Demelene
Διάσημο μέλος

Συγκλονιστική ταινία. Δεν κατάλαβα ποτέ πως όμως ο Norton ενά χρόνο μετά την ταινία αυτή στην οποία είχε σωματάρα γύρισε το fight club που είχε συγκριτικά κακομοίρικο σώμα. Πώς το κάναν?American History X απλά άριστη![]()
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα είχε σιχαμέρους θανάτους και πολύ προβλέψιμους.final destination 3, καλουλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

δεμί ταινιούλα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ξυρίζουν το απαυτό τους πριν γίνουν καμικάζι?????
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ξυρίζουν το απαυτό τους πριν γίνουν καμικάζι?????
Γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία της ζωής τους να το δουν ξυρισμένο ίσως?

tsus
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

final destination 3, καλουλι
Δεν μου άρεσε καθόλου! Εντελώς προβλέψιμοι οι θάνατοι και το story...

Είδα το ντοκιμαντέρ του Μουρ: Bowling for Columbia (ή κάπως έτσι). Πάρα πολύ καλό! Μιλάει για την βία στις ΗΠΑ και προσπαθεί να εξηγήσει το φαινόμενο. Οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης κ πάλι κάνουν την πάπια στην κάμερα (δεν βλεπω, δεν ακούω, δεν μιλώ)

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την ειχα στα υποψην μου...Ελπιζω να μην υπαρχουν κι εδω οι γνωστες "κοιλιες" που κανουν τα ιαπωνικο/κινεζικο/κορεατικα εργα.

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

The Davinci Code . Χμμμμ και άλλη βλακεία. Όχι πως το βιβλίο ήταν κάτι θεαματικό αλλά η ταινία σίγουρα ήταν χειρότερη. Μόνο σώσιμο η ερμηνεία του IAN McKellen νομίζω στο ρόλο του Tyblling. Και η Τουτού μια χαρά δεν λέω

SoNic-K
Νεοφερμένο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

ποιο μεγαλη πατατα δεν εχω ξαναδει..........
-10/10
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σε dvd το "Φαστ εντ δε φιουριους 1" (νωρις το θυμηθηκα).
Καλο αλλα το 3 μου αρεσε πιο πολυ.. Ειχε και περισσοτερα γκαζια.![]()
Ειδα και το 2. Νταξ.. καλο. Αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειχε -σχεδον- καθολου γκαζια.
Η τριτη τελικα, ηταν η καλυτερη απο το πακετο.

Ειδα και μια αλλη ταινια αλλα δεν θυμαμαι τιτλο.

Demelene
Διάσημο μέλος

Ναι το δύο ίσως είναι το χειρότερο τελικά καθώς και εγώ τα έχω και τα τρία στο δίσκο και ρίχνω μελέτη όποτε μπορώ.
Χθες είδα το Click και μάρεσε πολύ. Μπορώ να πω απροσδόκητα πολύ. Αν εξαιρέσεις ότι ο Adam Sandler δεν μπορεί να παίξει συγκηνιτική στιγμή κατά τα άλλα πολύ ωραίο έργο. Α ρε Kate!!!! Πανέμορφη και με κατανόηση!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Καλή ήταν, δεν λέω... μου άρεσε και γέλασα και αρκετά σε κάποιες φάσεις... όμως το ένα ήταν καλύτερο κατα την γνώμη μου

]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Demelene
Διάσημο μέλος

Καλά πολύ μπροστά η ταινία και με ένα πολύ ανάλαφρο τρόπο χώνει τρελά αλλά έχει και ιδεολογικές και ηθικές προεκτάσεις.
Να μείνω όμως σε μια άτακα
Thats the beauty of argument, because if you argue correctly you are never wrong
Έξω από ένα πολύ μικρό σημείο που το χάλασε λίγο κατά τα άλλα καταπληκτικό έργο. Από αυτά που λείπουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.