iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 14:13 Ο iJohnnyCash: #2.201 10-08-07 14:13 Χθες είδα το Evan Almighty ... καμία σχέση με το God Almighty ... Μόνο ο Morgan Freeman άξιζε Γενικά η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 17:21 Ο fandago έγραψε: #2.202 10-08-07 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 20:28 Ο Demelene έγραψε: #2.203 10-08-07 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις". Click για ανάπτυξη... Το ξανάβλεπα το τέλος τώρα με τον διάολο και θέλω να επαναδιατυπώσω ότι και το τέλος είναι κορυφαίο. Ο λόγος που θυμήθηκα ότι κάτι είχε το τέλος ενώ το είχα ξεχάσει είναι αυτό. https://www.maniacworld.com/Tenacious-D-Tribute.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 21:36 Η adespoto έγραψε: #2.204 10-08-07 21:36 The revenge of the nerds Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 06:43 Η Oralee έγραψε: #2.205 12-08-07 06:43 Μόλις τελείωσα το Υποψίες - Disturbia (2007) Θριλεράκι, αλλά από τα καλά, αν σας αρέσει το είδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 09:07 Ο iJohnnyCash: #2.206 12-08-07 09:07 Αν και έχω δει πολύ καλύτερα σενάρια κτλ αξίζει πιστεύω σε όσους δεν αναζητούν την ποιότητα στα thriller τουλάχιστον σε κρατάει σε αγωνία ασχέτως αν τελικά το σενάριο είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 15:16 Η suspiria έγραψε: #2.207 12-08-07 15:16 ¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (What Have I Done to Deserve it?) 7/10 του Pedro Almodovar Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του edit: προσθέτω O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10) Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:07 Η Oralee έγραψε: #2.208 12-08-07 21:07 Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χθες είδα το Evan Almighty ... καμία σχέση με το God Almighty ... Μόνο ο Morgan Freeman άξιζε Γενικά η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 17:21 Ο fandago έγραψε: #2.202 10-08-07 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 20:28 Ο Demelene έγραψε: #2.203 10-08-07 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις". Click για ανάπτυξη... Το ξανάβλεπα το τέλος τώρα με τον διάολο και θέλω να επαναδιατυπώσω ότι και το τέλος είναι κορυφαίο. Ο λόγος που θυμήθηκα ότι κάτι είχε το τέλος ενώ το είχα ξεχάσει είναι αυτό. https://www.maniacworld.com/Tenacious-D-Tribute.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 21:36 Η adespoto έγραψε: #2.204 10-08-07 21:36 The revenge of the nerds Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 06:43 Η Oralee έγραψε: #2.205 12-08-07 06:43 Μόλις τελείωσα το Υποψίες - Disturbia (2007) Θριλεράκι, αλλά από τα καλά, αν σας αρέσει το είδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 09:07 Ο iJohnnyCash: #2.206 12-08-07 09:07 Αν και έχω δει πολύ καλύτερα σενάρια κτλ αξίζει πιστεύω σε όσους δεν αναζητούν την ποιότητα στα thriller τουλάχιστον σε κρατάει σε αγωνία ασχέτως αν τελικά το σενάριο είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 15:16 Η suspiria έγραψε: #2.207 12-08-07 15:16 ¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (What Have I Done to Deserve it?) 7/10 του Pedro Almodovar Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του edit: προσθέτω O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10) Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:07 Η Oralee έγραψε: #2.208 12-08-07 21:07 Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 20:28 Ο Demelene έγραψε: #2.203 10-08-07 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις". Click για ανάπτυξη... Το ξανάβλεπα το τέλος τώρα με τον διάολο και θέλω να επαναδιατυπώσω ότι και το τέλος είναι κορυφαίο. Ο λόγος που θυμήθηκα ότι κάτι είχε το τέλος ενώ το είχα ξεχάσει είναι αυτό. https://www.maniacworld.com/Tenacious-D-Tribute.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 21:36 Η adespoto έγραψε: #2.204 10-08-07 21:36 The revenge of the nerds Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 06:43 Η Oralee έγραψε: #2.205 12-08-07 06:43 Μόλις τελείωσα το Υποψίες - Disturbia (2007) Θριλεράκι, αλλά από τα καλά, αν σας αρέσει το είδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 09:07 Ο iJohnnyCash: #2.206 12-08-07 09:07 Αν και έχω δει πολύ καλύτερα σενάρια κτλ αξίζει πιστεύω σε όσους δεν αναζητούν την ποιότητα στα thriller τουλάχιστον σε κρατάει σε αγωνία ασχέτως αν τελικά το σενάριο είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 15:16 Η suspiria έγραψε: #2.207 12-08-07 15:16 ¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (What Have I Done to Deserve it?) 7/10 του Pedro Almodovar Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του edit: προσθέτω O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10) Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:07 Η Oralee έγραψε: #2.208 12-08-07 21:07 Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fandago: Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις". Click για ανάπτυξη... Το ξανάβλεπα το τέλος τώρα με τον διάολο και θέλω να επαναδιατυπώσω ότι και το τέλος είναι κορυφαίο. Ο λόγος που θυμήθηκα ότι κάτι είχε το τέλος ενώ το είχα ξεχάσει είναι αυτό. https://www.maniacworld.com/Tenacious-D-Tribute.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2007 στις 21:36 Η adespoto έγραψε: #2.204 10-08-07 21:36 The revenge of the nerds Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 06:43 Η Oralee έγραψε: #2.205 12-08-07 06:43 Μόλις τελείωσα το Υποψίες - Disturbia (2007) Θριλεράκι, αλλά από τα καλά, αν σας αρέσει το είδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 09:07 Ο iJohnnyCash: #2.206 12-08-07 09:07 Αν και έχω δει πολύ καλύτερα σενάρια κτλ αξίζει πιστεύω σε όσους δεν αναζητούν την ποιότητα στα thriller τουλάχιστον σε κρατάει σε αγωνία ασχέτως αν τελικά το σενάριο είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 15:16 Η suspiria έγραψε: #2.207 12-08-07 15:16 ¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (What Have I Done to Deserve it?) 7/10 του Pedro Almodovar Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του edit: προσθέτω O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10) Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:07 Η Oralee έγραψε: #2.208 12-08-07 21:07 Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The revenge of the nerds Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 06:43 Η Oralee έγραψε: #2.205 12-08-07 06:43 Μόλις τελείωσα το Υποψίες - Disturbia (2007) Θριλεράκι, αλλά από τα καλά, αν σας αρέσει το είδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 09:07 Ο iJohnnyCash: #2.206 12-08-07 09:07 Αν και έχω δει πολύ καλύτερα σενάρια κτλ αξίζει πιστεύω σε όσους δεν αναζητούν την ποιότητα στα thriller τουλάχιστον σε κρατάει σε αγωνία ασχέτως αν τελικά το σενάριο είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 15:16 Η suspiria έγραψε: #2.207 12-08-07 15:16 ¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (What Have I Done to Deserve it?) 7/10 του Pedro Almodovar Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του edit: προσθέτω O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10) Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:07 Η Oralee έγραψε: #2.208 12-08-07 21:07 Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις τελείωσα το Υποψίες - Disturbia (2007) Θριλεράκι, αλλά από τα καλά, αν σας αρέσει το είδος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 09:07 Ο iJohnnyCash: #2.206 12-08-07 09:07 Αν και έχω δει πολύ καλύτερα σενάρια κτλ αξίζει πιστεύω σε όσους δεν αναζητούν την ποιότητα στα thriller τουλάχιστον σε κρατάει σε αγωνία ασχέτως αν τελικά το σενάριο είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 15:16 Η suspiria έγραψε: #2.207 12-08-07 15:16 ¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (What Have I Done to Deserve it?) 7/10 του Pedro Almodovar Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του edit: προσθέτω O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10) Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:07 Η Oralee έγραψε: #2.208 12-08-07 21:07 Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και έχω δει πολύ καλύτερα σενάρια κτλ αξίζει πιστεύω σε όσους δεν αναζητούν την ποιότητα στα thriller τουλάχιστον σε κρατάει σε αγωνία ασχέτως αν τελικά το σενάριο είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 15:16 Η suspiria έγραψε: #2.207 12-08-07 15:16 ¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (What Have I Done to Deserve it?) 7/10 του Pedro Almodovar Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του edit: προσθέτω O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10) Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:07 Η Oralee έγραψε: #2.208 12-08-07 21:07 Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (What Have I Done to Deserve it?) 7/10 του Pedro Almodovar Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του edit: προσθέτω O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10) Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:07 Η Oralee έγραψε: #2.208 12-08-07 21:07 Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις τελείωσα το Ocean's Thirteen (2007). Συμπαθητικό, σαν τα άλλα δύο, περνάς ευχάριστα.. (αν είχα και κέφια, θα μου φαινόταν καλύτερη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2007 στις 21:33 Ο Rempeskes: #2.209 12-08-07 21:33 To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To "Γιαγκόναν ο Βάρβαρος" και, παρότι συγχαίρω τα παιδιά για την όρεξή τους, δεν πρόκειται να αγγίξω τα υπόλοιπα της τριλογίας (Μπορώ και κοιμάμαι και από μόνος μου πλέον) πς. Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του Click για ανάπτυξη... Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:47 Η Oralee έγραψε: #2.210 13-08-07 00:47 Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mόλις είδα το Butterfly effect 2 (2006)- νι, έχω ξεσκιστεί να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν είχα προλάβει να δω. Δεν λέει πολλά, αλλά αυτόν τον Eric Lively, τον παντρευόμουν αύριο αν ήθελε κι ας του ρίχνω δύο χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:51 Ο zarathustra: #2.211 13-08-07 00:51 έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχει γεμίσει τεκνατζούδες ο κόσμος..τι να πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 00:53 Η Oralee έγραψε: #2.212 13-08-07 00:53 Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:09 Ο zarathustra: #2.213 13-08-07 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός! Click για ανάπτυξη... Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...ο ξανθομπούμπουρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Oralee έγραψε: #2.214 13-08-07 01:17 Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοίτα συνήθως οι ξανθοί κι εμένα με ξενερώνουν φρικτά.. αλλά αυτός είναι κούκλος καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zarathustra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίτσε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 01:21 Ο zarathustra: #2.215 13-08-07 01:21 Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλά καλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 02:12 Η io-io έγραψε: #2.216 13-08-07 02:12 Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 12:46 Ο Demelene έγραψε: #2.217 13-08-07 12:46 Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Blades Of Glory. Μέτριο σε φάση αλλά σε κάποια σημεία χαβαλες. Είναι σε φάση zoolander The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 13:30 Ο faithplus1: #2.218 13-08-07 13:30 Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 14:50 Η Molka έγραψε: #2.219 13-08-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy. Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει. Click για ανάπτυξη... (βλ. avatar) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.220 13-08-07 15:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε! Click για ανάπτυξη... Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα Το έχω ξαναδεί 2 φορές Τέλειο πάντα! Almodovar rules Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.