Εδω και λιγο καιρο σκευτομαι οτι δεν παει αλλο το σχολειο-βαρεμαρα-εξοδος 2-3 ωρες-υπνος και ξανα απο την αρχη... Θελω μετα το σχολειο να κανω κατι, να γεμισει λιγο η μερα μου αντι να καθομαι ολη μερα και να βαριεμε... Σκευτικα διαφορα, κανενα απο τα οπια ομως δεν μου φανηκε σαν τοσο καλη ιδεα τελικα. Μεταξυ αυτων και το γυμναστιριο, το οπιο ομως το απεκλισα αρχικα γιατι θα δινω τοσα λευτα και το πιθανο ειναι και να βαριεμε να πηγενω. Ωστωσο χτες ειχε τους Πανελληνιους αγνωνες Bodubuilding εδω στην Ροδο, συμετειχαν και μερικοι φιλοι του πατερα μου, ξαναηρθα κοντα στο πνευμα του bodybuilding. Η Αληθεια ειναι πως για μια μικρη περιοδο που εκανα μου αρεσε πολυ, και καθε αλλο παρα βαριομουν. Σκευτικα λοιπον να αρχισω παλι. Χωρις αναβολικα και λαλακιες φυσικα! Απλα σαν γυμναστικη. Ωστοσω τα περισσοτερα γυμναστιρια στην Ροδο ειναι τα διθεν χλιδατα κλπ, και δεν με εμπνεει ενας τετιος χορος... Τα δυο που μου καθονται ωραια για Bodybuilding ειναι αρκετα μακρια απο το σπιτι μου, και σε επικδινες περιοχες για οσο δεν εχω διπλωμα..
Ετσι λοιπον δεν ξερω τι να κανω... να ξεκινισω η οχι;... Στο γυμναστιριο κοντα μου, που ομως δεν με εμπνεει, η σε καπιο απο τα μακρινα και θα βρω τροπο να πηγενοερχομαι; Να το αφισω και να βρω κατι αλλο να κανω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.