fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:49 Ο fandago έγραψε: #2.921 24-02-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Οπως π.χ. οταν Spoiler παλεψε για πρωτη φορα γυμνος με το γκρετελ(?), ειχαν κατι μερικα λαθη ως προς τα "μεγαθη". Ενω στην αρχη το τερας ηταν πανυψηλο και τεραστιο (η βασιλισσα οταν ηταν πεσμενα αναμεσα στα ποδια του ηταν οσο η πατουσα του), σε καποια φαση κι ενω παλευαν ο Beowulf ηταν το ιδιο ψηλος με αυτο. Και οταν τον ειχε καβαλησει στην πλατη και μετα σε καποια φαση ειχαν κανει λαθη. [...] Η αληθεια ομως (για εμενα τουλαχιστον) ειναι οτι εαν δουλεψουν πανω σε αυτες τις βασεις και χωσουν ακομα μερικα λεφτα θα τριβουμε τα ματια μας. Click για ανάπτυξη... Spoiler Βασικά, δεν ήταν λάθος η αλλαγή του μεγέθους, απλά όσο πληγωνόταν το τέρας, τόσο μίκραινε και έπαιρνε την ανθρώπινη μορφή του. Όπως και ο δράκος που όταν πέθανε έγινε άνθρωπος. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα Και εγώ ανυπομονώ να δω την επόμενη αντίστοιχη ταινία, που ελπίζω να είναι καλύτερη. Ακόμα και για αυτήν την ταινία πάντως, δεν λυπήθηκα τα 12? που έδωσα για το εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:12 Ο The Djinn: #2.922 24-02-08 22:12 Aυτο το σκεφτηκα κι εγω και οντως λογικα ισχυει, αλλα απο τον πρωτο σαλτο στην πλατη του? Ηταν λιγο βιαστικη κινηση... Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο? Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον? (ψιλοελεος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Ο fandago έγραψε: #2.923 24-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο? Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον? (ψιλοελεος...) Click για ανάπτυξη... Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:00 Ο iJohnnyCash: #2.924 24-02-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Ωχχ τσάμπα την ενοικίασα; Τουλάχιστον εύχομαι να μην κοιμηθώ στην πολυθρόνα Υ.γ.: Μιας και το Blog σου δεν υπάρχει πλέον, το κείμενο που θα το βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:13 Ο The Djinn: #2.925 24-02-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα ειδα το Transformers στην VMAx αλλα δεν θυμαμαι ποσα εδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:17 Ο fandago έγραψε: #2.926 24-02-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω. Νομίζω ότι είναι 7? κανονικά και κάποιες φορές έχει έκπτωση τις καθημερινές και είναι 6?. Έχω καιρό να πάω (από το Beowulf) σε σινεμά της Αθήνας και δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο να πω, ότι έχω πάρει από την αρχή αυτό το topic και ξεδιαλέγω ταινίες που έχετε προτείνει για να δω. Πρέπει να έχω μαζέψει καμιά 40άρα και είμαι ακόμα στην 97/155 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 06:01 Ο fandago έγραψε: #2.927 25-02-08 06:01 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του θέματος από την αρχή και συγκέντρωσα μόλις 60(!!) ταινίες που θέλω να δω από προτάσεις σας... Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες. Anyway για σήμερα είδα ξανά το The Jacket (2005) Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:40 Η dooo έγραψε: #2.928 25-02-08 08:40 fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mario: Οπως π.χ. οταν Spoiler παλεψε για πρωτη φορα γυμνος με το γκρετελ(?), ειχαν κατι μερικα λαθη ως προς τα "μεγαθη". Ενω στην αρχη το τερας ηταν πανυψηλο και τεραστιο (η βασιλισσα οταν ηταν πεσμενα αναμεσα στα ποδια του ηταν οσο η πατουσα του), σε καποια φαση κι ενω παλευαν ο Beowulf ηταν το ιδιο ψηλος με αυτο. Και οταν τον ειχε καβαλησει στην πλατη και μετα σε καποια φαση ειχαν κανει λαθη. [...] Η αληθεια ομως (για εμενα τουλαχιστον) ειναι οτι εαν δουλεψουν πανω σε αυτες τις βασεις και χωσουν ακομα μερικα λεφτα θα τριβουμε τα ματια μας. Click για ανάπτυξη... Spoiler Βασικά, δεν ήταν λάθος η αλλαγή του μεγέθους, απλά όσο πληγωνόταν το τέρας, τόσο μίκραινε και έπαιρνε την ανθρώπινη μορφή του. Όπως και ο δράκος που όταν πέθανε έγινε άνθρωπος. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα Και εγώ ανυπομονώ να δω την επόμενη αντίστοιχη ταινία, που ελπίζω να είναι καλύτερη. Ακόμα και για αυτήν την ταινία πάντως, δεν λυπήθηκα τα 12? που έδωσα για το εισιτήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:12 Ο The Djinn: #2.922 24-02-08 22:12 Aυτο το σκεφτηκα κι εγω και οντως λογικα ισχυει, αλλα απο τον πρωτο σαλτο στην πλατη του? Ηταν λιγο βιαστικη κινηση... Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο? Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον? (ψιλοελεος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Ο fandago έγραψε: #2.923 24-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο? Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον? (ψιλοελεος...) Click για ανάπτυξη... Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:00 Ο iJohnnyCash: #2.924 24-02-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Ωχχ τσάμπα την ενοικίασα; Τουλάχιστον εύχομαι να μην κοιμηθώ στην πολυθρόνα Υ.γ.: Μιας και το Blog σου δεν υπάρχει πλέον, το κείμενο που θα το βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:13 Ο The Djinn: #2.925 24-02-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα ειδα το Transformers στην VMAx αλλα δεν θυμαμαι ποσα εδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:17 Ο fandago έγραψε: #2.926 24-02-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω. Νομίζω ότι είναι 7? κανονικά και κάποιες φορές έχει έκπτωση τις καθημερινές και είναι 6?. Έχω καιρό να πάω (από το Beowulf) σε σινεμά της Αθήνας και δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο να πω, ότι έχω πάρει από την αρχή αυτό το topic και ξεδιαλέγω ταινίες που έχετε προτείνει για να δω. Πρέπει να έχω μαζέψει καμιά 40άρα και είμαι ακόμα στην 97/155 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 06:01 Ο fandago έγραψε: #2.927 25-02-08 06:01 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του θέματος από την αρχή και συγκέντρωσα μόλις 60(!!) ταινίες που θέλω να δω από προτάσεις σας... Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες. Anyway για σήμερα είδα ξανά το The Jacket (2005) Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:40 Η dooo έγραψε: #2.928 25-02-08 08:40 fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aυτο το σκεφτηκα κι εγω και οντως λογικα ισχυει, αλλα απο τον πρωτο σαλτο στην πλατη του? Ηταν λιγο βιαστικη κινηση... Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο? Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον? (ψιλοελεος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:55 Ο fandago έγραψε: #2.923 24-02-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο? Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον? (ψιλοελεος...) Click για ανάπτυξη... Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:00 Ο iJohnnyCash: #2.924 24-02-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Ωχχ τσάμπα την ενοικίασα; Τουλάχιστον εύχομαι να μην κοιμηθώ στην πολυθρόνα Υ.γ.: Μιας και το Blog σου δεν υπάρχει πλέον, το κείμενο που θα το βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:13 Ο The Djinn: #2.925 24-02-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα ειδα το Transformers στην VMAx αλλα δεν θυμαμαι ποσα εδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:17 Ο fandago έγραψε: #2.926 24-02-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω. Νομίζω ότι είναι 7? κανονικά και κάποιες φορές έχει έκπτωση τις καθημερινές και είναι 6?. Έχω καιρό να πάω (από το Beowulf) σε σινεμά της Αθήνας και δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο να πω, ότι έχω πάρει από την αρχή αυτό το topic και ξεδιαλέγω ταινίες που έχετε προτείνει για να δω. Πρέπει να έχω μαζέψει καμιά 40άρα και είμαι ακόμα στην 97/155 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 06:01 Ο fandago έγραψε: #2.927 25-02-08 06:01 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του θέματος από την αρχή και συγκέντρωσα μόλις 60(!!) ταινίες που θέλω να δω από προτάσεις σας... Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες. Anyway για σήμερα είδα ξανά το The Jacket (2005) Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:40 Η dooo έγραψε: #2.928 25-02-08 08:40 fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mario: Σορυ αλλα 12 ευρω εισητηριο? Σε ποια αιθουσα την ειδες?Η τοσο εχουν παει στην Ελλαδα πλεον? (ψιλοελεος...) Click για ανάπτυξη... Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:00 Ο iJohnnyCash: #2.924 24-02-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Ωχχ τσάμπα την ενοικίασα; Τουλάχιστον εύχομαι να μην κοιμηθώ στην πολυθρόνα Υ.γ.: Μιας και το Blog σου δεν υπάρχει πλέον, το κείμενο που θα το βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:13 Ο The Djinn: #2.925 24-02-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα ειδα το Transformers στην VMAx αλλα δεν θυμαμαι ποσα εδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:17 Ο fandago έγραψε: #2.926 24-02-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω. Νομίζω ότι είναι 7? κανονικά και κάποιες φορές έχει έκπτωση τις καθημερινές και είναι 6?. Έχω καιρό να πάω (από το Beowulf) σε σινεμά της Αθήνας και δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο να πω, ότι έχω πάρει από την αρχή αυτό το topic και ξεδιαλέγω ταινίες που έχετε προτείνει για να δω. Πρέπει να έχω μαζέψει καμιά 40άρα και είμαι ακόμα στην 97/155 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 06:01 Ο fandago έγραψε: #2.927 25-02-08 06:01 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του θέματος από την αρχή και συγκέντρωσα μόλις 60(!!) ταινίες που θέλω να δω από προτάσεις σας... Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες. Anyway για σήμερα είδα ξανά το The Jacket (2005) Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:40 Η dooo έγραψε: #2.928 25-02-08 08:40 fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Ωχχ τσάμπα την ενοικίασα; Τουλάχιστον εύχομαι να μην κοιμηθώ στην πολυθρόνα Υ.γ.: Μιας και το Blog σου δεν υπάρχει πλέον, το κείμενο που θα το βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:13 Ο The Djinn: #2.925 24-02-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα ειδα το Transformers στην VMAx αλλα δεν θυμαμαι ποσα εδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:17 Ο fandago έγραψε: #2.926 24-02-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω. Νομίζω ότι είναι 7? κανονικά και κάποιες φορές έχει έκπτωση τις καθημερινές και είναι 6?. Έχω καιρό να πάω (από το Beowulf) σε σινεμά της Αθήνας και δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο να πω, ότι έχω πάρει από την αρχή αυτό το topic και ξεδιαλέγω ταινίες που έχετε προτείνει για να δω. Πρέπει να έχω μαζέψει καμιά 40άρα και είμαι ακόμα στην 97/155 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 06:01 Ο fandago έγραψε: #2.927 25-02-08 06:01 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του θέματος από την αρχή και συγκέντρωσα μόλις 60(!!) ταινίες που θέλω να δω από προτάσεις σας... Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες. Anyway για σήμερα είδα ξανά το The Jacket (2005) Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:40 Η dooo έγραψε: #2.928 25-02-08 08:40 fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Στα RealD στα Village. Τόσο έχουν όσες προβάλλονται στο τρισδιάστατο. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα ειδα το Transformers στην VMAx αλλα δεν θυμαμαι ποσα εδωσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:17 Ο fandago έγραψε: #2.926 24-02-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω. Νομίζω ότι είναι 7? κανονικά και κάποιες φορές έχει έκπτωση τις καθημερινές και είναι 6?. Έχω καιρό να πάω (από το Beowulf) σε σινεμά της Αθήνας και δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο να πω, ότι έχω πάρει από την αρχή αυτό το topic και ξεδιαλέγω ταινίες που έχετε προτείνει για να δω. Πρέπει να έχω μαζέψει καμιά 40άρα και είμαι ακόμα στην 97/155 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 06:01 Ο fandago έγραψε: #2.927 25-02-08 06:01 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του θέματος από την αρχή και συγκέντρωσα μόλις 60(!!) ταινίες που θέλω να δω από προτάσεις σας... Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες. Anyway για σήμερα είδα ξανά το The Jacket (2005) Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:40 Η dooo έγραψε: #2.928 25-02-08 08:40 fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mario: Α ενταξει...ειπα κι εγω... Δηλαδη το εισητηριο σε κανονικη αιθουσα (οχι VΜax) ποσο παει? 9 ευρω περιπου? Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω. Νομίζω ότι είναι 7? κανονικά και κάποιες φορές έχει έκπτωση τις καθημερινές και είναι 6?. Έχω καιρό να πάω (από το Beowulf) σε σινεμά της Αθήνας και δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο να πω, ότι έχω πάρει από την αρχή αυτό το topic και ξεδιαλέγω ταινίες που έχετε προτείνει για να δω. Πρέπει να έχω μαζέψει καμιά 40άρα και είμαι ακόμα στην 97/155 σελίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 06:01 Ο fandago έγραψε: #2.927 25-02-08 06:01 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του θέματος από την αρχή και συγκέντρωσα μόλις 60(!!) ταινίες που θέλω να δω από προτάσεις σας... Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες. Anyway για σήμερα είδα ξανά το The Jacket (2005) Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:40 Η dooo έγραψε: #2.928 25-02-08 08:40 fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του θέματος από την αρχή και συγκέντρωσα μόλις 60(!!) ταινίες που θέλω να δω από προτάσεις σας... Και εγώ που νόμιζα ότι βλέπω πολλές ταινίες. Anyway για σήμερα είδα ξανά το The Jacket (2005) Το ξαναείδα γιατί δεν θυμόμουν ότι το έχω δει. Πρώτη φορά το παθαίνω. Ωραία ταινιούλα πάντως, βλέπεται ευχάριστα σπίτι με ποπ κορν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:40 Η dooo έγραψε: #2.928 25-02-08 08:40 fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
fandagouli, δεν μου τις στέλνεις με πιμί, γιατί και εγώ διαβάζω το θρεντ για προτάσεις ταινιών, τώρα που έχω φρι τάιμ.. αν μπορείς, φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.929 25-02-08 20:31 Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Me too,fandago...αν έχεις την καλοσύνη και το χρόνοΉ τουλάχιστον να μου πείτε πώς λέγεται το thread που προτείνουμε ταινίες?Γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:33 Η mania έγραψε: #2.930 25-02-08 20:33 Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το hallowen καλό μπορώ να πώ, ένα 8 το πήρε απο μένα με αριστα το 10, μου θύμησε τα παλιά, δεν το πιάνει ακριβως αλλα είχε ενδιαφέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Ο fandago έγραψε: #2.931 25-02-08 23:33 The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Departed (2006) Crime / Drama / Thriller Μάλλον μόνο σε εμένα δεν άρεσε η ταινία. Όχι ότι την βρήκα χάλια, αλλά ήταν απλά μέτρια. Απορώ πάντως, για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται ο Leonardo DiCaprio ηθοποιός! Άλλους υποψήφιους δεν είχαν για τον ρόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MoZarT Νεοφερμένο μέλος Ο MoZarT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:38 Ο MoZarT έγραψε: #2.932 25-02-08 23:38 Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο Cinema το μολις χωρισα,dvd το συμβολαιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Ο fandago έγραψε: #2.933 26-02-08 00:47 Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια μικρού μήκους ταινία animation, φτιαγμένη από ένα άτομο (πλην μουσικής). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
destroy athens Νεοφερμένο μέλος Ο panagioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:24 Ο destroy athens: #2.934 27-02-08 01:24 Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sweeny Todd-the barber of fleet sreet.Φοβερος ο Depp,υπεροχη σκηνοθεσια κ μουσικη που αξιζε οσκαρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:39 Η fielda έγραψε: #2.935 27-02-08 01:39 Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τελευταία είδα το The Atonement και το Juno. Η πρώτη καλή ήταν αν και σε πολλά σημεία έκανε κοιλιά αλλά η δεύτερη προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Απορώ κιόλας γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Δε γέλασα σε κανένα σημείο και μάλιστα πολλές φορές με έκανε να πω "άντε, πότε θα τελειώσει;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:06 Ο fandago έγραψε: #2.936 27-02-08 04:06 2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
2046 (2004) Drama / Fantasy / Romance / Sci-Fi Δυστυχώς δεν είμαι τόσο σινεφίλ για να αντέξω τις 2 ώρες και 10 λεπτά της ταινίας. Στα 40 λεπτά το έκλεισα... Για αυτά τα 40 λεπτά μπορώ να πω ότι είχε ωραία μουσική επένδυση, αλλά το σενάριο δεν σε κρατούσε, εξού και το αποτέλεσμα. Fido (2006) Comedy / Horror / Sci-Fi Αδιάφορη. Ακόμα μια απόδειξη ότι με τους Αμερικανούς έχουμε τελείως διαφορετική αίσθηση χιούμορ, αφού στο imdb έχει βαθμολογία 7 και εγώ δεν θα του έβαζα ούτε 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:32 Η invalid έγραψε: #2.937 27-02-08 09:32 Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Persepolis (2007) https://www.imdb.com/title/tt0808417 Η πραγματική ιστορία της Marjane Satrapi στα ταραγμένα χρόνια του Ιράν, πλαισιωμένη από πολύ χιούμορ μέσα από δραματικές καταστάσεις. Υπέροχη ταινία! Το ρετρό στοιχείο του κινούμενου σχεδίου δεν χαλάει την ταινία, ίσα-ίσα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Βασικά πρόκειται για το κλασικό γαλλικό στυλ του κινουμένου σχεδίου. Επίσης, η μουσική είναι πάρα πολύ ωραία. 9/10 χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:59 Ο superstarr: #2.938 27-02-08 09:59 Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Φεβρουαρίου 2008 fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν χθες και ηταν το Final Fantasy VII: Advent Children του 2005 (https://www.imdb.com/title/tt0385700/) και μου αρεσε υπερβολικα μιας και ειμαι απο μικρος fan του final fantasy.. nintendo και τετοια Το πρωτο παντως final fantasy που βγηκε σε ταινια (the spirit within) ηταν απογοητευση μιας και δεν ειχε καμια σχεση με το παιχνιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Ο fandago έγραψε: #2.939 27-02-08 15:45 Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συμφωνώ ότι το Advent Children είναι πολύ καλό, αλλά διαφωνώ ότι το Spirit Within ήταν απογοήτευση. Μπορεί να μην είχε σχέση με το παιχνίδι, αλλά ήταν η πρώτη ταινία animation φτιαγμένη εξολοκλήρου από υπολογιστή με ανθρώπινους χαρακτήρες τόσο αληθοφανής (δεν μιλάω για toy story). Οπότε και μόνο για αυτό, μόνο απογοήτευση δεν θα μπορούσε να είναι. Προσωπικά μου άρεσε και σαν υπόθεση μιας και δεν έχω καμία σχέση με τα παιχνίδια της σειράς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superstarr Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Ο superstarr: #2.940 27-02-08 15:48 Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ισως αν το πρωτο δεν ειχε τιτλο "final fantasy" να μου αρεσε κι εμενα.. Περιμενα τους χαρακτηρες του παιχνιδιου και στορυ που να εχει καποια σχεση.. Ισως γι'αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.