Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #101 09-09-23 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θυμάστε τα σταυρόλεξα και τα παιχνίδια που είχαν; Jesus τι χαζομάρες παίζαμε Εγώ θυμάμαι και κάτι καλοκαιρινά τεύχη απευθυνόμενα σε μαθητές, που είχαν ασκησούλες και παιχνίδια ανάλογα με το ποια τάξη τελείωσες πριν το καλοκαίρι. Ήταν κάτι κίτρινα μέτρια παχιά βιβλία. Δε θυμάμαι κάτι παραπάνω. Μικρός διάβαζα και Καζαμία πάντως. Click για ανάπτυξη... Το "Χαρούμενες Διακοπές" ή πως διάολο λεγόταν με κατι ασκήσεις τυπου "Η κυρά-Γραμματική"; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:23 Η Himela έγραψε: #102 09-09-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το "Χαρούμενες Διακοπές" ή πως διάολο λεγόταν με κατι ασκήσεις τυπου "Η κυρά-Γραμματική"; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θύμισες; Το είχα απωθήσει από τη μνήμη μου. Τί εφιάλτης. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:33 Η amarelia έγραψε: #103 09-09-23 19:33 Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» και δεν ξέρω αν θεωρείται ρετρό αλλά το ταμαγκότζι ήταν επίσης μαστ Και επίσης αλμπουμ με αυτοκολλητα απο σαπουνοπερες Μαρια της γειτονιας Εσμεραλδα δεν ηταν παιχνιδια αλλα ηταν μεγαλη ασχολια της εποχης κτλ Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.615 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:48 Η Aura έγραψε: #104 09-09-23 19:48 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:54 Ο Lasher έγραψε: #105 09-09-23 19:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:58 Η amarelia έγραψε: #106 09-09-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:03 Ο Scandal έγραψε: #107 09-09-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο. Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #108 10-09-23 16:21 Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θυμάστε τα σταυρόλεξα και τα παιχνίδια που είχαν; Jesus τι χαζομάρες παίζαμε Εγώ θυμάμαι και κάτι καλοκαιρινά τεύχη απευθυνόμενα σε μαθητές, που είχαν ασκησούλες και παιχνίδια ανάλογα με το ποια τάξη τελείωσες πριν το καλοκαίρι. Ήταν κάτι κίτρινα μέτρια παχιά βιβλία. Δε θυμάμαι κάτι παραπάνω. Μικρός διάβαζα και Καζαμία πάντως. Click για ανάπτυξη... Το "Χαρούμενες Διακοπές" ή πως διάολο λεγόταν με κατι ασκήσεις τυπου "Η κυρά-Γραμματική";
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:23 Η Himela έγραψε: #102 09-09-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το "Χαρούμενες Διακοπές" ή πως διάολο λεγόταν με κατι ασκήσεις τυπου "Η κυρά-Γραμματική"; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θύμισες; Το είχα απωθήσει από τη μνήμη μου. Τί εφιάλτης. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:33 Η amarelia έγραψε: #103 09-09-23 19:33 Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» και δεν ξέρω αν θεωρείται ρετρό αλλά το ταμαγκότζι ήταν επίσης μαστ Και επίσης αλμπουμ με αυτοκολλητα απο σαπουνοπερες Μαρια της γειτονιας Εσμεραλδα δεν ηταν παιχνιδια αλλα ηταν μεγαλη ασχολια της εποχης κτλ Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.615 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:48 Η Aura έγραψε: #104 09-09-23 19:48 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:54 Ο Lasher έγραψε: #105 09-09-23 19:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:58 Η amarelia έγραψε: #106 09-09-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:03 Ο Scandal έγραψε: #107 09-09-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο. Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #108 10-09-23 16:21 Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το "Χαρούμενες Διακοπές" ή πως διάολο λεγόταν με κατι ασκήσεις τυπου "Η κυρά-Γραμματική"; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θύμισες; Το είχα απωθήσει από τη μνήμη μου. Τί εφιάλτης.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:33 Η amarelia έγραψε: #103 09-09-23 19:33 Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» και δεν ξέρω αν θεωρείται ρετρό αλλά το ταμαγκότζι ήταν επίσης μαστ Και επίσης αλμπουμ με αυτοκολλητα απο σαπουνοπερες Μαρια της γειτονιας Εσμεραλδα δεν ηταν παιχνιδια αλλα ηταν μεγαλη ασχολια της εποχης κτλ Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.615 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:48 Η Aura έγραψε: #104 09-09-23 19:48 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:54 Ο Lasher έγραψε: #105 09-09-23 19:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:58 Η amarelia έγραψε: #106 09-09-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:03 Ο Scandal έγραψε: #107 09-09-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο. Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #108 10-09-23 16:21 Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» και δεν ξέρω αν θεωρείται ρετρό αλλά το ταμαγκότζι ήταν επίσης μαστ Και επίσης αλμπουμ με αυτοκολλητα απο σαπουνοπερες Μαρια της γειτονιας Εσμεραλδα δεν ηταν παιχνιδια αλλα ηταν μεγαλη ασχολια της εποχης κτλ
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.615 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:48 Η Aura έγραψε: #104 09-09-23 19:48 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:54 Ο Lasher έγραψε: #105 09-09-23 19:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:58 Η amarelia έγραψε: #106 09-09-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:03 Ο Scandal έγραψε: #107 09-09-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο. Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #108 10-09-23 16:21 Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:54 Ο Lasher έγραψε: #105 09-09-23 19:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:58 Η amarelia έγραψε: #106 09-09-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:03 Ο Scandal έγραψε: #107 09-09-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο. Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #108 10-09-23 16:21 Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το πιο ηλίθιο απο όλα , η «χλαπάτσα» Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.804 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:58 Η amarelia έγραψε: #106 09-09-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:03 Ο Scandal έγραψε: #107 09-09-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο. Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #108 10-09-23 16:21 Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Τι μου θύμισες! Είχα πολλά τέτοια. Ένα είχε κολλήσει στο ταβάνι και ξέμεινε για κανα δυο χρόνια εκεί αγέρωχο στη θέση του. Ένα άλλο, δε, το είχε καταπιεί η γάτα της γιαγιάς μου - true stroy. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:03 Ο Scandal έγραψε: #107 09-09-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο. Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #108 10-09-23 16:21 Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εμένα μου κολλούσε συνέχεια στα μαλλιά μέχρι που μου τα κόψανε και μου την έδινε που κοβόταν συνέχεια το μακρόστενο κομμάτι του, μετά ήταν ουσιαστικά άχρηστο. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τα μαλλιά το είχε πάθει η ξαδέλφη μου, μικρά που παίζαμε με άλλο τρόπο. Είχε πάρει ένα από αυτά τα αυτοκινητάκια μας με τη μπαταρία και ακούμπαγε τις περιστρεφόμενες ρόδες στα μαλλιά της. Ε μπούκωσαν οι ρόδες τα μαλλιά της και της τα κόψανε για να βγει. Κλάμα που έριξε
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Ο Dias έγραψε: #108 10-09-23 16:21 Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:09 Η Alessandra Eliza: #109 10-09-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό: Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μη μου πείτε ότι δεν είχατε ελατήριο; Κατέβαινε τη σκάλα μόνο του. Click για ανάπτυξη... Δεν είχα αλλά μου θύμισε αυτό:
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 18:28 Ο Scandal έγραψε: #110 13-01-24 18:28 Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:37 Ο Valder έγραψε: #111 13-01-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #112 13-01-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οι μεφίστο παίρνανε δάχτυλα, ειναι κατι που συνειδητά δεν άγγιξα ποτέ και δεν αγγίζω και μεγάλος. Ούτε αυτές, ούτε τις μαύρες, ούτε καν τα λεπτά τα κίτρινα. Click για ανάπτυξη... Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:42 Ο Valder έγραψε: #113 13-01-24 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λεπτά κίτρινα είχα χρησιμοποιήσει. Γουρούνες ποτέ. Click για ανάπτυξη... Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι;
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:44 Ο Scandal έγραψε: #114 13-01-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκορδάκια τα πέταγες κι εσυ στο ταβάνι να κάνουν σημάδι; Click για ανάπτυξη... Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 19:46 Ο Valder έγραψε: #115 13-01-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Το πολύ σαν νάρκες τα βάζαμε στο δημοτικό για να τα πατάνε οι διερχόμενοι Click για ανάπτυξη... Με τον αδερφό μου και τα φιλαράκια μας το κάναμε εμείς αυτό, άφηνε μια σκουρα σκιά επάνω ενα κάψιμο. Και μπαινει η μάνα μου στο δωματιο και το βλέπει πουα το ταβάνι, μας πήγε με το τσόκαρο τρέλα και κορδέλα.
Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Nascentes morimur: #116 13-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Σκορδακια Πούλαγε ο ψιλικατζής διαφόρων τύπων πυροτεχνήματα (πχ πυραυλάκι ή το αλλο που ήταν μια μπαλίτσα που την αναβες και εβγαζε χρωματιστό καπνό). Και οι γνωστές γουρούνες οσοι θυμούνται. Βέβαια αυτά στις μέρες μας λογικά απαγορεύεται να πωλούνται σε ανήλικα Τα σκορδακια είναι για παιδιά μέχρι και στο χέρι μας τα σκαγαμε. Click για ανάπτυξη... πωπω...η μάνα μου έχει ασχημες αναμνήσεις απο αυτά (σκορδάκια)... τα έπαιρνα και εκει που έπλενε τα πιάτα τα πέταγα.. Φύγεεε μακριά μου λερώνουν/μη με τρομάζεις ( Αχ να κάτι τέτοια μένουν και χαμογελάς οταν τα θυμάσαι) . ήρωες οι γονείς μου πραγματικά.. Ακόμα και τώρα ειδικά στις γιορτές δημιουργώ πανικό.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Η Wonderful: #117 13-01-24 23:23 Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει.. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. ακόμα έχω ένα μικρό στο γραφείο μου .. μου τό έκανε δώρο ο σύζυγος.. Επίσης παίζαμε πολύ με γιο-γιο που φωτίζει..
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο juste un instant: #118 13-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εμένα μου άρεσαν τα μουσικά κουτιά τρελαινόμουνα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου. Προτιμούσα να έχω ένα ραδιοφωνικό και να πιάνω Παρίσι στα βραχέα κύματα.
Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.357 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Η Nascentes morimur: #119 13-01-24 23:28 Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.867 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Ο dum dum boy: #120 13-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά.
Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Ωραία πράματα...άλλες εποχες Εποχές τρέλας /ανεμελιάς /ευτυχισμένοι ακόμα και με τα πιο μικρά πράματα. Click για ανάπτυξη... εμ. ήμασταν παιδιά.