Ποιους δεν θέλουμε για γείτονες;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.796 μηνύματα.
Ε ναι αυτό ακριβώς λέω.
Από τώρα λυπάμαι το βλαστάρι που σε 10 χρόνια ήδη βλέπω πως θα καταντήσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάποτε σε μια μάνα που έφερνε το 7χρονο αγόρι της στο θεατρικό εργαστήρι όπου έκανα μάθημα, της είπα: σταματήστε να τον έχετε πασά γιατί αυτό βγαίνει προς τα έξω και μόνο προβλήματα θα του δημιουργήσει.

φυσικά η ελληνίδα μάνα το πήρε κατάκαρδα και τότε της είπα: εμένα δεν με ενδιαφέρει, φεύγωντας από δω δεν θα το ξαναδώ το παιδί ούτως ή άλλως. Εσάς θα ντροπιάζει αύριο μεθαύριο και τον εαυτό του.

δεν καταλαβαίνουν ότι σε αυτές τις ηλικίες είναι που πρέπει να μπαίνει σειρά. Για αυτό υπάρχει αυτή η κατάντια

Και εσυ τα ίδια θα έκανες. Εδώ δεν αναγνωρίζεις ότι μπορεί και εσυ να ενοχλείς τους υπόλοιπους... Κανεις μαθήματα σε άλλους ; 😔

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.812 μηνύματα.
Και εσυ τα ίδια θα έκανες. Εδώ δεν αναγνωρίζεις ότι μπορεί και εσυ να ενοχλείς τους υπόλοιπους... Κανεις μαθήματα σε άλλους ; 😔
Αν ισχύουν αυτά που λέει, τότε στα παιδιά της θα ήταν αυστηρή. Και γενικά είμαι της άποψης ότι με τον εαυτό μας πρέπει να είμαστε αυστηρότεροι από όσο είμαστε σε όλους τους άλλους.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
«γυφτέλληνα»
Ε ναι αυτό ακριβώς λέω.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο βρίσκεστε στην ίδια ακριβώς κοινωνική τάξη και θέση με αυτούς που χαρακτηρίζετε έτσι, αλλιώς δεν θα τους είχατε στον περίγυρό σας. Τροφή για σκέψη!!

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.365 μηνύματα.
Εγώ ήμουν υπόδειγμα παιδιού γιατί καταρχάς τις έτρωγα αν έκανα μλκια. Δεν μου χάιδευαν αυτιά.

επίσης για εκατοστή φορά σου ξανά λέω ότι το πιάνο 1. δεν ακούγεται και 2. τα μαθήματα δεν γίνονται ούτε μεσημεριάτικα ούτε βραδιάτικα.

αλλιώς δεν θα τους είχατε στον περίγυρώ σας
Δεν τους έχουμε. Τους ανεχόμαστε.

διαφέρει χιλιόμετρα.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 299 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.796 μηνύματα.
Αν ισχύουν αυτά που λέει, τότε στα παιδιά της θα ήταν αυστηρή. Και γενικά είμαι της άποψης ότι με τον εαυτό μας πρέπει να είμαστε αυστηρότεροι από όσο είμαστε σε όλους τους άλλους.

Μια χαρά ακουγεται και το πιάνο που λέει. Πολυ επικριτική θα είναι με τον υπόλοιπο κόσμο οπότε κ τα παιδια επικριτικά θα βγουν.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.365 μηνύματα.
Άλλο είπα. Δεν θα χρειαζόταν να τους ανεχτείς αν δεν ήσουν στην ίδια θέση οικονομικά και κοινωνικά.
Οικονομικά δεν ξέρω πως είναι οι συγκεκριμένοι αλλά για να νοικιάζουν στη συγκεκριμένη περιοχή και όλη μέρα να μαλακιζονται με το 5χρονο, φαντάζομαι μια χαρά θα είναι.

κοινωνικά δεν θα είμαστε ποτέ στην ίδια θέση.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.812 μηνύματα.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο βρίσκεστε στην ίδια ακριβώς κοινωνική τάξη και θέση με αυτούς που χαρακτηρίζετε έτσι, αλλιώς δεν θα τους είχατε στον περίγυρό σας. Τροφή για σκέψη!!
Ε; Πότε μίλησα για κοινωνική τάξη, προσωπικά; Εν τω μεταξύ δεν ξέρω καν την κοινωνική τάξη των γειτόνων της, μπορεί να έχουν φράγκα. Αλλά ναι, το να ενοχλείς τους άλλους εσύ το βρίσκεις σωστό; Μια χαρά υπάρχουν νεόπλουτοι (είτε που τα κληρονόμησαν από όψιμους λεφτάδες είτε που τα έβγαλαν μόνοι τους, με όποιον τρόπο) που είναι γυφτέλληνες, αλλά δεν θα δεις ποτέ αριστοκράτη (ακόμα και ξεπεσμένο) να φέρεται έτσι. Εγώ δεν έχω δει ποτέ. Και επίσης μια χαρά υπάρχουν άνθρωποι της λαϊκής τάξης που σέβονται, το πρόβλημα είναι αυτοί που μεγαλοπιάνονται...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μια χαρά υπάρχουν νεόπλουτοι (είτε που τα κληρονόμησαν από όψιμους λεφτάδες είτε που τα έβγαλαν μόνοι τους, με όποιον τρόπο) που είναι γυφτέλληνες
Κυρίως αυτοί είναι βασικά😂

οπότε κ τα παιδια επικριτικά θα βγουν
Τα δικά μου τα παιδιά θα μάθουν να σέβονται. Σεβασμός, ε ναι υπάρχει ακόμα αυτή η λέξη ξέρετε. Κι όχι μόνο τα δικά μου, αλλά κι αυτά που διδάσκω, αυτό προσπαθώ να τους μάθω κυρίως.

και δεν περιαυτολογώ αλλά μακάρι όλοι οι απανταχού καθηγητές να σκέφτονταν σαν εμένα και όχι απλά να βγάλουν το 7ωρο.

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

γυφτέλληνες
Αυτό υποδηλώνει κοινωνική κατωτερότητα. Επίσης αν είναι αναφορά αποκλειστικά στους τρόπους κάποιων ατόμων, ο όρος είναι ακραίος. Οι γύφτοι είναι και μια κοινωνική κάστα από μόνοι τους και μία διαφορετική φυλή. Κρίμα να κατατάσσεις του Έλληνες εκεί. Επίσης οι "αριστοκράτες" κάνουν τα χειρότερα,απλά δεν τα βλέπεις.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Και δεν τα βάζω με το παιδί, δεν είμαι σαικο για να τα βάλω με το 5χρονο. Ακόμα κι αυτό που κάνουν, να το έχουν όλη μέρα στο σπίτι δείχνει την χωριάτικη νοοτροπία τους.

5 χρονών είναι, πήγαινε το σε δραστηριότητες, σε δημιουργική απασχόληση, στην Αθήνα είσαι, έχει πάρα πολλά τέτοια δίπλα σου. Τι μου το κλείνεις στους 4 τοίχους να κοπανιέται στο σαλόνι;

κάπου έλεος

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Και δεν τα βάζω με το παιδί, δεν είμαι σαικο για να τα βάλω με το 5χρονο. Ακόμα κι αυτό που κάνουν, να το έχουν όλη μέρα στο σπίτι δείχνει την χωριάτικη νοοτροπία τους.

5 χρονών είναι, πήγαινε το σε δραστηριότητες, σε δημιουργική απασχόληση, στην Αθήνα είσαι, έχει πάρα πολλά τέτοια δίπλα σου. Τι μου το κλείνεις στους 4 τοίχους να κοπανιέται στο σαλόνι;

κάπου έλεος

Το έγραψα εξ αρχής αυτό ότι φταίνε ακριβώς για αυτό το λόγο.

Φαντάσου δεν έχω καν παιδι δε ξερω αν θα κάνω ποτε ... Και όμως το σκέφτηκα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Κρίμα να κατατάσσεις του Έλληνες εκεί.
Είμαι αυστηρός με το έθνος μου και ποτέ δεν είπα ότι είμαστε κάτι αξιόλογο οι σύγχρονοι Έλληνες. Δυστυχώς ισχύει για πολλούς.
Επίσης οι "αριστοκράτες" κάνουν τα χειρότερα,απλά δεν τα βλέπεις.
Τους λίγους που έχω γνωρίσει (αν μπορούν να καταταχθούν εκεί) δεν ενοχλούσαν.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Το έγραψα εξ αρχής αυτό ότι φταίνε ακριβώς για αυτό το λόγο.

Φαντάσου δεν έχω καν παιδι δε ξερω αν θα κάνω ποτε ... Και όμως το σκέφτηκα.
Από τις 1-2 που γυρίζει από το σχολείο, δεν βγαίνει από το σπίτι. Τραγικό. Και ακριβώς δίπλα μας έχει τεράστιο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης.

ο μλκας ο πατέρας του στην πρώτη παρατήρηση από εμένα με ρώτησε ευγενικά: τι να τον κάνω;

40 χρονών σχεδόν μλκας και ρωτάει εμένα τι να τον κάνει. Το παιδί του. Από κει να καταλάβεις

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Είχε πει ένα ωραίο ο Μέγας Θεόδωρος raw mad strength στο γιουτιουμπ.

Απλά κάποιοι κάπου χωσατε το τέτοιο σας και κάποιες απλά το δέχτηκαν κ κάνατε παιδιά είσασταν τελείως ανάξιοι να κανετε 😄😄

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Είχε πει ένα ωραίο ο Μέγας Θεόδωρος raw mad strength στο γιουτιουμπ.

Απλά κάποιοι κάπου χωσατε το τέτοιο σας και κάποιες απλά το δέχτηκαν κ κάνατε παιδιά είσασταν τελείως ανάξιοι να κανετε 😄😄
Αν ήταν μόνο ο πατέρας δεν θα νευρίαζα τόσο γιατί ο συγκεκριμένος ναι μεν είναι μλκας αλλά είναι ευγενής σχετικά.

εκεί που τα πήρα ήταν με το τσόκαρο που το παίζει μάνα. Κάνε εικόνα την λαι λαι χαζογκομενα 40αρα που θέλει να το παίζει 20. Ο άλλος λείπει όλη μέρα κι αυτή κάθεται σπίτι κι ακούει αυτόν τον χαμό ανενόχλητη.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.
Καλή σας νύχτα.:)

Και φτάνει πια...:)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αν ήταν μόνο ο πατέρας δεν θα νευρίαζα τόσο γιατί ο συγκεκριμένος ναι μεν είναι μλκας αλλά είναι ευγενής σχετικά.

εκεί που τα πήρα ήταν με το τσόκαρο που το παίζει μάνα. Κάνε εικόνα την λαι λαι χαζογκομενα 40αρα που θέλει να το παίζει 20. Ο άλλος λείπει όλη μέρα κι αυτή κάθεται σπίτι κι ακούει αυτόν τον χαμό ανενόχλητη.

Τα παιδια θέλουν προσοχη και φροντίδα. Ενασχόληση ειδικά όταν είναι μικρά να παρουν σωστές βάσεις να μην νιώθουν μετά απομόνωση και αδιαφορία.

Κανονικά θα έπρεπε να το απασχολουν το παιδι όντως η φασαρία π κάνει είναι από συσσωρευμένη ενέργεια.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.
Τα παιδια θέλουν προσοχη και φροντίδα. Ενασχόληση ειδικά όταν είναι μικρά να παρουν σωστές βάσεις να μην νιώθουν μετά απομόνωση και αδιαφορία.

Κανονικά θα έπρεπε να το απασχολουν το παιδι όντως η φασαρία π κάνει είναι από συσσωρευμένη ενέργεια.
΄Αμα σου στείλω τον προαστιακό εκεί που είσαι, θα σου πω εγώ.:lol:

Πάω για ύπνο.
Μην το γκρεμίσετε το φόρουμ.:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια