Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 13:11 Η Εχέμυθη έγραψε: #301 29-07-22 13:11 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Μα συχνά με ρωτάνε γιατί πάω εξωτερικό το καλοκαίρι... μερικοί νομίζουν ότι μου περισσεύουν και μπόλικα λεφτά. Το αστείο είναι ότι με έναν σωστό προγραμματισμό, μάλλον εγώ θα τη βγάλω φθηνότερα από αυτούς που πάνε σε νησί, αρχής γενομένης από τα αεροπορικά που μπορεί να είναι πολύ οικονομικότερα από τα ακτοπλοϊκά, και τη διαμονή. Click για ανάπτυξη... Πλακα πλάκα πόσο υπολογίζεις να σού βγεί; Εγώ που θα ταξιδέψω 10 ήμερο στην Ινδία τα μεταφορικά θα μου βγούνε 50€ και η διαμονή 130€ (8 βράδια, 5 σε ξενοδοχείο με μια άλλη κοπέλα, 3 σε χοστελ και 3 βράδια στο λεωφορείο στο οποίο έκλεισα κρεβάτι γιατί έχω 3 μετακινήσεις, η πρώτη 16 ωρών καί οι άλλες δύο 8 ωρών) miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 15:08 Η miss marple: #302 29-07-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Μα συχνά με ρωτάνε γιατί πάω εξωτερικό το καλοκαίρι... μερικοί νομίζουν ότι μου περισσεύουν και μπόλικα λεφτά. Το αστείο είναι ότι με έναν σωστό προγραμματισμό, μάλλον εγώ θα τη βγάλω φθηνότερα από αυτούς που πάνε σε νησί, αρχής γενομένης από τα αεροπορικά που μπορεί να είναι πολύ οικονομικότερα από τα ακτοπλοϊκά, και τη διαμονή. Click για ανάπτυξη... τα αεροπορικά το καλοκαίρι για να πας εξωτερικό, είναι τζάμπα...για να γυρίσεις Ελλάδα είναι φαρμακείο. Εγώ γενικά είμαι της τελευταίας στιγμής στα αεροπορικά, ποτέ δεν κλείνω μήνα πριν, αλλά το καλοκαίρι δυστυχώς πρέπει, αλλιώς ή θα ξεμείνεις χωρίς διακοπές ή θα σκάσεις 350+ για ταξίδι που το χειμώνα έκανες με μαξ 150 πηγαινέλα με βαλίτσα {τρου στόρυ} Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 15:19 Ο Πάνθηρας!: #303 29-07-22 15:19 16/8 έως 21/8 θα λείπω Κρήτη για κατι γαμους- βαφτισεις. Θα κανω κ τα μπάνια μου. Απο 21/8 και μετά ΑΘΗΝΑ έως 10/9 θα εχω ενα τριοροφο σπιτι δικο μου ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ! Λογικα ίσως θα έρθει κ η δικια μ κάποιες μέρες κ βλέπουμε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 16:21 Η Chem2000 έγραψε: #304 29-07-22 16:21 Εγώ έφυγα για Αίγινα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 10:40 Ο parafernalia: #305 22-08-22 10:40 Οικογενειακά θέματα με κράτησαν στον κλεινόν άστυ. Τελικά όλα είναι μια ιδέα, οι διακοπές είναι όμορφες είτε μαζί με φίλους ή ερωτευμένος. Χωρίς αυτά, καλύτερες διακοπές είναι οι αβάδιστες. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:29 Ο Dreamweaver: #306 03-11-22 21:29 Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:34 Ο Skiyo έγραψε: #307 03-11-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:06 Ο Dreamweaver: #308 03-11-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από grtt: Μα συχνά με ρωτάνε γιατί πάω εξωτερικό το καλοκαίρι... μερικοί νομίζουν ότι μου περισσεύουν και μπόλικα λεφτά. Το αστείο είναι ότι με έναν σωστό προγραμματισμό, μάλλον εγώ θα τη βγάλω φθηνότερα από αυτούς που πάνε σε νησί, αρχής γενομένης από τα αεροπορικά που μπορεί να είναι πολύ οικονομικότερα από τα ακτοπλοϊκά, και τη διαμονή. Click για ανάπτυξη... Πλακα πλάκα πόσο υπολογίζεις να σού βγεί; Εγώ που θα ταξιδέψω 10 ήμερο στην Ινδία τα μεταφορικά θα μου βγούνε 50€ και η διαμονή 130€ (8 βράδια, 5 σε ξενοδοχείο με μια άλλη κοπέλα, 3 σε χοστελ και 3 βράδια στο λεωφορείο στο οποίο έκλεισα κρεβάτι γιατί έχω 3 μετακινήσεις, η πρώτη 16 ωρών καί οι άλλες δύο 8 ωρών)
miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 15:08 Η miss marple: #302 29-07-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Μα συχνά με ρωτάνε γιατί πάω εξωτερικό το καλοκαίρι... μερικοί νομίζουν ότι μου περισσεύουν και μπόλικα λεφτά. Το αστείο είναι ότι με έναν σωστό προγραμματισμό, μάλλον εγώ θα τη βγάλω φθηνότερα από αυτούς που πάνε σε νησί, αρχής γενομένης από τα αεροπορικά που μπορεί να είναι πολύ οικονομικότερα από τα ακτοπλοϊκά, και τη διαμονή. Click για ανάπτυξη... τα αεροπορικά το καλοκαίρι για να πας εξωτερικό, είναι τζάμπα...για να γυρίσεις Ελλάδα είναι φαρμακείο. Εγώ γενικά είμαι της τελευταίας στιγμής στα αεροπορικά, ποτέ δεν κλείνω μήνα πριν, αλλά το καλοκαίρι δυστυχώς πρέπει, αλλιώς ή θα ξεμείνεις χωρίς διακοπές ή θα σκάσεις 350+ για ταξίδι που το χειμώνα έκανες με μαξ 150 πηγαινέλα με βαλίτσα {τρου στόρυ} Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 15:19 Ο Πάνθηρας!: #303 29-07-22 15:19 16/8 έως 21/8 θα λείπω Κρήτη για κατι γαμους- βαφτισεις. Θα κανω κ τα μπάνια μου. Απο 21/8 και μετά ΑΘΗΝΑ έως 10/9 θα εχω ενα τριοροφο σπιτι δικο μου ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ! Λογικα ίσως θα έρθει κ η δικια μ κάποιες μέρες κ βλέπουμε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 16:21 Η Chem2000 έγραψε: #304 29-07-22 16:21 Εγώ έφυγα για Αίγινα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 10:40 Ο parafernalia: #305 22-08-22 10:40 Οικογενειακά θέματα με κράτησαν στον κλεινόν άστυ. Τελικά όλα είναι μια ιδέα, οι διακοπές είναι όμορφες είτε μαζί με φίλους ή ερωτευμένος. Χωρίς αυτά, καλύτερες διακοπές είναι οι αβάδιστες. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:29 Ο Dreamweaver: #306 03-11-22 21:29 Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:34 Ο Skiyo έγραψε: #307 03-11-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:06 Ο Dreamweaver: #308 03-11-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από grtt: Μα συχνά με ρωτάνε γιατί πάω εξωτερικό το καλοκαίρι... μερικοί νομίζουν ότι μου περισσεύουν και μπόλικα λεφτά. Το αστείο είναι ότι με έναν σωστό προγραμματισμό, μάλλον εγώ θα τη βγάλω φθηνότερα από αυτούς που πάνε σε νησί, αρχής γενομένης από τα αεροπορικά που μπορεί να είναι πολύ οικονομικότερα από τα ακτοπλοϊκά, και τη διαμονή. Click για ανάπτυξη... τα αεροπορικά το καλοκαίρι για να πας εξωτερικό, είναι τζάμπα...για να γυρίσεις Ελλάδα είναι φαρμακείο. Εγώ γενικά είμαι της τελευταίας στιγμής στα αεροπορικά, ποτέ δεν κλείνω μήνα πριν, αλλά το καλοκαίρι δυστυχώς πρέπει, αλλιώς ή θα ξεμείνεις χωρίς διακοπές ή θα σκάσεις 350+ για ταξίδι που το χειμώνα έκανες με μαξ 150 πηγαινέλα με βαλίτσα {τρου στόρυ}
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 15:19 Ο Πάνθηρας!: #303 29-07-22 15:19 16/8 έως 21/8 θα λείπω Κρήτη για κατι γαμους- βαφτισεις. Θα κανω κ τα μπάνια μου. Απο 21/8 και μετά ΑΘΗΝΑ έως 10/9 θα εχω ενα τριοροφο σπιτι δικο μου ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ! Λογικα ίσως θα έρθει κ η δικια μ κάποιες μέρες κ βλέπουμε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 16:21 Η Chem2000 έγραψε: #304 29-07-22 16:21 Εγώ έφυγα για Αίγινα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 10:40 Ο parafernalia: #305 22-08-22 10:40 Οικογενειακά θέματα με κράτησαν στον κλεινόν άστυ. Τελικά όλα είναι μια ιδέα, οι διακοπές είναι όμορφες είτε μαζί με φίλους ή ερωτευμένος. Χωρίς αυτά, καλύτερες διακοπές είναι οι αβάδιστες. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:29 Ο Dreamweaver: #306 03-11-22 21:29 Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:34 Ο Skiyo έγραψε: #307 03-11-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:06 Ο Dreamweaver: #308 03-11-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
16/8 έως 21/8 θα λείπω Κρήτη για κατι γαμους- βαφτισεις. Θα κανω κ τα μπάνια μου. Απο 21/8 και μετά ΑΘΗΝΑ έως 10/9 θα εχω ενα τριοροφο σπιτι δικο μου ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ! Λογικα ίσως θα έρθει κ η δικια μ κάποιες μέρες κ βλέπουμε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2022 στις 16:21 Η Chem2000 έγραψε: #304 29-07-22 16:21 Εγώ έφυγα για Αίγινα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 10:40 Ο parafernalia: #305 22-08-22 10:40 Οικογενειακά θέματα με κράτησαν στον κλεινόν άστυ. Τελικά όλα είναι μια ιδέα, οι διακοπές είναι όμορφες είτε μαζί με φίλους ή ερωτευμένος. Χωρίς αυτά, καλύτερες διακοπές είναι οι αβάδιστες. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:29 Ο Dreamweaver: #306 03-11-22 21:29 Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:34 Ο Skiyo έγραψε: #307 03-11-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:06 Ο Dreamweaver: #308 03-11-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 10:40 Ο parafernalia: #305 22-08-22 10:40 Οικογενειακά θέματα με κράτησαν στον κλεινόν άστυ. Τελικά όλα είναι μια ιδέα, οι διακοπές είναι όμορφες είτε μαζί με φίλους ή ερωτευμένος. Χωρίς αυτά, καλύτερες διακοπές είναι οι αβάδιστες. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:29 Ο Dreamweaver: #306 03-11-22 21:29 Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:34 Ο Skiyo έγραψε: #307 03-11-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:06 Ο Dreamweaver: #308 03-11-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οικογενειακά θέματα με κράτησαν στον κλεινόν άστυ. Τελικά όλα είναι μια ιδέα, οι διακοπές είναι όμορφες είτε μαζί με φίλους ή ερωτευμένος. Χωρίς αυτά, καλύτερες διακοπές είναι οι αβάδιστες.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:29 Ο Dreamweaver: #306 03-11-22 21:29 Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:34 Ο Skiyo έγραψε: #307 03-11-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:06 Ο Dreamweaver: #308 03-11-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 21:34 Ο Skiyo έγραψε: #307 03-11-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:06 Ο Dreamweaver: #308 03-11-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Ρε σεις εχουν ξεφυγει τελειως οι τιμες ή ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:06 Ο Dreamweaver: #308 03-11-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Για που κοιτάς και πότε; Γενικά ναι έχουν ξεφύγει εντος Ελλάδας Click για ανάπτυξη... Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 22:36 Ο Skiyo έγραψε: #309 03-11-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών...
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Στεφανος56: #310 03-11-22 23:02 Εγώ φέτος τον χειμώνα λέω να παω από το δωμάτιο μου στο εξωτικό σαλόνι Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:00 Ο Johnny15 έγραψε: #311 04-11-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Κοιταζω γενικα, αλλα ας παρουμε για παραδειγμα τη Γαλλια ή την Ιταλια, μεσα Δεκεμβρη. Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβα τα ξενοδοχεια. Συγκρινα και με πολεις που ειχα επισκεφτει παλαιοτερα την ιδια περιοδο και ειδα οτι και αυτα ειναι πιο ακριβα, ~20€ τη μερα. Οχι οτι τα αεροπορικα εισητηρια πανε πισω Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 00:05 Η Joji έγραψε: #312 04-11-22 00:05 Στον διάτανο taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 12:45 Ο taketrance: #313 04-11-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Skiyo έγραψε: #314 04-11-22 15:51 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έχει φύγει η Ραιαν από την Ελλάδα, τη βάση της στο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για το χειμώνα λόγω ακριβού κόστους. Πτήσεις κάνει ακόμα κανονικά, αλλά μειωμένες σε αριθμό. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά σε συγκεκριμένους προορισμός πάει η Ράιαν από Αθήνα
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:05 Ο Dreamweaver: #315 06-11-22 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες? palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Με τη ryanair που έφυγε από τη Ελλάδα για το χειμώνα λογικό να έχουν ανέβει οι τιμές των εισητήριων, μέσα Δεκέμβρη θες να πας ταξίδι; Τότε ξεκινάνε οι διακοπές των Χριστούγεννων των βορείων ευρωπαικών χώρων και να έχουν αρκετή ζήτηση λόγω των Χριστουγεννιάτικων αγορών... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εξαρτάται που κοιτάς και για πότε. Πχ το Παρίσι μια ζωή είναι ακριβό. Η Ιταλία είναι αρκετά πιο φτηνή επιλογή, είναι πιο φτηνή και σε σύγκριση με Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Παιδια, προφανως και εξαρτατια απο το ποτε και που πας. ΟΜΩΣ, περαν αυτου, οι τιμες μου φαινονται φετος υπερβολικες. Ηταν καπως τσιμπημενες το καλοκαιρι, αλλα τωρα υπαρχει αισθητη διαφορα. Δεν ξερω, ειναι ιδεα μου επειδη κοιταω καποιους καινουριους προορισμους και δεν εχω καποιον "νορμαλ" σημειο αναφορας ή οντως υπαρχει διαφορα συγκριτικα με αλλα χρονια? Εσεις δηλαδη, για τους δικους σας προορισμους του χειμωνα, θα πληρωνατε τα ιδια με αλλες χρονιες?
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2022 στις 22:57 Ο palio_melos: #316 06-11-22 22:57 Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προφανώς έχουν ακριβύνει πανευρωπαϊκά και δαύτα. Ειδικά από Αθήνα, έμμεσα έχουν ανέβει και οι προορισμοί που πετσόκοψε η Ryan κι έχει μείνει πια η aegean (ή και άλλες full cost) να παίζουν μπάλα μοναχές τους.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 07:55 Η Himela έγραψε: #317 07-11-22 07:55 Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 08:45 Ο American Economist: #318 07-11-22 08:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νά τοι οι καπιτάλες που ακόμα δε χειμώνιασε και ψάχνουν χειμερινές αποδράσεις! Click για ανάπτυξη... Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;;
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 14:04 Ο akikos έγραψε: #319 07-11-22 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το κακό που είναι στο ότι θέλουν να πάνε ένα ταξίδι;; Όσο για την λέξη καπιταλιστές που είπες να φανταστώ ότι οι αριστεροί δεν πάτε διακοπές σωστά;; Click για ανάπτυξη... Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2022 στις 19:26 Ο Johnny15 έγραψε: #320 07-11-22 19:26 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Στις 28 Οκτωβρίου η πληρότητα άγγιξε το 100% 28η Οκτωβρίου: Σχεδόν 100% πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς - Τα μέρη που δεν βρίσκεις κατάλυμα "Από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχαμε μια έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, από Παρασκευή έως Κυριακή", λέει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου e-real estates. www.thetoc.gr και τα Χριστούγεννα το 70%. "Μύρισε" Χριστούγεννα: Στο 70% η πληρότητα των ξενοδοχείων Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της χώρας, φέρνοντας πιο κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες δηλώνουν στο Star οι ξενοδόχοι αγαπημένων προορισμών, βλέποντας τις κρατήσεις τους, για τις ημέρες των γιορτών, να παίρνουν τον ανήφορο.Η... www.cretalive.gr Τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τη μιζέρια που επικρατεί. Click για ανάπτυξη... Επειδή οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά τους αρέσει να μιζεριαζουν στα σοσιαλ μίντια.