Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 17:50 Η Wonderful: #541 23-01-24 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Αν πάω πρώτη μέρα Αθήνα - Μονεμβασιά, τη δεύτερη μυστρά και την τρίτη Επίδαυρο θα προλάβω πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω.. κάντο!! Απλά δεν θα χαρείς τη μονεμβασιά όσο θά έπρεπε.. ο Μυστράς είναι κούραση αλλά αξίζει τον κόπο, και οι εκλησίες και το βυζαντινό παλάτι και το μοναστήρι!! Επίδαυρο θα είναι χαζομάρα να μην πας. Το θέμα είναι που θα διανυκτερεύεις... Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 17:55 Η Μαρια43 έγραψε: #542 23-01-24 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: τι να σου πω.. κάντο!! Απλά δεν θα χαρείς τη μονεμβασιά όσο θά έπρεπε.. ο Μυστράς είναι κούραση αλλά αξίζει τον κόπο, και οι εκλησίες και το βυζαντινό παλάτι και το μοναστήρι!! Επίδαυρο θα είναι χαζομάρα να μην πας. Το θέμα είναι που θα διανυκτερεύεις... Click για ανάπτυξη... Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 17:59 Η Wonderful: #543 23-01-24 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:07 Η rafaela11: #544 23-01-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Για εμένα αν πας Ναύπλιο ο πιος ωραίος συνδυασμός ειναι Μυκήνες, Επιδαυρο, Ύδρα και Σπέτσες Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Η Μαρια43 έγραψε: #545 23-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Η Wonderful: #546 23-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Click για ανάπτυξη... όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 21:52 Η Μαρια43 έγραψε: #547 23-01-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Next time!!! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:03 Ο palio_melos: #548 23-01-24 22:03 Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Αν πάω πρώτη μέρα Αθήνα - Μονεμβασιά, τη δεύτερη μυστρά και την τρίτη Επίδαυρο θα προλάβω πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... τι να σου πω.. κάντο!! Απλά δεν θα χαρείς τη μονεμβασιά όσο θά έπρεπε.. ο Μυστράς είναι κούραση αλλά αξίζει τον κόπο, και οι εκλησίες και το βυζαντινό παλάτι και το μοναστήρι!! Επίδαυρο θα είναι χαζομάρα να μην πας. Το θέμα είναι που θα διανυκτερεύεις...
Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 17:55 Η Μαρια43 έγραψε: #542 23-01-24 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: τι να σου πω.. κάντο!! Απλά δεν θα χαρείς τη μονεμβασιά όσο θά έπρεπε.. ο Μυστράς είναι κούραση αλλά αξίζει τον κόπο, και οι εκλησίες και το βυζαντινό παλάτι και το μοναστήρι!! Επίδαυρο θα είναι χαζομάρα να μην πας. Το θέμα είναι που θα διανυκτερεύεις... Click για ανάπτυξη... Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 17:59 Η Wonderful: #543 23-01-24 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:07 Η rafaela11: #544 23-01-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Για εμένα αν πας Ναύπλιο ο πιος ωραίος συνδυασμός ειναι Μυκήνες, Επιδαυρο, Ύδρα και Σπέτσες Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Η Μαρια43 έγραψε: #545 23-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Η Wonderful: #546 23-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Click για ανάπτυξη... όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 21:52 Η Μαρια43 έγραψε: #547 23-01-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Next time!!! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:03 Ο palio_melos: #548 23-01-24 22:03 Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: τι να σου πω.. κάντο!! Απλά δεν θα χαρείς τη μονεμβασιά όσο θά έπρεπε.. ο Μυστράς είναι κούραση αλλά αξίζει τον κόπο, και οι εκλησίες και το βυζαντινό παλάτι και το μοναστήρι!! Επίδαυρο θα είναι χαζομάρα να μην πας. Το θέμα είναι που θα διανυκτερεύεις... Click για ανάπτυξη... Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 17:59 Η Wonderful: #543 23-01-24 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:07 Η rafaela11: #544 23-01-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Για εμένα αν πας Ναύπλιο ο πιος ωραίος συνδυασμός ειναι Μυκήνες, Επιδαυρο, Ύδρα και Σπέτσες Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Η Μαρια43 έγραψε: #545 23-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Η Wonderful: #546 23-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Click για ανάπτυξη... όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 21:52 Η Μαρια43 έγραψε: #547 23-01-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Next time!!! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:03 Ο palio_melos: #548 23-01-24 22:03 Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις..
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:07 Η rafaela11: #544 23-01-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Για εμένα αν πας Ναύπλιο ο πιος ωραίος συνδυασμός ειναι Μυκήνες, Επιδαυρο, Ύδρα και Σπέτσες Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Η Μαρια43 έγραψε: #545 23-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Η Wonderful: #546 23-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Click για ανάπτυξη... όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 21:52 Η Μαρια43 έγραψε: #547 23-01-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Next time!!! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:03 Ο palio_melos: #548 23-01-24 22:03 Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα. Click για ανάπτυξη... Για εμένα αν πας Ναύπλιο ο πιος ωραίος συνδυασμός ειναι Μυκήνες, Επιδαυρο, Ύδρα και Σπέτσες
Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Η Μαρια43 έγραψε: #545 23-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Η Wonderful: #546 23-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Click για ανάπτυξη... όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 21:52 Η Μαρια43 έγραψε: #547 23-01-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Next time!!! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:03 Ο palio_melos: #548 23-01-24 22:03 Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες.. Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις.. Click για ανάπτυξη... Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!!
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Η Wonderful: #546 23-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Click για ανάπτυξη... όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 21:52 Η Μαρια43 έγραψε: #547 23-01-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Next time!!! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:03 Ο palio_melos: #548 23-01-24 22:03 Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!! Click για ανάπτυξη... όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα!
Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 21:52 Η Μαρια43 έγραψε: #547 23-01-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Next time!!! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:03 Ο palio_melos: #548 23-01-24 22:03 Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Next time!!!
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:03 Ο palio_melos: #548 23-01-24 22:03 Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε .
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:06 Η Wonderful: #549 23-01-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι. Καλά να μαστε . Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον ακούγεται!
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #550 23-01-24 22:43 Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:59 Η rafaela11: #551 23-01-24 22:59 Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων Your browser is not able to display this video.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:11 Η Wonderful: #552 23-01-24 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω. ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Ο Πάνθηρας!: #553 23-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον. Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Η Wonderful: #554 23-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου Click για ανάπτυξη... Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ...
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.866 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Πάνθηρας!: #555 23-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Σου άρεσε ε??? Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ... Click για ανάπτυξη... ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 20:30 Η amarelia έγραψε: #556 24-01-24 20:30 Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:37 Ο Valder έγραψε: #557 24-01-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά. Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του. Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος. Click για ανάπτυξη... Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι. Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ" Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:42 Η amarelia έγραψε: #558 24-01-24 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Click για ανάπτυξη... Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.851 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:45 Ο Valder έγραψε: #559 24-01-24 21:45 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σαν εσάς τάλε κουάλε. Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ. Click για ανάπτυξη... Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.160 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #560 24-01-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μου το προσέξουν καλα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ αλλά πρέπει να τις αφήνω αναγκαστικά.