Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 17:18 Η Deutsch... Lover: #101 02-01-14 17:18 Μολις πληροφορήθηκα ότι η αδερφή μου κέρδισε για άλλη μια φορά το φλουρί στο σπίτι της θείας μου Ηταν στημένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 17:24 Η phneloph !!!: #102 02-01-14 17:24 στην 1η ο αδερφος μου στην 2η Εγωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staza13 Νεοφερμένο μέλος Η staza13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 17:44 Η staza13 έγραψε: #103 02-01-14 17:44 το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:33 Η Gilda έγραψε: #104 02-01-14 18:33 Στην κουνιάδα μου. Στο πατρικό μου έπεσε στη μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:52 Η _fairygirl_: #105 02-01-14 18:52 Ο θείος μου και σε΄να άλλο τραπέζι κέρδισε η Παναγία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 20:42 Η methexys έγραψε: #106 03-01-14 20:42 Σε μία από τις τρεις (ε,τόσοι συγγενείς,τόσα τραπέζια..!!) εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mea Culpa Νεοφερμένο μέλος Η Ποτούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 21:15 Η Mea Culpa: #107 03-01-14 21:15 Στο σπίτι μου επιτέλους το φλουρί έτυχε σε μένα...μακάρι να 'ναι όντως τυχερό! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 22:02 Η ~Melania~: #108 03-01-14 22:02 Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις πληροφορήθηκα ότι η αδερφή μου κέρδισε για άλλη μια φορά το φλουρί στο σπίτι της θείας μου Ηταν στημένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 17:24 Η phneloph !!!: #102 02-01-14 17:24 στην 1η ο αδερφος μου στην 2η Εγωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staza13 Νεοφερμένο μέλος Η staza13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 17:44 Η staza13 έγραψε: #103 02-01-14 17:44 το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:33 Η Gilda έγραψε: #104 02-01-14 18:33 Στην κουνιάδα μου. Στο πατρικό μου έπεσε στη μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:52 Η _fairygirl_: #105 02-01-14 18:52 Ο θείος μου και σε΄να άλλο τραπέζι κέρδισε η Παναγία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 20:42 Η methexys έγραψε: #106 03-01-14 20:42 Σε μία από τις τρεις (ε,τόσοι συγγενείς,τόσα τραπέζια..!!) εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mea Culpa Νεοφερμένο μέλος Η Ποτούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 21:15 Η Mea Culpa: #107 03-01-14 21:15 Στο σπίτι μου επιτέλους το φλουρί έτυχε σε μένα...μακάρι να 'ναι όντως τυχερό! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 22:02 Η ~Melania~: #108 03-01-14 22:02 Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στην 1η ο αδερφος μου στην 2η Εγωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staza13 Νεοφερμένο μέλος Η staza13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 17:44 Η staza13 έγραψε: #103 02-01-14 17:44 το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:33 Η Gilda έγραψε: #104 02-01-14 18:33 Στην κουνιάδα μου. Στο πατρικό μου έπεσε στη μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:52 Η _fairygirl_: #105 02-01-14 18:52 Ο θείος μου και σε΄να άλλο τραπέζι κέρδισε η Παναγία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 20:42 Η methexys έγραψε: #106 03-01-14 20:42 Σε μία από τις τρεις (ε,τόσοι συγγενείς,τόσα τραπέζια..!!) εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mea Culpa Νεοφερμένο μέλος Η Ποτούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 21:15 Η Mea Culpa: #107 03-01-14 21:15 Στο σπίτι μου επιτέλους το φλουρί έτυχε σε μένα...μακάρι να 'ναι όντως τυχερό! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 22:02 Η ~Melania~: #108 03-01-14 22:02 Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:33 Η Gilda έγραψε: #104 02-01-14 18:33 Στην κουνιάδα μου. Στο πατρικό μου έπεσε στη μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:52 Η _fairygirl_: #105 02-01-14 18:52 Ο θείος μου και σε΄να άλλο τραπέζι κέρδισε η Παναγία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 20:42 Η methexys έγραψε: #106 03-01-14 20:42 Σε μία από τις τρεις (ε,τόσοι συγγενείς,τόσα τραπέζια..!!) εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mea Culpa Νεοφερμένο μέλος Η Ποτούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 21:15 Η Mea Culpa: #107 03-01-14 21:15 Στο σπίτι μου επιτέλους το φλουρί έτυχε σε μένα...μακάρι να 'ναι όντως τυχερό! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 22:02 Η ~Melania~: #108 03-01-14 22:02 Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην κουνιάδα μου. Στο πατρικό μου έπεσε στη μαμά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:52 Η _fairygirl_: #105 02-01-14 18:52 Ο θείος μου και σε΄να άλλο τραπέζι κέρδισε η Παναγία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 20:42 Η methexys έγραψε: #106 03-01-14 20:42 Σε μία από τις τρεις (ε,τόσοι συγγενείς,τόσα τραπέζια..!!) εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mea Culpa Νεοφερμένο μέλος Η Ποτούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 21:15 Η Mea Culpa: #107 03-01-14 21:15 Στο σπίτι μου επιτέλους το φλουρί έτυχε σε μένα...μακάρι να 'ναι όντως τυχερό! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 22:02 Η ~Melania~: #108 03-01-14 22:02 Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο θείος μου και σε΄να άλλο τραπέζι κέρδισε η Παναγία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 20:42 Η methexys έγραψε: #106 03-01-14 20:42 Σε μία από τις τρεις (ε,τόσοι συγγενείς,τόσα τραπέζια..!!) εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mea Culpa Νεοφερμένο μέλος Η Ποτούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 21:15 Η Mea Culpa: #107 03-01-14 21:15 Στο σπίτι μου επιτέλους το φλουρί έτυχε σε μένα...μακάρι να 'ναι όντως τυχερό! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 22:02 Η ~Melania~: #108 03-01-14 22:02 Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε μία από τις τρεις (ε,τόσοι συγγενείς,τόσα τραπέζια..!!) εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mea Culpa Νεοφερμένο μέλος Η Ποτούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 21:15 Η Mea Culpa: #107 03-01-14 21:15 Στο σπίτι μου επιτέλους το φλουρί έτυχε σε μένα...μακάρι να 'ναι όντως τυχερό! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 22:02 Η ~Melania~: #108 03-01-14 22:02 Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σπίτι μου επιτέλους το φλουρί έτυχε σε μένα...μακάρι να 'ναι όντως τυχερό! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2014 στις 22:02 Η ~Melania~: #108 03-01-14 22:02 Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αδερφούλα μου το κέρδισε! Για άλλη μια φορά! Καλότυχη να 'ναι! Και η άλλη ''αδερφούλα'' μου στην Θεσσαλονίκη το κέρδισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:00 Η Nefeli Graf: #109 04-01-14 00:00 Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά φέτος είμαι τραγική! Έκοψαν και στην Κεφαλονιά, για εμένα και τον αδερφό μου, στην γιαγιά μου και το κέρδισα μισό-μισό εγώ με τον αδερφό μου! Ας είμαι τόσο τυχερή όσο με τις βασιλόπιτες φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:11 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #110 06-01-14 19:11 ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο μεγαλος μου αδερφος το ετυχε και αυτη την χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 19:45 Η Tickle έγραψε: #111 06-01-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείτε οτι το φλουρι το ετυχε ο αγιος βασιλης; Κόβετε και γι' αυτον κομμάτι; Click για ανάπτυξη... Σου απάντησε ήδη πιο πάνω η γιαγιά Σοφία απο το Παρα Πέντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2014 στις 23:03 Ο Ajusshi έγραψε: #112 06-01-14 23:03 ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 00:01 Η Gate4 έγραψε: #113 07-01-14 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ajusshi: ξ ε χ ά σ α μ ε να πάρουμε βασιλόπιττα, θα πάρω όμως αύριο, πιάνει δεν πιάνει; Click για ανάπτυξη... Πιάνει ρε συ και εμείς στο σπίτι όλες τις χρονιές κόβαμε βασιλόπιτα 1 βδομάδα+ μετά την πρωτοχρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 10:29 Ο thomas l.: #114 07-01-14 10:29 και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:05 Η Gate4 έγραψε: #115 07-01-14 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και στα σχολεία μια βδομάδα μετά κόβουν Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:46 Ο thomas l.: #116 07-01-14 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε συ τα σχολεία δεν είναι ανοιχτά πρωτοχρονιά για να κόψουν τότε βασιλόπιτα. Άσε που την κόβουν οπότε θυμηθούν. Εμάς σχεδόν πάντα τέλη ιανουαρίου μας έφερναν Click για ανάπτυξη... σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 Η Gate4 έγραψε: #117 07-01-14 12:28 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: σε εμάς είχε τύχει 3 φορές να ΜΗΝ έχει φλουρί η βασιλόπιτα Click για ανάπτυξη... Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 12:36 Ο thomas l.: #118 07-01-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander touvlo Πουπουλίνα Kate1914 Libertus Memetchi Wonderkid Advocatus diaboli taketrance Joji Scandal Vera American Economist fockos Debugging_Daemon camil Ilikntas AggelikiGr Sotiris 12 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ωραίο και αυτό πρωτοτυπία Click για ανάπτυξη... για τις 2 περιπτώσεις πιστεύω ότι κάποιος μαθητής το έφαγε χωρίς να το καταλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 19:57 Η ~Melania~: #119 07-01-14 19:57 Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχω πετύχει φλουρί στο σχολείο!!!! Γ' Γυμνασίου (από τις καλύτερες σχολικές χρονιές μου ) και έπρεπε να επιλέξω κομμάτι πρώτη (γιατί το επίθετο μου αρχίζει από "Α"). Παρατηρώ λοιπόν όλα τα κομμάτια με την...ησυχία μου . Ξαφνικά, ένα κομμάτι κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου! Το παίρνω, και εκεί που τρώω, τσουπ, ξεπετάγεται το φλουρί στο κομμάτι! Φλερτάρω για λίγο με την ιδέα να το φάω και να κάνω ότι πνίγομαι να τρομάξω τους φίλους μου, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός μου υπερισχύει και κάνω στις φίλες μου: <<Μην φρικάρετε! Πέτυχα το φλουρί! >>. Κι αρχίζουν όοοοολες να ουρλιάζουν, χαμός γινόταν! Μόλις πάμε πάνω στην τάξη, περνάει μια καθηγήτρια και ρωτάει ποιος κέρδισε το φλουρί. Σηκώνω δειλά δειλά το χέρι μου και έρχεται αυτή, μου εύχεται και μου δίνει το δώρο μου! Ένα βιβλίο του Αρκά. Και μετά, επιμένει να βγάλουμε όλη τάξη φωτογραφία, με εμένα στο κέντρο, να κρατάω το φλουρί και το δώρο! Εγώ φυσικά αρνούμαι (με έπιασαν οι ντροπές μου ) και τελικά το πειραχτήρι της τάξης μας και εγκάρδιος φίλος μου, κράτησε αυτός το...φλουρί για μένα . Αξέχαστες στιγμές! Και όταν γύρισα στο σπίτι, με παίρνει αγκαλιά η μικρή αδελφή μου και ξεφωνίζει χαρούμενη: ''Κέρδισα το φλουρί στην φλουρόπιτα στο σχολείο!!!''. Πέθανα . Περιττό να πω ότι εκείνη τη χρονιά κέρδισε και ο μπαμπάς και η μαμά το φλουρί στην δουλειά τους!Μόνο η μεσαία αδελφή έμεινε παραπονεμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2014 στις 21:35 Ο Mercury έγραψε: #120 07-01-14 21:35 Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο χριστός...Γαμώ τη παναγία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.