Αν ο ιατρός σου χρησιμοποιούσε την ισχυρή αντιβίωση από την αρχή και το μικρόβιο επιβίωνε και αποκτούσε ανθεκτικότητα στην αντιβίωση τότε δεν θα υπήρχε κανένα μέσο για να βοηθηθεί ο οργανισμός σου.
Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.
Η νοημοσύνη μου φτάνει μέχρι το σημείο να πιστεύω οτι αν κάποιος πάρει για προληπτικούς λόγους ένα φάρμακο, το ιικό φορτίο θα ελαττωθεί και όλα καλά. Μη μου πείτε οτι δεν υπάρχει κάποιο φάρμακο, γιατι θα σας δείξω την κολχικίνη. Επίσης, δεν βλέπω να δημοσιεύουν οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με το οποιοδήποτε φάρμακο κατά του ιού.
Τον ιατρό που κατηγορείς μπορεί να σε έχει σώσει και να μην το ξέρεις.
Αρχικά, ευχαριστώ τον Γιατρό μου τον Παθολόγο, γιατι του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη.
Μόλις τον ενημέρωσα οτι έχω τον ιό, μου είπε όταν τον ρώτησα τι να κάνω, πως δεν κάνουμε τίποτα.
Αυτό δεν είναι απο το μυαλό του, είναι γιατι αυτή είναι η γενική γραμμή και δεν έχει να κάνει με το πόσο τον αποδέχομαι. Και δεν σκέφτηκα ποτέ το παραμικρό, ούτε πρόκειται να δείξω την παραμικρή αμφιβολία στο πρόσωπο του.
Εγώ τον άκουσα και τον ακολούθησα σε ότι μου έλεγε.
Βρισκόμασταν σε άμεση επαφή μέσω κινητού.
Ακομα και αν μου υποδείξει κάποιο εμβόλιο, θα τον ακολουθήσω.
Αυτό για να σας δείξω, όχι κάτι απο εμένα, αλλά την καταξιωμένη ικανότητα του, γιατι δεν είναι τωρινός γιατρός. Εχει δείξει την αξία του και δεν περιμένει απο εμένα να πάρει παράσημα.
Αυτό που γράφω όμως εδώ, δεν έχει να κάνει με αυτόν.
Εχει να κάνει μόνο με εμένα.