Ε εντάξει, δεν νομίζω να το εννοεί έτσι η amarelia. Αν βρεις τον έρωτα της ζωής σου, δεν θα τον παρατήσεις επειδή έβαλε 5 κιλά ή επειδή άφησε μούσι ενώ δεν είχε. Υποθέτω μιλάει για το τι σε ελκύει αρχικά σε κάποιον ή για πιο εφήμερες σχέσεις. Όλοι μας έχουμε κάποια dealbreakers και όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε, η εμφάνιση είναι αυτή που μας κάνει την πρώτη εντύπωση. Εμένα πχ. κάποιοι τύποι ανδρών εμφανισιακά δεν με ελκύουν καθόλου, είναι προσωπικό γούστο αυτό, και έτσι, ανεξαρτήτως χαρακτήρα, δύσκολα θα νιώσω παραπάνω έλξη. Νομίζω ότι σε όλους μας συμβαίνει αυτό. [/off topic]
στο μυαλό μου δεν πάνε ποτέ οι εφημερες σχέσεις. Μη με σταυρώσετε, τις θεωρώ χάσιμο χρόνου.

Φαιά ουσία που ξέρεις ότι δεν θα καταλήξει κάπου. Για εμένα όταν κάποιος σου αρέσει πραγματικα, πας με τη προοπτική να επενδύσεις σε αυτό τον άνθρωπο, μέχρι εκεί που βγει φυσικά, δεν μπορείς να ξέρεις τι έρχεται στο μέλλον. Το να σου αρέσει λίγο αλλά δε βαριέσαι, απλά κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον.
Ο καθένας κάνει ο,τι θέλει εννοείται.
Οπότε για εμένα όταν κάποιος έχει όλα όσα θέλω, το να έχει και μερικά όχι τόσο ιδανικά, ε, οκευ, κλαιν, μέρος της ζωής είναι και αυτό. Και εγώ έχω αρνητικά, κι εσύ, κι όλοι μας.
Γιατί να ασχοληθείς εξ αρχής με κάποιον που δεν τον θες πάρα πολύ; Δεν ξερω, δεν με βγαίνει η λογική.
Αν είναι ντεκαυλε για εσένα λαϊκά ας το πω, ε δεν θα ασχοληθείς. 1+1 κάνουν 2, προφανώς.
Αν τα έχει όλα όμως και τον θες και σε θελει, θα δεχτείς και τα αρνητικά του από όπως ο άλλος τα δικά σου.
Αν η amarelia σχολίασε πάνω σε αυτό, τότε το σχόλιο της ήταν λίγο άστοχο για εμένα. Προφανώς πρέπει να σαρεσει ο άλλος για είσαι μαζί του.
Δεν είμαστε ο Χαραλάμπης που λέει το γνωστό άσμα. """Δεν τη θέλω, ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙΣ""
Ενήλικες άνθρωποι είμαστε.