naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

26-03-24

16:48
Στλενω μύνημα άμεσος αμέ ευχαριστώ πολύΔιαφωνώ απόλυτα. Πολλά αγοράκια δεν έχουν πρόβλημα. Γιατί να τους δημιουργήσουμε εμείς; <<Εθυμοτυπικά>> δεν είναι επιστημονική λύση. Πού ζούμε; Υπάρχουν και παιδίατροι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
για πες τσο γιατρό για την Jalplast plus creme. Αυτές τις μικροαιμορραγίες τις επουλώνει άριστα
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

26-03-24

16:49
μα είπε, ότι σαν παιδί δεν είχε πρόβλημα. Τωρα στα 50 έπαθε φύμωσηΑυτες οι επεμβασεις γι αυτο γινονται σε παιδια το πολύ μεχρι την εφηβεια τους ..Οτι μπορει να γινει φυσιολογικα γινετε μεχρι εκεινη την περιοδο μετα εχει αυτες τις δυσκολιες .Στα παιδια αυτα γινονται πολυ συχνα τωρα πια
είσαι λίγο αγχώδης, ή κάνω λάθος; Θα περάσει βρε! Και περιμένουμε πάρτυ <σουνέτι>, να ξέρειςΣτλενω μύνημα άμεσος αμέ ευχαριστώ πολύ
naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

26-03-24

16:54
Είμαι άσε και πονάει χωρίς την Γάζα όταν περπατώ. Ακουμπάει η βάλανος στο εσώρουχο. Επίσης τα βράδια έχουμε θέμα στα 50 η σημαία ακόμα είναι τούρμπο είναι δυνατόν; Ημαρτονμα είπε, ότι σαν παιδί δεν είχε πρόβλημα. Τωρα στα 50 έπαθε φύμωση
είσαι λίγο αγχώδης, ή κάνω λάθος; Θα περάσει βρε! Και περιμένουμε πάρτυ <σουνέτι>, να ξέρεις
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

26-03-24

16:56
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχουν γνώμη πάνω στο θέμα της περιτομής οι γυναίκες.
Our body, our choise
Our body, our choise

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

26-03-24

16:56
πότε επιτρέπεται να @@@@;Είμαι άσε και πονάει χωρίς την Γάζα όταν περπατώ. Ακουμπάει η βάλανος στο εσώρουχο. Επίσης τα βράδια έχουμε θέμα στα 50 η σημαία ακόμα είναι τούρμπο είναι δυνατόν; Ημαρτον
μα αν δεν έχουν άποψη οι γυναίκες για το ...πολιτιμότερο ενός άντρα, τότε ποιος να έχει;Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχουν γνώμη πάνω στο θέμα της περιτομής οι γυναίκες.
Our body, our choise![]()
naturale
Νεοφερμένο μέλος

26-03-24

16:59
Δεν επιτρέπεται καλέ έχω ράμματα. Εδώ εάν σηκωθεί η σημαία πιστεύω θα τρέχει αίμα χαχα
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

26-03-24

16:59
Το σώμα μου δεν το ορίζουν τα πρότυπα ομορφιάς που επιτάσσει η μητριαρχία.μα αν δεν έχουν άποψη οι γυναίκες για το ...πολιτιμότερο ενός άντρα, τότε ποιος να έχει;
naturale
Νεοφερμένο μέλος

26-03-24

17:04
Δεν έχω και καμία φιλενάδα να κάνω δοκιμές λολπότε επιτρέπεται να @@@@;
μα αν δεν έχουν άποψη οι γυναίκες για το ...πολιτιμότερο ενός άντρα, τότε ποιος να έχει;
naturale
Νεοφερμένο μέλος

27-03-24

10:54
update:
Καποιος ειπε για μια κρεμα, ειπε ο γιατρος δεν χριαζεται αλλα δεν κανει και κακο.
εγω εβαλα σημερα κρεμα μπετατην, το πρωι η σημαια συκωθηκε αλλα χωρις αιματα προς το παρον. Δεν ηταν σε πληρη αναβαση ομως απλα ηταν σε κατι μεσαιο θα ελεγα.
Ραμματα τα βλεπω ειναι αισχος εγω δεν τα αντεχω γενικα αυτα αλλα ΟΚ!
μπανιο δεν εχω κανει ακομα φοβαμαι μην παει ζεστο νερο και ανοιξει κανενα ραμμα
Καποιος ειπε για μια κρεμα, ειπε ο γιατρος δεν χριαζεται αλλα δεν κανει και κακο.
εγω εβαλα σημερα κρεμα μπετατην, το πρωι η σημαια συκωθηκε αλλα χωρις αιματα προς το παρον. Δεν ηταν σε πληρη αναβαση ομως απλα ηταν σε κατι μεσαιο θα ελεγα.
Ραμματα τα βλεπω ειναι αισχος εγω δεν τα αντεχω γενικα αυτα αλλα ΟΚ!
μπανιο δεν εχω κανει ακομα φοβαμαι μην παει ζεστο νερο και ανοιξει κανενα ραμμα
touvlo
Διάσημο μέλος

27-03-24

11:17
βρε βρωμιάρη!!!μπανιο δεν εχω κανει ακομα φοβαμαι μην παει ζεστο νερο και ανοιξει κανενα ραμμα
naturale
Νεοφερμένο μέλος

27-03-24

11:19
hahahahahβρε βρωμιάρη!!!
naturale
Νεοφερμένο μέλος

27-03-24

23:29
Κάνω μασχάλες και το σώμα όσο μπορώ χωρίς να βρέξω την σημαία
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

27-03-24

23:38
AX AYTO HTAN TO ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (πρωτο ητανε η αυπνια).Κάνω μασχάλες και το σώμα όσο μπορώ χωρίς να βρέξω την σημαία
εμενα μου είπε την τρίτη - τέταρτη μέρα να κανω μπάνιο, χώρις να τρίβω και να προσέχω να μην πάει σαπούνι. Eγώ επειδή είμαι χέστης και υπερβολικός πήρα ενα γάντικαι με ταινία το κόλλησα γύρω για να μη μπεί νερό και έκανα κανονικά. Τώρα οσο για την ευαισθησία, δε μπορείς να κναεις τιποτα αλλο παρά να το γιολάρεις.. Με το που μπόρεσα να αφεραίσω τη γάζα την έβγαλα και περπάταγα κανονικά. Τις πρώτες 2 μερες ητανε χάλια, αλλα μετά αρχισε να γινετια λιγοτερο και λιγοτερο αισθητό, τώρα δεν νιωθω πλεον τιποτα
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

28-03-24

01:04
Νυχτερινά ακούσια boners(και πρωινά).τι ειναι ρε παιδια αυτα τα τεντωματα ; μην μιλατε με ιατρικους ορους να καταλαβαίνουμε και οι υπολοιποι![]()
Ξέρεις τόσα και κολλάς σε κάτι απλά

naturale
Νεοφερμένο μέλος

28-03-24

03:09
Το σκεπτηκα για να βάλω κάτι εκεί αλλά θα μπει πιστεύω νερό ότι και να κάνω. Όσο για το περπάτημα ανατριχιασζω άστα ακόμα. Είμαι 50 είχσ πάντα το πετσσκι. Πάντος να δούμε πόσο καιρό θέλουν τα ράμματα. Έκλεισα 6 ημέρεςAX AYTO HTAN TO ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (πρωτο ητανε η αυπνια).
εμενα μου είπε την τρίτη - τέταρτη μέρα να κανω μπάνιο, χώρις να τρίβω και να προσέχω να μην πάει σαπούνι. Eγώ επειδή είμαι χέστης και υπερβολικός πήρα ενα γάντικαι με ταινία το κόλλησα γύρω για να μη μπεί νερό και έκανα κανονικά. Τώρα οσο για την ευαισθησία, δε μπορείς να κναεις τιποτα αλλο παρά να το γιολάρεις.. Με το που μπόρεσα να αφεραίσω τη γάζα την έβγαλα και περπάταγα κανονικά. Τις πρώτες 2 μερες ητανε χάλια, αλλα μετά αρχισε να γινετια λιγοτερο και λιγοτερο αισθητό, τώρα δεν νιωθω πλεον τιποτα
touvlo
Διάσημο μέλος

28-03-24

10:30
Ρε παιδιά, λέω ως γυναικα άποψη, αλλά αν φοράτε στενό εσώρουχο, που το σφίγγει λίγο, δε σταθεροποιείται η γάζα;
Και αν συγκρίνω πχ τα δικά μας ράματα μετά τη γέννα, δε θυμάμαι να με στενοχωρούσαν. Μπάνιο έκανα κάθε μέρα και στην ευαίσθητη περιοχή και 2η. Απ όσο θυμαμαι, έκανα με νερό και κάποιο διάλειμμα. Τεσπα, εσείς είστε άντρες, έχετε και την <έπαρση και υποστολή σημαίας> που δεν ελέγχεται.
Και αν συγκρίνω πχ τα δικά μας ράματα μετά τη γέννα, δε θυμάμαι να με στενοχωρούσαν. Μπάνιο έκανα κάθε μέρα και στην ευαίσθητη περιοχή και 2η. Απ όσο θυμαμαι, έκανα με νερό και κάποιο διάλειμμα. Τεσπα, εσείς είστε άντρες, έχετε και την <έπαρση και υποστολή σημαίας> που δεν ελέγχεται.

28-03-24

10:38
Και αν συγκρίνω πχ τα δικά μας ράματα μετά τη γέννα, δε θυμάμαι να με στενοχωρούσαν. Μπάνιο έκανα κάθε μέρα και στην ευαίσθητη περιοχή και 2η.
Τα ραμματα ειναι συνηθως στο περινεο δεν εχει τοσες νευρικες απολήξεις. Σκεψου να ειχες ραμματα πανω στη κλειτοριδα.
naturale
Νεοφερμένο μέλος

28-03-24

10:53
αστο 8α ειχα βαλει μεθη καθε μερα να μην ποναω αωαωαχαχαχαχααχαχαΤα ραμματα ειναι συνηθως στο περινεο δεν εχει τοσες νευρικες απολήξεις. Σκεψου να ειχες ραμματα πανω στη κλειτοριδα.
touvlo
Διάσημο μέλος

28-03-24

17:44
και θα ήσουν κάθε μερα....μεθυσμένος;αστο 8α ειχα βαλει μεθη καθε μερα να μην ποναω αωαωαχαχαχαχααχαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- chester20080
- Μήτσος10
- Scandal
- American Economist
- despoina13
- John2025
- giannhs2001
- Memetchi
- DimitraA.
- Giorgkalo
- taketrance
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- naturale
- Fernando_A
- Joji
- Libertus
- suaimhneas
- ROM32
- kalhkardia
- mixaelaaa
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- Than003
- χημεια4λαιφ
- ggl
- epote
- Unboxholics
- V@Per
- Alessandra Eliza
- Annie
- marww
- Ariana2018
- iew
- std157489
- Totreno
- Kate1914
- Gi0Kr
- Freddys
- ovelix360
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.