Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.437 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:19 Η Himela έγραψε: #561 25-01-24 09:19 Υπάρχουν άνθρωποι που προσέχουν τα κατοικίδια στο σπίτι τους κι έχουν κριτικές κλπ. Αν ποτέ μου τύχαινε, αυτό θα επέλεγα. Keeppet, Feels Like Home Ψάχνεις pet-sitter σε Ελλάδα ή Κύπρο; Στο Keeppet βρίσκεις πιστοποιημένους Keepers για Φιλοξενία, Dog Walking & House Visits. Φροντίδα στο σπίτι! www.keeppet.gr msk Νεοφερμένο μέλος Ο msk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:00 Ο msk έγραψε: #562 05-02-24 00:00 Στα Πράγμαντα(Τζουμέρκα..κόντα στα Γιάννενα) είναι ωραία. Και σαν μονοήμερη κ για πιο πολύ αν θελέι κάποιος να ησυχάσει.. Έχει και κάποιο σπήλαιο κοντά και μονές..εκκλησίες παλιές και τον χειμώνα πολύ πιθανόν να έχουν νερό κ οι καταρράκτες epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:56 Ο epote έγραψε: #563 19-02-24 09:56 Εγώ πάντως πήγα κωσταντινουπολη που είναι κυριολεκτικά το χειρότερο μέρος που έχω πάει ποτέ. Και έχω πάει Παναμά και Μεξικό. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:16 Η Luludaki έγραψε: #564 05-03-24 15:16 Πάνε πάνω από 15 χρόνια που έχω να ευχαριστηθώ διακοπές καλοκαιρινές, μένουμε κ εργαζόμαστε σε τουριστικό μέρος οπότε Μαρτιο με Δεκέμβρη δουλεύουμε. Έχει κανείς ταξιδέψει σε εξωτικο μέρος? Που ,ποιον μήνα? Άξιζε τον κόπο? Οι αρρώστιες? Το φαγητό? Οι τιμές? Το ψάχνω μήπως κ πάμε του χρόνου η του παραχρόνου κ ρωτάω για εμπειρίες ευχαριστώ εκ των προτέρων taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:58 Ο taketrance: #565 05-03-24 15:58 Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #566 05-03-24 16:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:25 Ο taketrance: #567 05-03-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ Click για ανάπτυξη... Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:28 Η glayki έγραψε: #568 05-03-24 16:28 Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχουν άνθρωποι που προσέχουν τα κατοικίδια στο σπίτι τους κι έχουν κριτικές κλπ. Αν ποτέ μου τύχαινε, αυτό θα επέλεγα. Keeppet, Feels Like Home Ψάχνεις pet-sitter σε Ελλάδα ή Κύπρο; Στο Keeppet βρίσκεις πιστοποιημένους Keepers για Φιλοξενία, Dog Walking & House Visits. Φροντίδα στο σπίτι! www.keeppet.gr
msk Νεοφερμένο μέλος Ο msk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:00 Ο msk έγραψε: #562 05-02-24 00:00 Στα Πράγμαντα(Τζουμέρκα..κόντα στα Γιάννενα) είναι ωραία. Και σαν μονοήμερη κ για πιο πολύ αν θελέι κάποιος να ησυχάσει.. Έχει και κάποιο σπήλαιο κοντά και μονές..εκκλησίες παλιές και τον χειμώνα πολύ πιθανόν να έχουν νερό κ οι καταρράκτες epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:56 Ο epote έγραψε: #563 19-02-24 09:56 Εγώ πάντως πήγα κωσταντινουπολη που είναι κυριολεκτικά το χειρότερο μέρος που έχω πάει ποτέ. Και έχω πάει Παναμά και Μεξικό. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:16 Η Luludaki έγραψε: #564 05-03-24 15:16 Πάνε πάνω από 15 χρόνια που έχω να ευχαριστηθώ διακοπές καλοκαιρινές, μένουμε κ εργαζόμαστε σε τουριστικό μέρος οπότε Μαρτιο με Δεκέμβρη δουλεύουμε. Έχει κανείς ταξιδέψει σε εξωτικο μέρος? Που ,ποιον μήνα? Άξιζε τον κόπο? Οι αρρώστιες? Το φαγητό? Οι τιμές? Το ψάχνω μήπως κ πάμε του χρόνου η του παραχρόνου κ ρωτάω για εμπειρίες ευχαριστώ εκ των προτέρων taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:58 Ο taketrance: #565 05-03-24 15:58 Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #566 05-03-24 16:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:25 Ο taketrance: #567 05-03-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ Click για ανάπτυξη... Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:28 Η glayki έγραψε: #568 05-03-24 16:28 Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα Πράγμαντα(Τζουμέρκα..κόντα στα Γιάννενα) είναι ωραία. Και σαν μονοήμερη κ για πιο πολύ αν θελέι κάποιος να ησυχάσει.. Έχει και κάποιο σπήλαιο κοντά και μονές..εκκλησίες παλιές και τον χειμώνα πολύ πιθανόν να έχουν νερό κ οι καταρράκτες
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:56 Ο epote έγραψε: #563 19-02-24 09:56 Εγώ πάντως πήγα κωσταντινουπολη που είναι κυριολεκτικά το χειρότερο μέρος που έχω πάει ποτέ. Και έχω πάει Παναμά και Μεξικό. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:16 Η Luludaki έγραψε: #564 05-03-24 15:16 Πάνε πάνω από 15 χρόνια που έχω να ευχαριστηθώ διακοπές καλοκαιρινές, μένουμε κ εργαζόμαστε σε τουριστικό μέρος οπότε Μαρτιο με Δεκέμβρη δουλεύουμε. Έχει κανείς ταξιδέψει σε εξωτικο μέρος? Που ,ποιον μήνα? Άξιζε τον κόπο? Οι αρρώστιες? Το φαγητό? Οι τιμές? Το ψάχνω μήπως κ πάμε του χρόνου η του παραχρόνου κ ρωτάω για εμπειρίες ευχαριστώ εκ των προτέρων taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:58 Ο taketrance: #565 05-03-24 15:58 Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #566 05-03-24 16:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:25 Ο taketrance: #567 05-03-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ Click για ανάπτυξη... Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:28 Η glayki έγραψε: #568 05-03-24 16:28 Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως πήγα κωσταντινουπολη που είναι κυριολεκτικά το χειρότερο μέρος που έχω πάει ποτέ. Και έχω πάει Παναμά και Μεξικό.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:16 Η Luludaki έγραψε: #564 05-03-24 15:16 Πάνε πάνω από 15 χρόνια που έχω να ευχαριστηθώ διακοπές καλοκαιρινές, μένουμε κ εργαζόμαστε σε τουριστικό μέρος οπότε Μαρτιο με Δεκέμβρη δουλεύουμε. Έχει κανείς ταξιδέψει σε εξωτικο μέρος? Που ,ποιον μήνα? Άξιζε τον κόπο? Οι αρρώστιες? Το φαγητό? Οι τιμές? Το ψάχνω μήπως κ πάμε του χρόνου η του παραχρόνου κ ρωτάω για εμπειρίες ευχαριστώ εκ των προτέρων taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:58 Ο taketrance: #565 05-03-24 15:58 Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #566 05-03-24 16:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:25 Ο taketrance: #567 05-03-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ Click για ανάπτυξη... Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:28 Η glayki έγραψε: #568 05-03-24 16:28 Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνε πάνω από 15 χρόνια που έχω να ευχαριστηθώ διακοπές καλοκαιρινές, μένουμε κ εργαζόμαστε σε τουριστικό μέρος οπότε Μαρτιο με Δεκέμβρη δουλεύουμε. Έχει κανείς ταξιδέψει σε εξωτικο μέρος? Που ,ποιον μήνα? Άξιζε τον κόπο? Οι αρρώστιες? Το φαγητό? Οι τιμές? Το ψάχνω μήπως κ πάμε του χρόνου η του παραχρόνου κ ρωτάω για εμπειρίες ευχαριστώ εκ των προτέρων
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 15:58 Ο taketrance: #565 05-03-24 15:58 Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #566 05-03-24 16:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:25 Ο taketrance: #567 05-03-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ Click για ανάπτυξη... Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:28 Η glayki έγραψε: #568 05-03-24 16:28 Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:18 Ο Valder έγραψε: #566 05-03-24 16:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:25 Ο taketrance: #567 05-03-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ Click για ανάπτυξη... Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:28 Η glayki έγραψε: #568 05-03-24 16:28 Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:25 Ο taketrance: #567 05-03-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ Click για ανάπτυξη... Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:28 Η glayki έγραψε: #568 05-03-24 16:28 Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσα. Και Μπάνγκ και κοκ. Μπανγκόκ. Λέηντιμποιζ στο Σουκχουμβίτ Click για ανάπτυξη... Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ).
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:28 Η glayki έγραψε: #568 05-03-24 16:28 Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθότι λάτρης του εναλλακτικού σκέφτομαι την εξής δυνατότητα: Explore 50,000+ Workaway projects in 180 Countries Join global travel community to learn, teach and share skills. Contact local hosts worldwide, meet likeminded adventurers and create lasting connections now! www.workaway.info
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 16:38 Ο Valder έγραψε: #569 05-03-24 16:38 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Δεν έβαλα το πόδι μου σε αυτά τα νερά είναι η αλήθεια Φοβερή η Μπανγκοκ πάντως, αν και μόλις φτάνεις σε πιάνει ένα πολιτισμικό (πρώτη φορά στην Ασία γαρ). Click για ανάπτυξη... Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:32 Η Luludaki έγραψε: #570 05-03-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: Μόνο στην Ταϊλανδη, και ήταν από τους καλύτερους προορισμούς και ταξίδια που έχω κάνει. Τέτοιες μέρες πριν 4 χρόνια, ήταν καλύτερο να αφήνεις τα κρύα και τις βροχές του χειμώνα και να πηγαίνεις στους 35 βαθμούς και τις παραλίες μες στον Φεβρουάριο. Προτείνεται 100%, ειδικά για πρώτο ταξίδι εκτός Ευρώπης καθώς είναι ασφαλής και «εύκολη» χώρα. Click για ανάπτυξη... Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ θα το βάλω εγω μέχρι το γόνατο αμα πάω. Να το πάρω απόφαση μένει. Click για ανάπτυξη... Κοίταξα, πάει 800 ευρώ πήγαινε έλα...αν κ σκεφτόμουν Ιανουάριο η Φεβρουαρίο είναι ακριβουτσικα
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 17:39 Ο taketrance: #571 05-03-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Τι γίνετε με τα Street food και τα κουνούπια? Click για ανάπτυξη... Street food και φαγητό γενικότερα υπέροχο, θα σου κόψει λίγο το μάτι από που να μην ρισκάρεις να φας. Απο κουνούπια κανένα πρόβλημα από ότι θυμάμαι, πολύ νορμαλ.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:42 Η amarelia έγραψε: #572 18-03-24 10:42 Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 10:59 Ο ultraviolence: #573 18-03-24 10:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν θα πάω φέτος εδώ, αλλά το αφήνω σαν ιδέα, το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, ελπίζω να μην είναι φίσκα από κόσμο την καλοκαιρινή σεζόν. Εζ, Γαλλία Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική επιλογή! Είναι ένας από τους προορισμούς που έχω σταμπάρει για το 2024 κι θέλω να τον συνδυάσω με camping στο Peillon οπου επίσης έχει γραφικούς δρόμους κτλ. Πέρσι πήγαμε νότια, κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ανδόρρας, στο Saint-Cyprien. Φέτος δε νομίζω να πάω κάπου μιας και προσπαθώ να αποταμιεύσω χρήματα. Ίσως κανα 2ημερο μέχρι τη Lille για να φάμε κανα ψάρι
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:44 Ο palio_melos: #574 18-03-24 14:44 Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 14:53 Η amarelia έγραψε: #575 18-03-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε» ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στα γαλλόφωνα μια χαρά θα την παλέψεις με αγγλικά στα γερμανόφωνα πάλι θα την παλέψεις αλλά θα φας bullying και απαξιωτικό βλέμμα τύπου «ού να μου χαθείς βρωμιάρη άπλυτε ξένε»
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.761 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 15:27 Ο ultraviolence: #576 18-03-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μιας που βλέπω Γαλλία, ας μου πει κάποιος ότι θα την παλέψω με 0 γνώση γαλλικών (και γερμανικών) σε Ζυρίχη/Βασιλεία/Στρασβούργο/γενικά Αλσατία κόμπο που το λιβανίζω καιρό. Click για ανάπτυξη... Στο Παρίσι γενικά δεν υπάρχει θέμα. Στην υπόλοιπη Γαλλία είναι το πρόβλημα. xD Αν κανεις μια μικρή προσπάθεια να δείξεις ότι ξέρεις 1-2 εκφράσεις (του στυλ Καλημερα θα ήθελα..) , γίνονται πιο μαλακοι και θα σου απαντήσουν με τα σπαστά αγγλικά τους αν τους ρωτήσεις κάτι στα αγγλικά. Αν τους το ξεκινήσεις από την αρχή στα αγγλικά όμως..κανουν το βαρύ πεπόνι. Η εμπειρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 19:59 Ο palio_melos: #577 18-03-24 19:59 Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμ κι έμενα μία στάση στο CDG αυτήν την εικόνα μου είχε δώσει. Ακόμα κι εντός αεροδρομίου ρε γμτ να δυσκολεύονται/δεν ψήνονται για αγγλικά, ακραίο. Τέσπα, Παρίσι δεν ακουμπάω μέχρι να περάσει η τρέλα των ολυμπιακών ούτως ή άλλως, βλέπουμε πότε θα γίνει. Αυτά τα ανατολικά σκεφτόμουν τώρα, θα δούμε αμα θα το πάρω απόφαση. Για την ώρα έχουμε Βαλτική/Ελσίνκι/Όσλο και Βαλένθια/Σαραγόσα/Μπιλμπάο κανονισμένα.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 22:01 Ο dum dum boy: #578 22-03-24 22:01 Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 12:36 Η glayki έγραψε: #579 23-03-24 12:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Τουρισμός για όλους 2025 | Vouchers.gov.gr Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025»; Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2025» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, vouchers.gov.gr έκανα αίτηση, αν και δεν θα πάω πουθενά. δεν έχω παρέα. Click για ανάπτυξη... Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 13:44 Ο dum dum boy: #580 23-03-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία.
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σήκω και πήγαινε .. Ασε τις κλάψες . Και μόνο που θα δεις φύση, ήλιο, θάλασσα, βουνό ανθίζει η ψυχή. Πάρε και βιβλία μαζί σου και μουσικές Click για ανάπτυξη... κάθε μέρα βλέπω φύση, ήλιο, θάλασσα και στο βάθος βουνό. σε μια έρημη (το χειμώνα) παραλία μένω. μπροστά στη θάλασσα. τρίζουν τα κόκκαλα από την υγρασία.