Μια γυναίκα είναι του δρόμου επειδή θα πάει σε ένα κλαμπ με τις φίλες της να διασκεδάσει;
Για εμένα είναι πιο αχαλίνωτη απ' όσο την προτιμώ και αυτό έχει σημασία. Θες δεσποινίς μου να πας στο κλαμπ με τις φίλες σου; Ελεύθερα! Απλώς όταν γυρίσεις στο σπίτι μας, δεν θα είσαι σε σχέση μαζί μου πλέον. (γενικό το β' ενικό)
Ή μήπως είσαι από αυτούς που πιστεύουν οτι οι γυναίκες πάνε σε κλαμπ για να κουνήσουν το κώλο τους στα λιγούρια και να έχουν πεσίματα; Το ενδεχόμενο να πάνε για χορό και να μη τους νοιάζει το πέσιμο το έχεις σκεφτεί; ΟΕΟ; Τι διαβάζω Παναγία μου και δεν έχω πέσει από τον Ζάλογγο ακόμα...
Εσένα και συγκεκριμένες άλλες, τι σας καίει τόσο πολύ και με πάτε κόντρα σε μια άποψη που έχω ξεκαθαρίσει ότι είναι προσωπική άποψη, άρα που θα επηρεάσει
μόνο αυτή που ούτως η άλλως θα με γούσταρε κι όχι αυτές που δεν με πάνε ούτως ή άλλως;
Αφού χωριό και σπίτι μαζί δεν θα κάνουμε, τι σας νοιάζει αν λέω τρέλες; Για ενδοφεμινιστικό echo-chamber και να λέμε ότι την είπαμε "στο φασίστα τον πατριάρχη";
Ντύσου όπως θέλεις και χόρεψε σε όσα κλαμπ θέλεις, εμένα δεν με ενοχλείς. Αμα το αντέχει το αγόρι σου, δικό του πρόβλημα. Κι εσυ θα ζήσεις κι εγω θα ζήσω. Προς τι η ξινίλα λοιπόν;
Εγώ πάντως ντύνομαι ωραία όταν έχω όρεξη, όχι για να με δει ο κάθε λιγούρης πορνόγερος, και το κάθε καγκούρι που επειδή ακούει τραννο και light νομίζει ότι κάποιος είναι. Κάπου έλεος με τις προκαταλήψεις. Σιγά μη καθόμαστε να ντυνόμαστε μισή ώρα και να βαφόμαστε για να αρέσουμε στον κάθε βλάκα τυχάρπαστο που κυκλοφορεί εκεί έξω. Το να αρέσουμε στον εαυτό μας στη λίστα δεν υπάρχει;
Όχι αγαπητή μου, δεν υπάρχει. Δεν λες αληθεια σε κανέναν αυτή τη στιγμή.
Πρώτα απ όλα η ίδια πάνω στην ορμή της γραφής σου, ομολόγησες τις προτιμήσεις σου.
Δεν βγαίνεις για τους πορνόγερους και τα καγκούρια, δε σε ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως. Άρα πιστεύεις ότι αξίζεις κάποιον πολύ καλύτερο από αυτούς. Γι αυτούς τους 1% ντύνεσαι και φτιάχνεσαι, για να αποκτήσεις πολύ καλύτερη διαπραγματευτική αξία στην αγορά, σε σχέση με άλλες 22χρονες και 25χρονες. Εαν ο πλανήτης ήταν άδειος ή είχε μόνο τους πορνόγερους όπως λες και την αλητεία, αλλά ούτε και άλλες κοπέλες (ο ανταγωνισμός) δε θα σε ένοιαζε να στυλιζαριστείς, ούτε εσυ αλλά ούτε και οι άλλες 22άρες ή 25άρες. Θα πήγαινες να χορέψεις στο κλαμπ αβαφτη με τις φόρμες εντελώς natural.
Ενοχλητικός και "φύγε μακριά μου" είναι ο πορνόγερος και το καγκούρι που δεν γουστάρεις. Ο Πρίντεζης ή ο Αργυρός θα ήταν "βάφτηκα τόσο και δε μου ριξε ούτε μια ματιά ρε γαμώτο".
Το ειπες.Ακριβως αυτο.Χρονια τωρα τα ιδια λεει για τις γυναικες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2023
Σιγουρα δεν υπαρχει στους λιγουριδες και στους κομπλεξικους καθως ετσι αυτοαρεσκονται και ανεβαινουν.Να νομιζουν οτι οι γυναικες φτιαχνονται για αυτους,ακομα και αν ειναι σαν αναποδο γμτ.Βασικα
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ και δε εννοω καποιον ασχημο στο σωμα..καμια σχεση,αλλα σαν αναποδο γμτ στην ψυχη.Μονο ετσι νιωθουν οτι εχουν αξια.
Εαν η άποψή σας ήταν η σωστή, δείξτε μας έναν ισχυρό νεαρό μελαχρινό άντρα που δεν προτίμησε μια 20-35 νεαρή και όμορφη, αλλά ανταποκρίθηκε στη δική σας ομορφιά και στις ιδέες σας.
Παρακαλώ, εγω θα περιμένω να δω που καταλήξατε στη ζωή σας με τις δικές σας αξιοσέβαστες ιδέες.