Ποιους δεν θέλουμε για γείτονες;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.365 μηνύματα.
Τα παιδια θέλουν προσοχη και φροντίδα. Ενασχόληση ειδικά όταν είναι μικρά να παρουν σωστές βάσεις να μην νιώθουν μετά απομόνωση και αδιαφορία.

Κανονικά θα έπρεπε να το απασχολουν το παιδι όντως η φασαρία π κάνει είναι από συσσωρευμένη ενέργεια.
Το αστείο είναι ότι πάνω σε μια έξαρση απόγνωσης της φίλης μου, μου πετάει το κορυφαίο: γιατί δεν την παίρνεις με το καλό να το κατεβάσουν εδώ κάτω το παιδί να το απασχολείς εσύ με όλα αυτά που κάνεις;

😂😂

σου λέει, από το να το έχω πάνω μου καλύτερα στον ίδιο χώρο. Και θα το έκανα ειλικρινά, για το παιδί και μόνο, αλλά σε αυτό το τσόκαρο δεν πρόκειται να κάνω και χάρη.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.664 μηνύματα.
το χειμώνα, ο πιο κοντινός μου γείτονας είναι στο 1 χλμ. :smoke:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.365 μηνύματα.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.664 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.796 μηνύματα.
΄Αμα σου στείλω τον προαστιακό εκεί που είσαι, θα σου πω εγώ.:lol:

Πάω για ύπνο.
Μην το γκρεμίσετε το φόρουμ.:lol:

Αυτό βλεπω όταν γυρνάω σπίτι από τη δουλειά... Ουτε προαστιακους ουτε τιποτα! 😁

Κοιτα Αθηνα δεν θα σ πω ψέμματα θα κοιτάξω να την αποφύγω... ιδανικά για την επόμενη 5ετία σίγουρα...
Δε θεωρώ οτι ειναι μέρος για να ζήσει κάποιος πλέον.

Συνημμένα

• IMG_20260109_170433.jpg
    IMG_20260109_170433.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 8

touvlo

Περιβόητο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.006 μηνύματα.
Ναι, εγώ να κάνω φασαρία με τα όργανα μουσικής και τους κουλτουριάρηδες στο διαμέρισμα αλλά το μωρό δεν επιτρέπεται ναα φωνάζει.
συμφωνώ απόλυτα. Προσπαθούμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα της φίλης μας. Δεν την κατανοώ, το λέω. Το παιδάκι υποστηρίζω, αλλά ας βοηθήσουμε λίγο και τους καλλιτέχνες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

και ξανά λέω, πόση ζημιά έκανε η χωριατίλα στην Αθήνα. Ήρθε το βλαχοζεύγαρο με το ανάγωγο να μας πρήζουν τα μέζεα πρωί μεσημέρι βράδυ.
.... είπαν οι Βερσαλίες

Ναί υπάρχει. Αλλα για να βρίσκεται σε σοβαρή ισχύ θα πρέπει να αναλύεται πχ... θέλω να μένετε οι εξής

Α. Πανθηρας Πανθηρόπουλος
Β. Νικολετα Πανθηροπουλου...

Και μετά ναι αμα το δεχτείς αυτό ειναι δεσμευτικό... δε γινεται όμως να αφήνεις εναν τέτοιον όρο κενό... χωρις ονόματα και χωρις χρονική διάρκεια και να λές.... έγινε παράβαση του όρου... υπηρξε τυπική παράβαση του όρου αλλα οχι ουσιαστική.
Χα χα χα... θα είχε πολύ πλάκα! Και αν έβρισκες πχ καινούργια αγαπητικιά, θα συμπλήρωνες το συμβόλαιο με το όνομά της; .....
Μου θυμίζει το άσμα <<έτσι και σε δει, η νοικοκυρά μου και ρωτήσει τι θες στην καμαρά μου, πες της καθαρά, πως είσαι η κυρά μου!>

επίσης για εκατοστή φορά σου ξανά λέω ότι το πιάνο 1. δεν ακούγεται
Μην επιμένεις. Το πιάνο ακούγεται! Εσένα δεν ενοχλεί, γιατί το αγαπάς. Έτσι είναι και για τη μαμά το παιδάκι της. Δεν την ενοχλεί, γιατί το αγαπά. Όλα τα μουσικά όργανα ακούγονται. Είναι ευχάριστα για μένα, όπως ευχάριστες είναι και οι παιδικές φωνούλες.

Είχα φίλη πιανίστρια και μαμά (τα είχε όλα στο σπίτι της). Κάποιος γείτονας ήταν ενοχλημένος προφανώς, δεν ξέρω από τι. Μάλλον ήταν δύστροπος και τον ενοχλούσαν όλα, διότι και η ίδια έπαιζε πολύ ωραίο πιάνο και απαλή μουσική, έτσι νανούριζε τα παιδιά της, κατά τις 9 μμ, δηλ όχι πολύ αργά αλλά και τα παιδιά της ήταν σαν παιδάκια ζωηρά, αλλά όχι τρελλοκομείο. Ένα βράδυ, μόλις είχε βάλει τα παιδάκια για ύπνο και μετά τον Σοπέν και τον Μότσαρτ, άρχισε αυτός τα μπλακεντντέκερ ντρρρρρρρ. Εκεί να δεις φιλενάδα! Πήγε ο άντρας της να διαμαρτυρηθεί και λέει ο τύπος <<1ον δεν είναι ακόμα ώρα κοινής ησυχίας και 2ον και σεις με ενοχλείτε όταν παίζετε πιάνο>>.
Αν είναι ο γείτονας μλκς, τι να πεις;

Τελευταία επεξεργασία:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

είπαν οι Βερσαλίες
Ναι είπαν οι ΒερσαΛΛίες.

αυτοί οι γονείς είναι ακατάλληλοι. Έχουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ένα 5χρονο κλεισμένο στο σαλόνι να τρέχει πάνω κάτω και να σέρνει πράγματα και παιχνίδια. Σήμερα ειδικά από τις 9 το πρωί έως τις 1 το βράδυ αυτό θα κάνει. Οπότε μη μου μιλάτε για χωριάτικη νοοτροπία, γιατί αυτοί είναι η απόδειξη της.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.411 μηνύματα.
. Έχουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ένα 5χρονο κλεισμένο στο σαλόνι να τρέχει πάνω κάτω και να σέρνει πράγματα και παιχνίδια.
Η μεση ζωή ενός παιδιού που μεγαλώνει στην Αθήνα ειναι αυτή.
Καμία σχέση με νοοτροπία.

Ειλικρινά μιλάς με τόση υποτίμηση για τις γυναίκες από επαρχία και ταυτόχρονα τόση αλαζονεία γι αυτές που μεγαλώνουν με ξύλο γαλλικά και πιάνο και αναρωτιέμαι πολλά...

Θα το αφήσω όμως εδώ...

Ενα παιδι αν μεγαλωσε με τον σωστο τροπο ή οχι ,φαίνεται από τον τρόπο που αξιολογεί τους ανθρώπους γύρω του σε σχέση πάντα με το τέλειο εαυτό του ...

Ελπίζω να τρολαρεις στη γενίκευση ....

Άλλο ειναι να μεγαλώνεις παιδί με εκφοβισμο και απειλή (ξυλο) και αλλο ειναι να μεγαλώνεις παιδί με σεβασμό και αντίληψη.

Το και εμείς φάγαμε ξύλο τι παθαμε ; Φαίνεται...
Γονεις που δεν μπορούσαν να τα βρουν με τον εαυτό τους και τα νεύρα τους ξεσπουσαν πάνω στο παιδί τους ....

Τώρα τι θα κάνει αυτό το παιδί;
Ότι έμαθε από το γονέα...

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.
Κακώς. Το καλοκαίρι που νοικιάζουν οι γονείς μου το εξοχικό μας, απαγορεύουν παιδιά🥹

Όσοι έχουν παιδιά και κ@λωνουν να θορυβούν 24/7 ας αγοράζουν μονοκατοικίες. Ελληνική νοοτροπία να σέβομαι εγώ το παιδί της κάθε γελοίας κι άχρηστης.
Ποιος σου πε ότι κάνω φασαρία; Με άκουσες;

επίσης, το “μωρό” ετών 5-6 δεν φωνάζει. Περπατάει σαν διακοσακιλο βουβάλι μέχρι τις 12 το βράδυ.

και ξανά λέω, πόση ζημιά έκανε η χωριατίλα στην Αθήνα. Ήρθε το βλαχοζεύγαρο με το ανάγωγο να μας πρήζουν τα μέζεα πρωί μεσημέρι βράδυ.
Βρε Ουστ που θα το καταλαβαίνω κιόλας. Στο χωριό τους.
Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή, αλλά με την νοοτροπία. Η οποία πάντα ξεχωρίζει, πως να το κάνουμε;

μου ρθε η κυράτσα ετών 30φευγα στην Αθήνα με τον μλκα της και το ανάγωγο. Ε λογικό να μη σέβεται στοιχειώδεις κανόνες.

(συγκρίνεις τη μικρά Ασία με τα μπουρτζοχώρια;☠️)

Επίσης όχι, δεν είμαι Αθηνέζα. Κι εγώ μισή Θεσσαλονικιά είμαι

Αν ήταν μόνο ο πατέρας δεν θα νευρίαζα τόσο γιατί ο συγκεκριμένος ναι μεν είναι μλκας αλλά είναι ευγενής σχετικά.

εκεί που τα πήρα ήταν με το τσόκαρο που το παίζει μάνα. Κάνε εικόνα την λαι λαι χαζογκομενα 40αρα που θέλει να το παίζει 20. Ο άλλος λείπει όλη μέρα κι αυτή κάθεται σπίτι κι ακούει αυτόν τον χαμό ανενόχλητη.

Στις ΒερσαΛΛίες πάντως, σίγουρα δεν θα μιλούσαν με τον τρόπο που μιλάς εσύ.
Πρόσεχε λίγο, ΑΝ θέλεις επειδή ο τρόπος της εκφοράς του λόγου είναι ένα σημαντικό στοιχείο που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο.
Και υποτίθεται ότι οι ηθοποιοί ποιούν ήθος.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.411 μηνύματα.
Δεν την ενδιαφέρει χέστηκε αλλά.... ο πάνω που κάνει θόρυβο ειναι ο μαλάκας.

Σε αυτο φταίει ο ιδιοκτήτης το έγραψα κ πιο πάνω.
Ε όταν έγραψα για προφυλακτικά θυμωσες...
Ξέρω τι διαβάζω και από ποιον τα διαβάζω :)

Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν κανονισμοί που απαγορεύουν τους φοιτητές σε οικογενειακές πολυκατοικίες...

Στο εξωτερικό γνωρίζεις ότι δεν προτιμούν πολλοί τους Έλληνες φοιτητές;
Εκεί η νυχτερινή ζωή δεν είναι όπως εδώ και μαζεύονται σε σπίτια μέχρι το πρωί και κάνουν χαμό ορισμένοι...
Δεν τους θέλουν....

Κανένας σεβασμός καμία παιδεία και μάλιστα μπαίνουν ως μέτρο σύγκρισης με ένα παιδί.

Τώρα αν μιλήσουμε για την τέχνη και την κουλτούρα Τσαϊκόφσκι με τον τρόπο που βλέπουμε να εκφράζονται όλοι αυτοί,άστο...

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.437 μηνύματα.
Και εσύ στα 5 έτρεχες μέσα στο σπίτι αλλά δεν το θυμάσαι

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.796 μηνύματα.
Ναι είπαν οι ΒερσαΛΛίες.

αυτοί οι γονείς είναι ακατάλληλοι. Έχουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ένα 5χρονο κλεισμένο στο σαλόνι να τρέχει πάνω κάτω και να σέρνει πράγματα και παιχνίδια. Σήμερα ειδικά από τις 9 το πρωί έως τις 1 το βράδυ αυτό θα κάνει. Οπότε μη μου μιλάτε για χωριάτικη νοοτροπία, γιατί αυτοί είναι η απόδειξη της.

Φέρτο από εδώ να το πάμε στη παιδικη χαρά...

😇

Όντως αν ειχα ενα παιδάκι θα το πηγαινα εδώ σημερα.... !!! (Βλέπε φώτο κάτω).

Καμία σχέση με νοοτροπία.

Και ομως δεν θα έπρεπε.... απο τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας έχεις μια μέγιστη ευθύνη να μεγαλώσεις πλέον εναν νέο άνθρωπο και να φροντίσεις ωστε να μεγαλώσει καλά στην ευαίσθητη ηλικία που είναι.

Εγω ειπα και απο χθές οτι και οι 2 έχουν ευθύνες. Και οι απο πάνω έχουν ενα παιδί μεσα στο σπιτι το οποίο προκαλεί φασαρία και ειναι λογικό να ενοχλείται και ο κάτω που δεν έχει παιδιά αλλα ενοχλείται και ολόκληρη η πολυκατοικία αν κάνεις ενα διαμέρισμα κέντρο διερχομένων και με μουσικές καθε μέρα και ιστορίες. Ο αλλος απο κάτω οπως έγραψες μπορεί να ειχε βάρδια ή εφημερια ολο το βράδυ κ να θέλει να ξεκουραστεί.

Ειδικα στις επαρχίες πάνε άνθρωποι που κάνουν βάρδιες ειτε ειναι Αστυνομοι, ειτε Λιμενικοί, ειτε Ιατροί... νταξει μονο οι δάσκαλοι δεν έχουν νυχτερινά κτλ αλλα και πάλι δεν έχει να λέει.

Εμενα δεν με έχουν εγκαλέσει για φασαρία σε μισθιο ΠΟΤΕ... και ειμαι στα ενοίκια ήδη μια 11ετία (αν εξαιρεσεις ενα μικρό διάστημα 2021-2024 που ήμουν στην Αθήνα σε δικό μου σπίτι) και πάλι ομως απέφευγα τις οχλήσεις.

Η μονη φορά που βρέθηκα σε δικαστηρια ήταν με εκεινη τη τρελή που ανέφερα η οποία γενικα ψαχνότανε με όλο το κοσμο... ειχε πρόβλημα η γυναικα ηταν δικομανής.... είχε αποκτήσει φήμη και όνομα εκει πέρα. Απλα δεν ήθελα να φυγω στο έτσι και μπλέχτηκα τοτε σε μια δικαστική διαμάχη την οποία και κέρδισα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑ.

Συνημμένα

• IMG_20260110_112834.jpg
    IMG_20260110_112834.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 6
Τελευταία επεξεργασία:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

κάνεις τεράστιο λάθος. Τα παιδιά τους, ειδικά εδώ και γενικά σε μεγαλουπόλεις, τα πηγαίνουν σε 100 δραστηριότητες (οι οποίες είναι και πάμφθηνες). Παιδότοπους, δημιουργική απασχόληση, εργαστήρια, εγώ τι νομίζεις ότι έχω στο εργαστήρι; Και σε αθλήματα ακόμα, αλλά οκ είναι μικρό για αυτό.

δεν το κλείνουν μέσα στο σαλόνι. Έχει συσσωρευμένη ενέργεια και δεν ξέρει πού να ξεσπάσει.

Πέρυσι στο παιδικό τμήμα του εργαστηρίου είχαμε 35 παιδάκια. Από 3 έως 6 χρονών ήταν το τμήμα. Ερχόντουσαν 4-5 φορές την εβδομάδα τα περισσότερα.

παίζανε θέατρο, έμπαιναν σε ομάδες, ζωγράφιζαν, ανεβάζανε μικρές παιδικές παραστάσεις. Έχεις ιδέα τι καλό τους κάνει αυτό; Κοινωνικοποιούνται, ασχολούνται με τέχνες. Δεν κάθονται να κοπανιούνται στο σαλόνι του σπιτιού τους!

adams33

Διάσημο μέλος

Φέρτο από εδώ να το πάμε στη παιδικη χαρά...

😇

Όντως αν ειχα ενα παιδάκι θα το πηγαινα εδώ σημερα.... !!! (Βλέπε φώτο κάτω).

Και ομως δεν θα έπρεπε.... απο τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας έχεις μια μέγιστη ευθύνη να μεγαλώσεις πλέον εναν νέο άνθρωπο και να φροντίσεις ωστε να μεγαλώσει καλά στην ευαίσθητη ηλικία που είναι.

Εγω ειπα και απο χθές οτι και οι 2 έχουν ευθύνες. Και οι απο πάνω έχουν ενα παιδί μεσα στο σπιτι το οποίο προκαλεί φασαρία και ειναι λογικό να ενοχλείται και ο κάτω που δεν έχει παιδιά αλλα ενοχλείται και ολόκληρη η πολυκατοικία αν κάνεις ενα διαμέρισμα κέντρο διερχομένων και με μουσικές καθε μέρα και ιστορίες. Ο αλλος απο κάτω οπως έγραψες μπορεί να ειχε βάρδια ή εφημερια ολο το βράδυ κ να θέλει να ξεκουραστεί.

Ειδικα στις επαρχίες πάνε άνθρωποι που κάνουν βάρδιες ειτε ειναι Αστυνομοι, ειτε Λιμενικοί, ειτε Ιατροί... νταξει μονο οι δάσκαλοι δεν έχουν νυχτερινά κτλ αλλα και πάλι δεν έχει να λέει.

Εμενα δεν με έχουν εγκαλέσει για φασαρία σε μισθιο ΠΟΤΕ... και ειμαι στα ενοίκια ήδη μια 11ετία (αν εξαιρεσεις ενα μικρό διάστημα 2021-2024 που ήμουν στην Αθήνα σε δικό μου σπίτι) και πάλι ομως απέφευγα τις οχλήσεις.

Η μονη φορά που βρέθηκα σε δικαστηρια ήταν με εκεινη τη τρελή που ανέφερα η οποία γενικα ψαχνότανε με όλο το κοσμο... ειχε πρόβλημα η γυναικα ηταν δικομανής.... είχε αποκτήσει φήμη και όνομα εκει πέρα. Απλα δεν ήθελα να φυγω στο έτσι και μπλέχτηκα τοτε σε μια δικαστική διαμάχη την οποία και κέρδισα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑ.
Στο μόνο που διαφωνώ στα παιδιά ειναι σε ώρες κοινής ησυχίας....
Ναι εκεί λη θα πρέπει να αναπαύονται ή θα πρέπει να το απασχολεί ως γονέας...

Εκτός από τις ημέρες που ειναι άρρωστα
Έχω κάνει ξενυχτα με 40αρια που έπρεπε να κάνω τον κλόουν για να παρουν το φαρμακο και να το κρατήσουν τουλάχιστον 15 λεπτά που ειλικρινά το τελευταίο που με απασχολούσε ειναι αν ενοχλείται κάποιος...

Οποιαδήποτε άλλη ώρα ειναι παιδιά και δεδομένου των συνθηκών το σπίτι δεν είναι μέρος που να φοβάται αλλά να σέβεται..

Δεν χρειάζεται πλέον ανάλυση τι ειναι το αυτονόητο...

Και να μη ξεχνάτε όλοι εσείς που νοικιάζεται...Οι παλιές πολυκατοικίες δεν έχουν καλή μόνωση μην μιλήσω για κατασκευές 80 που ειναι με μονό τούβλο...

Αν εσύ εισαι άσχετος και νοικιάσεις σε τέτοια πολυκατοικία να γνωρίζεις ότι ο άλλος καζανάκι θα τραβάει και θα το ακούς ...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

1. Η πολυκατοικία είναι νεόδμητη
2. Οι συγκεκριμένοι δεν καταλαβαίνουν από ώρες κοινής ησυχίας, ξεκινάνε από τις 6-7 το πρωί έως τις 1-2 το βράδυ. Μιλάμε για περιπτωσάρα.

adams33

Διάσημο μέλος

Έχεις ιδέα τι καλό τους κάνει αυτό; Κοινωνικοποιούνται, ασχολούνται με τέχνες. Δεν κάθονται να κοπανιούνται στο σαλόνι του σπιτιού τους!
Όχι δεν έχω ιδέα...
Έχω εμπειρία ως γονέας και κάτι σπουδές και εγώ νστα Παιδαγωγικα

Έπειτα ο δικός σου τρόπος παιδαγωγικής ειναι ο εκφοβισμος...μην μπερδεύεσαι...

Σήκω και φύγε..απλά τα πράγματα...αυτά έχουν οι πολυκατοικίες

Χίλιες φορές ατακτο παιδί πάρα κιυλτουριαριδες χωρίς τρόπους...

Αυτά...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Έχουμε ξανά ζήσει σε πολυκατοικίες αγαπητή. Ποτέ δεν είχαμε αυτά τα χάλια. Και μάλιστα σε παλιότερες.

Το βιντεάκι το είχα ανεβάσει. Ακούγεται νον στοπ λες και παίζει μπόουλινγκ στο πάτωμα. Καμία πολυκατοικία δεν τα έχει αυτά λοιπόν.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όχι δεν έχω ιδέα...

Είσαι μάνα εν τω μεταξύ χρόνια τωρα... και σου λέει η Εριφύλη που ακόμη ειναι στη πρώτη της σχέση αν εχεις ιδέα τι ειναι καλό για ένα παιδί κτλ :hehe::hehe:

Αθανατα ελληνικά φόρουμ.... τα άνδρα της τρολιάς ! Καθένας γράφει οτι του έρθει στο κεφάλι χωρις συνέπειες σιγά ενα νικνέημ εισαι... ενω αν αυτό το έδινες με σφραγίδα και υπογραφή θα ήσουν 2-3 φορές πιο προσεκτικός στο τι θα έγραφες.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Φαντάσου ένα 20χρονο να λέει πιο σωστά πράγματα, θα πω εγώ.🤏🏻

Χρήστες Βρείτε παρόμοια