Αρχικά το βιογραφικό του είναι εν πολλοίς πλαστό...π.χ. με την εταιρεία στην οποία δηλώνει πως εργάζεται full-time τώρα (από τις χειρότερες κωλοεταιρείες της Ολλανδίας btw, είχα κάνει μια δουλειά γι' αυτούς πριν 3 χρόνια κι ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί) έχει κάποιου άλλου είδους πάρε δώσε (απ' ότι έχω μάθει κάποιο μέλος της οικογένειάς του είναι προμηθευτής τους ή κάτι τέτοιο κι είναι απλά σε φάση «αφήστε το ζαβό να κάνει καμιά εκπαίδευση εκεί να βγάλει καμιά selfie κ.λπ.») κι απλώς το εκμεταλλεύεται για να δηλώνει εργαζόμενος κάπου «καλά» και να παράγει και σχετικό προπαγανδιστικό content!
Σαν μηχανικός είναι το απόλυτο τίποτα, γι' αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει πολιτικός (που δεν πρόκειται γιατί δεν τον θέλει κανένας κι ακόμη κι απ' τη Ν.Δ. τον σουτάρανε)...
Αλλά ακόμη κι αν δεν είχες τη δική μου πληροφόρηση, κάποια συμπεράσματα θα έπρεπε να ήσουν σε θέση να τα βγάλεις από μόνος σου...π.χ. το να πιστεύεις πως ένας «τίμιος βιοπαλαιστής μετανάστης» κάνει μεταπτυχιακά των 50+ χιλιάδων δίδακτρα ετησίως, ασχολείται σε τέτοιο βαθμό με τα social, τη δημόσια εικόνα του κ.λπ. (έχοντας οικογένεια και παιδί μάλιστα) και φτάνει σε σημείο να τον καλούν σ' εκπομπές «επειδή τα λέει ωραία» (κι όχι π.χ. επειδή αυτός ή κάποιος πάτρονάς του έχει «χρυσώσει» τον κάθε πικραμένο για να τον προωθήσει) τότε αυτό δε θα έλεγα ότι σε τιμά...δεν είσαι 11 χρονών, 21 είσαι, βάλτο να δουλέψει λίγο!
Εν τω μεταξύ ο εν λόγω έχει χάσει τόσο το μέτρο που ακόμη κι ένας βλάκας μπορεί πλέον να τα καταλάβει όλα αυτά...π.χ. είναι δυνατόν ρε φίλε ν' ανεβάζεις βίντεο από Ολλανδία και ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα πλάνα να είναι ηλιόλουστα λες και βρίσκεσαι στην Καλαμάτα;

Είπαμε, είναι ηλίθιοι οι οπαδοί σου, σ' αυτούς απευθύνεσαι, αλλά όχι κι έτσι!
Απ' ότι έχω μάθει πάντως (γιατί είδα κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο TikTok παράλληλα κι είπα δε μπορεί να είναι σύμπτωση) παίζουν «δωράκια» από πολλές μεριές γι' αυτή τη «δουλειά», μεταξύ των οποίων από πολιτικά κόμματα (εντός κι εκτός Ελλάδας) κι από ξένες πρεσβείες...