Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant
Δραστήριο μέλος

Δες την ταινια που θελεις και βαλε ΟΛΑ τα animation εργα που υπαρχουν,εκει να δεις γελιο απο τα λεσια τους animatorsΑρχική Δημοσίευση από Valder:Λέτε να βάλω να κατεβαίνει το ICE AGE;

Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles
Σου εγγυωμαι απειρες στιγμες γελιου

Υ.Γ.Αν εισαι με 384 τοτε σε λιγοτερο απο 5 ωρες θα εχεις την καθεμια.Οταν με το καλο τις βλεπεις (αν τελικα το κανεις),σχολιαζε σε παρακαλω καθεμια απο αυτες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγω με τα απο πίεση την είδα... και ένα έχω να πω: Φοβερό..Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:βέβαια... το αγαπημένο μου EVER είναι το ένα και μοναδικό... ICE AGE!!!!![]()
![]()
![]()
Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοιΑρχική Δημοσίευση από VarX:Για ολους εσας προτινω να δειτε το Final Fantasy VII : Advent Children

Covenant
Δραστήριο μέλος

To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι![]()
Παω να ξαναδω το saw 2

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο κάλαΑρχική Δημοσίευση από VarX:To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

πολύ κάλο

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι![]()
Ποιός σου το είπε αυτό;;;;

Μάλλον δεν έψαξες....

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω?Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη"
![]()
![]()

Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με plsΑρχική Δημοσίευση από VarX:Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles

Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος)
Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα...
δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει

Covenant
Δραστήριο μέλος

Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα!Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls![]()
Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε?![]()
"Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? "
Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε;

Covenant
Δραστήριο μέλος

Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη.Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"...
ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος)
Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα...
δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει![]()
Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks!Αρχική Δημοσίευση από VarX:Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα!

Αρχική Δημοσίευση από VarX:"Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? "
Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε;
σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε?

weak and powerless
Διάσημο μέλος

έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω?![]()
Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls![]()
Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε?![]()
Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!!

Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου

nikita13
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ok... θα το τσεκάρωΑρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο

τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!!Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!!
Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα

Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε.
Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!!

Αξίζει!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.