Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

07-06-23

17:26
Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας....... αλλά έχει άλλη γλύκα το ελεύθερο κάμπινγκ! Πας και λίγο για να ζήσεις τη φύση, να βρωμίσεις λίγο βρε αδερφέ!![]()
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.

07-06-23

18:00
βάζω στοίχημα είσαι κάτω των 40!Και το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας...
Χαρτί υγείας!!

..Και δάσος δίπλα! Εκτός εν είναι πευκοδάσος με φύλλα βελονοειδή! Μα καλοκαίρι,σε δάσος, τα φυλλοβόλα γέμισαν με πλατιά φύλλα!

Συγνώμη δηλαδή τώρα που γελώ, αλλά άστο καλύτερα! Άσε, μην κάνετε ελεύθερο κάμπινγ! Δεν είναι για σας! Πάτε στα δωματιάκια, με το μπάνιο σας.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-06-23

22:51
Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται;Κοίτα, έχουν περάσει κάτι χρόνια, ίσως έχει αλλάξει κάτι, αλλά θα σου πω, εμείς πώς το κάναμε.
Εμείς προτιμούσαμε όπου έχει και άλλους ελεύθερους κατασκηνωτές. Κοντά στους άλλους, βρίσκαμε μια σκιερή θέση, με σχετικά ίσιο έδαφος, καθαρίζαμε λίγο και στήναμε αντίσχοινο.
Όσον αφορά καθαριότητα... Τα βασικά τα έπλενες στη θάλασσα (δόντια, πρόσωπο, χέρια και μικρές επιφάνειες). Λούσιμο κάναμε με μπουκάλια από νερό πηγής, ή εμφιαλωμένο και σώμα επίσης) Στη Σκοπελο είχαμε βρει λάστιχο σε μια οικοδομή. Μη φανταστείς ότι λούζεσαι καθημερινά. Κάθε τρεις μέρες, είσαι μια χαρά!
Τώρα ξέρω, σε βλέπω, γελάς.... αλλά έχει άλλη γλύκα το ελεύθερο κάμπινγκ! Πας και λίγο για να ζήσεις τη φύση, να βρωμίσεις λίγο βρε αδερφέ!
Γέλα τώρα ελεύθερα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πού είναι αυτό;

07-06-23

23:15
Δεν φτάνει που θα πάμε σε ελεύθερο και θα ψάχνουμε που θα τα κάνουμε, θα περιφέρεται και κόσμοςΚαι το πρωί, μάντεψε γιατί τόσος κόσμος πηγαίνει βόλτα στο δάσος κρατώντας ένα ρολό χαρτί υγείας...

Ελεύθερο αν είναι , αξίζει να μην είναι κανείς κοντά σου , αλλιώς πήγαινε σε οργανωμένο να έχεις και τις ευκολίες σου .
Και κατά προτίμηση άδειο...μην είναι και μέσα έξω στις τουαλέτες
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.

08-06-23

08:44
Είπα, πως έχω χρόνια να το κάνω, περίπου 30. Και αν απαγορεύεται; Στη χειρότερη περίπτωση, να μας πουν να φύγουμε. Μαζεύουμε όλοι τα αντίσχοινα και πάμε παρακάτω. Δε θα έρθει και μπουλντόζα να μας παρασύρει. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Εμείς μαζεύαμε σκουπίδια, δεν κάναμε φασαρίες τα βράδια, δεν ανάβαμε φωτιές, γενικά ήμασταν στυλ φυσιολάτρες, όχι αλητοτουρίστες και δε δημιουργούσαμε πρόβλημα.Που ξέρουμε ότι στο μέρος που θα πάμε δεν απαγορεύεται;
Έχω ακούσει πως στην Ιταλία, τους ελεύθερους κατασκηνωτές τους κυνηγούν οι καραμπινέρος με βαρβάτα πρόστιμα. Τι να σου πω. Ρώτα κάποιον νεώτερο.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

28-06-23

16:34
Μόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου 

28-06-23

16:38
Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα ΒέλγιαΜόλις έκλεισα ταξίδι για 4 μέρες στο Βέλγιο μέσα Ιουλίου![]()

Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

28-06-23

16:42
Ελλαδαρα μόνο.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

28-06-23

16:43
Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω.Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια![]()
Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

28-06-23

16:49
Είναι τακτική αυτή, είναι πανφθηνα τώρα τα εισητηρια για εξωτερικο.Έχουμε 227 νησιά και τρέχετε στα Βέλγια![]()
Και για νησάκι πας Σεπτέμβρη που είναι πιο οικονομικα

Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο κανειςΕν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο φθηνό να ταξιδέψεις σε κάποια ευρωπαική χώρα παρά να κάνω διακοπές σε νησί, στα νησιά με τη ζήτηση έχουν ανεβάσει όλοι τις τιμές στη διαμονή και δεν συμφέρει. Τουλάχιστον στο Βέλγιο θα με φιλοξενήσει ένας φίλος και θα έχω μόνο για φαγητό και σουβενιρ να ξοδέψω.
Από τη Κρήτη είμαι, θα πάω τέλη Ιουλίου και θα κάνω πολλά μπάνια στη θάλασσα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

28-06-23

18:16
Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου!εκεί που έχει τόσο κόσμο, όσο ελεύθερο και αν είναι, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί αλληλοπροστατεύνται.
Εγώ στα νιάτα μου, έκανα πολύ ελεύθερο καμπινγκ, λόγω οικονομίας (Σκόπελο, Πήλιο, γύρισα την Κρήτη, Αλλόνησο). Ποτέ δεν ένοιωσα να κινδυνεύω. Πηγαιναμε όπου είχε και άλλους. Και να σκοτώσει κάποιος εκεί, για ποιο λόγο; Όλοι άφραγκοι είναι!
Σαμοθράκη δεν έχω πάει, αλλά έχουν πάει σχεδόν όλοι οι συγγενείς (σύζυγος θρακιώτης βλέπετε). Έχει φανατικούς φανς και κανέναν που δεν του άρεσε. Έχει διακοπές για όλα τα γούστα
Νεολαίοι στο ελεύθερο καμπινγκ, πιο μεγάλοι σε νοικιαζόμενα. Οι πεθεροί μου πήγαιναν μέρι τα 80 τους σε δωμάτια φυσικά. Έχει μάλιστα και πολύ καλό κατσίκι.
Έχει και χρήστες ναρκωτικών. Για ενέσεις δεν έχω ακούσει, αλλά χασισάκι το βράδυ δίπλα στη φωτιά, έχω ακούσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί καθαροί, φυσιολάτρες, δεν πάνε μόνο πρεζόνια.
Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά..
Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού.
Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις.
touvlo
Διάσημο μέλος

28-06-23

19:25
Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς.Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω! Πες μου τη γνώμη σου!
Όλοι πάνε συνήθως στα άλλα δύο καθώς είναι πιο ενεργά νησιά..
Εμείς φέτος αποφασίσαμε να πάμε εκεί καθώς καταφέραμε να κλείσουμε τελευταία στιγμή, λόγω εργασίας με τη σχέση μου, θεωρήσαμε ότι ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές για τον Αύγουστο που γίνεται πανικός παντού.
Γενικά οποίος έχει πάει καλοδεχουμενες οι απόψεις.
Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε.
Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι.
Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα

28-06-23

19:38
@Johnny15Ψάχνω άτομο που να έχει πάει αλοννησο και δεν μπορώ να βρω!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

28-06-23

20:04
Μα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα)

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

28-06-23

20:27
Μα τι ωραία που γράφεις, σε ευχαριστώ!Καλή μου Ραφαέλα, σ ευχαριστώ που με ρωτάς.
Είχα πάει το 1989 Αλλόνησο και κάθησα 24 ώρες. Εσύ δε θα είχες γεννηθεί τότε.
Τότε ήταν ως εξής: Είχε ένα όμορφο χωριό στο λιμάνι και είχε στο βουνό ένα παλιό χωριό, γραφικότατο, που τότε αγόραζαν σπίτια γερμανοί. Ηταν όλα τα σπιτάκια υπό ανακαίνιση, ήταν κολλητά, ξέρεις πώς είναι στα νησιά, αλλά πολύ λίγα κατοικούνταν.Φανταζομαι τωρα θα είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός. Επειδή η Αλλόνησος είναι μακρουλό νησί, φαινόταν η θάλασσα και ανατολ και δυτικά. Εκεί πάνω στο βουνό, είχε και πολλούς φυσιολάτρες, κάποιους λίγο περίεργους τύπους. Το βράδυ απλωνόταν μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα, θύμιζε παραμύθια. Είχε ομίχλη, είχε έναν υγρό αέρα....μ άρεσε πολύ! Οι φιλενάδες μου όμως αγριεύτηκαν και πήγαμε κάτω στο λιμάνι και κατασκηνωσαμε στην παραλία κοντά. Κολυμπήσαμε σε μια όμορφη παραλία, στην οποία είχαμε πάει με καϊκι, πεντακάθαρη, αλλά με πέτρα. Ονόματα δε θυμάμαι.
Πάντως τωρα έχει αλλάξει σίγουρα. Ο γιος μου είχε πάει πριν 4 χρόνια και του είχε αρέσει. Λεπτομέρειες δε ρώτησα

Αυτή τη τη πέτρα η αλήθεια είναι τη φοβάμαι λιγακι στο μπες βγες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω

Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πωΜα ούτε εγώ έχω πάει (ακόμα)![]()

Johnny15
Επιφανές μέλος

28-06-23

20:30
Πότε θα πας;Να μου πεις εντυπώσεις! Όταν με το καλό πάω και εγώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πω![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος

28-06-23

20:30
9-13 Αυγούστου εσυ;Πότε θα πας;
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

28-06-23

21:19
Περιμένω να αλλάξει ο μήνας να το σκεφτώ γιατί Ιούνιος δεν πήγε καλά και δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

28-06-23

22:00
Ιταλία (Puglia) για 1 εβδομάδα, και μεταξύ Χαλκιδικής/κάποιου νησιού για λίγες μερες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 287 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- rafaela11
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- American Economist
- johnsala
- Unboxholics
- Εριφύλη
- taketrance
- Kate1914
- Reader
- Giorgkalo
- Athens2002
- userguest
- Μήτσος10
- Wonderkid
- bibliofagos
- fmarulezkd
- Joji
- thenutritionist
- touvlo
- Ilma
- Scandal
- Ωρορα
- fockos
- Libertus
- despoina13
- еще один пророк р...
- mixaelaaa
- BatGuin
- Arianara S3
- Luludaki
- theodle
- fourkaki
- physicscrazy
- phleidhs
- Φινεύς
- teacher_40
- Hased Babis
- Fernando_A
- grtt
- GeorgePap2003
- Μαρια43
- melmel
- Antonia Alexandra
- Maraki_lar_1980
- charmander
- kalhkardia
- Totreno
- Esperos1
- marww
- Ariana2018
- jj!
- Jim175
- suaimhneas
- msk
- epote
- Maria23667
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Human being
- User2350
- P.Dam.
- ggl
- Εχέμυθη
- Countdown
- yellow
- Helen06
- glaros22
- camil
- Βασιλης1234
- Ιντερλουδιο
- giannhs2001
- augustine
- Meow
- Maraki4you
- Sosstoss
- Memetchi
- Μαυρίκιος
- Abiogenesis
- hirasawayui
- Τodoroki
- Johnny15
- maria89
- xristarac
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- Panagiotis849
- kleoniki05
- penelopenick
- Maria_Xagorari
- thegreeknick
- chester20080
- bigthor
- Natsuko
- tsiobieman
- AK-92
- SlimShady
- giannis777
- J.Cameron
- Έμμα
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Στεφανος56
- tslef8
- oups
- Stelios725
- nicks1999
- Citylights
- alexd99
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Nikoleta_Giann
- VasoGrimes
- Viedo
- bruh_234
- Mt73
- sophiaa
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- edouardos
- CiNeFiL
- New member
- gregory nub
- Giii
- GeoCommand
- gwgw_5
- Ryuzaki
- ag97
- Satan Claus
- Inquisitive
- Ace of Spades
- Helen93
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- Nikos350zed
- azula
- Nickx
- barkos
- Loozen
- sunsetpp
- Unseen skygge
- Necropolis
- Johnman97
- johnietraf
- norbit
- Eua5
- angies
- ΠηνελόπηΤ
- Cookie_Monster
- orchidea
- Scott
- leo41
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- harry akritas
- McManus
- pacheiko
- Βλα
- Μπλακ Πητ
- Nefeloula
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.