Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.509 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2026 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #381 09-02-26 11:33 Ο αρακάς σκέτος είναι μπλιάχ. Εμείς πάντα τον φτιάχναμε και τον ανακατεύαμε με ρυζάκι. Επίσης ωραίος με αγκινάρες, αλλά όχι με ντομάτα, με λεμονάκι. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2026 στις 11:36 Η rafaela11: #382 09-02-26 11:36 Αρακάς με λίγο ντομάτα τριμμένη πατάτα και καροτακι. Ούτε σκέτος ούτε κοκκινιστός. Ίσα ίσα για τη γεύση ! Γενικά ούτε το σπανακόρυζο μου αρέσει λεμονάτο. Με ρύζι το κάνω καμιά φορά τον αρακά με κάποιο κρέας δίπλα, αλλά έτσι δεν τρως λαδερό ! Τρως συνοδευτικό γάμου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:51 Ο ultraviolence: #383 09-02-26 12:51 Κάνω meal prep για τις επόμενες 3 μέρες και έβαλα αρακά σε ένα από τα γεύματα. Εγώ τον κάνω με πιπεριές κίτρινες, καρότο τριμμένο (όχι ροδελες) με μανιτάρια και λουκάνικο. Γίνεται συγκλονιστικός. Πατάτα δεν έβαλα γιατί στο φούρνο παράλληλα έχω ψάρι με πατάτες λαδοριγανη. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 187 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Kate1914 AggelikiGr rafaela11 charmander American Economist Scandal taketrance Memetchi giannhs2001 Wonderkid zahis Searching camil Vera Entropy24 kon2025mp vas 78 tsiprastheos5732 Unicex Paragontas7000 iew eupalinaros Varus Giorgkalo Unboxholics Debugging_Daemon GeorgePap2003 johnsala Natsuko A350 Μήτσος10 fmarulezkd bibliofagos thenutritionist louminis BatGuin pinkheart Jack of Spades fockos Luludaki Kitkat28! paolo1 Δροσουλίτης Abiogenesis aggorf Εχέμυθη plus i bo? Ωρορα Libertus Viedo J.Cameron User2350 oups ougka pougka Mt73 makis999 CiNeFiL Ace of Spades Eirinakiii8 Ariana2018 Μαυρίκιος Panagiotis849 Αντικειμενικός Atarax Αναστασία197 Αλκης Κ. fretoe Citylights comeback SlimShady Kassiopi grtt Scott Nikos 7 1011 Thundergirl Snoopy Doo Johnny15 harry akritas T C artoula gwgw_5 Meow orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο αρακάς σκέτος είναι μπλιάχ. Εμείς πάντα τον φτιάχναμε και τον ανακατεύαμε με ρυζάκι. Επίσης ωραίος με αγκινάρες, αλλά όχι με ντομάτα, με λεμονάκι.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2026 στις 11:36 Η rafaela11: #382 09-02-26 11:36 Αρακάς με λίγο ντομάτα τριμμένη πατάτα και καροτακι. Ούτε σκέτος ούτε κοκκινιστός. Ίσα ίσα για τη γεύση ! Γενικά ούτε το σπανακόρυζο μου αρέσει λεμονάτο. Με ρύζι το κάνω καμιά φορά τον αρακά με κάποιο κρέας δίπλα, αλλά έτσι δεν τρως λαδερό ! Τρως συνοδευτικό γάμου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:51 Ο ultraviolence: #383 09-02-26 12:51 Κάνω meal prep για τις επόμενες 3 μέρες και έβαλα αρακά σε ένα από τα γεύματα. Εγώ τον κάνω με πιπεριές κίτρινες, καρότο τριμμένο (όχι ροδελες) με μανιτάρια και λουκάνικο. Γίνεται συγκλονιστικός. Πατάτα δεν έβαλα γιατί στο φούρνο παράλληλα έχω ψάρι με πατάτες λαδοριγανη. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρακάς με λίγο ντομάτα τριμμένη πατάτα και καροτακι. Ούτε σκέτος ούτε κοκκινιστός. Ίσα ίσα για τη γεύση ! Γενικά ούτε το σπανακόρυζο μου αρέσει λεμονάτο. Με ρύζι το κάνω καμιά φορά τον αρακά με κάποιο κρέας δίπλα, αλλά έτσι δεν τρως λαδερό ! Τρως συνοδευτικό γάμου
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:51 Ο ultraviolence: #383 09-02-26 12:51 Κάνω meal prep για τις επόμενες 3 μέρες και έβαλα αρακά σε ένα από τα γεύματα. Εγώ τον κάνω με πιπεριές κίτρινες, καρότο τριμμένο (όχι ροδελες) με μανιτάρια και λουκάνικο. Γίνεται συγκλονιστικός. Πατάτα δεν έβαλα γιατί στο φούρνο παράλληλα έχω ψάρι με πατάτες λαδοριγανη.
Κάνω meal prep για τις επόμενες 3 μέρες και έβαλα αρακά σε ένα από τα γεύματα. Εγώ τον κάνω με πιπεριές κίτρινες, καρότο τριμμένο (όχι ροδελες) με μανιτάρια και λουκάνικο. Γίνεται συγκλονιστικός. Πατάτα δεν έβαλα γιατί στο φούρνο παράλληλα έχω ψάρι με πατάτες λαδοριγανη.