Καλά το σκέφτεσαι. Πρέπει να του πεις ότι το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα από τότε και σου έλεγαν ότι είναι εντάξει.
Έκπτωση λογικά θα σου δώσουν.
Η επισκευή θα είναι μεγάλη σίγουρα πάνω απο 2000 ευρώ.... μπορώ να πληρώσω μέχρι τα μισά. Να αναλάβω ενα μέρος της ευθύνης. Και αυτο διότι κοιμήθηκα και μόνο... σε επομενη αγορά ΔΕΝ θα ειμαι έτσι.
Πρέπει να κάνουμε πράγματα οσο πιο νωρίς γινεται για να τρώμε τα μουτρα μας και να μαθαίνουμε. Ετσι εμαθα και εγω ηταν το πρώτο μου αυτοκίνητο. Δε γνωριζα οτι μπορεί να υπάρξει τέτοια καντεμία... ΠΕΡΙ ΚΑΝΤΕΜΙΑΣ πρόκειται.
Αν πάμε δικαστικά... αυτοι νομίζουν θα κερδίσουν αλλα θα έχουμε και οι δύο απώλειες. Γιατι θα βάλω εμπειρογνώμονες να αποδείξω αυτο που σου λέω. Σιγουρα θα υπάρξει συνυπαιτιότητα ... φταιω και εγώ και το παράδεχομαι οχι όμως ολοκληρωτικά.
Ο Διευθυντής είναι ζαγάρι... χρόνια στα αυτοκίνητα... αν δεν είχα ψαχθει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ μονος μου... που έπαιρνα το αμαξι το πρωι οποτε είχα ρεπό ή αδεια και έτρεχα στα συνεργεία να το ρωτησω και διαβαζα και μόνος μου δεν θα μπορούσα να σταθώ ουτε στο τηλέφωνο.
Ειναι τραγελαφικό κάποιος να διατηρει στη κατοχή του αυτοκίνητο και να μη ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ανα 2000 χλμ... ειναι τραγικό. Το πιο σοβαρό ειναι το λάδι του κινητήρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιανουαρίου 2024
Και κάτι ακόμη... αν κατακλήξουμε δικαστικά... το ότι ένας άνθρωπος απο τα 47.000 χλμ το πάει για σέρβις στα 60.000 και ενω δεν έχουν συμπληρωθεί ΟΥΤΕ τα 15000 χλμ που γράψαμε πιο πάνω ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ενας χρόνος... ... διοτι το σέρβις γίνεται ανα 15000 χλμ ή ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ... εγω οταν το πήγα στα 60 ηταν μετα 9 μήνες.
Αυτο δειχνει άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται για το αμάξι και τη τεχνική / μηχανική του συντήρηση ;
Νομικός έπρεπε να γίνω.
Για αυτο σου λέω... ο Διευθυντης είναι ζαγάρι αλλα στάθηκα και εγώ καλα σήμερα που τα μιλούσαμε κανα μισάωρο στο τηλέφωνο.