Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

09-09-23

18:55
Το "Χαρούμενες Διακοπές" ή πως διάολο λεγόταν με κατι ασκήσεις τυπου "Η κυρά-Γραμματική";Θυμάστε τα σταυρόλεξα και τα παιχνίδια που είχαν;
View attachment 121426
Jesus τι χαζομάρες παίζαμε
Εγώ θυμάμαι και κάτι καλοκαιρινά τεύχη απευθυνόμενα σε μαθητές, που είχαν ασκησούλες και παιχνίδια ανάλογα με το ποια τάξη τελείωσες πριν το καλοκαίρι.
Ήταν κάτι κίτρινα μέτρια παχιά βιβλία. Δε θυμάμαι κάτι παραπάνω.
Μικρός διάβαζα και Καζαμία πάντως.![]()

09-09-23

19:23
Γιατί μου το θύμισες; Το είχα απωθήσει από τη μνήμη μου. Τί εφιάλτης.Το "Χαρούμενες Διακοπές" ή πως διάολο λεγόταν με κατι ασκήσεις τυπου "Η κυρά-Γραμματική";
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

09-09-23

19:33
Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα»
και δεν ξέρω αν θεωρείται ρετρό αλλά το ταμαγκότζι ήταν επίσης μαστ
Και επίσης αλμπουμ με αυτοκολλητα απο σαπουνοπερες Μαρια της γειτονιας Εσμεραλδα δεν ηταν παιχνιδια αλλα ηταν μεγαλη ασχολια της εποχης κτλ
και δεν ξέρω αν θεωρείται ρετρό αλλά το ταμαγκότζι ήταν επίσης μαστ
Και επίσης αλμπουμ με αυτοκολλητα απο σαπουνοπερες Μαρια της γειτονιας Εσμεραλδα δεν ηταν παιχνιδια αλλα ηταν μεγαλη ασχολια της εποχης κτλ

09-09-23

19:48
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

09-09-23

19:54
Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα»
Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

09-09-23

19:58
Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανεΤι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy.![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

09-09-23

20:03
Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο.Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανεκαι μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο.
Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

10-09-23

16:21
Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του.
Alessandra Eliza
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 246 μηνύματα.

10-09-23

18:09
Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό:Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

13-01-24

18:28
Σκορδακια
Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα
Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε.
Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

13-01-24

19:37
Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα.Σκορδακια
View attachment 128155
Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικαΤα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε.
View attachment 128156
Scandal
Διαχειριστής

13-01-24

19:40
Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ.Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

13-01-24

19:42
Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι;Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ.

Scandal
Διαχειριστής

13-01-24

19:44
Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοιΣκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι;![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

13-01-24

19:46
Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα.Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι![]()
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.

13-01-24

23:18
πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)...Σκορδακια
View attachment 128155
Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικαΤα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε.
View attachment 128156
τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα..
Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις

( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν
τα θυμάσαι) .
ήρωες οι γονείς μου πραγματικά..
Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό.

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

13-01-24

23:23
Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει..
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

13-01-24

23:28
Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα.Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα..
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.

13-01-24

23:28
Ωραία πράματα...άλλες εποχες
Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

13-01-24

23:30
Ωραία πράματα...άλλες εποχες
εμ. ήμασταν παιδιά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.