Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2023 στις 17:26 Ο Dias έγραψε: #441 07-06-23 17:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: .... αλλά έχει άλλη γλύκα το ελεύθερο κάμπινγκ! Πας και λίγο για να ζήσεις τη φύση, να βρωμίσεις λίγο βρε αδερφέ! Click για ανάπτυξη... Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2023 στις 18:00 Η touvlo έγραψε: #442 07-06-23 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... Click για ανάπτυξη... βάζω στοίχημα είσαι κάτω των 40! Χαρτί υγείας!! ..Και δάσος δίπλα! Εκτός εν είναι πευκοδάσος με φύλλα βελονοειδή! Μα καλοκαίρι,σε δάσος, τα φυλλοβόλα γέμισαν με πλατιά φύλλα! Συγνώμη δηλαδή τώρα που γελώ, αλλά άστο καλύτερα! Άσε, μην κάνετε ελεύθερο κάμπινγ! Δεν είναι για σας! Πάτε στα δωματιάκια, με το μπάνιο σας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιουνίου 2023 στις 22:51 Ο Guest 881237: #443 07-06-23 22:51 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Κοίτα, έχουν περάσει κάτι χρόνια, ίσως έχει αλλάξει κάτι, αλλά θα σου πω, εμείς πώς το κάναμε. Εμείς προτιμούσαμε όπου έχει και άλλους ελεύθερους κατασκηνωτές. Κοντά στους άλλους, βρίσκαμε μια σκιερή θέση, με σχετικά ίσιο έδαφος, καθαρίζαμε λίγο και στήναμε αντίσχοινο. Όσον αφορά καθαριότητα... Τα βασικά τα έπλενες στη θάλασσα (δόντια, πρόσωπο, χέρια και μικρές επιφάνειες). Λούσιμο κάναμε με μπουκάλια από νερό πηγής, ή εμφιαλωμένο και σώμα επίσης) Στη Σκοπελο είχαμε βρει λάστιχο σε μια οικοδομή. Μη φανταστείς ότι λούζεσαι καθημερινά. Κάθε τρεις μέρες, είσαι μια χαρά! Τώρα ξέρω, σε βλέπω, γελάς.... αλλά έχει άλλη γλύκα το ελεύθερο κάμπινγκ! Πας και λίγο για να ζήσεις τη φύση, να βρωμίσεις λίγο βρε αδερφέ! Γέλα τώρα ελεύθερα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουνίου 2023 Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2023 στις 23:15 Η Aura έγραψε: #444 07-06-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... Click για ανάπτυξη... Δεν φτάνει που θα πάμε σε ελεύθερο και θα ψάχνουμε που θα τα κάνουμε, θα περιφέρεται και κόσμος Ελεύθερο αν είναι , αξίζει να μην είναι κανείς κοντά σου , αλλιώς πήγαινε σε οργανωμένο να έχεις και τις ευκολίες σου . Και κατά προτίμηση άδειο...μην είναι και μέσα έξω στις τουαλέτες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 08:44 Η touvlo έγραψε: #445 08-06-23 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Click για ανάπτυξη... Είπα, πως έχω χρόνια να το κάνω, περίπου 30. Και αν απαγορεύεται; Στη χειρότερη περίπτωση, να μας πουν να φύγουμε. Μαζεύουμε όλοι τα αντίσχοινα και πάμε παρακάτω. Δε θα έρθει και μπουλντόζα να μας παρασύρει. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς μαζεύαμε σκουπίδια, δεν κάναμε φασαρίες τα βράδια, δεν ανάβαμε φωτιές, γενικά ήμασταν στυλ φυσιολάτρες, όχι αλητοτουρίστες και δε δημιουργούσαμε πρόβλημα. Έχω ακούσει πως στην Ιταλία, τους ελεύθερους κατασκηνωτές τους κυνηγούν οι καραμπινέρος με βαρβάτα πρόστιμα. Τι να σου πω. Ρώτα κάποιον νεώτερο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:34 Ο Skiyo έγραψε: #446 28-06-23 16:34 Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Η Himela έγραψε: #447 28-06-23 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:42 Ο Johnny15 έγραψε: #448 28-06-23 16:42 Ελλαδαρα μόνο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: .... αλλά έχει άλλη γλύκα το ελεύθερο κάμπινγκ! Πας και λίγο για να ζήσεις τη φύση, να βρωμίσεις λίγο βρε αδερφέ! Click για ανάπτυξη... Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας...
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2023 στις 18:00 Η touvlo έγραψε: #442 07-06-23 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... Click για ανάπτυξη... βάζω στοίχημα είσαι κάτω των 40! Χαρτί υγείας!! ..Και δάσος δίπλα! Εκτός εν είναι πευκοδάσος με φύλλα βελονοειδή! Μα καλοκαίρι,σε δάσος, τα φυλλοβόλα γέμισαν με πλατιά φύλλα! Συγνώμη δηλαδή τώρα που γελώ, αλλά άστο καλύτερα! Άσε, μην κάνετε ελεύθερο κάμπινγ! Δεν είναι για σας! Πάτε στα δωματιάκια, με το μπάνιο σας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιουνίου 2023 στις 22:51 Ο Guest 881237: #443 07-06-23 22:51 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Κοίτα, έχουν περάσει κάτι χρόνια, ίσως έχει αλλάξει κάτι, αλλά θα σου πω, εμείς πώς το κάναμε. Εμείς προτιμούσαμε όπου έχει και άλλους ελεύθερους κατασκηνωτές. Κοντά στους άλλους, βρίσκαμε μια σκιερή θέση, με σχετικά ίσιο έδαφος, καθαρίζαμε λίγο και στήναμε αντίσχοινο. Όσον αφορά καθαριότητα... Τα βασικά τα έπλενες στη θάλασσα (δόντια, πρόσωπο, χέρια και μικρές επιφάνειες). Λούσιμο κάναμε με μπουκάλια από νερό πηγής, ή εμφιαλωμένο και σώμα επίσης) Στη Σκοπελο είχαμε βρει λάστιχο σε μια οικοδομή. Μη φανταστείς ότι λούζεσαι καθημερινά. Κάθε τρεις μέρες, είσαι μια χαρά! Τώρα ξέρω, σε βλέπω, γελάς.... αλλά έχει άλλη γλύκα το ελεύθερο κάμπινγκ! Πας και λίγο για να ζήσεις τη φύση, να βρωμίσεις λίγο βρε αδερφέ! Γέλα τώρα ελεύθερα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουνίου 2023 Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2023 στις 23:15 Η Aura έγραψε: #444 07-06-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... Click για ανάπτυξη... Δεν φτάνει που θα πάμε σε ελεύθερο και θα ψάχνουμε που θα τα κάνουμε, θα περιφέρεται και κόσμος Ελεύθερο αν είναι , αξίζει να μην είναι κανείς κοντά σου , αλλιώς πήγαινε σε οργανωμένο να έχεις και τις ευκολίες σου . Και κατά προτίμηση άδειο...μην είναι και μέσα έξω στις τουαλέτες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 08:44 Η touvlo έγραψε: #445 08-06-23 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Click για ανάπτυξη... Είπα, πως έχω χρόνια να το κάνω, περίπου 30. Και αν απαγορεύεται; Στη χειρότερη περίπτωση, να μας πουν να φύγουμε. Μαζεύουμε όλοι τα αντίσχοινα και πάμε παρακάτω. Δε θα έρθει και μπουλντόζα να μας παρασύρει. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς μαζεύαμε σκουπίδια, δεν κάναμε φασαρίες τα βράδια, δεν ανάβαμε φωτιές, γενικά ήμασταν στυλ φυσιολάτρες, όχι αλητοτουρίστες και δε δημιουργούσαμε πρόβλημα. Έχω ακούσει πως στην Ιταλία, τους ελεύθερους κατασκηνωτές τους κυνηγούν οι καραμπινέρος με βαρβάτα πρόστιμα. Τι να σου πω. Ρώτα κάποιον νεώτερο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:34 Ο Skiyo έγραψε: #446 28-06-23 16:34 Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Η Himela έγραψε: #447 28-06-23 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:42 Ο Johnny15 έγραψε: #448 28-06-23 16:42 Ελλαδαρα μόνο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... Click για ανάπτυξη... βάζω στοίχημα είσαι κάτω των 40! Χαρτί υγείας!! ..Και δάσος δίπλα! Εκτός εν είναι πευκοδάσος με φύλλα βελονοειδή! Μα καλοκαίρι,σε δάσος, τα φυλλοβόλα γέμισαν με πλατιά φύλλα! Συγνώμη δηλαδή τώρα που γελώ, αλλά άστο καλύτερα! Άσε, μην κάνετε ελεύθερο κάμπινγ! Δεν είναι για σας! Πάτε στα δωματιάκια, με το μπάνιο σας.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιουνίου 2023 στις 22:51 Ο Guest 881237: #443 07-06-23 22:51 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Κοίτα, έχουν περάσει κάτι χρόνια, ίσως έχει αλλάξει κάτι, αλλά θα σου πω, εμείς πώς το κάναμε. Εμείς προτιμούσαμε όπου έχει και άλλους ελεύθερους κατασκηνωτές. Κοντά στους άλλους, βρίσκαμε μια σκιερή θέση, με σχετικά ίσιο έδαφος, καθαρίζαμε λίγο και στήναμε αντίσχοινο. Όσον αφορά καθαριότητα... Τα βασικά τα έπλενες στη θάλασσα (δόντια, πρόσωπο, χέρια και μικρές επιφάνειες). Λούσιμο κάναμε με μπουκάλια από νερό πηγής, ή εμφιαλωμένο και σώμα επίσης) Στη Σκοπελο είχαμε βρει λάστιχο σε μια οικοδομή. Μη φανταστείς ότι λούζεσαι καθημερινά. Κάθε τρεις μέρες, είσαι μια χαρά! Τώρα ξέρω, σε βλέπω, γελάς.... αλλά έχει άλλη γλύκα το ελεύθερο κάμπινγκ! Πας και λίγο για να ζήσεις τη φύση, να βρωμίσεις λίγο βρε αδερφέ! Γέλα τώρα ελεύθερα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουνίου 2023 Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2023 στις 23:15 Η Aura έγραψε: #444 07-06-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... Click για ανάπτυξη... Δεν φτάνει που θα πάμε σε ελεύθερο και θα ψάχνουμε που θα τα κάνουμε, θα περιφέρεται και κόσμος Ελεύθερο αν είναι , αξίζει να μην είναι κανείς κοντά σου , αλλιώς πήγαινε σε οργανωμένο να έχεις και τις ευκολίες σου . Και κατά προτίμηση άδειο...μην είναι και μέσα έξω στις τουαλέτες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 08:44 Η touvlo έγραψε: #445 08-06-23 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Click για ανάπτυξη... Είπα, πως έχω χρόνια να το κάνω, περίπου 30. Και αν απαγορεύεται; Στη χειρότερη περίπτωση, να μας πουν να φύγουμε. Μαζεύουμε όλοι τα αντίσχοινα και πάμε παρακάτω. Δε θα έρθει και μπουλντόζα να μας παρασύρει. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς μαζεύαμε σκουπίδια, δεν κάναμε φασαρίες τα βράδια, δεν ανάβαμε φωτιές, γενικά ήμασταν στυλ φυσιολάτρες, όχι αλητοτουρίστες και δε δημιουργούσαμε πρόβλημα. Έχω ακούσει πως στην Ιταλία, τους ελεύθερους κατασκηνωτές τους κυνηγούν οι καραμπινέρος με βαρβάτα πρόστιμα. Τι να σου πω. Ρώτα κάποιον νεώτερο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:34 Ο Skiyo έγραψε: #446 28-06-23 16:34 Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Η Himela έγραψε: #447 28-06-23 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:42 Ο Johnny15 έγραψε: #448 28-06-23 16:42 Ελλαδαρα μόνο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Κοίτα, έχουν περάσει κάτι χρόνια, ίσως έχει αλλάξει κάτι, αλλά θα σου πω, εμείς πώς το κάναμε. Εμείς προτιμούσαμε όπου έχει και άλλους ελεύθερους κατασκηνωτές. Κοντά στους άλλους, βρίσκαμε μια σκιερή θέση, με σχετικά ίσιο έδαφος, καθαρίζαμε λίγο και στήναμε αντίσχοινο. Όσον αφορά καθαριότητα... Τα βασικά τα έπλενες στη θάλασσα (δόντια, πρόσωπο, χέρια και μικρές επιφάνειες). Λούσιμο κάναμε με μπουκάλια από νερό πηγής, ή εμφιαλωμένο και σώμα επίσης) Στη Σκοπελο είχαμε βρει λάστιχο σε μια οικοδομή. Μη φανταστείς ότι λούζεσαι καθημερινά. Κάθε τρεις μέρες, είσαι μια χαρά! Τώρα ξέρω, σε βλέπω, γελάς.... αλλά έχει άλλη γλύκα το ελεύθερο κάμπινγκ! Πας και λίγο για να ζήσεις τη φύση, να βρωμίσεις λίγο βρε αδερφέ! Γέλα τώρα ελεύθερα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουνίου 2023 Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται;
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2023 στις 23:15 Η Aura έγραψε: #444 07-06-23 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... Click για ανάπτυξη... Δεν φτάνει που θα πάμε σε ελεύθερο και θα ψάχνουμε που θα τα κάνουμε, θα περιφέρεται και κόσμος Ελεύθερο αν είναι , αξίζει να μην είναι κανείς κοντά σου , αλλιώς πήγαινε σε οργανωμένο να έχεις και τις ευκολίες σου . Και κατά προτίμηση άδειο...μην είναι και μέσα έξω στις τουαλέτες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 08:44 Η touvlo έγραψε: #445 08-06-23 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Click για ανάπτυξη... Είπα, πως έχω χρόνια να το κάνω, περίπου 30. Και αν απαγορεύεται; Στη χειρότερη περίπτωση, να μας πουν να φύγουμε. Μαζεύουμε όλοι τα αντίσχοινα και πάμε παρακάτω. Δε θα έρθει και μπουλντόζα να μας παρασύρει. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς μαζεύαμε σκουπίδια, δεν κάναμε φασαρίες τα βράδια, δεν ανάβαμε φωτιές, γενικά ήμασταν στυλ φυσιολάτρες, όχι αλητοτουρίστες και δε δημιουργούσαμε πρόβλημα. Έχω ακούσει πως στην Ιταλία, τους ελεύθερους κατασκηνωτές τους κυνηγούν οι καραμπινέρος με βαρβάτα πρόστιμα. Τι να σου πω. Ρώτα κάποιον νεώτερο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:34 Ο Skiyo έγραψε: #446 28-06-23 16:34 Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Η Himela έγραψε: #447 28-06-23 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:42 Ο Johnny15 έγραψε: #448 28-06-23 16:42 Ελλαδαρα μόνο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας... Click για ανάπτυξη... Δεν φτάνει που θα πάμε σε ελεύθερο και θα ψάχνουμε που θα τα κάνουμε, θα περιφέρεται και κόσμος Ελεύθερο αν είναι , αξίζει να μην είναι κανείς κοντά σου , αλλιώς πήγαινε σε οργανωμένο να έχεις και τις ευκολίες σου . Και κατά προτίμηση άδειο...μην είναι και μέσα έξω στις τουαλέτες
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 08:44 Η touvlo έγραψε: #445 08-06-23 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Click για ανάπτυξη... Είπα, πως έχω χρόνια να το κάνω, περίπου 30. Και αν απαγορεύεται; Στη χειρότερη περίπτωση, να μας πουν να φύγουμε. Μαζεύουμε όλοι τα αντίσχοινα και πάμε παρακάτω. Δε θα έρθει και μπουλντόζα να μας παρασύρει. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς μαζεύαμε σκουπίδια, δεν κάναμε φασαρίες τα βράδια, δεν ανάβαμε φωτιές, γενικά ήμασταν στυλ φυσιολάτρες, όχι αλητοτουρίστες και δε δημιουργούσαμε πρόβλημα. Έχω ακούσει πως στην Ιταλία, τους ελεύθερους κατασκηνωτές τους κυνηγούν οι καραμπινέρος με βαρβάτα πρόστιμα. Τι να σου πω. Ρώτα κάποιον νεώτερο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:34 Ο Skiyo έγραψε: #446 28-06-23 16:34 Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Η Himela έγραψε: #447 28-06-23 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:42 Ο Johnny15 έγραψε: #448 28-06-23 16:42 Ελλαδαρα μόνο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται; Click για ανάπτυξη... Είπα, πως έχω χρόνια να το κάνω, περίπου 30. Και αν απαγορεύεται; Στη χειρότερη περίπτωση, να μας πουν να φύγουμε. Μαζεύουμε όλοι τα αντίσχοινα και πάμε παρακάτω. Δε θα έρθει και μπουλντόζα να μας παρασύρει. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς μαζεύαμε σκουπίδια, δεν κάναμε φασαρίες τα βράδια, δεν ανάβαμε φωτιές, γενικά ήμασταν στυλ φυσιολάτρες, όχι αλητοτουρίστες και δε δημιουργούσαμε πρόβλημα. Έχω ακούσει πως στην Ιταλία, τους ελεύθερους κατασκηνωτές τους κυνηγούν οι καραμπινέρος με βαρβάτα πρόστιμα. Τι να σου πω. Ρώτα κάποιον νεώτερο.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:34 Ο Skiyo έγραψε: #446 28-06-23 16:34 Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Η Himela έγραψε: #447 28-06-23 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:42 Ο Johnny15 έγραψε: #448 28-06-23 16:42 Ελλαδαρα μόνο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Η Himela έγραψε: #447 28-06-23 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:42 Ο Johnny15 έγραψε: #448 28-06-23 16:42 Ελλαδαρα μόνο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου Click για ανάπτυξη... Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:42 Ο Johnny15 έγραψε: #448 28-06-23 16:42 Ελλαδαρα μόνο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:43 Ο Skiyo έγραψε: #449 28-06-23 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.125 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:49 Η Grand Duchess: #450 28-06-23 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο. Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω. Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανεις
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 18:16 Η rafaela11: #451 28-06-23 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται. Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι! Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι. Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια. Click για ανάπτυξη... Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:25 Η touvlo έγραψε: #452 28-06-23 19:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου! Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά.. Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού. Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις. Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #453 28-06-23 19:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Click για ανάπτυξη... @Johnny15
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:04 Ο Johnny15 έγραψε: #454 28-06-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: @Johnny15 Click για ανάπτυξη... Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:27 Η rafaela11: #455 28-06-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς. Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε. Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι. Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ! Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα) Click για ανάπτυξη... Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Ο Johnny15 έγραψε: #456 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω Click για ανάπτυξη... Πότε θα πας;
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 20:30 Η rafaela11: #457 28-06-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πότε θα πας; Click για ανάπτυξη... 9-13 Αυγούστου εσυ; Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 21:19 Ο Μαυρίκιος: #458 28-06-23 21:19 Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο.
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:00 Ο taketrance: #459 28-06-23 22:00 Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 22:06 Ο Johnny15 έγραψε: #460 28-06-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω.
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: 9-13 Αυγούστου εσυ; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σίγουρα. Θα σου πω αν πάω.