Εγώ δυστυχώς η ευτυχώς ακόμα σεξ δεν εχω κανει
Πάντως άρχισανα ασχολούμαι μόλις έπεσαν τα ράμματα.
Πάντως ναι, πόνεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ήτανε υπόθεση ενος λεπτού μαξιμουμ αλλα ενιωθα λες και ητανε μια ώρα, δάγκωνα την μπλουζα μου και γρατζούναγα το χέρι μου και πέρασε
Πέρσυ το καμα στα 16 μου
πάντως, προσπάθησε να το τυλίξεις αρκετά ωστε να ασκείται πίεση, ειδάλλως γιατρός και 1-2 ράμματα και σταυρός..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Μαρτίου 2024
Εγώ οταν το έκανα ήτανε διακοπές καλοκαιριού, και τα τεντώματα πραγματικά με σκότωναν, άρχισα να πίνω ελληνικό καφέ μονο και μονο για να μην κοιμαμια το βράδυ, και είχα απαγορέψει την κοπέλα μου απο το να έρχεται απο το σπίτι μου. Πάντως, ο πόνος του τεντώματος σταμάτησε κυριολεκτικά σε μια μέρα. Οφείλοταν στο οτι τα ράμματα τράβαγαν το δέρμα. Μόλις επουλώθηκε πλήρως η πληγή (γύρω στις 17-20 μερες) πήρα εναν νυχοκόπτη καινούριο απο τζάμπο το απολύμανα με φωτιά και αντισήπτικο και έκοψα τους κομπους και τα έβγαλα μονος μου, και έριξα ΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ύπνο της ζώης μου...
Πράγματι, η μαλακία με τους άντρες είναι οτι έεχεις στύση ακόμα και αν δεν σκέφτεσαι κάτι πρόστυχο, ετσι επειδή το αίμα αποφάσισε να παει να εξερευνήσει..
τελος καλό ολα καλά, κράτησα και την λαχταρα του ελληνικού στην καθημερινότητα μου κιολας