fockos
Επιφανές μέλος

Επίσης μου είπαν στο συνεργείο ότι έχει καδένα και όχι ιμάντα είναι καλό αυτό ; Moυ είπαν ότι δε χρειάζεται αλλαγή (δηλαδή καθόλου) ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

αλλά έχω αλλη μια ερώτηση

Κοιτάξτε το καπάκι του κινητήρα δεν υπάρχει καποιος μου το έκλεψε κανονικά δεν έρπεπε να είχε συνεχόμενο καπάκι που να έχει το σήμα της opel ή το τύπο του κινητήρα;
Πειράζει λειτουργικά που δεν έχει καπάκι ή είναι μόνο για ομορφιά;
Gaspar
Περιβόητο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

![]()
έκανα κτεο και κλαίω καμία ιδέα τι πρόβληματα είναι αυτά;
Ειναι οι φθορές που βγάζουν τα μεταχειρισμένα φιλε μου. Το ξέρω γιατι το ενα αμαξι το έχουμε πολλά χρονια. Και συνεχως ζητάει. Το ειχαν πάρει μεταχειρισμενο οι γονεις μου το 2000 και μετά απο 4 χρονια έσπασε η μηχανη. Θυμασαι που συζητουσαμε πριν αγοράσω αμαξι και μου έλεγες για τα μεταχειρισμένα;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Ειναι οι φθορές που βγάζουν τα μεταχειρισμένα φιλε μου. Το ξέρω γιατι το ενα αμαξι το έχουμε πολλά χρονια. Και συνεχως ζητάει. Το ειχαν πάρει μεταχειρισμενο οι γονεις μου το 2000 και μετά απο 4 χρονια έσπασε η μηχανη. Θυμασαι που συζητουσαμε πριν αγοράσω αμαξι και μου έλεγες για τα μεταχειρισμένα;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Έχεις δίκιο αξίζει να το δώσω και να πάρω καινούριο opel έτσι και αλλοως τα δίνω τα επιπλέον λεφτα στο σερβις
Παρε καινούριο να ησυχάσεις.Και φυσικά όχι Diesel.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Έχεις δίκιο αξίζει να το δώσω και να πάρω καινούριο opel έτσι και αλλοως τα δίνω τα επιπλέον λεφτα στο σερβις
Εμ αυτα λέγαμε φοκο μου. Για τ νομιζεις πάει να φεσωθει ο άλλος να πάρει καινουργιο αμάξι για να έχει τουλάχιστον για μια 7ετια το κεφαλάκι του ήσυχο.
Και αν αρχιζει και του βγάζει προβληματα και αφου θα το έχει ξεχρεώσει ... θα το δώσει ενα πούλημα και τέλος. Νομιζεις ενα OPEL που το πηρες καινουργιο πριν 6 χρονια με 17Κ δεν μπορεις να το πουλήσεις τουλάχιστον ενα 10Κ ; και βάζεις τα υπολοιπα 8-9 γραμμάτια να πάρεις πάλι ενα καινουργιο.
Πρακτικά πράγματα. Ευέλικτα. Οχι μιζέριες.
fockos
Επιφανές μέλος

Το νέο κορσα Θα είναι πολύ ωραίο αμάξι και θα έχει και ηλεκτροκίνητη έκδοση που θα πάρω

American Economist
Επιφανές μέλος

https://www.drive.gr/news/nea-montela/episimo-neo-opel-corsa
Το νέο κορσα Θα είναι πολύ ωραίο αμάξι και θα έχει και ηλεκτροκίνητη έκδοση που θα πάρω![]()
Ποτέ θα το πάρεις;
fockos
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Γιατί δεν περνεις το Astra?
Το θεωρώ για πόλη. Το Corsa ειναι και για πόλη κσι για ταξιδάκια.
American Economist
Επιφανές μέλος

Το θεωρώ για πόλη
Γιατί το Astra για πόλη δεν είναι;
fockos
Επιφανές μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

https://www.drive.gr/news/nea-montela/episimo-neo-opel-corsa
Το νέο κορσα Θα είναι πολύ ωραίο αμάξι και θα έχει και ηλεκτροκίνητη έκδοση που θα πάρω![]()
Ναι ρε! Πάρε ενα καινουργιο αμαξι ρε φιλε. Γιατρος ανθρωπος!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.