back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.

23-06-24

20:33
Όχι ακόμα.Ξέρουμε αν αναγράφεται ο προσωπικός αριθμός του πολίτη πάνω στις νέες ταυτότητες;;
Θα γίνει...από μέρα σε μέρα(εδώ και κάνα χρόνο).
Το πιο φρέσκο μέρα σε μέρα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων
Σε λίγες μέρες αναμένεται ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων και άρα οι πολίτες θα μπορούν να μπούνε στην πλατφόρμα -και να δηλώσουν τα τρία αριθμητικά...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.112 μηνύματα.

23-06-24

20:41
Τωρα το λεει στον ΣΚΑΙ.Τις επομενες ημερες ο προσωπικος αριθμος.Μεχρι να γινει πραξη μην βγαλετε ταυτοτητα,θα πρεπει να την ξανααλλαξετε.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

24-06-24

10:12
Εγώ είδα την είδηση και λέω α να μπω τότε να κλείσω ραντεβού αφού έρχεται από μέρα σε μέρα. Είχε ένα τρεις μήνες μετά, αλλά λέω αστο καλύτερα, να δω πρώτα με τα μάτια μου ότι ήρθε ο προσωπικός αριθμός πολίτη και μετά θα κλείσω ραντεβού. Έχει καταντήσει γελοίο με τόσες αναβολές.Όχι ακόμα.
Θα γίνει...από μέρα σε μέρα(εδώ και κάνα χρόνο).
Το πιο φρέσκο μέρα σε μέρα.
![]()
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων
Σε λίγες μέρες αναμένεται ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων και άρα οι πολίτες θα μπορούν να μπούνε στην πλατφόρμα -και να δηλώσουν τα τρία αριθμητικά...www.cnn.gr
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 270 μηνύματα.

24-06-24

10:26
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάω σε αστυνομικό τμήμα άλλο από αυτό του τόπου μόνιμης κατοικίας μου για την έκδοση νέας ταυτότητας. Γιατί προσπαθώ να κλείσω ραντεβού εδώ και μήνες και δε βρίσκω τίποτα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-06-24

10:38
Όχι. Μόνο στο Τμήμα Ασφαλείας της μόνιμης κατοικίας σου.Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάω σε αστυνομικό τμήμα άλλο από αυτό του τόπου μόνιμης κατοικίας μου για την έκδοση νέας ταυτότητας. Γιατί προσπαθώ να κλείσω ραντεβού εδώ και μήνες και δε βρίσκω τίποτα.
Σε περίπτωση απώλειας, είναι πολύ πιο γρήγορη η διαδικασία. Την έχασες......
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.

24-06-24

10:55
Εγώ πρόσφατα που την είχα χάσει και χρειάστηκε να βγάλω καινούργια, εξυπηρετήθηκα κανονικά, σε τμήμα άλλης πόλης από αυτή του μόνιμου τόπου κατοικίας μου.Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάω σε αστυνομικό τμήμα άλλο από αυτό του τόπου μόνιμης κατοικίας μου για την έκδοση νέας ταυτότητας. Γιατί προσπαθώ να κλείσω ραντεβού εδώ και μήνες και δε βρίσκω τίποτα.
Μου φαίνεται περίεργο πάντως που δε βρίσκεις ραντεβού. Ρώτησες στο τμήμα και σου απάντησαν αρνητικά;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-06-24

10:59
Παίζει ρόλο και που είναι ο καθένας. Επαρχία, Αθήνα κ.λπ. Εμείς που είμαστε Αθήνα δε νομίζω ότι μπορούμε να εξυπηρετηθούμε σε όποιο Α.Τ. θέλουμε. Παρά σε αυτό της κατοικίας. Εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι, ξέρω 'γω...Εγώ πρόσφατα που την είχα χάσει και χρειάστηκε να βγάλω καινούργια, εξυπηρετήθηκα κανονικά, σε τμήμα άλλης πόλης από αυτή του μόνιμου τόπου κατοικίας μου.
Μου φαίνεται περίεργο πάντως που δε βρίσκεις ραντεβού. Ρώτησες στο τμήμα και σου απάντησαν αρνητικά;
Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους φοιτητές...
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 270 μηνύματα.

24-06-24

11:40
Όχι δε ρώτησα, απλώς μπαίνω στο σαιτ να κλείσω ραντεβού και δεν έχει τίποτα στο δικό μου ΑΤ, ενώ πχ σε ΑΤ γειτονικών περιοχών έχει. Και είχα δει που έγραφε στις οδηγίες ότι πας σε αυτο της μόνιμης κατοικίας σου οπότε γι'αυτο...Εγώ πρόσφατα που την είχα χάσει και χρειάστηκε να βγάλω καινούργια, εξυπηρετήθηκα κανονικά, σε τμήμα άλλης πόλης από αυτή του μόνιμου τόπου κατοικίας μου.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.

24-06-24

11:59
Α, εντάξει. Τότε καλύτερα να πας σε αυτό της μόνιμης κατοικίας σου, για να είσαι εντελώς σίγουρος.Όχι δε ρώτησα, απλώς μπαίνω στο σαιτ να κλείσω ραντεβού και δεν έχει τίποτα στο δικό μου ΑΤ, ενώ πχ σε ΑΤ γειτονικών περιοχών έχει. Και είχα δει που έγραφε στις οδηγίες ότι πας σε αυτο της μόνιμης κατοικίας σου οπότε γι'αυτο...
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-07-24

15:14
Γνωρίζει κάποιος την προθεσμία για αυτό ;
https://www.google.com/amp/s/www.in...tin-allaksete-prostimo-pou-tha-plirosete/amp/

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

03-07-24

15:43
Μέχρι τον Αύγουστο του 26 απ' όσο γνωρίζω.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-07-24

17:13
Να καει το ΣτΕ και η αναπλαση που του κανουν απο το ταμειο της ΕΕ
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.072 μηνύματα.

08-07-24

16:00

Προσωπικός αριθμός: Πότε μπαίνει σε εφαρμογή | LiFO
Αλλάζει το σύστημα ραντεβού για νέα ταυτότητα

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

08-07-24

16:26
Εχω που το ακουω πόσο καιρό αυτό για τον ρημαδιασμένο τον προσωπικο αριθμό. Τι περιμένουν;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.072 μηνύματα.

08-07-24

16:28
Καλά αν ξεκαθαρίσει το τοπίο και επιτέλους διαθέσουν πόρους ώστε να βρίσκεις ραντεβού στα ΑΤ για τη νέα ταυτότητας χωρίς να κυνηγάς το ραντεβού σαν τζογαδόρος από το σύστημα, ξυπνήστε με.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

08-07-24

16:30
Και έχω να βγάλω και διαβατήριο νι!Καλά αν ξεκαθαρίσει το τοπίο και επιτέλους διαθέσουν πόρους ώστε να βρίσκεις ραντεβού στα ΑΤ για τη νέα ταυτότητας χωρίς να κυνηγάς το ραντεβού σαν τζογαδόρος από το σύστημα, ξυπνήστε με.
Δεν ειναι γαμάτο να πρέπει να κλείνεις οχι ενα αλλα ΔΥΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΡΕΣ;;
Scandal
Διαχειριστής

08-07-24

16:32
Υπάρχει μια σκέψη να πάω Coldplay Λονδίνο 2025 (και δεν ξέρω κατά πόσο θα δεχτούν την ταυτότητά μου από το λύκειο > 15 ετών), θέλω να ελπίζω ότι δεν θα το τραβήξουν τόσοΚαι έχω να βγάλω και διαβατήριο νι!
Δεν ειναι γαμάτο να πρέπει να κλείνεις οχι ενα αλλα ΔΥΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΡΕΣ;;

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.

08-07-24

16:33
Μέχρι Αύγουστο του 2026 έχουν ισχύ οι ταυτότητες μας. Μέχρι τότε δεν επρόκειτο να έχω βγάλει την νέα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

08-07-24

16:34
Κι εγω Αγγλία στον αδερφό μου θέλω να παω (Σκωτία), για αρχή.Υπάρχει μια σκέψη να πάω Coldplay Λονδίνο 2025 (και δεν ξέρω κατά πόσο θα δεχτούν την ταυτότητά μου από το λύκειο > 15 ετών), θέλω να ελπίζω ότι δεν θα το τραβήξουν τόσο![]()
Η μανα μου οταν πηγε, έβγαλε πάντως διαβατηριο. Μπρεξιτ γαρ.
Για κοίτα το μη βρεθεις προ εκπλήξεων.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

08-07-24

16:38
Για Αγγλία θέλει κανονικά διαβατήριο, τελείωσε η εποχή που έμπαινες με ταυτότητα. Θα έχεις θέμα στο έλεγχο του αεροδρομίου, σου κάνουν μια μικρή συνέντευξη τύπου πόσες μέρες θα μείνεις, που θα μείνεις και αν έχεις εισιτήριο επιστροφής.Υπάρχει μια σκέψη να πάω Coldplay Λονδίνο 2025 (και δεν ξέρω κατά πόσο θα δεχτούν την ταυτότητά μου από το λύκειο > 15 ετών), θέλω να ελπίζω ότι δεν θα το τραβήξουν τόσο![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Vera
- taketrance
- Memetchi
- American Economist
- giannhs2001
- back2967
- A350
- charmander
- Unicex
- Wonderkid
- AggelikiGr
- touvlo
- johnsala
- fourkaki
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Joji
- Fernando_A
- Kate1914
- Unboxholics
- theodle
- jj!
- synthnightingale
- Hecticism
- phleidhs
- chester20080
- kost28
- ROM32
- Αντικειμενικός
- afantos
- Totreno
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Hased Babis
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- Panagiotis849
- Maynard
- Shadowban
- arko
- Paragontas7000
- Meow
- aggorf
- ggl
- exotic xo
- epote
- fockos
- Helen06
- camil
- alexd99
- Βασιλης1234
- gademis
- Libertus
- User2350
- Γιώτα Γιαννακού
- Εχέμυθη
- Captaingeorge
- marww
- eukleidhs1821
- Maraki4you
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.