panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 13:34 Ο panagiotists13: #1 19-03-14 13:34 Λοιπόν τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 18:47 Η Stavri_ έγραψε: #2 19-03-14 18:47 Εύκολη απάντηση: Ανειλικρίνεια! Δεν υπάρχει χειρότερο. Εγώ προσωπικά είμαι ερωτευμένη με την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Ακόμα και αν πληγώνουν μερικές φορές. Την αληθινή στάση και συμπεριφορά τη θεωρώ ύψιστη αρετή , γι' αυτό και την εντάσσω πάντα στη ζωή μου. Be Honest mi amigos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Ο panagiotists13: #3 19-03-14 20:32 Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 20:41 Η Stavri_ έγραψε: #4 19-03-14 20:41 Α, ρε Παναγιώτη! Με έκανες και γέλασα με το σχόλιό σου! Πάντως από την πλευρά σου δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #5 19-03-14 21:26 η αδιαφορία... η αδιαφορία ως προς τους άλλους, την κοινωνία, τη φύση, τα ζώα... *Προφυλαχτείτε απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα άσχημα, απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα καλά και, προπαντός, από αυτόν που είναι αδιάφορος για όλα. Johann Kaspar Lavater *Η αδιαφορία σε σκοτώνει με μικρά χτυπήματα. Gilbert Bécaud Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:49 Η merry poppins: #6 19-03-14 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Click για ανάπτυξη... αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:05 Η mindcircus: #7 19-03-14 22:05 Πολυ πολυ υποκειμενικο το θεμα. Ασε δε, που την παρορμητικοτητα δεν την εχω ως ελαττωμα, αντιθετως τη θεωρω καλη. Ας πούμε εγώ βγάζω καντήλες με την πονηριά, την ψευτιά/υποκρισία, την κακομοιριά/τσιγκουνιά και την φτήνια γενικώς, την αναξιοπρέπεια. Αηδιάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο vassilis498: #8 19-03-14 22:20 μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 18:47 Η Stavri_ έγραψε: #2 19-03-14 18:47 Εύκολη απάντηση: Ανειλικρίνεια! Δεν υπάρχει χειρότερο. Εγώ προσωπικά είμαι ερωτευμένη με την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Ακόμα και αν πληγώνουν μερικές φορές. Την αληθινή στάση και συμπεριφορά τη θεωρώ ύψιστη αρετή , γι' αυτό και την εντάσσω πάντα στη ζωή μου. Be Honest mi amigos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Ο panagiotists13: #3 19-03-14 20:32 Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 20:41 Η Stavri_ έγραψε: #4 19-03-14 20:41 Α, ρε Παναγιώτη! Με έκανες και γέλασα με το σχόλιό σου! Πάντως από την πλευρά σου δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #5 19-03-14 21:26 η αδιαφορία... η αδιαφορία ως προς τους άλλους, την κοινωνία, τη φύση, τα ζώα... *Προφυλαχτείτε απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα άσχημα, απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα καλά και, προπαντός, από αυτόν που είναι αδιάφορος για όλα. Johann Kaspar Lavater *Η αδιαφορία σε σκοτώνει με μικρά χτυπήματα. Gilbert Bécaud Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:49 Η merry poppins: #6 19-03-14 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Click για ανάπτυξη... αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:05 Η mindcircus: #7 19-03-14 22:05 Πολυ πολυ υποκειμενικο το θεμα. Ασε δε, που την παρορμητικοτητα δεν την εχω ως ελαττωμα, αντιθετως τη θεωρω καλη. Ας πούμε εγώ βγάζω καντήλες με την πονηριά, την ψευτιά/υποκρισία, την κακομοιριά/τσιγκουνιά και την φτήνια γενικώς, την αναξιοπρέπεια. Αηδιάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο vassilis498: #8 19-03-14 22:20 μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εύκολη απάντηση: Ανειλικρίνεια! Δεν υπάρχει χειρότερο. Εγώ προσωπικά είμαι ερωτευμένη με την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Ακόμα και αν πληγώνουν μερικές φορές. Την αληθινή στάση και συμπεριφορά τη θεωρώ ύψιστη αρετή , γι' αυτό και την εντάσσω πάντα στη ζωή μου. Be Honest mi amigos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 20:32 Ο panagiotists13: #3 19-03-14 20:32 Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 20:41 Η Stavri_ έγραψε: #4 19-03-14 20:41 Α, ρε Παναγιώτη! Με έκανες και γέλασα με το σχόλιό σου! Πάντως από την πλευρά σου δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #5 19-03-14 21:26 η αδιαφορία... η αδιαφορία ως προς τους άλλους, την κοινωνία, τη φύση, τα ζώα... *Προφυλαχτείτε απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα άσχημα, απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα καλά και, προπαντός, από αυτόν που είναι αδιάφορος για όλα. Johann Kaspar Lavater *Η αδιαφορία σε σκοτώνει με μικρά χτυπήματα. Gilbert Bécaud Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:49 Η merry poppins: #6 19-03-14 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Click για ανάπτυξη... αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:05 Η mindcircus: #7 19-03-14 22:05 Πολυ πολυ υποκειμενικο το θεμα. Ασε δε, που την παρορμητικοτητα δεν την εχω ως ελαττωμα, αντιθετως τη θεωρω καλη. Ας πούμε εγώ βγάζω καντήλες με την πονηριά, την ψευτιά/υποκρισία, την κακομοιριά/τσιγκουνιά και την φτήνια γενικώς, την αναξιοπρέπεια. Αηδιάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο vassilis498: #8 19-03-14 22:20 μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 20:41 Η Stavri_ έγραψε: #4 19-03-14 20:41 Α, ρε Παναγιώτη! Με έκανες και γέλασα με το σχόλιό σου! Πάντως από την πλευρά σου δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #5 19-03-14 21:26 η αδιαφορία... η αδιαφορία ως προς τους άλλους, την κοινωνία, τη φύση, τα ζώα... *Προφυλαχτείτε απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα άσχημα, απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα καλά και, προπαντός, από αυτόν που είναι αδιάφορος για όλα. Johann Kaspar Lavater *Η αδιαφορία σε σκοτώνει με μικρά χτυπήματα. Gilbert Bécaud Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:49 Η merry poppins: #6 19-03-14 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Click για ανάπτυξη... αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:05 Η mindcircus: #7 19-03-14 22:05 Πολυ πολυ υποκειμενικο το θεμα. Ασε δε, που την παρορμητικοτητα δεν την εχω ως ελαττωμα, αντιθετως τη θεωρω καλη. Ας πούμε εγώ βγάζω καντήλες με την πονηριά, την ψευτιά/υποκρισία, την κακομοιριά/τσιγκουνιά και την φτήνια γενικώς, την αναξιοπρέπεια. Αηδιάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο vassilis498: #8 19-03-14 22:20 μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, ρε Παναγιώτη! Με έκανες και γέλασα με το σχόλιό σου! Πάντως από την πλευρά σου δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #5 19-03-14 21:26 η αδιαφορία... η αδιαφορία ως προς τους άλλους, την κοινωνία, τη φύση, τα ζώα... *Προφυλαχτείτε απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα άσχημα, απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα καλά και, προπαντός, από αυτόν που είναι αδιάφορος για όλα. Johann Kaspar Lavater *Η αδιαφορία σε σκοτώνει με μικρά χτυπήματα. Gilbert Bécaud Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:49 Η merry poppins: #6 19-03-14 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Click για ανάπτυξη... αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:05 Η mindcircus: #7 19-03-14 22:05 Πολυ πολυ υποκειμενικο το θεμα. Ασε δε, που την παρορμητικοτητα δεν την εχω ως ελαττωμα, αντιθετως τη θεωρω καλη. Ας πούμε εγώ βγάζω καντήλες με την πονηριά, την ψευτιά/υποκρισία, την κακομοιριά/τσιγκουνιά και την φτήνια γενικώς, την αναξιοπρέπεια. Αηδιάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο vassilis498: #8 19-03-14 22:20 μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η αδιαφορία... η αδιαφορία ως προς τους άλλους, την κοινωνία, τη φύση, τα ζώα... *Προφυλαχτείτε απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα άσχημα, απ’ αυτόν που τα βρίσκει όλα καλά και, προπαντός, από αυτόν που είναι αδιάφορος για όλα. Johann Kaspar Lavater *Η αδιαφορία σε σκοτώνει με μικρά χτυπήματα. Gilbert Bécaud Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 21:49 Η merry poppins: #6 19-03-14 21:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Click για ανάπτυξη... αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:05 Η mindcircus: #7 19-03-14 22:05 Πολυ πολυ υποκειμενικο το θεμα. Ασε δε, που την παρορμητικοτητα δεν την εχω ως ελαττωμα, αντιθετως τη θεωρω καλη. Ας πούμε εγώ βγάζω καντήλες με την πονηριά, την ψευτιά/υποκρισία, την κακομοιριά/τσιγκουνιά και την φτήνια γενικώς, την αναξιοπρέπεια. Αηδιάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο vassilis498: #8 19-03-14 22:20 μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Click για ανάπτυξη... αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:05 Η mindcircus: #7 19-03-14 22:05 Πολυ πολυ υποκειμενικο το θεμα. Ασε δε, που την παρορμητικοτητα δεν την εχω ως ελαττωμα, αντιθετως τη θεωρω καλη. Ας πούμε εγώ βγάζω καντήλες με την πονηριά, την ψευτιά/υποκρισία, την κακομοιριά/τσιγκουνιά και την φτήνια γενικώς, την αναξιοπρέπεια. Αηδιάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο vassilis498: #8 19-03-14 22:20 μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ πολυ υποκειμενικο το θεμα. Ασε δε, που την παρορμητικοτητα δεν την εχω ως ελαττωμα, αντιθετως τη θεωρω καλη. Ας πούμε εγώ βγάζω καντήλες με την πονηριά, την ψευτιά/υποκρισία, την κακομοιριά/τσιγκουνιά και την φτήνια γενικώς, την αναξιοπρέπεια. Αηδιάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο vassilis498: #8 19-03-14 22:20 μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μιζέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:23 Ο nPb έγραψε: #9 19-03-14 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: μιζέρια Click για ανάπτυξη... ψήφισε ανατροπή στο κατεστημένο: ΣΥΡΙΖΑ... αηδιάζω με την κατ' επίφαση ηθικοφάνεια ανθρώπων που εκπέμπουν ανηθικότητα μέσω των πράξεών τους! (δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 22:50 Ο Selestian: #10 19-03-14 22:50 Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν έχει κατανόηση, ανθρωπιά...αγάπη για τους γύρους του. Αν υπάρχει αγάπη, τότε συνήθως τα περισσότερα πραγματικά ελαττώματα βρίσκονται σε μικρό βαθμό. (Δεν δηλώνω πιστός Χριστιανός! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 17:27 Ο panagiotists13: #11 20-03-14 17:27 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: αυτο με τη τσιγκουνια δεν το εχω καταλαβει...μερικοι ανθρωποι τα μαζευουν, τα μαζευουν, δεν αναβουν τηλεοραση, δεν αναβουν θερμανση και ενω εχουν συνεχιζουν να τα μαζευουν ...καποιος πρεπει να τους πει οτι μαζι σου δεν τα παιρνεις, οποτε δεν εχει νοημα να τα κανεις μασουρι σε ολη σου τη ζωη Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:42 Η Stavri_ έγραψε: #12 20-03-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... Δεν τρέφεις και ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παππού σου... έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 18:49 Ο Apep έγραψε: #13 20-03-14 18:49 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Λοιπόν τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 19:05 Η Stavri_ έγραψε: #14 20-03-14 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Apep: Το τι λέμε δεν έχει σημασία αλλά το τι κάνουμε, ναι. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό θεωρώ, για να είναι ειλικρινής, ως χειρότερο ελάττωμα, την ειλικρίνεια...λόγου των οπαδών της αλήθειας! Click για ανάπτυξη... Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:07 Ο Apep έγραψε: #15 20-03-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2014 merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Κάνε ένα explain αν δε σου κάνει κόπο Click για ανάπτυξη... Δε νομίζεις πως όταν ανοίγει κανείς τα χαρτιά του, ειδικά εκ πεποιθήσεως, βρίσκεται από χέρι σε μειονεκτική θέση σε μια κοινωνία ψευτών; Αν αυτό δεν είναι το χειρότερο ελάττωμα, τότε ποιό είναι... Ευτυχώς όμως, διορθώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2014 στις 20:50 Η merry poppins: #16 20-03-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panagiotists13: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω: <<Τι σε νοιάζει μορέ για το ρεύμα, λες και μαζί σου θα το πάρεις; Αφού θα ψοφήσεις σε λίγα χρόνια, χούφταλο ε χούφταλο!>> αλλά προς το παρόν το λέω μόνο από μέσα μου...τεσπα, αφού θα το καταλάβει μόνος του σε λίγα χρόνια, γιατί να γίνω εγώ ο κακός... Click για ανάπτυξη... χαχα πιστευω τετοια κουσουρια δεν αλλαζουν στον ανθρωπο οσα χρονια κ αν περασουν...και δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...οτι κατσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 14:59 Η Gate4 έγραψε: #17 24-03-14 14:59 Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ... Απεχθάνομαι το να μην είναι κάποιος ειλικρινής απέναντι μου.. Επίσης μισώ την αχαριστία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Ο Απρόσεχτος: #18 24-03-14 16:50 Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Ilikntas Wanda Maraki_lar_1980 johnsala rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Scandal Fernando_A Luludaki taketrance camil charmander Wonderkid Angelikaaa Μήτσος10 Memetchi marww fourkaki Unboxholics Alessandra Eliza fmarulezkd Paragontas7000 iew Κλημεντίνη Βλα PromitheasGatos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η εθελο-δουλεία, που μας διακατέχει τελευταία, έστω και αν γίνεται κάτω απο την άγνοια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:01 Η laurentides: #19 24-03-14 20:01 Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το χειρότερο απ'όλα είναι ο εγωισμός , γκρεμίζει τα πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2014 στις 20:51 Ο Klaus έγραψε: #20 24-03-14 20:51 Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειδικά όταν ο άλλος/η δεν το καταλαβαίνει εκεί να δεις. Και να μην μιλήσουμε για απωθημένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.