Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnniCyprus
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποκτάς γρήγορα γνώσεις αυτοάμυνας?
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Ειδικα αν μενεις Αθηνα
Οταν παω φοιτητης θα ψαξω κανα γυμναστηριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Προτιμω παντως το μαί-ταί απ'τπ κινγκ-μποξινγκ

Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η προσωπική μου άποψη για της πολεμικές τέχνες ήταν θετική και θεωρώ ότι ιδιαίτερα οι άντρες είναι καλό να γνωρίζουν για να υπερασπιστούν την κοπέλα τους ή την οικογένεια τους σε μια δυσκολη κατάσταση για παράδειγμα, αλλά και γενικότερα γιατί είναι ένας τρόπος να γυμνάζονται και να διατηρούνται fit.Αλλά τελευταία με τα περιστατικά αντρών του χωρου που συναντώ έχω αρχίσει να αλλάζω γνώμη, γιατι βλέπω ότι πέρνουν τα μυαλά τους αέρα και κινδυνεύουν περισσότερο στην προσπαθεια τους να το παίξουν άντρακλες!...

Guest 875331
Επισκέπτης

Ας μου λύσει κάποιος την απορία γιατί το 90 τοις εκατό των αντρών που ασχολούνται με πολεμικές τέχνες έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, είναι απίστευτα εγωιστές και εγωκεντρικοί,πιστεύουν ότι βάζουν κάτω τους πάντες, μιλούν συνέχεια για τα κατορθώματα τους, έχουν φασιστικές ιδέες και αυτοχαρακτηρίζονται "μαχητές" και "πολεμιστές" με αποτέλεσμα πάρα πολλές φορές να φάινονται τουλάχιστον γελοιοι?Ή μόνο εγώ έχω συναντήσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις?
Η προσωπική μου άποψη για της πολεμικές τέχνες ήταν θετική και θεωρώ ότι ιδιαίτερα οι άντρες είναι καλό να γνωρίζουν για να υπερασπιστούν την κοπέλα τους ή την οικογένεια τους σε μια δυσκολη κατάσταση για παράδειγμα, αλλά και γενικότερα γιατί είναι ένας τρόπος να γυμνάζονται και να διατηρούνται fit.Αλλά τελευταία με τα περιστατικά αντρών του χωρου που συναντώ έχω αρχίσει να αλλάζω γνώμη, γιατι βλέπω ότι πέρνουν τα μυαλά τους αέρα και κινδυνεύουν περισσότερο στην προσπαθεια τους να το παίξουν άντρακλες!...![]()
Γιατί είναι κάγκουρες!

tzatziki lover
Νεοφερμένο μέλος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Krav maga πραγματι πολυ καλο, αλλα εξισου καλα ειναι το aikido και το hapkido.
Το aikido εχει μονο λαβες και ειναι καθαρα και μονο αμυντικη τεχνη(δεν σου μαθαινουν να επιτιθεσαι καν).
Το hapkido ειναι σχεδον ιδιο με το krav maga.
tzatziki lover
Νεοφερμένο μέλος

Kick boxing για αυτοαμυνα δεν ειναι τοσο καταλληλο(οχι δηλαδη πως δεν θα βοηθησει αλλα υπαρχουν και καλυτερα).
Krav maga πραγματι πολυ καλο, αλλα εξισου καλα ειναι το aikido και το hapkido.
Το aikido εχει μονο λαβες και ειναι καθαρα και μονο αμυντικη τεχνη(δεν σου μαθαινουν να επιτιθεσαι καν).
Το hapkido ειναι σχεδον ιδιο με το krav maga.
θελω να ξεκινησω περισσοτερο για αυτοαμυνα στο δρομο, οποτε νομιζω οτι το aikido δεν θα ειναι πολυ πρακτικο και αποτελεσματικο σε ρεαλιστικες συνθηκες, το hapkido απο την αλλη φαινεται αρκετα ελκυστικο, αν και με το που βλεπω αυτο πορωνομαι περισσοτερο με κραβ μαγκα :
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

tzatziki lover
Νεοφερμένο μέλος

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Απλα για το κραβ μαγκα ξερω οτι μαθαινεις σχετικα πιο γρηγορα, απ'οτι στις αλλες. Για τo systema, εχει κανεις καμια αποψη, καμια εμπειρια; Και αυτο εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο!
αχαχ κραβ μαγκα συστεμα σε βρισκω ψαγμενη, μαχητικος αντιφασισμος κ ετσι φαση??

α
δες κ το κομπατ σαμπο,μετραει
tzatziki lover
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι η Ρωσικη εκδοση του Krav Maga(ειναι η πολεμικη τεχνη των Ισραηλινων ειδικων δυναμεων). Στην Ελλαδα ακομα δεν ειναι τοσο διαδεδομενο οσο το Krav Maga οποτε εχει και λιγοτερους δασκαλους, και δεν ξερω αμα υπαρχει αντιστοιχη πιστοποιηση οπως στο Krav Maga.
ε ενταξει αυτα τα θεωρητικα τα γνωριζω, δεν γνωριζω κατα ποσο το systema ειναι το ιδιο αποτελεσμαστικο με το krav maga

αχαχ κραβ μαγκα συστεμα σε βρισκω ψαγμενη, μαχητικος αντιφασισμος κ ετσι φαση??γουσταρω
α
δες κ το κομπατ σαμπο,μετραει
προσεχουμε για να εχουμε, ερχονται δυσκολοι καιροι

δεν το ηξερα αυτο, το εψαξα τωρα αλλα πεφτει πολυ επαφη ή ιδεα μου; Αντε μου επιτιθεται καποιος, τι θα του κανω, αγκαλιες και τουμπες στην ασφαλτο;

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

ε ενταξει αυτα τα θεωρητικα τα γνωριζω, δεν γνωριζω κατα ποσο το systema ειναι το ιδιο αποτελεσμαστικο με το krav maga
προσεχουμε για να εχουμε, ερχονται δυσκολοι καιροι
δεν το ηξερα αυτο, το εψαξα τωρα αλλα πεφτει πολυ επαφη ή ιδεα μου; Αντε μου επιτιθεται καποιος, τι θα του κανω, αγκαλιες και τουμπες στην ασφαλτο;![]()
Αυτο με τις τουμπες μην το κοροιδευεις. Και το Krav Maga κλεμμενες κινησεις απο Aikido και Jiu-jitsu ειναι.
Εφοσον Krav Maga και systema ειναι ουσιαστικα το ιδιο πραγμα με αλλο ονομα δεν υπαρχουν πολυ μεγαλες διαφορες.
Guest 875331
Επισκέπτης

Αυτο με τις τουμπες μην το κοροιδευεις. Και το Krav Maga κλεμμενες κινησεις απο Aikido και Jiu-jitsu ειναι.
Εφοσον Krav Maga και systema ειναι ουσιαστικα το ιδιο πραγμα με αλλο ονομα δεν υπαρχουν πολυ μεγαλες διαφορες.
Το κραβμαγκά έχει πάρει στοιχεία από πολύ περισσότερες πολεμικές τέχνες και τις έχει συνδυάσει με έναν παρα πολύ βίαιο τρόπο. Αποτελεί την αδιαμφισβήτητα την καλύτερη μορφή αυτοάμυνας παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει πως αν θες να κάνεις ένα άθλημα με σχέση με ξύλο κάνε κικμπόξιν αλλιώς κάνε κραβμαγκά ή ζίου-ζίτσου που απλά θέλει λίγο περισσότερο χρόνο. Η εκμάθηση κραβμαγκά διαρκεί απο 2 μέχρι 6 μήνες.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Το κραβμαγκά έχει πάρει στοιχεία από πολύ περισσότερες πολεμικές τέχνες και τις έχει συνδυάσει με έναν παρα πολύ βίαιο τρόπο. Αποτελεί την αδιαμφισβήτητα την καλύτερη μορφή αυτοάμυνας παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει πως αν θες να κάνεις ένα άθλημα με σχέση με ξύλο κάνε κικμπόξιν αλλιώς κάνε κραβμαγκά ή ζίου-ζίτσου που απλά θέλει λίγο περισσότερο χρόνο. Η εκμάθηση κραβμαγκά διαρκεί απο 2 μέχρι 6 μήνες.
οχι ρε φιλε ενας φιλος κανει κοντα τρια χρονια συνεχως μαθαινεις αφου δινουν κ εξετασεις αραια κ που για πτυχια κ λ π , σε καμια περιπτωση δεν το μαθαινεις σε ενα εξαμηνο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.