η rafaela11: #341 27-12-25 16:30 Έκανα πρώτη φορά παστίτσιο ! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:35 Ο Ουριήλ έγραψε: #342 27-12-25 16:35 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έκανα πρώτη φορά παστίτσιο ! Click για ανάπτυξη... Πεντανοστιμο φαινεται! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.529 μηνύματα. Σήμερα στις 14:49 Ο ultraviolence: #343 Σήμερα στις 14:49 Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.981 μηνύματα. Σήμερα στις 14:53 Η Grand Duchess: #344 Σήμερα στις 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.529 μηνύματα. Σήμερα στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 Σήμερα στις 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal charmander Kate1914 Searching taketrance camil touvlo euretra Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex AggelikiGr Paragontas7000 iew eupalinaros Memetchi Varus Joji Wonderkid Giorgkalo Unboxholics giannhs2001 Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos American Economist Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:35 Ο Ουριήλ έγραψε: #342 27-12-25 16:35 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έκανα πρώτη φορά παστίτσιο ! Click για ανάπτυξη... Πεντανοστιμο φαινεται! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.529 μηνύματα. Σήμερα στις 14:49 Ο ultraviolence: #343 Σήμερα στις 14:49 Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.981 μηνύματα. Σήμερα στις 14:53 Η Grand Duchess: #344 Σήμερα στις 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.529 μηνύματα. Σήμερα στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 Σήμερα στις 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal charmander Kate1914 Searching taketrance camil touvlo euretra Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex AggelikiGr Paragontas7000 iew eupalinaros Memetchi Varus Joji Wonderkid Giorgkalo Unboxholics giannhs2001 Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos American Economist Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έκανα πρώτη φορά παστίτσιο ! Click για ανάπτυξη... Πεντανοστιμο φαινεται!
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.529 μηνύματα. Σήμερα στις 14:49 Ο ultraviolence: #343 Σήμερα στις 14:49 Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό! Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.981 μηνύματα. Σήμερα στις 14:53 Η Grand Duchess: #344 Σήμερα στις 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.529 μηνύματα. Σήμερα στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 Σήμερα στις 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal charmander Kate1914 Searching taketrance camil touvlo euretra Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex AggelikiGr Paragontas7000 iew eupalinaros Memetchi Varus Joji Wonderkid Giorgkalo Unboxholics giannhs2001 Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos American Economist Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κρύο σήμερα με λίγο συνάχι. Τι καλύτερο από μια σούπα με γαρίδες; Υλικά: Ένα πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες (αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) 3 μεσαία καρότα ή 2 μεγάλα κομμένα σε μικρά κυβακια. Ένα κρεμμύδι Δύο γενναίες χούφτες φύλλα από σέλινο και δύο από τα κλωνάρια του (τα τελευταία τα αφαιρούμε στο τέλος, μπαίνουν μόνο για την γεύση/άρωμα) Μια ντομάτα ψιλοκομμένη Μια πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη. Μισό φλιτζάνι κρασί Δύο κουταλιές της σούπας ούζο Μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα. Μισή κούπα κριθαράκι ή ρύζι. Ένας κύβος λαχανικων. Εγώ έβαλα δικό μου που φτιάχνω και βάζω στην κατάψυξη αλλά και του εμπορίου μια χαρά θα την κάνει την δουλειά. 5 φλυτζάνια νερό. Αλάτι, μπόλικο πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Η γεύση της γαρίδας σε συνδυασμό με το σέλινο, το κρασί, το ούζο, την πιπεριά... όνειρο και βάλσαμο για το λαιμό!
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.981 μηνύματα. Σήμερα στις 14:53 Η Grand Duchess: #344 Σήμερα στις 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: αν δεν έχετε φρέσκιες όπως εγώ) Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.529 μηνύματα. Σήμερα στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 Σήμερα στις 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.529 μηνύματα. Σήμερα στις 14:56 Ο ultraviolence: #345 Σήμερα στις 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν κατάλαβες/δεν ήμουν σαφής. Κατεψυγμένες έχω.