Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

27-06-24

00:16
Κάρπαθος by night
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

27-06-24

00:24
Πολύ ωραίο μέρος φαίνεται.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

27-06-24

08:42
Λίγο στην Αίγινα σαν να μοιάζει
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

27-06-24

11:57
Καμια τουριστρια στειλε βρε
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

27-06-24

12:02
Καμια τουριστρια στειλε βρε
Δεν ασχολουμαι με τέτοιες... Σε μια βδομαδα φευγουν οπότε... Αυτά τα κανει ο Γιανελης ο εργενης χαχα
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

27-06-24

13:29
Στο εξωτικό
Κατάκολο Ηλείας από όπου είναι οι γονείς μου

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-06-24

16:55
Αμοοπη Κάρπαθος! Μ άρεσε τόσο πολυ η παραλια που θα κρατησω και αυριο το ενοικιαζόμενο αμάξι και θα παω εκεί για μπάνιο. Πιο μετά θα ανεβάσω Αρκατα, αχασα και Άγιο νικολαο και Λευκό.
Τα νερά στην Αμοοπη είναι τιρκουάζ. Τρομερά....
Είμαι ήδη μια βδομαδα εδώ και περναω κ α τ α π λ η κ τ ι κ α. Έχει και ωραία bar να πιεις το παγωμένο χυμό σου πριν βουτήξεις!
Χθες κάτσαμε για φαγητο και σε ένα ωραίο ταβερνάκι λέγεται under the trees.
Πάω να κάνω ένα ντουζάκι να φυγουν τα πρωτα αλατια και θα φυγω για την Απελα!!!
Αμα βρω και καμια γοργονα μπορεί να της μιλήσω διακριτικά
Είμαι ήδη μια βδομαδα εδώ και περναω κ α τ α π λ η κ τ ι κ α. Έχει και ωραία bar να πιεις το παγωμένο χυμό σου πριν βουτήξεις!
Αμα βρω και καμια γοργονα μπορεί να της μιλήσω διακριτικά

Συνημμένα
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

30-06-24

17:06
Η μεσαία φώτο είναι τελειαααΑμοοπη Κάρπαθος! Μ άρεσε τόσο πολυ η παραλια που θα κρατησω και αυριο το ενοικιαζόμενο αμάξι και θα παω εκεί για μπάνιο. Πιο μετά θα ανεβάσω Αρκατα, αχασα και Άγιο νικολαο και Λευκό.
Αμα βρω και καμια γοργονα μπορεί να της μιλήσω διακριτικά![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-06-24

17:24
Η μεσαία φώτο είναι τελειααα
Ναι αλλά εγώ στη δίπλα που έχει βοτσαλακι έκανα! Τρομερή τι να λέμε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-06-24

20:48

12-07-24

07:23

Ανάρπαστος καλοκαιρινός προορισμός η Αλβανία - Γιατί την προτιμούν οι Έλληνες | ΤΟ ΒΗΜΑ
Οι Έλληνες επιλέγουν Αλβανία για το καλοκαίρι - Οι τιμές συγκριτικά με τα ελληνικά νησιά

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

12-07-24

11:23
Οι νησιωτες δεν στοχεουν σε εμας χιμελα. Αν και φοβαμαι θα τους γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο σε λιγα χρονια.Πολύ το χαίρομαι. Οι νησιώτες έχουν ξεφύγει.![]()
Ανάρπαστος καλοκαιρινός προορισμός η Αλβανία - Γιατί την προτιμούν οι Έλληνες | ΤΟ ΒΗΜΑ
Οι Έλληνες επιλέγουν Αλβανία για το καλοκαίρι - Οι τιμές συγκριτικά με τα ελληνικά νησιάwww.tovima.gr

12-07-24

12:07
Ούτε στους τουρίστες φέρονται καλά.Οι νησιωτες δεν στοχεουν σε εμας χιμελα. Αν και φοβαμαι θα τους γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο σε λιγα χρονια.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

12-07-24

12:11
Προτίνω να τους γυρίσουμε στους βρετανούς και στους ιταλούς. Δε θα μας στοιχησουν και πολύΟι νησιωτες δεν στοχεουν σε εμας χιμελα. Αν και φοβαμαι θα τους γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο σε λιγα χρονια.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

08-08-24

17:20
Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι η Αθήνα δεν λέει να αδειάσει εφέτος;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

08-08-24

17:37
Μπορεί να φεύγουν το ΣΚ που δε δουλεύουν για να μη ξοδεύουν άδεια και να φύγουν πιο κοντά που πέφτει 15αυγουστος. Στη περιοχή μου αρκετά μαγαζιά έκλεισαν για αρκετές μέρες μέχρι 25 Αυγούστου.Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι η Αθήνα δεν λέει να αδειάσει εφέτος;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

08-08-24

21:25
Κρήτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

08-08-24

21:39
βόρεια Πελοπόννησο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

10-08-24

14:46
Στην υπέροχη Αθήνα
Ευτυχώς ξεκουμπίστηκαν όλοι από το σπίτι και θα απολαμβάνω την ηρεμία μου μέχρι τον Σεπτέμβριο

Ευτυχώς ξεκουμπίστηκαν όλοι από το σπίτι και θα απολαμβάνω την ηρεμία μου μέχρι τον Σεπτέμβριο

10-08-24

19:12
Ο κόσμος με τα Airbnb έχει ξεφύγει εντωμεταξύ. Θέλουν 80 € το βράδυ για ένα σπίτι 35 τετραγωνικά που δεν είναι καν πολύ κοντά στη θάλασσα και για μήνες Σεπτέμβριο Οκτώβριο. Αυτό είναι το φθηνότερο. Βρε 80 να είναι οι ώρες σας αλήτες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 287 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- rafaela11
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- American Economist
- johnsala
- Unboxholics
- Εριφύλη
- taketrance
- Kate1914
- Reader
- Giorgkalo
- Athens2002
- userguest
- Μήτσος10
- Wonderkid
- bibliofagos
- fmarulezkd
- Joji
- thenutritionist
- touvlo
- Ilma
- Scandal
- Ωρορα
- fockos
- Libertus
- despoina13
- еще один пророк р...
- mixaelaaa
- BatGuin
- Arianara S3
- Luludaki
- theodle
- fourkaki
- physicscrazy
- phleidhs
- Φινεύς
- teacher_40
- Hased Babis
- Fernando_A
- grtt
- GeorgePap2003
- Μαρια43
- melmel
- Antonia Alexandra
- Maraki_lar_1980
- charmander
- kalhkardia
- Totreno
- Esperos1
- marww
- Ariana2018
- jj!
- Jim175
- suaimhneas
- msk
- epote
- Maria23667
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Human being
- User2350
- P.Dam.
- ggl
- Εχέμυθη
- Countdown
- yellow
- Helen06
- glaros22
- camil
- Βασιλης1234
- Ιντερλουδιο
- giannhs2001
- augustine
- Meow
- Maraki4you
- Sosstoss
- Memetchi
- Μαυρίκιος
- Abiogenesis
- hirasawayui
- Τodoroki
- Johnny15
- maria89
- xristarac
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- Panagiotis849
- kleoniki05
- penelopenick
- Maria_Xagorari
- thegreeknick
- chester20080
- bigthor
- Natsuko
- tsiobieman
- AK-92
- SlimShady
- giannis777
- J.Cameron
- Έμμα
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Στεφανος56
- tslef8
- oups
- Stelios725
- nicks1999
- Citylights
- alexd99
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Nikoleta_Giann
- VasoGrimes
- Viedo
- bruh_234
- Mt73
- sophiaa
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- edouardos
- CiNeFiL
- New member
- gregory nub
- Giii
- GeoCommand
- gwgw_5
- Ryuzaki
- ag97
- Satan Claus
- Inquisitive
- Ace of Spades
- Helen93
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- Nikos350zed
- azula
- Nickx
- barkos
- Loozen
- sunsetpp
- Unseen skygge
- Necropolis
- Johnman97
- johnietraf
- norbit
- Eua5
- angies
- ΠηνελόπηΤ
- Cookie_Monster
- orchidea
- Scott
- leo41
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- harry akritas
- McManus
- pacheiko
- Βλα
- Μπλακ Πητ
- Nefeloula
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.