fandago
Διακεκριμένο μέλος

Οπως π.χ. οταν[...]παλεψε για πρωτη φορα γυμνος με το γκρετελ(?), ειχαν κατι μερικα λαθη ως προς τα "μεγαθη".
Ενω στην αρχη το τερας ηταν πανυψηλο και τεραστιο (η βασιλισσα οταν ηταν πεσμενα αναμεσα στα ποδια του ηταν οσο η πατουσα του), σε καποια φαση κι ενω παλευαν ο Beowulf ηταν το ιδιο ψηλος με αυτο.
Και οταν τον ειχε καβαλησει στην πλατη και μετα σε καποια φαση ειχαν κανει λαθη.
Η αληθεια ομως (για εμενα τουλαχιστον) ειναι οτι εαν δουλεψουν πανω σε αυτες τις βασεις και χωσουν ακομα μερικα λεφτα θα τριβουμε τα ματια μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηταν λιγο βιαστικη κινηση...
Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο?

Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον?
(ψιλοελεος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο.Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο?
Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον?
(ψιλοελεος...)

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story...![]()
Ωχχ τσάμπα την ενοικίασα;

Υ.γ.: Μιας και το Blog σου δεν υπάρχει πλέον, το κείμενο που θα το βρω;

Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο.![]()
Α ενταξει...ειπα κι εγω...
Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει?
9 ευρω περιπου?
Το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα ειδα το Transformers στην VMAx αλλα δεν θυμαμαι ποσα εδωσα...

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Θα σε γελάσω. Νομίζω ότι είναι 7? κανονικά και κάποιες φορές έχει έκπτωση τις καθημερινές και είναι 6?. Έχω καιρό να πάω (από το Beowulf) σε σινεμά της Αθήνας και δεν είμαι σίγουρος.Α ενταξει...ειπα κι εγω...
Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει?
9 ευρω περιπου?
Ωστόσο να πω, ότι έχω πάρει από την αρχή αυτό το topic και ξεδιαλέγω ταινίες που έχετε προτείνει για να δω. Πρέπει να έχω μαζέψει καμιά 40άρα και είμαι ακόμα στην 97/155 σελίδες

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες.
Anyway για σήμερα είδα ξανά το
The Jacket (2005)

Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

αν μπορείς, φυσικά...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Crime / Drama / Thriller

Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο;

MoZarT
Νεοφερμένο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

destroy athens
Νεοφερμένο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi

Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα.
Fido (2006)
Comedy / Horror / Sci-Fi

Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.imdb.com/title/tt0808417
Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία.
9/10 χαλαρά
superstarr
Νεοφερμένο μέλος

Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

superstarr
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.