29-07-22

13:11
Πλακα πλάκα πόσο υπολογίζεις να σού βγεί;Μα συχνά με ρωτάνε γιατί πάω εξωτερικό το καλοκαίρι... μερικοί νομίζουν ότι μου περισσεύουν και μπόλικα λεφτά. Το αστείο είναι ότι με έναν σωστό προγραμματισμό, μάλλον εγώ θα τη βγάλω φθηνότερα από αυτούς που πάνε σε νησί, αρχής γενομένης από τα αεροπορικά που μπορεί να είναι πολύ οικονομικότερα από τα ακτοπλοϊκά, και τη διαμονή.
Εγώ που θα ταξιδέψω 10 ήμερο στην Ινδία τα μεταφορικά θα μου βγούνε 50€ και η διαμονή 130€ (8 βράδια, 5 σε ξενοδοχείο με μια άλλη κοπέλα, 3 σε χοστελ και 3 βράδια στο λεωφορείο στο οποίο έκλεισα κρεβάτι γιατί έχω 3 μετακινήσεις, η πρώτη 16 ωρών καί οι άλλες δύο 8 ωρών)
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.

29-07-22

15:08
τα αεροπορικά το καλοκαίρι για να πας εξωτερικό, είναι τζάμπα...για να γυρίσεις Ελλάδα είναι φαρμακείο. Εγώ γενικά είμαι της τελευταίας στιγμής στα αεροπορικά, ποτέ δεν κλείνω μήνα πριν, αλλά το καλοκαίρι δυστυχώς πρέπει, αλλιώς ή θα ξεμείνεις χωρίς διακοπές ή θα σκάσεις 350+ για ταξίδι που το χειμώνα έκανες με μαξ 150 πηγαινέλα με βαλίτσα {τρου στόρυ}Μα συχνά με ρωτάνε γιατί πάω εξωτερικό το καλοκαίρι... μερικοί νομίζουν ότι μου περισσεύουν και μπόλικα λεφτά. Το αστείο είναι ότι με έναν σωστό προγραμματισμό, μάλλον εγώ θα τη βγάλω φθηνότερα από αυτούς που πάνε σε νησί, αρχής γενομένης από τα αεροπορικά που μπορεί να είναι πολύ οικονομικότερα από τα ακτοπλοϊκά, και τη διαμονή.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

29-07-22

15:19
16/8 έως 21/8 θα λείπω Κρήτη για κατι γαμους- βαφτισεις. Θα κανω κ τα μπάνια μου.
Απο 21/8 και μετά ΑΘΗΝΑ έως 10/9 θα εχω ενα τριοροφο σπιτι δικο μου ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ! Λογικα ίσως θα έρθει κ η δικια μ κάποιες μέρες κ βλέπουμε.
Απο 21/8 και μετά ΑΘΗΝΑ έως 10/9 θα εχω ενα τριοροφο σπιτι δικο μου ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ! Λογικα ίσως θα έρθει κ η δικια μ κάποιες μέρες κ βλέπουμε.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

29-07-22

16:21
Εγώ έφυγα για Αίγινα.

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.

22-08-22

10:40
Οικογενειακά θέματα με κράτησαν στον κλεινόν άστυ. 
Τελικά όλα είναι μια ιδέα, οι διακοπές είναι όμορφες είτε μαζί με φίλους ή ερωτευμένος.
Χωρίς αυτά, καλύτερες διακοπές είναι οι αβάδιστες.

Τελικά όλα είναι μια ιδέα, οι διακοπές είναι όμορφες είτε μαζί με φίλους ή ερωτευμένος.
Χωρίς αυτά, καλύτερες διακοπές είναι οι αβάδιστες.

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

03-11-22

21:29
Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου?
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

03-11-22

21:34
Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος ΕλλάδαςΡε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου?
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

03-11-22

22:06
Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισωΓια που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

03-11-22

22:36
Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών...Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

03-11-22

23:02
Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι 

Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

04-11-22

00:00
Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε.Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω
Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό.
Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

04-11-22

00:05
Στον διάτανο
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

04-11-22

12:45
Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό.Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών...
Skiyo
Διάσημο μέλος

04-11-22

15:51
Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από ΑθήναΔεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

06-11-22

22:05
Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών...
Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια?Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε.
Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό.
Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα.
Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες?
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

06-11-22

22:57
Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα.
Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους.
Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους.

07-11-22

07:55
Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

07-11-22

08:45
Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;;Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις!![]()

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

07-11-22

14:04
Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100%Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;;![]()

28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα
"Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates.

"Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων
Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η...

Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

07-11-22

19:26
Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια.Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100%
και τα Χριστούγεννα το 70%.![]()
28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα
"Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates.www.thetoc.gr
"Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων
Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η...www.cretalive.gr
Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 287 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- rafaela11
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- American Economist
- johnsala
- Unboxholics
- Εριφύλη
- taketrance
- Kate1914
- Reader
- Giorgkalo
- Athens2002
- userguest
- Μήτσος10
- Wonderkid
- bibliofagos
- fmarulezkd
- Joji
- thenutritionist
- touvlo
- Ilma
- Scandal
- Ωρορα
- fockos
- Libertus
- despoina13
- еще один пророк р...
- mixaelaaa
- BatGuin
- Arianara S3
- Luludaki
- theodle
- fourkaki
- physicscrazy
- phleidhs
- Φινεύς
- teacher_40
- Hased Babis
- Fernando_A
- grtt
- GeorgePap2003
- Μαρια43
- melmel
- Antonia Alexandra
- Maraki_lar_1980
- charmander
- kalhkardia
- Totreno
- Esperos1
- marww
- Ariana2018
- jj!
- Jim175
- suaimhneas
- msk
- epote
- Maria23667
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Human being
- User2350
- P.Dam.
- ggl
- Εχέμυθη
- Countdown
- yellow
- Helen06
- glaros22
- camil
- Βασιλης1234
- Ιντερλουδιο
- giannhs2001
- augustine
- Meow
- Maraki4you
- Sosstoss
- Memetchi
- Μαυρίκιος
- Abiogenesis
- hirasawayui
- Τodoroki
- Johnny15
- maria89
- xristarac
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- Panagiotis849
- kleoniki05
- penelopenick
- Maria_Xagorari
- thegreeknick
- chester20080
- bigthor
- Natsuko
- tsiobieman
- AK-92
- SlimShady
- giannis777
- J.Cameron
- Έμμα
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Στεφανος56
- tslef8
- oups
- Stelios725
- nicks1999
- Citylights
- alexd99
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Nikoleta_Giann
- VasoGrimes
- Viedo
- bruh_234
- Mt73
- sophiaa
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- edouardos
- CiNeFiL
- New member
- gregory nub
- Giii
- GeoCommand
- gwgw_5
- Ryuzaki
- ag97
- Satan Claus
- Inquisitive
- Ace of Spades
- Helen93
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- Nikos350zed
- azula
- Nickx
- barkos
- Loozen
- sunsetpp
- Unseen skygge
- Necropolis
- Johnman97
- johnietraf
- norbit
- Eua5
- angies
- ΠηνελόπηΤ
- Cookie_Monster
- orchidea
- Scott
- leo41
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- harry akritas
- McManus
- pacheiko
- Βλα
- Μπλακ Πητ
- Nefeloula
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.