28-03-24

18:19
ακομα περισσοτερα καλα δηλαδηκαι θα ήσουν κάθε μερα....μεθυσμένος;
naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

29-03-24

22:58
Παιδιά. Αρχίζει και με.ποναενε τα ράμματα ειδικά από μια πλευρά.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

29-03-24

23:02
Ναι, τα ραμματα θα πονάνε μεχρι να επουλωθεί η πληγή. Δεν νομίζω να υποτίθεται οτι ειναι αβασταχτος ο πόνος, αλλα ενα μικρό τσιμπιμα είναι νορμάλ. Κατα τις 2.5-3 βδομαάδες αμα δεν εχουν πεσει ολα τα ραμματα, πιστεύω οτι μπορείς να τα βγάλεις και συ γιατι απο ενα σημειο και μετα χειροτερα θα κανουνε
naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

29-03-24

23:03
Είμαι στην 7 ημέρα τώρα . Ναι τσίμπημα αντέχεται όντος.Ναι, τα ραμματα θα πονάνε μεχρι να επουλωθεί η πληγή. Δεν νομίζω να υποτίθεται οτι ειναι αβασταχτος ο πόνος, αλλα ενα μικρό τσιμπιμα είναι νορμάλ. Κατα τις 2.5-3 βδομαάδες αμα δεν εχουν πεσει ολα τα ραμματα, πιστεύω οτι μπορείς να τα βγάλεις και συ γιατι απο ενα σημειο και μετα χειροτερα θα κανουνε
Θα πάω στον γιατρό σε καμία εβδομάδα θα το δει ξανά. Ευχαριστώ πολύ!
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

29-03-24

23:04
Πως είναι τα βράδια και τα πρωινά; Κοιμάσαι; Εχει ελαττωθει ο πονος απτα τεντωματα;
naturale
Νεοφερμένο μέλος

29-03-24

23:06
Κοιμόμουν από την πρώτη μέρα ναι , όταν είχαμε τέντα τότε πόνος και αίμα 3 ημέρα.Πως είναι τα βράδια και τα πρωινά; Κοιμάσαι; Εχει ελαττωθει ο πονος απτα τεντωματα;
Μετά πέρασε, το πρωί με ξυπνάει ναι από φόβο πλέον χαχαχαχαχαα
Φόβο μην ανοίξει η τεντα φουλ
nearos
Επιφανές μέλος

29-03-24

23:21
Aχ αυτά έχει η ζωή. Αφού πέρασες τις 7 μέρες θα κυλήσουν γρήγορα οι άλλες, στον μήνα θα είσαι λες και δεν εγινε τίποτα..
Πάντως ενα τιπάκι απο τις μέρες της αυπνίας, για να μη πονάς το βράδυ κοιμήσου αγκαλία με ενα μαξιλάρι αναμεσα στα πόδια σου και φέρτα οσο πιο πανω μπορεις (σαν να εισαι εμβρυο δηλαδη).. Ετσι δε θα τεντώνεται πολύ και θα γλυτώνεις καμια μιση - με μια ωρα υπνου χωρις φοβο εστω
Πάντως ενα τιπάκι απο τις μέρες της αυπνίας, για να μη πονάς το βράδυ κοιμήσου αγκαλία με ενα μαξιλάρι αναμεσα στα πόδια σου και φέρτα οσο πιο πανω μπορεις (σαν να εισαι εμβρυο δηλαδη).. Ετσι δε θα τεντώνεται πολύ και θα γλυτώνεις καμια μιση - με μια ωρα υπνου χωρις φοβο εστω
naturale
Νεοφερμένο μέλος

29-03-24

23:26
Και πριν το χειρουργείο πάντα αγκαλιά με μαξιλάρι αλιως δεν μπορώ να κοιμηθώ.Aχ αυτά έχει η ζωή. Αφού πέρασες τις 7 μέρες θα κυλήσουν γρήγορα οι άλλες, στον μήνα θα είσαι λες και δεν εγινε τίποτα..
Αλλά, έχω προσέξει το πρωί όταν βλέπω όνειρα κατάλαβες....και γίνεται τέντα είμαι ανάσκελα εκεί είναι το θέμα μας.
Ευχαριστώ πολύ Πάντος όντος έτσι είναι όπως τα λες , βοήθεια σίγουρα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

30-03-24

01:25
Ένας ευχάριστος φόβοςΦόβο μην ανοίξει η τεντα φουλ

Περαστικά πάντως, μανίκι η φάση, ελπίζω να έχεις ταχεία επούλωση.
naturale
Νεοφερμένο μέλος

30-03-24

02:06
Ευχαριστώ! Μόλις τώρα σηκώθηκα λόγο στήσειςΈνας ευχάριστος φόβος.
Περαστικά πάντως, μανίκι η φάση, ελπίζω να έχεις ταχεία επούλωση.
naturale
Νεοφερμένο μέλος

30-03-24

09:52
Πλέον έχουμε θέμα , κάθε πρωί η σημαία ψηλά δυνατά όμως. Κ ο πόνος αρκετός αποσπά
Στα 50 να θέλει να δουλέψει ημαρτον
Στα 50 να θέλει να δουλέψει ημαρτον
naturale
Νεοφερμένο μέλος

30-03-24

13:20
Παιδιά τελικά είναι ταλαιπωρία μεγάλη για έναν νέο , σκέψου ότι εγώ στα 50+ η σημαία κάθε πρωί και μέσα στη ημέρα εάν δω κάτι δυνατό πετάγεται...
Μην το κάνετε 12-60 μετά ηρεμούν πιστεύω στα 60 η ορμόνες
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

30-03-24

13:36
Κάνεις μια γύρα στα μισά θέματα του φόρουμ και σου πέφτει με αυτά που διαβάζεις μην ανησυχείςΠαιδιά τελικά είναι ταλαιπωρία μεγάλη για έναν νέο , σκέψου ότι εγώ στα 50+ η σημαία κάθε πρωί και μέσα στη ημέρα εάν δω κάτι δυνατό πετάγεται...

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

30-03-24

15:45
Αντιαφροδισιακό είναι το φορουμ;Κάνεις μια γύρα στα μισά θέματα του φόρουμ και σου πέφτει με αυτά που διαβάζεις μην ανησυχείς.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

30-03-24

16:02
Κάποτε ήταν πιο ευχάριστο, τώρα τον τελευταίο καιρό έχει πέσει ένα πέπλο μύρλας και αυτολύπησης.Αντιαφροδισιακό είναι το φορουμ;
Και υποθέτω το μάντεψες, το κοντάρι παίρνει τα πάνω του όταν το κλίμα είναι καλό μόνο

naturale
Νεοφερμένο μέλος

30-03-24

20:32
ειναι νορμαλ καποιεσ μερες να νιωθω περιεργα; σαν αρρωστος και πονοκεφαλο
nearos
Επιφανές μέλος

31-03-24

01:52
Mπορεί να είναι το οτιδήποτε, μπορεί ομως να ευθύνεται και απο το χειρουργείο. Σε κοψανε το εργαλείο και το γυρίσανε ανάποδα και το ράψανε, ο οργανισμός σου λεει "ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ", χωρια που ειναι μονίμως σε μια μαχη να προστατεψει και να κρατησει την περιοχη καθαρή.
Να ανησυχήσεις ΦΟΥΛ αμα μαζι με πυρετό εχεις και κόκκινιλα, ευαισθησία δυσοσμία (ισως και λιγο πράσινο). Τοτε κατευθείαν γιατρό.
Παντως, δε νομιζω να ειναι τιποτα αλλα ίσως νιώθεις αδυναμία απο το αίμα που έχασες ή ζαλάδα απο την φοβία που είχες αναφέρει του αίματος σου. Και εγώ με πιάνει τεράστια αναγούλα και νιώθω χαλια οταν βλεπω το δικό μου αίμα (εως λιποθυμικη ταση 3 φορες στη ζωη μου). Ξανα, καλή ανάρρωση. Κανα update για το progress εχουμε μεχρι τωρα; Σιγουρα πολυ καλύτερα απο τις πρωτες 2 μερες, ετσ;
Να ανησυχήσεις ΦΟΥΛ αμα μαζι με πυρετό εχεις και κόκκινιλα, ευαισθησία δυσοσμία (ισως και λιγο πράσινο). Τοτε κατευθείαν γιατρό.
Παντως, δε νομιζω να ειναι τιποτα αλλα ίσως νιώθεις αδυναμία απο το αίμα που έχασες ή ζαλάδα απο την φοβία που είχες αναφέρει του αίματος σου. Και εγώ με πιάνει τεράστια αναγούλα και νιώθω χαλια οταν βλεπω το δικό μου αίμα (εως λιποθυμικη ταση 3 φορες στη ζωη μου). Ξανα, καλή ανάρρωση. Κανα update για το progress εχουμε μεχρι τωρα; Σιγουρα πολυ καλύτερα απο τις πρωτες 2 μερες, ετσ;
naturale
Νεοφερμένο μέλος

31-03-24

02:32
Ευχαριστώ πολύ.Mπορεί να είναι το οτιδήποτε, μπορεί ομως να ευθύνεται και απο το χειρουργείο. Σε κοψανε το εργαλείο και το γυρίσανε ανάποδα και το ράψανε, ο οργανισμός σου λεει "ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ", χωρια που ειναι μονίμως σε μια μαχη να προστατεψει και να κρατησει την περιοχη καθαρή.
Όχι μυρίζει όμορφα σε σχέση με παλιότερα. Επίσης , αρχίζει και με τρώει λίγο. Κοκκινίλα είδα στα δεξιά κοντά στα ράμματα ναι το πρωί αλλά τώρα είναι οκ από τι είδα.. Πυρετό δεν έχω αλλά έχω πίεση στο σημείο τον φρωνημιητον μου. ( Όταν είχα) Λαιμό περίεργο, γλώσσα ευεσθητη και λίγο ξινιλα στον λαιμό αλλά αυτό μπορεί να έχει σχέση με τα φάρμακα που έπαιρνα. Έως 4-5 μέρες είχα αντιβίωση μετά στοπ. Κοκκινίλα θα ξαναδώ το πρωί όταν πάω για κρέμα μπετατην.
Ευχαριστώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γενικά Πάντος μου βγήκε αδυναμία τωρα αυτό είναι σίγουρο.
naturale
Νεοφερμένο μέλος

01-04-24

00:03
Παιδιά betatin creme
Πόσες φορές την ημέρα βάζουμε ; Ο γιατρός στην αρχή είπε αλλά μετά δεν κατάλαβα .
Επίσης πως το πλένουμε; Θυμάμαι είχε όχι νερό άμεσα στο μοριο
Πόσες φορές την ημέρα βάζουμε ; Ο γιατρός στην αρχή είπε αλλά μετά δεν κατάλαβα .
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.151 μηνύματα.

01-04-24

00:37
Από την όγδοη μέρα και μετά, επιτρέπεται το μπάνιο κανονικά.Παιδιά betatin creme
Τις πρώτες μέρες αποφεύγεις το έντονο πλύσιμο.
Την κρέμα μια με δύο φορές την μέρα
σε καθαρό και στεγνό δέρμα.
υγ. καλό είναι να ενοχλείς τον γιατρό σου οταν ξεχνάς .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- chester20080
- Μήτσος10
- Scandal
- American Economist
- despoina13
- John2025
- giannhs2001
- Memetchi
- DimitraA.
- Giorgkalo
- taketrance
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- naturale
- Fernando_A
- Joji
- Libertus
- suaimhneas
- ROM32
- kalhkardia
- mixaelaaa
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- Than003
- χημεια4λαιφ
- ggl
- epote
- Unboxholics
- V@Per
- Alessandra Eliza
- Annie
- marww
- Ariana2018
- iew
- std157489
- Totreno
- Kate1914
- Gi0Kr
- Freddys
- ovelix360
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.