st33
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
st33
Νεοφερμένο μέλος

να,κανεις αυτο που,νιωθεισ...σε κερδισε ο γιατρος? δε σε,ξεπεταξε....ασχοληθηκε....αυτο σημαινει σωστος χειρουργος...σου δωσε να καταλαβεις σου εξηγησε?σε ακουσε? εφοσον ειχες επαφη μαζι του παρε την αποφαση μονος σου.....δες τη δουλεια του στο σαιτ..εμενα δν μου τον προτεινε κανενας...ειχα ενσικτο και ολα τα σημαδια ειταν θετικα στην επαφη μας....ενω τον σκ..ρα που τον εχουν θεο τον μισησα,,,,ειλικρινα,,,,γλειωδης ατομο....με ειδε σα παρακατιανο,,,που εχω την αναγκη ττου...ασε το ατομο ειναι χαλια....τον.φοβηθηκα....ειμμαι χαρουμενος που δεν επεσα στην παγιδα....και.δικαιωθηκαΛοιπόν ,η αναζητησης του καταλληλου ιατρου συνεχιζεται. Παιρνω τηλ τον π. κ..λια . κανονισαμε εκτος ωραριου που δεχεται επισκεψεις ,επειδη εχω και γω περιορισμενο ωραριο .ο χρονος που αφιερωσε πραγματικα ηταν τεραστιος . ο μονος γιατρος μεχρι στιγμης που δεν βιαστηκε να με διωξει.μεχρι και τα αυτια μου κοιταξε ..επειδη αλληλοεξαρτωνται αυτα μεταξυ τους.... μου εξηγηγε για το καθετι ακριβως ..πως θα γινει κτλπ ....οποιος εχει καποια εμπειρια απο τον συγκεκριμενο ιατρο ..παρακαλω ας βοηθησει ..επισεις αν γνωριζει καποιος αν υπαρχουν αναφορες για τον ιατρο στις προηγουμενες 260 σελιδες ...γιατι τις εχω διαβασει ολες για αλλους γιατρους και δεν θυμαμαι ..αν και θα κατσω σιγα σιγα να τις ξαναδιαβασω.
bill_30
Νεοφερμένο μέλος

τουτεστιν,,η η φυση σε κανει ομορφο η φιλε μ τονισε τα χαρακτηριστικα π ειναι ομορφα επανω σ

st33
Νεοφερμένο μέλος

ex-maevius
Νεοφερμένο μέλος

Ειχα γραψει και περσι, αλλα μετα απο λιγο καιρο εσβησα το account γιατι θεωρησα οτι ειναι ψυχοφθορο να συνεχισω
να μοιραζομαι την ατυχη εμπειρια μου περαιτέρω. Εριχνα ομως που και που κλεφτες ματιες και επανηλθα,
κυριως για να σου πω χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου που προσπαθεις να αντιταχθεις σε κατι ανικητο.
Το ΨΕΜΑ και τα συμφεροντα. Κι επισης να εκφρασω το ποσο σε καταλαβαινω και την ταυτιση των σκεψεων μας.
Απ'την αλλη, πιστευω οτι αμα θελει να περασει καποιος κατι πισω απο ενα PC , θα το κανει , δεν πας να χτυπας τον κωλο σου κατω.
Δευτερον, θελω να παραδεχτω το ποσο αφελης και αδυναμος νιωθω μπροστα στον χρηστη Ramblade, o οποιος προφανως και εχει,
μεγαλυτερη ευθυκρισια και θαρρος απο εμενα. Λεει ο τυπος, (σελ.17), πηγα στον πολυδιαφημισμενο γιατρο και εδω δε μπορουσε απο το παχος ουτε
να μεινει ορθιος να με εξετασει 2 λεπτα, εγχειρηση θα κανει ? Λεει , αλλοι μου ειχαν πει οτι θα διαρκεσει 3, 4 ωρες και αλλοι μια ωριτσα.
Τι σκατα, τοσο αχρηστοι ειναι οι αλλοι και παιδευονται 4 ωρες, για να κανουν την ιδια δουλεια που κανουν οι αλλοι σε μια ?
Τριτον, δε μπορω να καταλαβω πως γινεται καποιοι, που δεν εχουν ξαναγραψει στο forum και παρολο που υποτιθεται
οτι ηδη εχουν κανει την επεμβαση και ολα εχουν παει τζαμι, να μπαινουν στον κοπο να φτιαχνουν accounts, προκειμενου να υμνησουν τους ευεργετες τους και
να τους προτεινουν ανεπιφυλακτα. Τοοοοσο φιλανθρωποι πια και τοοοοση ευγνωμοσυνη νιωθουν και θελουν να τη μοιραστουν ?
Διαβαζω μεχρι και μηνυματα που αντιδρουν σε οποιον εχει παραπονα και τον προκαλουν να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας. ΝΤΡΟΠΗ.
Αλλο που ηθελα να πω, εγω οταν πηγα στο γιατρο μου ειχε κανει εντυπωση που με ρωταγε , πως με βρηκες, γιατι επελεξες εμενα ?
Προφανως ηθελε να τεσταρει τους τροπους που διαφημιζεται, μιας και εδειχνε σιγουρος οτι δεν παιζει να με εχει στειλει, κανας
ενθουσιασμενος παλιος πελατης του. Και νιωθω διπλα μαλακας που σνομπαρα αυτους που αγοραζουν απο Telemarketing και
παρακολουθουν κουτσομπολιστικα, κι εγω την πατησα απο καλεσμενο σε τετοιες εκπομπες.
Επισης δεν ειχα γραψει περσι και το θυμηθηκα διαβαζοντας κατι αντιστοιχο στην αυθεντια κατ'εμε τον Ramblade.
Μαρτιος του 11 νομιζω ητανε, πριν μπω στο γραφειο του για το τελευταιο ραντεβου που θα συμφωνουσα για την επεμβαση,
αφου ειχα περιμενει κλασικα καααμποση ωρα, μπαινοντας εγω, βγαινοντας μια κοπελα σχεδον εκλαιγε και ηταν στην τσιτα,
μιαααα χαρα πας, της ελεγε και μετα στο ραντεβου μας και ο ιδιος ηταν πολυ εκνευρισμενος. Κι εγω ο μλκς αντι για κιτρινοκοκκινες καρτες
που εβγαζε ο blade, τον ρωταγα λεπτομερειες για την επεμβαση και αυτος συμπεριφεροταν σα να πηγα εγω να του πουλησω εγω κατι,
και βιαζεται να με διωξει. Επισης οταν τον ειχα ρωτησει αμα κατι δεν παει καλα, τι θα κανουμε, μου ειχε πει, μη φοβασαι, εδω ειμαστε
εμεις, αλλα ολα θα πανε τελεια, εμπιστευσου με γαμωτοο.
Τεσπα, τι προτεινω εγω. Αμα σ'αρεσει το αμφας σου, αλλα σε χαλαει το προφιλ, κατσε στα αυγα σου. Αν παλι πιστευεις οτι επιβαλλεται η επεμβαση και
θα δεις σιγουρα βελτιωσημ τοτε ψαξτο λες και ψαχνεις σπιτι να αγορασεις. Ρωτα τα παντα, κανε τους να σε πεισουν και να τους εμπιστευθεις.
Γιατι ναι μεν μιλανε για αισθητικη ικανοτητα και πιπες αλλα στην ουσια σε αντιμετωπιζουν λες και κανουν σφραγισμα.
Καλο καλοκαιρι σε ολους, με αισιοδοξια, Εγω πιστευω οτι ολοι θα βγαλουμε ακρη εν τελει, Ροδα ειναι και γυριζει.
P.s οσους σας βαζουν αλλοι να γραψετε, Θεος δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι υπαρχει, αλλα Θεια δικη σιγουρα. Γιατι με τις ζωες αλλων, δεν παιζεις

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες γιατί και εγώ παθούσα είμαι και χτυπάω το κεφάλι μου 2,5 χρόνια τώρα αλλά αποφάσισα να μην το βάλω κάτω και να συνεχίσω όπως είμαι ελπίζοντας κάποια μέρα να βρω ένα γιατρό με όλη την σημασία της λέξεως και να διορθώσει αυτά που κατέστρεψαν άλλοι κομπογιαννίτες!!!
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

brainclog
Νεοφερμένο μέλος

psipsina123
Νεοφερμένο μέλος

Το φορουμ πραγματικα με μπερδεψε αντι να μου δωσει μια σαφη αποψη επι του θεματος.(Απο την αλλη δεν ξερω ακομη αν ειναι καλο να τροφοδοτεις το μυαλο σου τελικα με τοση πληροφορια,η οποια ειναι και δυσαρρεστη επι του θεματος.[Μια θεωρια λεει οτι ο νομος της ελξης (συμπαν)θα σου φερει με οτι εστιαζεις στις σκεψεις σου!!!]
-Αληθεια οσοι ειχατε αποτυχημενο αποτελεσμα μηπως σκεφτοσασταν πολυ εντονα το ενδεχομενο πιθανης αποτυχιας ή μπηκατε με τη σιγουρια της επιτυχιας και με θετικη σκεψη?(ετσι για να τσεκαρουμε το νομο!χαχα)
Με ολα αυτα που διαβασα,πραγματικα μου περασε απο το μυαλο να χειρουργηθω μονος μου!!χαχα
ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ είχα το κλασσικό κοκκαλάκι που πετούσε.. αυτά τα λίγα χιλιοστά που προεξείχαν χαλούσαν αντικειμενικά το πρόσωπό μου και "χαντάκωναν" τα υπόλοιπα όμορφα χαρακτηριστικά μου. δε λέω να αλλάξουμε για να αγγίξουμε την τελειότητα, αλλά όταν κάτι δεν μας αρέσει καθόλου και μας δημιουργεί κόμπλεξ γιατί να μην απελευθερωθούμε από αυτό; από την άλλη αν το αποδεχτούμε και δε ρίχνει την αυτοπεποίθησή μας τότε όλα οκ.
πανος28
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 470 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Guessing
- fids
- Scandal
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- charmander
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Libertus
- touvlo
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.