Guest 515609
Επισκέπτης

Ναι, αλλα στην ταινια δεν ειναι καποια ιδιαιτερη λογικη. Δεν εστεκε και πολυ η ολη ιστορια. Μπορω να σου φερω πολλα παραδειγματα απο την ταινια (κομμενο κεφαλι να μιλαει,η αλλη να εχει ξεσκιστει στην κυριολεξια στην ταινια και ακομα να παλευει να ανακαλυψει νεες ζωες και απο που προερχομαστε κτλ). Νταξει τουλαχιστον να εδινε μια διαφορετικη ατμοσφαιρα στην ταινια και οχι αυτη του σοβαροφανους γιατι δεν κολουσε καθολου.μα επιστημονικη σημαινει λογικη
αλλιως γινεται σκετο φαντασια
αυτο ειναι το δυσκολο με την επ φαντασια..να δειχνεις ευφανταστα πραγματα αποδεδειγμενα με τη λογικη ή αληθοφανη τουλαχιστον..
ο Σκοτ εχει ξεπεσει πια οπως ολοι οι καποτε σπουδαιοι
μονο ονομα εχει,,αλλα εμπνευση γιοκ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εχω δει πολλες φορες τα 4 αλιεν..
αλλα θα κατεβασω και τον προμηθεα..

παντως φταινε και οι ηθοποιοι.
πολυ αδιαφοροι αψυχοι σε σχεση με τους παλιους του χολυγουντ του αλιεν 1,,που ειχαν αλλο βαρος και προσωπικοτητα..
και χωρις καλους ηθοποιους,,καλη ταινια δεν γινεται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

''Emma'' Τέλεια ταινία

{όπως καταλάβατε μου άρεσε πολύ ο ηθοποιός

Ajusshi
Διάσημο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

The Gamers, για πολοστη φορα!
Οσες φορες και να την δω, ποτε δεν γινετε βαρετη!
Σειρα θα παρει και το sequel!
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος
Guest 515609
Επισκέπτης

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Καλή ήταν.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Είναι από τις ταινίες που δεν ξέρω αν μου άρεσε ή όχι. Πραγματικά.
Νομίζω δε μου άρεσε το τέλος .
Γενικότερα έχω παρατηρήσει πως οι ταινίες τελειώνουν κάπως απότομα.
Ιδέα μου είναι ή έχω υψηλές απαιτήσεις;
Στα συν... είχε αρκετά καλή σκηνοθεσία, ατμοσφαιρικές εικόνες και υπέβοσκε μια ωραία ψυχεδελική μουσική.
ΥΓ Μόλις έψαξα για τη μουσική επένδυση της ταινίας και ανακάλυψα ότι είναι των chemical brothers.
Έπρεπε να το φανταστώ. Ταιριάζει απόλυτα με το όλο concept.
Δείγμα:

Cloud Atlas σίγουρα μία ταινία που αξίζει να δείτε... (καλό είναι να έχετε το μυαλό σας εκεί γιατί για πολλούς είναι δυσκολονόητη ταινία) ^^
https://www.imdb.com/title/tt1371111/
Mercury
Επιφανές μέλος

Ψυχοπλάκωμα γκαραντίντ!!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Πώς σου φάνηκε;

Οι πάιθονς κάνουν κωμωδία και σάτιρα όσο κανένας άλλος!!
Τρελό γέλιο!!
a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς σου φάνηκε;
σαδιστικό, ακραίο, διαστροφικό, σοκαριστικό... νοτ μπόρινγκ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.