touvlo
Περιβόητο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.000 μηνύματα.
Τα γερμανάκια, τα έχω ζήσει πολλά χρόνια και πίστεψέ με, δε διαφέρουν απ τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου. Εγώ έχω διαπιστώσει, πως εκτός σπιτιού, συμπεριφέρονται ήσυχα. Στο σπίτι τους όμως, είναι άταχτα, όπως τα περισσότερα παιδιά. Κάπου πρέπει να παίζουν. Τις ώρες που τρώει μαζί η οικογένεια, έχω παρατηρήσει, έχουν αυστηρούς κανόνες, δηλ, χρησιμοποιούν κουτάλι και πηρούνι από μικρά, δεν φωνάζουν, δεν πασαλείφονται. Τις ώρες του παιχνιδιού, παίζουν κανονικά, πηδούν, τρέχουν, φωνάζουν. Αυτά τα έχω ζήσει περίπου....20 χρόνια αν σκεφτεις, πως μεγάλωσα 2 παιδιά με διαφορά 6 ετών μεταξυ τους
λοιπόν, @Εριφύλη , μπορείς να κάνεις εσωτερική ηχομόνωση, ρώτησα. Είναι κάποια αφρολεξ, σαν αυτά που είχε το μπαρ που κάηκε στην Ελβετία. Πρέπει όμως να ντύσεις και το ταβάνι αλλά και τους εσωτερικούς τοίχους, γιατί ο ήχος μεταδίδεται και από τα ντουβάρια. Δεν είναι δύσκολο, θα σου πάρει μια μέρα δουλειά. Καλή επιτυχία
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
λοιπόν, @Εριφύλη , μπορείς να κάνεις εσωτερική ηχομόνωση, ρώτησα. Είναι κάποια αφρολεξ, σαν αυτά που είχε το μπαρ που κάηκε στην Ελβετία. Πρέπει όμως να ντύσεις και το ταβάνι αλλά και τους εσωτερικούς τοίχους, γιατί ο ήχος μεταδίδεται και από τα ντουβάρια. Δεν είναι δύσκολο, θα σου πάρει μια μέρα δουλειά. Καλή επιτυχία
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.
Κατέβασε στροφές καμάρι μου δεν μίλησα για εσένα ,είπα σε ποιες περιπτώσεις είναι αυτό που ανέφερες...
εννοείται πως ο λογαριασμός ρευματος και νερου ήταν στο όνομα μου.
Δεν περιλαμβανοταν κανένας λογαριασμός ΔΕΗ στο ενοίκιο. Ουτε νερου.

Για να καταλαβεις με τι άτομο έχεις να κάνεις...
Κατάλαβα! Δεν κάνω εύκολα εγώ προτάσεις για να νοικιάζουν τα σπίτια μου

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.354 μηνύματα.
Θα της το προτείνω. Το θέμα είναι να κάνει και δουλειά αυτό. Στο ποδοβολητό δεν ξέρω αν δουλεύειλοιπόν, @Εριφύλη , μπορείς να κάνεις εσωτερική ηχομόνωση, ρώτησα. Είναι κάποια αφρολεξ, σαν αυτά που είχε το μπαρ που κάηκε στην Ελβετία. Πρέπει όμως να ντύσεις και το ταβάνι αλλά και τους εσωτερικούς τοίχους, γιατί ο ήχος μεταδίδεται και από τα ντουβάρια. Δεν είναι δύσκολο, θα σου πάρει μια μέρα δουλειά. Καλή επιτυχία
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.782 μηνύματα.
Κατέβασε στροφές καμάρι μου δεν μίλησα για εσένα ,είπα σε ποιες περιπτώσεις είναι αυτό που ανέφερες...
Κατάλαβα! Δεν κάνω εύκολα εγώ προτάσεις για να νοικιάζουν τα σπίτια μου![]()
Πιο μετά θα αναφέρω στο άλλο θρεντ ένα προφιλ των 5 συνηθεστερων ιδιοκτητών που μπορεί να συναντήσει κανείς τα + και τα -.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.782 μηνύματα.
Τα γερμανάκια, τα έχω ζήσει πολλά χρόνια και πίστεψέ με, δε διαφέρουν απ τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου. Εγώ έχω διαπιστώσει, πως εκτός σπιτιού, συμπεριφέρονται ήσυχα. Στο σπίτι τους όμως, είναι άταχτα, όπως τα περισσότερα παιδιά. Κάπου πρέπει να παίζουν. Τις ώρες που τρώει μαζί η οικογένεια, έχω παρατηρήσει, έχουν αυστηρούς κανόνες, δηλ, χρησιμοποιούν κουτάλι και πηρούνι από μικρά, δεν φωνάζουν, δεν πασαλείφονται. Τις ώρες του παιχνιδιού, παίζουν κανονικά, πηδούν, τρέχουν, φωνάζουν. Αυτά τα έχω ζήσει περίπου....20 χρόνια αν σκεφτεις, πως μεγάλωσα 2 παιδιά με διαφορά 6 ετών μεταξυ τους
Ναι, εγώ να κάνω φασαρία με τα όργανα μουσικής και τους κουλτουριάρηδες στο διαμέρισμα αλλά το μωρό δεν επιτρέπεται ναα φωνάζει.
Όλα δικά μας τα θέλουμε και εδώ από ότι βλέπω.
Σε κάτι τέτοια φταίει ο ιδιοκτήτης φυσικά που κάνει δημόσιες σχέσεις με όλους κ κάνε κ εσυ αυτό κ κάνε και εσυ και το άλλο κτλ κτλ.
Ενώ θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρος εξαρχής και με όλους.
Το παιδάκι οκ δεν μπορεί αλλά οι γονείς του μπορουν να περιορισουν λίγο τη φασαρία του προσεχοντας το η βγάζοντας το έξω να παιζεο στις κουνιες οπότε να γυρνάει ψόφιο σπίτι κ να κοιμάται
Και εννοείται το σπίτι νοικιάζει μόνο για τη συνήθη χρήση του όχι για να κάνεις παρτυ η προβες δεν είναι ατελιέ.... Πρέπει να σεβόμαστε και τους υπόλοιπους στη πολυκατοικια.
Σίγουρα όμως αναμεσα σε μαντραχαλεους π κάνουν φασαρία με μουσικές και μπάσα και θέατρα προτιμω το παιδακι... Τουλάχιστον οι πρωτοι έχουν νοημοσυνη το δευτερο ειναι μικρό παιδι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.354 μηνύματα.
Ποιος σου πε ότι κάνω φασαρία; Με άκουσες;Ναι, εγώ να κάνω φασαρία με τα όργανα μουσικής και τους κουλτουριάρηδες στο διαμέρισμα
επίσης, το “μωρό” ετών 5-6 δεν φωνάζει. Περπατάει σαν διακοσακιλο βουβάλι μέχρι τις 12 το βράδυ.
και ξανά λέω, πόση ζημιά έκανε η χωριατίλα στην Αθήνα. Ήρθε το βλαχοζεύγαρο με το ανάγωγο να μας πρήζουν τα μέζεα πρωί μεσημέρι βράδυ.
Βρε Ουστ που θα το καταλαβαίνω κιόλας. Στο χωριό τους.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ποιος σου πε ότι κάνω φασαρία; Με άκουσες;
Ειρωνίες..... εξυπνάδες τώρα.
Τα άτομα που φωνάζεις εκεί μαζι με τα μουσικά όργανα περπατάνε στις μύτες των ποδιών ;
Τα όργανα δεν κάνουν φασαρία ; τι τα κουβάλησες ολα αυτα εκει... ειναι φυσιολογικό ολο αυτο ;
Πουλάς και ειρωνία βλέπω αντι να σκεφτεις αν αυτό που κανεις εσυ πρωτίστως ενοχλεί ή οχι.
επίσης, το “μωρό” ετών 5-6 δεν φωνάζει. Περπατάει σαν διακοσακιλο βουβάλι μέχρι τις 12 το βράδυ.
και ξανά λέω, πόση ζημιά έκανε η χωριατίλα στην Αθήνα. Ήρθε το βλαχοζεύγαρο με το ανάγωγο να μας πρήζουν τα μέζεα πρωί μεσημέρι βράδυ.
Τελοςπαντων δεν με ενδιαφέρει... βρείτε τα μεταξύ σας. Απο οτι φαινεται εκει ο ιδιοκτήτης δεν έχει πυγμή να σας βάλει και τους 2 στη θέση σας... και το ένα διαμέρισμα και το άλλο.
Το ΣΩΣΤΟ αν θες να ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ που κάνεις εσύ... το σπιτι ειναι για να μένει κάποιος όχι για να κοπανάει τα drums και να φωνάζει κομπανίες να κάνουν πρόβες.
Ειστε εκει 2 διαμερίσματα που έχετε κάποια θέματα και για εσάς μπορει να υποφέρει ολοκληρη η πολυκατοικία... για μένα φυγε θα σ έλεγα... αν ήμουν ιδιοκτήτης. Σιγα μη σε παρακαλέσω κιολας.
Αν εισασταν και οι 2 σωστοι η μεν μία άκουγε τις υποδείξεις να το πάει το παιδάκι να παιξει σε καμια κούνια ή να το επιβλέπει περισσότερο ΚΑΙ ΕΣΥ να μην κάνεις φασαρία με τα παρεάκια σου γιατι εκει ειναι σπιτι όχι στούντιο μουσικής δεν θα ειχατε αυτα τα προβλήματα.
Σορρυ εγω αυτιά δεν χαϊδεύω.
Αλλα όταν πάς στο σπίτι ενος ανθρώπου να το νοικιάσεις.... δεν δημιουργείς προβλήματα να ενοχλείς και τους άλλους. Εγω πάντα το πρόσεχα αυτό. Ειναι ενδεικτικό όπως έγραψα και πριν ότι πχ στο σπιτι που ειχα νοικιάσει κ μ τα είχε ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ δεν έκανα κατάχρηση του κλιματιστικού.
Αν μη τι άλλο δείχνει μια ενσυναίσθηση. Αν μή τι άλλο.
Όχι Ουστ θα σ έλεγα... εδω που ήρθες κοπέλα μου θα πρέπει να συνενοηθούμε και να σεβόμαστε τους κανόνες της πολυκατοικίας αλλιώς μάζεψε τα με την ευχή μου και ψάξε για άλλο σπίτι.
Και χαλάλι και τα 700 που μου δινεις το μήνα... χάρισμα σου.
Δε θα μας γαμήσεις κιολας επειδή πληρώνεις το ενοίκιο... με το συμπάθειο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Ομολογουμένως το να ακούς εμένα να παίζω Τσαϊκόφσκι είναι δωρεάν απόλαυση.
το να ακούς το ποδοβολητό του βλαχαδερού μόνο νεύρα προσφέρει
το να ακούς το ποδοβολητό του βλαχαδερού μόνο νεύρα προσφέρει
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Σκεψου να εχεις νυχτερινη βαρδια να σχολας 7 το πρωι να πας να κοιμηθεις και να εχεις διπλα ενα παιδι που κανει εξάσκηση σε ενα μουσικο οργανο ...
Τι μπορεις να πει εκεινη την στιγμη που δεν ειναι ωρα κοινης ησυχίας ;
Ρουλετα οι πολυκατικιες δυστυχώς...
Δεν την ενδιαφέρει χέστηκε αλλά.... ο πάνω που κάνει θόρυβο ειναι ο μαλάκας.
Σε αυτο φταίει ο ιδιοκτήτης το έγραψα κ πιο πάνω.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Αιντε τώρα από τις 10 δεν το έχει βουλώσει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ομολογουμένως το να ακούς εμένα να παίζω Τσαϊκόφσκι είναι δωρεάν απόλαυση.
το να ακούς το ποδοβολητό του βλαχαδερού μόνο νεύρα προσφέρει![]()
Κανένας από τους δυο δε θεωρώ ότι σέβεται τους υπόλοιπους. Αλλά ξαναλέω δε φταίτε εσείς οι ιδιοκτήτες θέλουν να παιρνουν τα λεφτα κ κάνουν τους καλους με όλους. Απαγορευεται να παιζεις μουσική μέσα στη πολυκατοικια.
Συνέχισε να ειρωνευεσαι δεν κάνεις σε μένα κάτι. Καθένας δείχνει τους τρόπους του με τις πραξεις του.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Το πιάνο δεν ακούγεται καν, μιας και δεν ξέρετε να σας ενημερώσω. Δεν παίζω στο μπαλκόνι
Το ποδοβολητό βουβαλιού λες και γίνεται σεισμός όμως, όχι απλά ακούγεται αλλά ενοχλεί μέχρι εκεί που δεν πάει.
Το ποδοβολητό βουβαλιού λες και γίνεται σεισμός όμως, όχι απλά ακούγεται αλλά ενοχλεί μέχρι εκεί που δεν πάει.
nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Πάντως να ξέρεις, οι κυριλέ της φουλ ποιότητας δεν κάθονται να τα ανέχονται αυτά... Θες να σου στείλω αγγελία για μονοκατοικίες στα προάστια;και ξανά λέω, πόση ζημιά έκανε η χωριατίλα στην Αθήνα. Ήρθε το βλαχοζεύγαρο με το ανάγωγο να μας πρήζουν τα μέζεα πρωί μεσημέρι βράδυ.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Στειλτο ατα βλαχαδερα μπας και ξεκουμπιστούνε.Πάντως να ξέρεις, οι κυριλέ της φουλ ποιότητας δεν κάθονται να τα ανέχονται αυτά... Θες να σου στείλω αγγελία για μονοκατοικίες στα προάστια;
nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Τα βλαχαδερά είναι καημένα και φτωχά, ειδικά μετά την μετακόμισή τους στην πρωτεύουσα! Καλύτερα να επεκταθείς εσύ σε επενδύσεις real estate, μία γνήσια καλοαναθρεμμένη Αθηνέζα.Στειλτο ατα βλαχαδερα μπας και ξεκουμπιστούνε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Το πιάνο δεν ακούγεται καν, μιας και δεν ξέρετε να σας ενημερώσω. Δεν παίζω στο μπαλκόνι
Εντάξει δε θα συνεχίσω τη συζητηση γιατι ειρωνευεσαι και υποτιμάς την νοημοσυνη μας περαν της σφοδρής επικριτικοτητας που σε διακατέχει σαν άνθρωπο απο ότι βλέπω.
Δικό σας προβλημα το τι γίνεται εκεί πέρα. Κάποια στιγμή απλά να χεις μόνο το νου σου μην χάσει την υπομονή του και το συνολο της πολυκατοικιας κ ξεκινήσει η αστυνομία να γράφει συμβάντα με εσας πρωταγωνιστες.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.804 μηνύματα.
@Εριφύλη, εσύ τι είσαι; Γνήσια Αθηνέζα; Γιατί αν ψαχτείτε στα γενεαλογικά σας σχεδόν όλοι κατάγεστε από Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και άλλα μέρη της Ελλάδας, μην βάλουμε και τους άπειρους λάθρο... γενικά τέτοιο ψώνιο δεν διακρίνω σε άλλη περιοχή της Ελλάδας (με εξαιρέσεις όπως οι Κρητικοί αλλά αυτοί είναι όντως αιώνες εκεί). Εμείς πχ οι Θεσσαλονικείς αγαπάμε την πόλη μας αλλά αναγνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι καταγόμαστε από Μικρά Ασία (όπως εγώ, οι παππούδες από Σμύρνη, άλλοι από Πόλη, Πόντο και λίγους Μακεδόνες ντόπιους από διπλανές επαρχίες)...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
@Εριφύλη, εσύ τι είσαι; Γνήσια Αθηνέζα; Γιατί αν ψαχτείτε στα γενεαλογικά σας σχεδόν όλοι κατάγεστε από Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και άλλα μέρη της Ελλάδας, μην βάλουμε και τους άπειρους λάθρο... γενικά τέτοιο ψώνιο δεν διακρίνω σε άλλη περιοχή της Ελλάδας (με εξαιρέσεις όπως οι Κρητικοί αλλά αυτοί είναι όντως αιώνες εκεί). Εμείς πχ οι Θεσσαλονικείς αγαπάμε την πόλη μας αλλά αναγνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι καταγόμαστε από Μικρά Ασία (όπως εγώ, οι παππούδες από Σμύρνη, άλλοι από Πόλη, Πόντο και λίγους Μακεδόνες ντόπιους από διπλανές επαρχίες)...
Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή, αλλά με την νοοτροπία. Η οποία πάντα ξεχωρίζει, πως να το κάνουμε;
μου ρθε η κυράτσα ετών 30φευγα στην Αθήνα με τον μλκα της και το ανάγωγο. Ε λογικό να μη σέβεται στοιχειώδεις κανόνες.
(συγκρίνεις τη μικρά Ασία με τα μπουρτζοχώρια;
Επίσης όχι, δεν είμαι Αθηνέζα. Κι εγώ μισή Θεσσαλονικιά είμαι
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.804 μηνύματα.
Εντάξει, αν είναι όντως έτσι όπως τα λες τότε αυτοί έχουν τη νοοτροπία του «γυφτέλληνα», για την οποία έχω μιλήσει αρκετές φορές. Αλλά και οι άνθρωποι (πχ από Πελοπόννησο που ανέφερα και έχουμε εμείς οι Βόρειοι μία αντιπάθεια - λέμε ότι όλοι κάτω από το αυλάκι είναι κακοί άνθρωποι) είναι κατά μία έννοια αρκετά άξιοι και δυναμικοί άνθρωποι. Πάλι κατά μία έννοια είναι και οι πιο Έλληνες από όλους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή, αλλά με την νοοτροπία. Η οποία πάντα ξεχωρίζει, πως να το κάνουμε;
μου ρθε η κυράτσα ετών 30φευγα στην Αθήνα με τον μλκα της και το ανάγωγο. Ε λογικό να μη σέβεται στοιχειώδεις κανόνες.
(συγκρίνεις τη μικρά Ασία με τα μπουρτζοχώρια;)
Τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση και λίγο άσχετη με τους μαμελούκους που έμπλεξες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Ε ναι αυτό ακριβώς λέω.έχουν τη νοοτροπία του «γυφτέλληνα»
Από τώρα λυπάμαι το βλαστάρι που σε 10 χρόνια ήδη βλέπω πως θα καταντήσει.
Κάποτε σε μια μάνα που έφερνε το 7χρονο αγόρι της στο θεατρικό εργαστήρι όπου έκανα μάθημα, της είπα: σταματήστε να τον έχετε πασά γιατί αυτό βγαίνει προς τα έξω και μόνο προβλήματα θα του δημιουργήσει.
φυσικά η ελληνίδα μάνα το πήρε κατάκαρδα και τότε της είπα: εμένα δεν με ενδιαφέρει, φεύγωντας από δω δεν θα το ξαναδώ το παιδί ούτως ή άλλως. Εσάς θα ντροπιάζει αύριο μεθαύριο και τον εαυτό του.
δεν καταλαβαίνουν ότι σε αυτές τις ηλικίες είναι που πρέπει να μπαίνει σειρά. Για αυτό υπάρχει αυτή η κατάντια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Εριφύλη
- nimbus
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- Libertus
- charmander
- Memetchi
- American Economist
- jina92
- camil
- touvlo
- taketrance
- johnsala
- rafaela11
- Wonderkid
- Sosstoss
- iew
- cinephilee
- Paragontas7000
- Sotiris 12
- giorgos5002
- giannhs2001
- tsiobieman
- many of Filip
- back2967
- fourkaki
- louminis
- thenutritionist
- Μήτσος10
- chester20080
- suaimhneas
- Esperos1
- Joji
- Ariana2018
- ROM32
- marww
- Γατέχων
- Dmzk
- Τodoroki
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- Αλκης Κ.
- Cupid
- globglogabgalab
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool