Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Εριφύλη έγραψε: #81 24-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Γνωρίζετε κάποια καλή παράσταση που να παίζετε από Σεπτέμβρη στην Αθήνα να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν υπάρχει ακόμα για Σεπτέμβρη. Μόνο οι περιοδείες που σταματάνε 4-5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τίποτα δεν υπάρχει ακόμα για Σεπτέμβρη. Μόνο οι περιοδείες που σταματάνε 4-5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Αλλά θα σου πρότεινα να πας Ηλέκτρα που σταματάει 4 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια από αρχαία τραγωδία! Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:50 Ο Lasher έγραψε: #82 24-07-22 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Γνωρίζετε κάποια καλή παράσταση που να παίζετε από Σεπτέμβρη στην Αθήνα να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... Θα κάνει ο Παπασπηλιόπουλος "Φιλουμένα Μαρτουράνο" με τη Μαρία Ναυπλιώτου, απ' ό,τι έχει ανακοινωθεί. Εγώ τουλάχιστον θα πάω να το δω. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:51 Η Εριφύλη έγραψε: #83 24-07-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα κάνει ο Παπασπηλιόπουλος "Φιλουμένα Μαρτουράνο" με τη Μαρία Ναυπλιώτου, απ' ό,τι έχει ανακοινωθεί. Εγώ τοουλάχιστον θα πάω να το δω. Click για ανάπτυξη... Ο Παπασπηλιόπουλος εξαιρετικός. Η Ναυπλιώτου προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Πολύ υπερεκτιμημένη χωρίς λόγο. Πολύ μανιέρα:/ Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:21 Η Εριφύλη έγραψε: #84 17-02-23 11:21 12α ΘBΘ-Βραβεία Κοινού 2023: Η Ψηφοφορία ξεκίνησε. Ψήφισε ΤΩΡΑ τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις Ιουνίου–Δεκεμβρίου Θεατρικά (Κουλτουρο) Βραβεία Θεσσαλονίκης - Kulturosupa.gr www.kulturosupa.gr Θεατρικά βραβεία, ψηφίστε! (Κατά προτίμηση ρίξτε το στην Ηλέκτρα να ξανά πάρει βραβείο η Κιτσάρα ) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 13:48 Η Εριφύλη έγραψε: #85 29-03-23 13:48 ΠΟΙΟΣ περιμένει μέχρι τις 8 Ιουλίου; @Lasher να ξέρεις, θα είναι ότι καλύτερο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Ο Lasher έγραψε: #86 29-03-23 17:00 Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:02 Η Εριφύλη έγραψε: #87 29-03-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ που χάθηκε, απλά έφυγε από την τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, το ταλέντο της δεν είναι για το γυαλί, είναι για το σανίδι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #88 07-08-23 00:04 Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Γνωρίζετε κάποια καλή παράσταση που να παίζετε από Σεπτέμβρη στην Αθήνα να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν υπάρχει ακόμα για Σεπτέμβρη. Μόνο οι περιοδείες που σταματάνε 4-5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τίποτα δεν υπάρχει ακόμα για Σεπτέμβρη. Μόνο οι περιοδείες που σταματάνε 4-5 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Αλλά θα σου πρότεινα να πας Ηλέκτρα που σταματάει 4 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια από αρχαία τραγωδία!
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:50 Ο Lasher έγραψε: #82 24-07-22 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Γνωρίζετε κάποια καλή παράσταση που να παίζετε από Σεπτέμβρη στην Αθήνα να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... Θα κάνει ο Παπασπηλιόπουλος "Φιλουμένα Μαρτουράνο" με τη Μαρία Ναυπλιώτου, απ' ό,τι έχει ανακοινωθεί. Εγώ τουλάχιστον θα πάω να το δω. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:51 Η Εριφύλη έγραψε: #83 24-07-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα κάνει ο Παπασπηλιόπουλος "Φιλουμένα Μαρτουράνο" με τη Μαρία Ναυπλιώτου, απ' ό,τι έχει ανακοινωθεί. Εγώ τοουλάχιστον θα πάω να το δω. Click για ανάπτυξη... Ο Παπασπηλιόπουλος εξαιρετικός. Η Ναυπλιώτου προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Πολύ υπερεκτιμημένη χωρίς λόγο. Πολύ μανιέρα:/ Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:21 Η Εριφύλη έγραψε: #84 17-02-23 11:21 12α ΘBΘ-Βραβεία Κοινού 2023: Η Ψηφοφορία ξεκίνησε. Ψήφισε ΤΩΡΑ τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις Ιουνίου–Δεκεμβρίου Θεατρικά (Κουλτουρο) Βραβεία Θεσσαλονίκης - Kulturosupa.gr www.kulturosupa.gr Θεατρικά βραβεία, ψηφίστε! (Κατά προτίμηση ρίξτε το στην Ηλέκτρα να ξανά πάρει βραβείο η Κιτσάρα ) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 13:48 Η Εριφύλη έγραψε: #85 29-03-23 13:48 ΠΟΙΟΣ περιμένει μέχρι τις 8 Ιουλίου; @Lasher να ξέρεις, θα είναι ότι καλύτερο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Ο Lasher έγραψε: #86 29-03-23 17:00 Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:02 Η Εριφύλη έγραψε: #87 29-03-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ που χάθηκε, απλά έφυγε από την τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, το ταλέντο της δεν είναι για το γυαλί, είναι για το σανίδι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #88 07-08-23 00:04 Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Γνωρίζετε κάποια καλή παράσταση που να παίζετε από Σεπτέμβρη στην Αθήνα να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... Θα κάνει ο Παπασπηλιόπουλος "Φιλουμένα Μαρτουράνο" με τη Μαρία Ναυπλιώτου, απ' ό,τι έχει ανακοινωθεί. Εγώ τουλάχιστον θα πάω να το δω.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2022 στις 22:51 Η Εριφύλη έγραψε: #83 24-07-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα κάνει ο Παπασπηλιόπουλος "Φιλουμένα Μαρτουράνο" με τη Μαρία Ναυπλιώτου, απ' ό,τι έχει ανακοινωθεί. Εγώ τοουλάχιστον θα πάω να το δω. Click για ανάπτυξη... Ο Παπασπηλιόπουλος εξαιρετικός. Η Ναυπλιώτου προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Πολύ υπερεκτιμημένη χωρίς λόγο. Πολύ μανιέρα:/ Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:21 Η Εριφύλη έγραψε: #84 17-02-23 11:21 12α ΘBΘ-Βραβεία Κοινού 2023: Η Ψηφοφορία ξεκίνησε. Ψήφισε ΤΩΡΑ τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις Ιουνίου–Δεκεμβρίου Θεατρικά (Κουλτουρο) Βραβεία Θεσσαλονίκης - Kulturosupa.gr www.kulturosupa.gr Θεατρικά βραβεία, ψηφίστε! (Κατά προτίμηση ρίξτε το στην Ηλέκτρα να ξανά πάρει βραβείο η Κιτσάρα ) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 13:48 Η Εριφύλη έγραψε: #85 29-03-23 13:48 ΠΟΙΟΣ περιμένει μέχρι τις 8 Ιουλίου; @Lasher να ξέρεις, θα είναι ότι καλύτερο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Ο Lasher έγραψε: #86 29-03-23 17:00 Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:02 Η Εριφύλη έγραψε: #87 29-03-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ που χάθηκε, απλά έφυγε από την τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, το ταλέντο της δεν είναι για το γυαλί, είναι για το σανίδι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #88 07-08-23 00:04 Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα κάνει ο Παπασπηλιόπουλος "Φιλουμένα Μαρτουράνο" με τη Μαρία Ναυπλιώτου, απ' ό,τι έχει ανακοινωθεί. Εγώ τοουλάχιστον θα πάω να το δω. Click για ανάπτυξη... Ο Παπασπηλιόπουλος εξαιρετικός. Η Ναυπλιώτου προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Πολύ υπερεκτιμημένη χωρίς λόγο. Πολύ μανιέρα:/
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:21 Η Εριφύλη έγραψε: #84 17-02-23 11:21 12α ΘBΘ-Βραβεία Κοινού 2023: Η Ψηφοφορία ξεκίνησε. Ψήφισε ΤΩΡΑ τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις Ιουνίου–Δεκεμβρίου Θεατρικά (Κουλτουρο) Βραβεία Θεσσαλονίκης - Kulturosupa.gr www.kulturosupa.gr Θεατρικά βραβεία, ψηφίστε! (Κατά προτίμηση ρίξτε το στην Ηλέκτρα να ξανά πάρει βραβείο η Κιτσάρα ) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 13:48 Η Εριφύλη έγραψε: #85 29-03-23 13:48 ΠΟΙΟΣ περιμένει μέχρι τις 8 Ιουλίου; @Lasher να ξέρεις, θα είναι ότι καλύτερο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Ο Lasher έγραψε: #86 29-03-23 17:00 Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:02 Η Εριφύλη έγραψε: #87 29-03-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ που χάθηκε, απλά έφυγε από την τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, το ταλέντο της δεν είναι για το γυαλί, είναι για το σανίδι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #88 07-08-23 00:04 Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
12α ΘBΘ-Βραβεία Κοινού 2023: Η Ψηφοφορία ξεκίνησε. Ψήφισε ΤΩΡΑ τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις Ιουνίου–Δεκεμβρίου Θεατρικά (Κουλτουρο) Βραβεία Θεσσαλονίκης - Kulturosupa.gr www.kulturosupa.gr Θεατρικά βραβεία, ψηφίστε! (Κατά προτίμηση ρίξτε το στην Ηλέκτρα να ξανά πάρει βραβείο η Κιτσάρα )
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 13:48 Η Εριφύλη έγραψε: #85 29-03-23 13:48 ΠΟΙΟΣ περιμένει μέχρι τις 8 Ιουλίου; @Lasher να ξέρεις, θα είναι ότι καλύτερο Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Ο Lasher έγραψε: #86 29-03-23 17:00 Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:02 Η Εριφύλη έγραψε: #87 29-03-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ που χάθηκε, απλά έφυγε από την τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, το ταλέντο της δεν είναι για το γυαλί, είναι για το σανίδι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #88 07-08-23 00:04 Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:00 Ο Lasher έγραψε: #86 29-03-23 17:00 Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:02 Η Εριφύλη έγραψε: #87 29-03-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ που χάθηκε, απλά έφυγε από την τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, το ταλέντο της δεν είναι για το γυαλί, είναι για το σανίδι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #88 07-08-23 00:04 Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2023 στις 17:02 Η Εριφύλη έγραψε: #87 29-03-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ που χάθηκε, απλά έφυγε από την τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, το ταλέντο της δεν είναι για το γυαλί, είναι για το σανίδι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #88 07-08-23 00:04 Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Χαχα κοίτα σύμπτωση. Χθες έλεγα σε μια φίλη πού χάθηκε φέτος η Κίτσου και μου είπε ότι ετοιμάζεται για Μήδεια το καλοκαίρι μετά βαϊων και κλάδων. Μπαίνει στα υπ'οψιν. Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ που χάθηκε, απλά έφυγε από την τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, το ταλέντο της δεν είναι για το γυαλί, είναι για το σανίδι
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #88 07-08-23 00:04 Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Ο Lasher έγραψε: #89 07-08-23 01:10 Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:22 Η Εριφύλη έγραψε: #90 07-08-23 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έκλεισα για το Μαρικάκι. Βασικά τον Καταλειφό θέλω να δω, αλλά δεν έχω καν κοιτάξει ακόμα σταθμούς περιοδείας. Click για ανάπτυξη... ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2023 στις 01:36 Ο Lasher έγραψε: #91 07-08-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωω πότε έκλεισες; Καλά, θα πάθεις σοκ , σε προειδοποιώ Εγώ θα ξανά πάω αρχές Σεπτέμβρη Click για ανάπτυξη... Θα τη δω επαρχια, εν μέσω διακοπών. Τέλεια, δηλαδή!!!
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:53 Ο Poirot έγραψε: #92 04-09-23 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όσοι ασχολείστε με θέατρο και κυρίως @Lasher πάτε στη Μήδεια με την Μαρίκα Κίτσου, σκην. Λέα Μαλένη.. μη την χάσετε Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει!
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:47 Η Εριφύλη έγραψε: #93 04-09-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της.. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2023 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Μόλις επέστρεψα έχοντας παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Δεν είχα ξαναδεί την Μαρία Κίτσου ούτε τηλεοπτικά ούτε θεατρικά και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετική. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική, από τις καλύτερες που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Ήμουν κι εγώ χθες! Ειδικά χθες έδωσε την ψυχή της!κουβαλάει όλη την παράσταση πάνω της..
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:55 Η Εριφύλη έγραψε: #94 12-09-23 01:55 Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την προσοχή σας (οι θεατρόφιλοι) @Lasher Ξεκίνησε η προπώληση για την Γέρμα (του Σάιμον Στόουν) με την Μαρίκα Κίτσου - μη την χάσετε
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 03:41 Ο Lasher έγραψε: #95 12-09-23 03:41 Έχω αρχίσει και οργανώνομαι ήδη για την προσεχή θεατρική σεζον! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 03:00 Η Εριφύλη έγραψε: #96 27-10-23 03:00 @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #97 27-10-23 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: @Lasher ακύρωσαν την πρεμιέρα της Γερμα αύριο και είναι η πρώτη φορά που θα χάσω πρεμιέρα του Μαρικακίου μου και θέλω να κλάψω Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:18 Η Εριφύλη έγραψε: #98 27-10-23 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thenutritionist iew AggelikiGr Monsieur johnsala taketrance Scandal Wonderkid charmander Εριφύλη camil vas 78 fortheloveofshizaya touvlo cinephilee Memetchi Sosstoss Sotiris 12 Vera Jack of Spades fockos Kate1914 Gvisbinis giannhs2001 Unicex Natsuko Searching giorgos5002 Ilikntas American Economist rafaela11 Joji Lathy bibliofagos Paragontas7000 A350 anni.sfk ROM32 Μήτσος10 Corfu kitty teacher_40 Unboxholics aggelosst9 jj! Indiana Jones Fernando_A phleidhs New member marww P.Dam. Abiogenesis User2350 bruh_234 Stelios725 Πουπουλίνα kauphy igeorgeoikonomo snowy fretoe harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Έλα μωρέ, μη στενοχωριέσαι. Γιατί δεν μπορείς να παραβρεθείς στην πρεμιέρα της παράστασης όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία; Click για ανάπτυξη... Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας;
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:28 Ο Lasher έγραψε: #99 27-10-23 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί ήταν σολντ άουτ εδώ και καιρό αυτή η μέρα αχ δεν πειράζει, εσύ θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:59 Η Εριφύλη έγραψε: #100 27-10-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα πάω κάποια στιγμή. Δεν πάω, όμως, ποτέ σε πρεμιέρες. Είμαι αντιστάρ, δεν μπορώ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Click για ανάπτυξη... Λες ε; ναι, δίκαιο έχεις.. αλλά θέλω να βλέπω πρώτη τις παραστάσεις